Jump to content

navi55

Members
 • Δημοσιεύσεις

  5.410
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Δημοσιέυσεις posted by navi55

 1. Με την αφύπνιση όντως υπάρχει θέμα.

  Πάτησα σήμερα αναβολή και ξαναχτύπησε μετά από 10 περίπου δευτερόλεπτα! Πάτησα να κλείσει, μετά από 10 λεπτά ξαναχτύπησε όπως έπρεπε από την αναβολή, πάτησα ξανά αναβολή και χτύπησε και πάλι μετά από 10 δευτερόλεπτα!

  Επίσης στις ρυθμίσεις της αφύπνισης, οι διακόπτες για την κάθε ώρα νομίζω πως πλέον ανταποκρίνονται πιο αργά στο πάτημα.

 2. Θα ήθελα να ενημερώσω πως ενδεχομένως να διαγραφούν τα παλαιότερα θέματα φωτογραφιών έπειτα από κάποιες διαφοροποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στον τρόπο λειτουργίας διαχείρισης όλου του forum. Ήδη έχει διαγραφεί το No1 αλλά και παλαιότερα θέματα που δεν αφορούν φωτογραφίες.

   

  Όποιος επιθυμεί να κρατήσει κάποιο συγκριτικό ή κάτι άλλο που χρειάζεται σαν πληροφορία ή φωτογραφία, ενδεχομένως θα πρέπει να το κάνει πριν να είναι αργά.

   

  Δυστυχώς είναι κάτι στο οποίο δεν μπορώ να παρέμβω ούτε εγώ αλλά ούτε και όλα τα άτομα από την ομάδα διαχείρισης που στήριξαν το forum τόσα χρόνια.

 3. Μα ο άνθρωπος είπε ότι πήγε ταξίδι και τον κρεμασε το 950, ανεβασε μαλιστα και φωτο που ήταν όντως καμενες και τραγικες.

  Γιατί να είναι υπερβολή αυτό και οχι πραγματικότητα δηλαδη?

  Δεν είδαμε όντως exif αλλα δεν νομίζω να το σκαρφιστηκε αυτο ή να λεει ψέματα, διαφωνεις?

   

  ΥΓ

  Αν εννοείς υπερβολή ότι ανάφερε ότι το σ7 θα τις έβγαζε καλύτερα, εσυ ο ίδιος ειχες πει οτι ο καθένας πιστεύει και λέει αυτό που θέλει και να τα προσπερναμε.

   

  Στην προκειμένη περίπτωση δεν στάθηκα τόσο σε αυτό. Για το συγκεκριμένο ζήτημα είχα τοποθετηθεί όταν έπρεπε.

   

  Το θέμα είναι να γίνονται συζητήσεις από όλες τις μεριές με σκοπό να βγαίνουν σαφή συμπεράσματα. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να επαναλαμβανόμαστε αλλά και ούτε να γίνονται εριστικές ή υπερβολικές κουβέντες. Και αυτό το αναφέρω και για τους μεν αλλά και για τους δεν. ;)

 4. Υπερβολική όντως ήταν η απάντηση που ειπώθηκε πως το 950 δεν καίει φώτο (από 1-2 άτομα), ωστόσο η υπερβολή ξεκίνησε από τον χρήστη που έγραψε πως με το 950 έκαψε πολλές φωτογραφίες λέγοντας πως με το S7 θα έβγαιναν καλύτερα. Κανένας "σας" δεν είπε πως έχει η πραγματικότητα.

  Από εκεί πρώτα πρέπει να διορθωθεί το λάθος και έπειτα και τα υπόλοιπα.

   

  Στο συγκεκριμένο σκηνικό δεν ήταν η άτυχη στιγμή, ήταν τέτοια η συνθήκη και αυτές οι δυνατότητες της συσκευής στο auto. Με hdr θα ήταν οκ. Με άλλη συσκευή δεν θα φαινόταν ούτε αυτό το λίγο μπλε αριστερά. Με το google pixel ίσως να φαινόταν όλος ο ουρανός.

 5. Με ταχύτητα 1/4 είσαι οριακά.. υπάρχουν κουνημένα σημεία όπως πχ σε αυτή με τα αυτοκίνητα όπου όλη η δεξιά πλευρά είναι θολή. Οι φωτογραφίες όπως βλέπω είναι απογευματινές όπου υπάρχει ακόμα λίγο φως. Γενικά αν και η κάμερα είναι αρκετά καλή, βλέπω ζορίζεται να πάρει αρκετό φως ο φακός.
 6. Οι υπερβολές δεν οδηγούν σε σωστά συμπεράσματα και το μόνο που κάνουν είναι να υπάρχει διαρκώς μία κόντρα.

  Το συγκεκριμένο ζήτημα είχε ξεκινήσει όταν αναφέρθηκε πως το 950 καίει φωτογραφίες και με τον τρόπο που αναφέρθηκε φάνηκε ότι αυτό γίνεται σε έντονο βαθμό, ενώ παράλληλα έγινε σύγκριση πως το S7 τα καταφέρνει καλύτερα.

  Αποδείχτηκε μέσα από διάφορες φωτογραφίες σε σκηνικά ακριβώς ίδια την ίδια στιγμή πως το 950 έχει πολύ καλύτερο dynamic range. Προσωπικά πάνω σε αυτό είχα αναφέρει πως το 950 καίει λιγότερο τα σημεία σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα κινητά. Όχι ότι δεν τα καίει καθόλου! Μην πηγαίνετε κάποιοι συνεχώς στα άκρα.

   

  Από εκεί και έπειτα όπως ανέφερα και στην προηγούμενη σελίδα.. από δείγματα που βρήκα στο internet φαίνεται πως το google pixel έχει εντυπωσιακό dynamic range. Καλύτερο από του 950! Τουλάχιστον στον συγκεκριμένο κομμάτι έχουμε νέο νικητή.

 7. Ίσως με το upload που έκανες να έχασε σε ποιότητα..

   

  Σχετικά με το google pixel είδα μερικά δείγματα στο internet, αν και δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά συγκριτικά. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το dynamic range του.. το καλύτερο που έχω δει. Έχει κι αυτό το κινητό γενικά κάποια θεματάκια αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλό!

 8. Και μια σημερινή Βροχερή AutoHDR σε iPhone 7 Plus!

  Sent from my iPhone using Tapatalk

   

  Αν και δεν βλέπουμε την φωτογραφία σε πραγματική ανάλυση.. αυτό που βλέπουμε δεν είναι καλό. Μήπως ήταν λερωμένος ο φακός?

   

  LG G4 Auto HDR

   

  One Plus 3T Auto HDR

   

  Samsung Galaxy S7 Edge Auto HDR

   

   

  Δυνατό το 3T! Το βρίσκω καλύτερο εδώ από το G4. Μάλιστα έχει την μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

 9. Μπήκα στην σελίδα DxO είδα τις βαθμολογίες.. Η βαθμολογία βγαίνει στο σύνολο όχι μόνο για φωτογραφία, αλλά και για βίντεο.

  Προσωπικά δεν μου φαίνεται και πολύ έμπιστη, εκτός αν εγώ δεν έψαξα καλά στην σελίδα. Δεν υπάρχουν πουθενά οι αρχικές φωτογραφίες να δούμε την πραγματική ανάλυση. Επίσης υπάρχουν κάτι crops μικρογραφίες όπου δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει crop στο 100% στο 90% ή σε κάποιο άλλο ποσοστό. Συγκρίσεις για κάμερες με 10mp και με 20mp και όλα φαίνονται να έχουν την ίδια σχεδόν λεπτομέρεια.

  Κάποιες αναφορές σε ορισμένα πράγματα τα έχουν παραβλέψει κι αυτό φαίνεται ακόμα και από τα σχόλια των χρηστών.

  Τέλος, τέτοιο site με τόσες βαθμολογίες για τόσα κινητά για κάμερες και λείπει το 950? Κάτι δεν μου κάθεται καλά. ;)

 10. Φίλε μου το χαμηλό iso σημαίνει να ανεβάσεις ταυτόχρονα και χρόνο κλείστρου 1/8 1/4 άμα βάλεις μεγαλύτερους χρόνους κλείστρου τότε θα χρειαστείς η τρίποδα ή να το ακουμπήσεις κάπου γιατί στο χέρι θα βγει κουνημενη!!

  Γενικά σε low light κατάσταση είναι αρκετά δύσκολο να μην έχει θόρυβο η φωτογραφία έστω λίγο θα έχει!!!

   

  Ουσιαστικά σε πρώτο στάδιο κάνεις δοκιμές διότι όλες οι συσκευές δεν είναι το ίδιο. Δηλαδή βρίσκεις μία ταχύτητα κλείστρου όπου να είναι μεν χαμηλή αλλά να είναι ικανοποιητική ώστε να μην βγει κουνημένη η φωτογραφία στο χέρι. Με 1/8 και χωρίς σταθεροποιητή μπορείς να βγάλεις στο χέρι. Εξαρτάται βέβαια και το χέρι και τις συνθήκες διότι ακούστηκε πριν ότι με 1/4 βγάζεις άνετα κάτι που είναι λάθος!

  Από εκεί και έπειτα κάνεις δοκιμές με το iso ξεκινώντας από το χαμηλότερο προκειμένου να δεις σε ποιο στάδιο θα πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

   

  Μετά από κάποιες δοκιμές μαθαίνεις την συσκευή και οι ρυθμίσεις γίνονται παιχνίδι.

 11. Με εντυπωσίασαν τα αποτελέσματα των φωτογραφιών του παρακάτω link:

  http://print.alvarezphotography.com/m/-/galleries/lumia/northern-lights

  Αναφέρει ότι είναι από το 950.

  Τόσο καλές πια ρε παιδιά, σαν national geographic;

  (Αν θεωρείται άκυρη η καταχώρηση μου, παρακαλώ ας διαγραφεί)

   

  Κυρίως εντυπωσιακές είναι ως προς το θέμα, και εκεί χρειάζεται μία συσκευή που να μπορεί να αξιοποιήσει κατάλληλα τέτοια σκηνικά.

  Αν και δεν τις βλέπουμε σε κανονικό μέγεθος οι φωτογραφίες φαίνονται ωραίες. Το ότι έχουν επιλέξει την συγκεκριμένη συσκευή είναι κάτι που την τιμά!

   

  Η αλήθεια είναι πως και εμένα μου άρεσε πολύ πως την έβγαλε και ας είναι 6400 το iso το αποτέλεσμα ήταν φοβερό μακάρι να είχα ένα άλλο τηλέφωνο να έβλεπα πώς θα έβγαινε!!!

  Και μία ακόμα σήμερα με μπόλικη ομίχλη!!

   

  Επίσης πολύ καλή! Για εμένα το συγκεκριμένο xiaomi ξεχωρίζει.

   

  Τραβηγμενη απο LG V10 στο αυτόματο με HDR μόνο.

   

  Την έχεις σε flickr? Αν μπορείς βάλε κάποιο λινκ να την δούμε κανονικά.

  Εδώ πάντως αν και την βλέπουμε σε μικρότερο μέγεθος διακρίνεται έντονα θόρυβος.

 12. Mi5s αυτόματο !!

  Εμένα μου αρέσουν αρκετά του 950 low light νομίζω απέδωσε πολύ καλά!!!

  IMG_20170305_214149_HHT

   

  Σε πλήρες μέγεθος ούτε που καταλαβαίνεις το iso 6400(?)! Ειδικά σε τέτοια σκηνικά με δέντρα, κλαδιά φυτά σε χαμηλό φωτισμό κλπ που είναι δύσκολα, τα πήγε πολύ καλά.

  Κρίμα που δεν υπάρχουν πολλά συγκριτικά στο internet με την κάμερα του mi5s.

  https://www.youtube.com/watch?v=JJcUIXy_dTc

 13. Η φωτο εχει εντελως ξεπλυμενα χρωματα.

  Το κοκκινο της πινακιδας ειναι ξεθωραισμενο.

  Το μπλε της σημαιας ειναι ξεπλυμενο

  το πρασινο στα φυτα ειναι ατονο...

   

  Και γιατί να τονιστούν τα χρώματα όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός? Εσύ με τα μάτια σε χαμηλό φωτισμό διακρίνεις έντονα τα χρώματα?

  Ειδικά όταν αυτός ο φωτισμός είναι κιτρινοπός.. Επειδή όπως έγραψα είχα χρόνο να κάνω δοκιμές στο σημείο με manual, το σκηνικό βγήκε όπως το έβλεπα.

 14. Lumia 950 night

   

  Manual: focus, iso 50, shutter speed 1/20

  Απέδωσε ακριβώς αυτό που έβλεπα. Είχα τον χρόνο να κάνω κάποιες δοκιμές με το manual και με εντυπωσίασε που με αυτές τις ρυθμίσεις έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα!

  33226674016_aa74686a9a_b.jpgWP_20170304_22_03_24_Pro by Angel Os, on Flickr

   

  ίδιες ρυθμίσεις..

  32885237250_9cd3781103_b.jpgWP_20170305_00_17_16_Pro by Angel Os, on Flickr

   

  iso 50, shutter speed 1/8

  33226665656_f857e2d7dd_b.jpgWP_20170304_21_54_33_Pro by Angel Os, on Flickr

   

  και τέλος μία auto όπου επέλεξε iso 500 και shutter speed 1/12. Μόνο το focus ρύθμισα

  33267897625_2d65daca65_b.jpgWP_20170304_21_51_26_Pro by Angel Os, on Flickr

 15. Ειχα αποφασισει να μην ξανα μπω στο συγκεκριμενο θεμα, μιας και ο λογος που ασχολουμαι με το φορουμ ειναι για να μαθαινω ή για να συνεισφερω οπου μπορω. Εδω λοιπον ενιωθα οτι δεν ειχε νοημα να ξανα ασχοληθω. Παρολα αυτα μιας και επεσε στα χερια μου ενα iphone 7 plus, οριστε μερικες γρηγορες και βιαστικες φωτο για οποιον τον ενδιαφερει:

  (πρωτα του iphone σε ολα τα σετ)

   

  Στο σετ που ακολουθει εχω κλειστο το HDR και στα 2, ενω ο ηλιος ειναι αριστερα και εχει πεσει αρκετα ομως στο βαθος δινει πολυ φως. Ειναι δυσκολη φωτογραφια και το αποτελεσμα ειναι το εξης με εστιαση στο κεντρο χωρις να ακουμπησω οθονη, τα αφησα ελευθερα:

   

  Ευχαριστούμε για το συγκριτικό σου. Κάθε συγκριτικό είναι καλοδεχούμενο!

  Στο 1ο σετ όντως φαίνεται το iphone να έχει λίγο πιο θερμά χρώματα ενώ από την άλλη το S7 κάπως ξεθωριασμένα ή είναι λάθος η έκθεση. Νομίζω η πραγματικότητα είναι κάπου στην μέση. Τουλάχιστον όπως τα βλέπω αυτή την αίσθηση μου δίνει.

  Στο 2ο φαίνεται το αντίθετο. Το S7 έχει πιο ζωντανά/θερμά χρώματα. Ο πάγκος είναι ο ίδιος στα 2 πρώτα σετ? Στις φωτογραφίες του iphone φαίνεται να υπάρχει ομοιότητα, αλλά στο 2ο σετ ο πάγκος στο S7 φαίνεται εντελώς διαφορετικό χρώμα.

  Σε αυτά τα 2 πρώτα σετ (κυρίως στο πρώτο) το iphone έχει επιλέξει χαμηλότερο iso.

   

  Στο 3ο σετ όσον αφορά την έκθεση το iphone είναι εντελώς λάθος ενώ αντίθετα στις επόμενες που είναι hdr το iphone έχει καλύτερη ισορροπία στην έκθεση και καλύτερα χρώματα κυρίως στα πράσινα και γενικά πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 16. Το έχει ο αδερφός μου εδώ και ένα μήνα. Το κινητό είναι σούπερ αρκεί να σου αρέσει σαν μέγεθος διότι 6 ίντσες είναι λίγο μεγάλο στο χέρι.

  Η κάμερα είναι κάπως μέτρια, έχω δει καλύτερες από άλλες κινέζικες συσκευές, αλλά είναι ικανοποιητική.

  Επίσης ο φορτιστής ή το καλώδιο φόρτισης δεν είναι ότι καλύτερο διότι η συσκευή δεν φορτίζει σε fast mode. Ωστόσο με τον φορτιστή από το lumia 950 που δοκιμάσαμε φορτίζει fast σε μιάμιση ώρα!

 17. HTC 10, όλες στο αυτόματο. Δεν ξέρω αν έχω εστιάσει σωστά στα 2 από τα 3 macro, θα μου πείτε εσείς. Την πρώτη θα την ανεβάσω μόνο ως λινκ, καθώς είναι ένα δόντι που έχω κανει εξαγωγή. Όποιος θέλει, μπαίνει με δική του ευθύνη :p

   

   

  Καλά έκανες και έβαλες σκέτο το λινκ με το δόντι. :p

  Γενικά από το htc 10 νιώθω κάτι να λείπει, ωστόσο οι φωτογραφίες έχουν μία φυσικότητα που πλέον σε λίγα κινητά την βρίσκεις. Πολύ ωραίες όλες οι λήψεις σου!

  Από τις macro κυρίως η τελευταία έχει καλή εστίαση, αλλά και η πρώτη θα έλεγα. Λίγο η δεύτερη από τις macro χάνει σε εστίαση αλλά γενικά είναι καλή.

 18. Αντικειμενικότητα είναι να ποστάρεις 100% crops και από 950.

   

  32310160244_185f1869c3_n.jpg33011160761_4e84290d53_o (1) by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

   

  32310161114_d62ed64688_n.jpg33011160761_4e84290d53_o by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

   

  32999193292_ab375032ec_n.jpgcrop1 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr

   

  Μιλάς για αντικειμενικότητα και ποστάρεις crops από μία φωτογραφία με λάθος εστίαση? Πραγματικά αυτές οι συζητήσεις είναι ανούσιες. Η λάθος εστίαση του 950 διορθώνεται με ρύθμιση από πριν. Ο τραγικός θόρυβος του S7 με iso 250 δεν διορθώνεται με τίποτα! Το θέμα δεν είναι ποιος θα βγάλει την καλύτερη φωτογραφία στην παιδική χαρά αλλά με ποιο κινητό μπορείς να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Με το S7 θα πάρεις ικανοποιητικό βλέποντας τις φωτογραφίες σε μικρογραφίες. Με το 950 με λίγη προσπάθεια παίρνεις αυτό που αναφέρει ο τίτλος. :cool:

   

  Η παραπάνω φωτογραφία που έκανες τόσα crops αν είχε σωστή εστίαση θα ήταν κάπως έτσι. Μπορείς να κάνεις εδώ τα crops.

  WP_20161210_22_25_04_Pro

   

  Και με πλήρες manual έτσι

  WP_20161210_22_28_08_Pro

   

  Το S7 δεν τα καταφέρνει μέρα σε τέτοια τοπία, πόσο μάλλον σε νυχτερινά.

 19. Ολα τα προβληματα ξεκινανε επειδη καποιοι δεν ειναι αντικειμενικοι.

  Επιχειρηματα του τυπου " εγω για τη χρηση που κανω η καμερα με καλυπτει απολυτα" η "δεν προκειται να εκτυπωσω φωτο"...δεν τα θεωρω επιχειρηματα.

  Οταν ανεβαζω αυτη τη φωτο απο το S7 και μου γραφει ο αλλος "εγω την βλεπω καλη"...νομιζω δεν υπαρχει βαση για συζητηση

   

  Για την συγκεκριμένη φωτογραφία όντως δεν είναι καλή και χωρίς να κάνεις crop.

  Ικανοποιητική είναι μία φωτογραφία όταν τουλάχιστον δεν φαίνονται οι ατέλειες πριν να κάνουμε ζουμ σε μία ικανοποιητική οθόνη και όχι στην οθόνη του κινητού. Η παραπάνω αρχική φωτογραφία σε οθόνη 22" φαίνεται έντονα ο θόρυβος.

 20. Δεν ξέρω φιλέ μου αν εισαι παντρεμένος με παιδιά,νομίζω ότι δεν είσαι,διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά όλοι οι γονείς ψάχνουν τηλέφωνο με αστραπιαίο focus και καλό βίντεο και το 950 απέχει και από τα δύο έτη φωτός,η χρήση της συσκευής είναι διαφορετική για τον καθένα και σίγουρα δεν θα με πείραζε στα 20 η συμπεριφορά του 950,πάντα φιλικά :o

   

  Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

   

  Όχι δεν έχω παιδιά και αυτό που γράφεις κυρίως έχει να κάνει με την ταχύτητα κλείστρου το να πιάσει ένα παιδί που κουνιέται και όχι τόσο με την εστίαση. Εκτός αν σε καθημερινή βάση φωτογραφίζεις παιδάκια στα σκοτάδια. Μάλιστα σου απάντησε ο montoya_42 που είχε το 950 και έχει περάσει στο S7 ότι μια χαρά φωτογράφιζε παιδιά και πριν.

  Στο focus ναι υπάρχει διαφορά και όντως χρειάζεται να είναι καλό ωστόσο δεν είναι και τόσο τραγικό το focus του 950. Το έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Για παιδιά που τραβάς δεν θα είχες θέμα, μάλιστα θα είχες και την επιλογή του ζουμ τραβώντας ένα παιδί από μακριά που πχ κάνει κούνια, κάτι που στο S7 δεν μπορείς. ;)

   

  Τώρα για το βίντεο σπάνια τραβάω, αλλά όσες φορές έχω τραβήξει έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος και μου κάνει εντύπωση που στο βίντεο δεν έχει θέμα με την εστίαση! Σε χαμηλό φωτισμό και τα πάντα είναι σωστά εστιασμένα. Μάλιστα έχει φοβερή διαχείριση ήχου σε συνθήκες μεγάλης έντασης όπως συναυλίες κλπ. Απ' όσο το έχω χρησιμοποιήσει δεν θα έλεγα ότι απέχει από τα άλλα ίσα ίσα μπορεί να είναι και καλύτερο. Δεν το έχω ψάξει το θέμα τόσο αλλά για να το λες θα ήθελα και ένα παράδειγμα.

   

  Κάποια γενικότερα σχόλια..

   

  Όλες αυτές οι κουβέντες έχουν γίνει κυρίως ξεκινώντας επειδή πολλοί πειράχτηκαν που αναφέρθηκε πως η κάμερα του S7 είναι μέτρια όπου αυτό είναι και μία προσωπική άποψη. Έχουν γραφτεί πολλές φορές αντίστοιχες απόψεις αλλά φαίνεται οι χρήστες εδώ δεν τα σηκώνουν.

  Από εκεί και έπειτα τυπώθηκαν πολλές και διάφορες απόψεις ενάντια στο 950 όπου ήταν επιθετικές. Επιγραμματικά αναφέρω μερικές οι οποίες αποδείχτηκαν ότι δεν ισχύουν. :rolleyes:

  - Το 950 έχει χαμηλό dynamic range.. καίει σημεία. Λάθος.

  - Το 950 ανεβάζει το iso και τον θόρυβο. Κυρίως λάθος διότι στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνει το αντίθετο και με διαφορά. Ακόμα και όταν έχει μεγαλύτερο iso έχει λιγότερο θόρυβο.

  - Το 950 έχει κακό wb. Σωστό εν μέρη αλλά το S7 έχει χειρότερο, κάποιες φορές σε ημερήσιες και πολλές φορές σε νυχτερινές.

  - Το 950 βγάζει πιο σκοτεινές φωτογραφίες. Λάθος.

  - Το 950 δεν έχει σωστά χρώματα. Λάθος. Το S7 από δείγματα που έχουμε δει αλλά και από κάποιες δοκιμές που έκανα με το κινητό μιας φίλης κάποιες φορές βγάζει πιο κορεσμένα χρώματα.

   

  Τώρα όσον αφορά για τον όρο ναυαρχίδα θα πρέπει να αναλογιζόμαστε και την εταιρεία. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την samsung με την microsoft ή με την cubot κλπ. Το ότι για λίγο καιρό σαν τιμή ήταν υψηλή δεν μου λέει κάτι. Από εκεί και έπειτα όπως και να το δούμε, γιατί να κρίνουμε μόνο αυτό ως σημαντικό αρνητικό για τη ναυαρχίδα της microsoft και για τη ναυαρχίδα της samsung που έχει τόσα αρνητικά ούτε λόγος? Ρητορική η ερώτηση..

  Καλό είναι να γίνεται σύγκριση σε κάτι που να κάνει την διαφορά και όχι να λέμε ότι η microsoft έχει το τάδε αρνητικό από την στιγμή που η samsung έχει κάτι πολύ χειρότερο! Να υπήρχε δηλαδή μόνο ένα αρνητικό στην κάμερα του S7 να πω ναι έχει λογική η σύγκριση. Τα αρνητικά όμως είναι πολλά. Νομίζω είμαι κατανοητός..

×
×
 • Create New...