Jump to content

stereo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.884
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by stereo

  1. Γνωρίζει κανείς αν τα συγκεκριμένα ακουστικά της apple έχουν ίσου μεγέθους καλώδιο ή είναι σαν αυτά που περνάνε πίσω από το λαιμό;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

     

    http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Peripherals/Headphones/Apple-Earphones-with-Remote-and-Mic.htm

     

    http://www.plaisio.gr/ProductImages/250x250/1302582.JPG

    Ίσο μέγεθος έχουν.

  2. Στη Fnac.

    O 27άρης είναι πολύ καλός, εντάξει υπερέβαλα πριν δεν είναι και τεράστιος, απλά για αυτό που τον θέλω εγώ είναι πολύ μεγάλος, δεν το χρειάζομαι.

     

    Σε ποια fnac; Γλυφαδα ή mall;

  3. Παιδιά, μπερδεύτηκα...

     

    Στο apple.com αναφέρει νέα iMac, MacBook.. Δεν αναφέρει MacBook Pro ενώ σε ένα μήνυμα προηγουμένως αναφέρθηκε νέος macbook pro..... Τελικά βγήκε νέος macbook pro??:confused::wacko:

     

    Όχι, δεν βγήκε MacBook pro.

  4. Εγώ που κοιταζα με λατρεία την τριανταρα cinema νομίζω πως δεν θα αφήσω να με προσπεράσει αυτός ο iMac!!

     

    Pik μη μιλάς ΜΗ ΜΙΛΑΣ!! Που κυκλοφορεί το iPhone, τσουπ την άλλη μέρα το εχεις, βγαίνουν τα νέα μηχανήματα και αμέσως τα παραγγελνεις, είναι κρίμα κι άδικο.

  5. Ας σημείωσουμε βέβαια πως, σύμφωνα με τους όρους χρήσης του iTunes Store, δεν επιτρέπεται η χρήση του iTunes Store μιας χώρας όταν δεν βρισκόμαστε εντός των ορίων της. Σε αφήνει να το κάνεις βέβαια...
  6. Μπορείς να δεις και τα benchmarks στο macworld.com, στην κατηγορία reviews.

     

    Για τα πανεπιστημιακά Apple Stores, μόνο στη χώρα στην οποία φοιτά θα έχει ιδιαίτερες τιμές (και δεν αρκεί μόνο πανεπιστημιακό email).

  7. Δε σου δίνει δώρο CD. Περιλαμβάνεται (μόνο) στο DVD με το λειτουργικό που έρχεται μαζί με το μηχάνημα. Και είναι η κανονική έκδοση. Αλλά είναι δωρεάν επειδή αγόρασες νέο μηχάνημα, όχι γενικά. Αν του χρόνου βγάλουν iLife 2010, θα πρέπει να πληρώσεις για να το αγοράσεις.
  8. BTW, τo γνωρίζετε ελπίζω πως το amazon.co.uk πλέον στέλνει ΚΑΙ ηλεκτρονικά προϊόντα στην Ελλάδα ε; Με ιδιαίτερα καλές τιμές (πχ το 13άρι το MBP 2.53 βγαίνει 1300 E).
×
×
  • Create New...