Jump to content

renesis_87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.246
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About renesis_87

  • Ημ. Γέννησης 13/07/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

renesis_87's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Πωλείται το Amazfit GTR 3 PRO με καφέ δερμάτινο λουράκι σφραγισμένο στην αυθεντική του συσκευασία και αποτελεί αντικατάσταση ελαττωματικής συσκευής. Πωλείται καθώς μέχρι να γίνει ο έλεγχος κι η έγκριση του RMA είχα προμηθευτεί άλλο. Ενεργή Εγγύηση μέχρι 31/12/2023 Αττική χέρι με χέρι ή αποστολή με χρέωση του παραλήπτη μετά από κατάθεση. Περιγραφή: Οθόνη Ultra HD AMOLED Το Amazfit GTR 3 Pro διαθέτει οθόνη 1.45 ιντσών AMOLED με ανάλυση Ultra HD και μέγιστη φωτεινότητα που φτάνει τα 1000 nits. Ακομη, η οθόνη καταλαμβάνει το 70,6% της πρόσοψης και η ευαισθησία της είναι στα 331 PPI (pixels per inch). Biotracker PPG 3.0 Ο αισθητήρας PPG 3.0 τελευταίας γενιάς του Amazfit GTR 3 Pro, χρησιμοποιεί αλγόριθμους της Amazfit για να σου προσφέρει μία ολοκληρωμένη εικόνα της φόρμας σου. Οι αισθητήρες παρέχουν μέτρηση καρδιακών παλμών, επιπέδων στρες, SpO2 και τον ρυθμό της αναπνοής σου, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα. Σύστημα παρακολούθησης υγείας Μέσω του συστήματος PAI, που διαθέτει το Amazfit GTR 3 Pro, μπορείς να έχεις μία συνολική εικόνα της υγείας σου σε μορφή που είναι εύκολα κατανοητή. Το ρολόι διαθέτει, επίσης, περισσότερα από 150 διαφορετικά sports modes, τα οποία καταγράφουν την επίδοσή σου σε μία ευρεία γκάμα αθλητικών δραστηριοτήτων. Μπαταρία 450mAh Η μπαταρία του Amazfit GTR 3 Pro είναι χωρητικότητας 450mAh, που παρέχει έως και 12 ημέρες αυτονομίας. Ακόμη, χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη του ρολογιού, μπορείς να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια, ενώ μέσω του Bluetooth Call μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήσεις απευθείας από το ρολόι.

    110 €

    - GR

  2. renesis_87

    Poco F1

    Πάτα πάνω στον αριθμό 12, 5-6 φορές. ;)
  3. renesis_87

    Poco F1

    Εγώ μετά το update έκανα καπάκια factory reset και τα ενεργοποίησα κανονικα μέσω dialer μετά χωρίς πρόβλημα. Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι σε κάποιες περιοχές στην Αττική το γυριζει σε 4G+ ενώ μέχρι πρότινος μόνο στο εξωτερικό είχα δει το +.
  4. renesis_87

    Poco F1

    Για όσους έχουν θέμα με το dark mode, μπείτε στις ρυθμίσεις και κάτω κάτω υπάρχει επιλογή ποιες εφαρμογές θα εξαιρούνται του "σκοτεινιασματος".
  5. renesis_87

    Poco F1

    Εκεί έστειλα email αλλά... Μπα δεν πιάνει. Τους το ξεκαθάρισα και στις τρεις επικοινωνίες που είχα μαζί τους ότι θέλω να αντικαταστήσω την μπαταρία με δική μου χρέωση και θέλω να ξέρω το εκτιμώμενο κόστος. Απλά μάλλον θέλουν να τα αρπάξουν και από τον "έλεγχο". Thanks mr_47. Μαλλον θα ψαχτώ με άλλες εναλλακτικές.
  6. renesis_87

    Poco F1

    Ερώτηση: Έχει κάποιος εμπειρία από αντικατάσταση μπαταρίας (κόστος, χρόνος, ποιοτητα ανταλλακτικού κτλ) για Αθήνα. Επιχείρησα να συνεννοηθώ με MiStore (μιας κι από κει το πήρα) αλλά οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Για μια απλή μπαταρία μου ζαλισαν τον έρωτα - μην πω τίποτα άλλο και με κόψει το ΕΣΡ - ζητώντας να πάει πρώτα για έλεγχο (!) κι έπειτα να με ενημερώσουν για το κόστος από εκεί. :down: Θα έπαιρνα μια μπαταρία να το κάνω μόνος μου αλλά με τόση μαϊμού που κυκλοφορεί εκεί έξω δεν θέλω να το ρισκάρω.
  7. Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Μόνο με τα πλαϊνά πλήκτρα ξυπνάει η οθόνη.
×
×
  • Create New...