Jump to content

eliasmad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    330
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

4 Followers

About eliasmad

  • Ημ. Γέννησης 31/07/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

eliasmad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τελικα ενω εχει μπει τελεια το T max μου αρεσε γιατι δεν αφηνε δαχτυλιές και ειχε κατσει τελεια ξαφνικα μου έβγαλε φουσκάλες στην μεση και ειναι αρκετες θα το βγαλω και θα βαλω καμια μεμβράνη γιατι βαρεθηκα με τα τζαμακια
  2. παιδια δεν εχει καμια σχεσει το s20 με s10 μην κανουμε πλακα τωρα και σε οθονη και καμερα το s20 ειναι τρομερο και εγω ειχα Note 10 και πηγα σε s20 και ειδα μεγαλη διαφορα οχι τωρα απο s10 ???!!!!
  3. στην καμερα πισω μπαίνει τζαμακι η θα εχει θεμα ?
  4. καλησπερα παιδια πηρα σήμερα to t max για το s20 ειναι τέλειο και εύκολο στην τοποθέτηση αλλα το δακτυλικά αποτύπωμα δεν μου δουλεύει καθόλου παω να κανω στεκάρισμα και δεν το διαβάζει το αποτύπωμα κατα τα αλλα ειναι τελειο
  5. δηλαδη για να δουλεύουν ολα τελειά χωρίς προβλήματα μονόδρομος η μεμβράνη ε
  6. καλησπερα εκανα παραγγελια το spigen neo flex™ hd για οθονη το εχει δοκιμάσει κανενας ?
  7. καλησπερα μια ερωτηση μου κολαει λιγο το στεφανη και εχει κατι μικρο γρατζουνιες το αλλαζουν στην smartec?ξέρουμε κόστος ?
  8. καλησπερα ειναι εύκολο στην τοποθέτηση?
  9. πηρα την Spigen® Liquid Air™Matte Black εγω θελω κατι slim να μην μεγαλώνει ο ογκος του τηλεφώνου!!!ελεγα να παρω την Pitaka MagCase Aramid Kevlar αλλα δεν την βλέπω να παρέχει προστασία καμια ιδεα η γνωμη απο κάποιον που εχει δοκιμάσει?
  10. την Spigen® Liquid Air™Matte Black την εχει πάρει κανένας?εγω θελω κατι slim να μην μεγαλώνει ο ογκος του τηλεφώνου!!!ελεγα να παρω την Pitaka MagCase Aramid Kevlar αλλα δεν την βλέπω να παρέχει προστασία καμια ιδεα η γνωμη απο κάποιον που εχει δοκιμάσει?
  11. εργοστασιακή μεμβράνη που θα βρούμε Αθηνα να την βάζουν κιόλας γιατι ειμαι λίγο κουλός:lol:για να την βαλω εγω ?εβαλα mocolo και δεν δουλεύει καλα με το fingerprint sensor
  12. καλησπερα παιδιά εχω το note 10 8/256 καμια βδομάδα!!εχω αλλαξει όπως όλοι μας εδω αρκετές συσκευές:)μου αρεσει αρκετα και βλεπω να το κραταω κανα χρονο τρομερη οθονη ταχύτητα σε γενικές γραμμές αρκετά καλό μια ερώτηση η κατανάλωση μπαταρίας αλλάζει με την χρηση δεύτερης σιμ?
×
×
  • Create New...