Jump to content

thanos_00000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by thanos_00000

  1. την εμπιστευομαι την sony σαυτον τον τομεα.ελπιζω να μην με διαψευσει.και να μην μου βγαλει προβλημα η μπαταρια.

    Απλά σε κανένα κόλλημα, τι κάνεις εάν δεν μπορείς να βγάλεις την μπαταρία????? Επίσης εάν έχει πρόβλημα η μπαταρία απο τις συννεχόμενες φορτίσεις, θα πρέπει για αλλαγή να πας στο τεχνικό???

  2. και απο που το κανω αυτο ?

    Απλά μέσω του market κατεβασε το APN droid και όποτε θες ιντερνετ απο το δικτυό σου, το ανοίγεις, διαφορετικά το έχεις συνεχεια κλειστό καi παίζεις μόνο με το wifi!!!!!

  3. Εμενα μπορει να μου πεις καποιος πως γινεται να μην μου βαζει η cosmote μονη της internet καθε μερα ?

    Καλημέρα, απλά θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το internet μεσω του APN Droid και να χρησιμοποιείς μόνο το WIFI όταν θελεις internet!!!!!!

  4. Γεια χαρά Θάνο

     

    Να σε ρωτήσω....

    Οκ ενεργοποιούμε από τις επιλογές του skype που κατεβάσαμε από το market την βίντεοκλήση. Όλα καλά μέχρι εδώ.

     

    Στη δική μου περίπτωση δες πώς λειτουργεί.

    Συνδέομαι με κάποιον άλλον, εγώ από το κινητό μου αυτός από τον υπολογιστή του. Ανοίγουν και οι 2 κάμερες και μετά από 3-4 δευτερόλεπτα κλείνουν και οι δυο και έχουμε μόνο ήχο.

     

    Κάποια ιδέα;

     

    Σε ευχαριστώ

    Καλησπέρα, soc,

     

    Ακριβώς έτσι γίνεται όπως το λες, πιθανόν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο το δικό σου ή του συνομιλητή σου. Απο την στιγμή που ξεκινάει η σύνδεση και βλέπετε ο ένας τον άλλο, τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα, απλά το δίκτυο θα πρέπει να σας υποστηρίζει σωστά και όχι προβληματικά!!!! Δεν ξέρω με τι δικτυο το δοκίμασες, αλλά προσπάθησε να το ξανακάνεις μέσω wifi και σταθερή απόδοση εσυ και όχι μέσω κινητής!!!!! Πριν λίγο μίλαγα με έναν φίλο μου μέσω του arc στην Κίνα και η επικοινωνία μεσω βιντεο ήταν καθαρή με μερικά μονο παγωμένα frames!!!!!

  5. Γεια χαρά :)

     

    Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει βιντεο κλήση μέσω της εφαρμογής skype χρησιμοποιώντας φυσικά την πίσω κάμερα γιατί όπως γνωρίζουμε μπροστά δεν έχει.

    Και επίσης όπως γνωρίζουμε τόσο ακριβό κινητό δεν υποστηρίζει καν βιντεοκλήσεις.

    Το εχω δοκιμάσει εγω φίλε μου και δείχνει πάρα πολύ καλά, απλά για να σε δουν θα πρέπει να γυρίσειςτο πρόσωπό σου, όπως είπες το τηλέφωνο απο την πλευρά της κάμερας!!!!!!!

    Έχει ρυθμιση το skype για το τι είδους κλήση θέλεις να κάνεις, εύκολο!!!!!!

  6. Κατέβασα το ASTRO αλλα έκανα φάκελο με άλλο όνομα έβαλα μέσα μερικές φωτογραφίες αλλα όταν πήγα και άνοιξα την συλογή τίποτα.Πάλι όλες μαζί μου τις είχε στον κοινό φάκελο.

    Καλησπερα, φιλε μου κατι δεν κανεις σωστα, φτιαξε ενα φακελο μεσω Astro και επειτα βαλε τις φωτογραφιες σου εκει μεσα. Οταν θα πας μεσω gallery να τις δεις, θα τις βρεις στον νεο φακελο που δημιουργησες!!!!

  7. Καλημερα, εμενα γιατι δεν γινεται αυτο που λετε.

    Ανοιγω το ndrive, φορτωνει, μου λει δεν εχετε εγκατεστημενους χαρτες, πατηστε για κατεβασετε, μου εμφανιζει maps, alerts, voice, πατω κατω δεξια, τα προιοντα μου, κ βλεπω μονο οτι εχω κατεβασει, δηλ. Voice, και safety cameras, τιποτε αλλο κ δεν κατεβαζει τιποτα...τι κανω λαθος...?:-/

     

     

    Sent from my LT15i using Tapatalk

    ???????

    Μήπως έχεις επιλέξει άλλη γλώσσα και μπερδεύεται στο destination? Εγώ έβαλα Ελληνική γλώσσα το greek voice Goerge και μετα πήγα στα προιοντα μου και κατέβασα του Ελληνικους χάρτες!!!!!

  8. Όταν σε βγάλει εκεί που λέει Κατάστημα για να διαλέξεις τους χάρτες να αγοράσεις εσύ πάτα κάτω δεξιά "Τα προϊόντα μου" και θα κατεβάσει αυτόματα τους χάρτες .

    Το εβαλα και εγω έτσι όπως λες!!!!!!!!!

    Thanksssssssssss

  9. Εδώ και μια εβδομάδα περίπου έχω το ΧΡΕΡΙΑ ARC BLUE στα χέρια μου από Cosmote και απλά έμεινα άφωνος.... Φοβερό από όλες τις απόψεις, design,φωτογραφίες,βίντεο,ευχρηστικότητα και απλότητα, και φυσικα ανεπανάληπτο το Android(ανάβαθμισα την έκδοση σε 2.3.3)...

    Έχω μια απορία όμως, δεν μπορώ να καταλάβω αν εχει κολλημένο screen protector στην οθόνη!

    Το έχει αγοράσει κάποιος απο Cosmote με screen protector κολλημένο στην οθόνη...?

    Ναι φιλε μου το πηρα και εγω απο cosmote και εχει screen protector ηδη κολλημενο επανω!!!! Θα το δεις εαν το προσεξεις με λεπτομερεια

  10. Καλησπέρα παιδιά, για εμένα με την χρήση που κάνω λόγω πακέτου που έχω με ανοικτό το internet, wifi hotspot για το laptop περίπου 5 ώρες, πολλά 10λεπτα τηλέφωνα σε δίκτυο HSPA, market, applications, sms, mms μου βγάζει άνετα 16 ώρες χωρίς φόρτιση, πολύ παραπάνω απο το x10i, πιστεύω ότι με την χρήση που κάνω λογικό είναι η συγκεκριμένη αυτονομία. Κατα τα άλλα το τηλέφωνο δεν μου έχει κολλήσει καθόλου, έχω ακόμη την 2.3.2 έκδοση του Android, τέλεια οθόνη ως προς την απόκρυση των φωτογραφιών, wallpaper, πάρα πολύ καλή αίσθηση του πληκτρολόγιου και απο πλευράς browsing απο την συσκευή με το skyfire, (λόγω του ότι το χρησιμοποιώ απο το x1), είναι καταπληκτική, άσχετο κατεβάστε και το Adobe flash player 10.3. Τέλος, έχω και τον φορτιστη αυτοκινήτου και εάν υπερβω κάποια απο τα παραπάνω το έχω σαν backup.
  11. Ελπίζω μόνο να μην εννοείς την πλαστική μεμβράνη που όλα τα κινητά έχουν στην οθόνη τους όταν είναι στο κουτι :lol: Αν εξαιρέσουμε αυτή εμένα δεν έχει καμιά άλλη μεμβράνη. Άλλωστε το κινητό έχει Scratch-resistant οθόνη

    Έτσι για να μιλαμε σε μικρά παιδιά που ποτε στην ζωή τους δεν έχουν αγοράσει κινητό, βγαζοντας αυτη την μεμβρανη που έχει ένα "αφτακι" στα δεξια του και κοιταζοντας προσεκτικα, θα δεις ότι έχει μια μεμβρανη στην Scratch-resistant οθόνη. Απλα!!!!!!!!!

  12. Εγώ πήρα το επίσημο ελληνικό 445 από το Νετ ... Μέσα είχε το κινητό , ακουστικά, ανταλλακτικά για τα "αυτάκια" των ακουστικών, καλώδιο και φορτιστή καθώς και μια κάρτα για το XPERIA CLUB ... Δεν είχε καμιά αντιχαρακτική μεμβράνη.

     

    Αν εξαιρέσουμε οτι το κινητό είναι λίγο πιο μακρύ απ ότι περίμενα (δεν το είχα δει από κοντά) κατά τα άλλα είναι φανταστικό. Ζουμ έχει μόνο σε ανάλυση φωτογραφίας 2MP . Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να κάνει WIfi HotSpot το κινητό ?

    Απο Cosmote και την μεμβράνη την έχει κολλημένη επάνω του. Με λίγη προσπάθεια θα την δεις δεν φαίνεται με ευκολία!!!!!!!

  13. Οσοι πήραν το "επίσημο" τι είχε μέσα το κουτί?

    Έχει την συσκευή, την μπαταρία, το handsfree και τον usb καλωδιο φορτιστή!!!!!!!!!!

    Στην οθόνη επάνω έχουν ήδη βάλει και την αντιχαρακτική μεμβρανη η τιμή ήταν στα 450Ε

    Η έκδοση του Android είναι η 2.3.2 και περιμένω να έρθει μέσω του PC Companion η 2.3.3 πριν κάνω πολλά πολλά και έτσι τώρα πειραματίζομαι!!!!!!!

  14. καλησπέρα παιδιά, όσοι τυχεροί το έχετε, μπορείτε να μας πείτε για επιδόσεις κινητού σε ένταση ηχείου/ακουστικού και ποιότητα σήματος; Επίσης θα θελα ναρωτήσω αν μπορεί να έχει πληκτρολόγιο με πιο συμπηκνωμένα (και μεγάλα) πλήκτρα απο qwerty. Ευχαριστώ

    Τουλάχιστο ως προς το πληκτρολόγιο σε σχεση με το x10 είναι πολύ μεγαλυτερο του arc και οι τυφλοί, αλλά και αυτοί που έχουν ασταθεια στα δάκτυλα μπορούν να γραψουν κανονικότατα και ευκολα, για τα υπόλοιπα θα πρέπει να περιμένεις επειδή τουλάχιστον εγω πρεπει να βρω χρόνο να πάίξω μαζί του!!!!!!

    Άσχετο αλλά είναι κουκλί!!!!!

  15. Τωρα ποιον να πιστεψω??

    Θανο είναι εγκυρες οι πηγες?

    Οι πηγες είναι έγκυρες και δεν υπαρχει αμφισβήτηση!!!!! Εγω επειδή δεν είμαι αυτη την στιγμή στην Ελλαδα, το έχω δεσμευσει να το παρω την Τριτη-Τετάρτη λόγω επιδότησης, που θα έχω γυρίσει, απο το καταστημα του Αμαρουσίου!!!!!! Τι να πω εάν με δουλευουν ή θα βρουν αφορμή λόγω απεργίας ή Αγιου Πνέυματος που μας πέρασε, να τροφοδοτήσουν τα καταστήματα, πιθανόν να σας λέω χαζομάρες, πάντως η ενημέρωση είναι έγκυρη!!!!!!

  16. Ρε παιδια σας είπα ότι σήμερα θα βγει, μην είσαστε τόσο ασυγκρατητοι μονο απο Cosmote. Απλά στα όλα επεσε και η απεργία!!!!!!!!!!!

    Σήμερα βγαίνει και όχι άλλη ημέρα, εάν πάτε αυριο στα καταστηματα θα το παρετε!!!!!!!!!!!!!!

  17. Αυριο ειναι 15 Ιουνίου..θα έρθει τελικα?

    Ξερει κανεις κατι σιγουρα?

    Ναι, θα έρθει αυριο χωρις καθυστερηση μονο απο Cosmote, σημερινη ενημέρωση. Δεν ξερω βέβαια εαν πας στο καταστημα Cosmote και το βρεις κλειστό λόγω απεργίας.

  18. Το είδες κάπου αυτό?Αν ναι θα σε παρακαλούσα να δώσεις ενα Λινκ :)

    Η πληροφορια ειναι απο ανθρωπο που βγαζει τους τιμοκαταλογους μεσα στην Cosmote!!!

  19. Καλησπέρα, παιδια ξερει κανεις ποιο και που είναι το αρχείο που αποθηκεύονται τα email? Για να το κάνω copy έτσι ώστε να μην τo χάσω εάν κάνω hard reset!!!!!!!
×
×
  • Create New...