Jump to content

dim33k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dim33k

  • Ημ. Γέννησης 26/05/1971

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

dim33k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. dim33k

    iPhone 5S

    Ευχαριστώ πολύ!
  2. dim33k

    iPhone 5S

    Καλησπέρα, Θυμάστε μου, για να πουλήσω 5S σε φίλο, φτάνει μόνο γενικά - επαναφορά - περιεχόμενο και ρυθμίσεις ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Θα σβήσει και από το find my iPhone?
  3. dim33k

    iPhone 5S

    καλημέρα, αν θυμάμαι καλά, όταν το κινητό (5S) μένει σε ακινησία, ρίχνει την ισχύ του επεξεργαστή για να κάνει οικονομία. ίσως είναι και αυτός ένας παράγοντας που βλέπεις πιο αυξημένη κατανάλωση όταν μετακινείσαι. αντίστοιχα οικονομία όταν είναι ακίνητο για ώρες...
  4. dim33k

    iPhone 5S

    χαχαχαχαχαχαχα και εγώ το ίδιο αλλά λέω να μην την πατήσω και φέτος με το S5!
  5. dim33k

    iPhone 5S

    συμφωνώ απόλυτα!!!
  6. dim33k

    iPhone 5S

    πως το βλέπουμε αυτό βρε παιδιά? με εφαρμογή ή κάπου από τις ρυθμίσεις? την ένδειξη 0 εννοώ.
  7. dim33k

    iPhone 5S

    καλημέρα, πως το βλέπετε αυτό βρε παιδιά?
  8. dim33k

    iPhone 5S

    καλημέρα , πήγαινε στις ρυθμίσεις, icloud, αποθήκευση και αντίγραφα, διαχείρηση χώρου αποθήκευσης. Εκεί σου βγάζει λίστα με τις εφαρμογές που παίρνουν backup καθώς και να κρατήσεις ή να σβήσεις backup από τυχόν παλιές σου συσκευές. Ελπίζω να βοήθησα.
  9. dim33k

    iPhone 5S

    Σε εμένα παίζει ελάχιστα και ακούγεται και ένα ελαφρό τσικ τσικ να το πω??? σταθερότητα και πάτημα, τέλειο.
  10. dim33k

    iPhone 5S

    Σωστός! και εγώ αυτό βλέπω, ότι τραβάει περισσότερο πεδίο αλλά το πετυχαίνει με ένα τρόπο σαν ευρυγώνιου φακού. δες το και πες μου, Ευχαριστώ!
  11. dim33k

    iPhone 5S

    Καλημέρα, Έχει παρατηρήσει κανείς από τους κατόχους αν τις φωτογραφίες που βγάζει, τις παραμορφώνει λίγο στα πλάγια σαν να είναι ο φακός… ευρυγώνιος? Τραβάει λίγο προς τα έξω και προς επάνω στις άκρες... φαίνεται κυρίως αν είναι κοντινή λήψη ή υπάρχει πρόσωπο στην άκρη της φωτογραφίας! Είναι έτσι ή το κάνει μόνο το δικό μου??? στο 5 δεν θυμάμαι να γινόταν αυτό... η φώτο ήταν σαν πιο... τετράγωνη!
  12. καλησπέρα, κάτοχος και εγώ από χθες!, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Ξέρετε πως μπορώ να βγάλω από την lock Screen την ενημέρωση για μηνύματα και αναπάντητες? Δε θέλω να φαίνεται εκεί το όνομα αυτού που έχει καλέσει.
  13. Άστα φίλε, Το ίδιο έχω πάθει. Μόνο που το ράγισμα είναι πάνω δεξιά, δίπλα στην κάμερα. Ρώτησα τηλεφωνικά στην Smartec και μου είπαν ότι αλλάζει μαζί με την οθόνη. Κόστος 160€ και το φτιάχνουν επιτόπου εφόσον έχουν ανταλλακτικά. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν. Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο, ας μας ενημερώσει…
  14. και θα προσθέσω ότι αναζήτηση γίνεται κανονικά και σε διευθύνσεις κτλ. ακόμα και στα ελληνικά. Απλά αν υπάρχουν Κεφαλαία γράμματα και τόνοι, θα πρέπει να βάλετε αντίστοιχα τόνους και κεφαλαία στην αναζήτηση...
  15. dim33k

    iPhone 4S

    Εμένα με αρκετή χρήση μου βγάζει 1 μέρα… άντε και κάτι ακόμα. Μιάμιση δε τη φτάνει. Κάπου άκουσα ότι θα του έκανε καλό ένα reset και ‘’χτίσιμο’’ από την αρχή. Το δοκίμασε κάποιος και έπιασε? Όντως και εγώ με την 5.1.1 βγάζω λιγότερο χρόνο.
×
×
  • Create New...