Jump to content

LeonidasT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    484
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by LeonidasT

  1. On 14/1/2024 at 8:35 ΠΜ, gmo said:

    Την .304 απο oxygen την περάσατε; Ή ήρθε OTA?

    Ήρθε σήμερα, δεν την πέρασα ακόμα. Είναι ΟΚ τώρα;

  2. Και εγώ είμαι σε σοβαρές σκέψεις αγοράς από γνωστή αλυσίδα που το έχει 799... Το P30 pro μου κλείνει 4 χρόνια στα χέρια μου και αρχίζει να υπολειτουργεί η μπαταρία.

  3. 3 ώρες πριν, chios said:

    Ήρθα και εγώ στην παρέα σας από χθές, το ρολόι είναι πάρα πολύ ωραίο σε σχέση με το απλό honor band 6 που είχα, η πρώτη μου απορία είναι έχει GPS το ρολόι; Δεν βρίσκω κάποιον διακόπτη στις ρυθμίσεις.

    Φυσικά έχει, γιατί να έχει διακόπτη όμως; Όταν ξεκινήσεις άσκηση σε εξωτερικό χώρο ενεργοποιείται.

    • Like 1
  4. Κάτοχος του GT2 Pro από Δεκέμβριο 2020, ας γράψω μερικές γενικές παρατηρήσεις. Να σημειωθεί ότι και το κινητό μου είναι σταθερά Huawei όλο αυτό το διάστημα.

    Στα υπέρ, η μπαταρία και η εμφάνιση (αν και το τελευταίο είναι υποκειμενικό). Επίσης είναι σταθερό, έχει φάει 1-2 φορές κάποιο "σκάλωμα" που λύθηκε με restart, κατά τα άλλα όλα λειτουργούν άψογα.

    Στα κατά, και αυτό είναι μεγάλο κατά αν το θέλετε για καταγραφή άθλησης, το κλειστό σύστημα (δε συνεργάζεται με Strava πχ), δε γίνεται export σχεδόν σε τίποτα. Ένα άλλο ενοχλητικό πρόβλημα είναι ότι μπορεί να καταγράψει κατά λάθος ύπνο μέσα στην ημέρα (αν π.χ. είσαι στον καναπέ μια ώρα) και δε δίνει δυνατότητα να σβήσε ή επεξεργαστεί κάποιος την καταγραφή. Στο Samsung που είχα πριν υπήρχε η δυνατότητα.

    Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα αλλά δε θα το πρότεινα αν κάποιος αθλείται συστηματικά και θέλει να κρατάει τα δεδομένα του σε βάθος χρόνου.

  5. On 21/5/2022 at 7:23 ΠΜ, venduza said:

    Ενημέρωση ασφαλείας .134 γύρω στα 225mb

    Ήρθε και εδώ, security Μαΐου. Γρήγοροι αυτή τη φορά.

  6. On 19/3/2022 at 2:37 ΜΜ, Djdeltavita said:

    Εγω την εχω παρει αυτη εδω και 2 εβδομαδες

    Σε εμένα δεν έχει φανεί ακόμα.

     

    On 18/3/2022 at 9:45 ΠΜ, _NikitaS_ said:

    Εμένα με το emui 11 η καταναλωση έχει φτάσει στο Θεό. Μπορεί και να φορτίζω δύο φορές την μέρα πλέον. Επίσημα η huawei λέει ότι είναι πιο βαρύ το emui. Άλλαξα και μπαταρία και τα ίδια. Αναμένω το emui 12 μπας και στρώσει πάλι. 

    Το δικό μου, σχεδόν 2,5 ετών, είναι αξιοπρεπέστατο σε μπαταρία. Πρώτη φορά πέρασα 2 χρόνια με το ίδιο smartphone χωρίς να με τρώει για αλλαγή. Ίσως επειδή πρώτη φορά πήρα ναυαρχίδα.

  7. Ήρθε επιτέλους μετά από μήνες ενημέρωση ασφαλείας; Κάποιο θαύμα θα έγινε χαχα. Επειδή ακόμα παρακολουθώ τις εξελίξεις πολλά άλλα κινητά της, που έχουν ακόμα EMUI, έχουν πάρουν και την αναβάθμιση Ιουνίου. Η 159 έχει ποιού μήνα την αναβάθμιση ασφαλείας;

     

    Επίσης κάπου διάβασα ότι θα βγει και EMUI 12 αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο αφού προωθεί τόσο το Harmony OS αλλά ποτέ δεν ξερεις.

    Καλησπέρα, η 159 ήρθε σήμερα και στο δικό μου με ασφάλεια Ιουνίου.

  8. Μια ερώτηση γιατι δεν εβγαλα ακρη, στο gt2pro πως κλειδωνουμε την οθονη ωστε εαν πατηθουν τα κουμπια καταλαθος να μην γινουν αχταρμα μεσα οι ρυθμησεις;;;;

     

    Δεν κλειδώνει η οθόνη κάπως (τουλάχιστον δεν το έχω βρει), αλλά αν βάλεις ΡΙΝ και βγάλεις το ρολόι απ'το χέρι θα στο ζητήσει την επόμενη φορά.

  9. Δυστυχώς όσο όμορφο και καλαίσθητο είναι τόσο λανθασμένες είναι οι μετρήσεις του σε όλους σχεδόν τους δείκτες. Πραγματικά δε ξέρεις τι να πιστέψεις. Έχει σημαντική απόκλιση, ειδικά στο altitude και στο GPS ειναι για κλάματα. Για το GT 2 Pro αναφέρομαι.

     

    Επίσης πόσο δύσκολο τους είναι να φτιάξουν το θέμα με τα duplicate notifications σχεδόν 1 χρόνο τώρα διαβάζω για αυτό το πρόβλημα. Και ένα τελευταίο, ξέρουμε πως αλλάζουμε το Date format; γιατί by default δείχνει τις ημ/ες USA based.

     

    Από εμφάνιση, απάντηση κλήσεων και multimedia χρήση μέχρι στιγμής ικανοποιημένος αν και θα ήθελα λίγη περισσότερη λειτουργικότητα (απάντηση μηνυμάτων, πληρωμές)

     

    Παρασύρθηκα από τις καλές κριτικές στο skroutz και κάποιων youtuber και το αγόρασα, αλλά τελικά πρέπει να ψάχνεις καλύτερα. Ευτυχως που στη γυμναστική που κάνω δεν ειμαι τοσο maniac να μετραω τα πάντα, διαφορετικά θα το είχα δώσει.

    Έχω το GT 2 Pro και έχω κάνει 6-7 πεζοπορίες σε βουνό, ακολουθώντας συνήθως το Osmand που έχει απόσταση και υψομετρικές, παρέα με φίλο με ένα καλό Garmin. Στις αποστάσεις οι αποκλίσεις είναι ελάχιστες, στο υψόμετρο το GT 2 Pro δίνει σταθερά ένα +10%. Όλες οι πεζοπορίες με συνδεδεμένο κινητό και ανοιχτό location & data στο κινητό (ίσως συνεργάζονται και βοηθάει στην ακρίβεια).
  10. Αυτό με την ανταπάντηση μου το έκανε παλιά. Μετα το τελευταίο update τα εμφανίζει παλι τα ονόματα. Android.10.εχω αν έχει κάποια σημασία.

    Και εγώ βλέπω ονόματα κανονικά (Huawei κινητό, Android 10.1).

  11. Βασικά πριν προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο δοκίμασε αν μπορείς τη sim σου σε κάποιο άλλο τηλέφωνο για να σιγουρευτείς ότι δε φταίει ή κάρτα ή το δίκτυο σου.

    Αυτό ακριβώς

  12. Μια μικρή βοήθεια, αν κάποιος φίλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με μένα.

    Τελευταία παρατήρησα ότι δεν λειτουργεί η αναμονή κλήσης, παρόλο που έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, έχω επιλέξει κ αποεπιλέξει, ότι θα έπρεπε ώστε να λαμβάνω ειδοποίηση κατά την διάρκεια μιας κλήσης.

    Εντούτοις, δεν λειτουργεί με τίποτα η αναμονή. Το δίκτυο μου είναι της Vodafone, η κάρτα sim είναι 1 έτους, χρησιμοποιώ μόνο 1 sim κ έχω περάσει την 206 έκδοση.

    Αν έχει κάποιος φίλος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα θα μπορούσε να βοηθήσει στην επίλυσή του?

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    Δοκίμασε *43# και κλήση, σου λέει ότι ενεργοποιήθηκε;
  13. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα Lenovo tablet, η εφαρμογή health είναι συμβατή;

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Όχι απαραίτητα. Υπάρχουν εφαρμογές που δεν μπαίνουν καθόλου σε tablets. π.χ. samsung ρολόι δε συνδέεται με tablet.
  14. Πως γίνεται;

     

    Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Στο pro που έχω εγώ πας Πίεση αέρα που είναι το βαρόμετρο και στη δεύτερη οθόνη είναι το Υψόμετρο και έχει βαθμονόμηση.

    Με το pro η δική μου εμπειρία είναι σε περπάτημα και ορεινές πεζοπορίες. Συγκρίνοντας με garmin φίλου η απόσταση είναι πολύ κοντά (1% -2% απόκλιση) αλλά οι υψομετρικές +5% - 6% περίπου στο Huawei. Νομίζω είναι φυσιολογικό γιατί οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για GPS (δάσος).

  15. Έχει παρατηρήσει κανένας αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας; Υποψιάζομαι ότι φταίει μια πρόσφατη αναβάθμιση "Samsung accessory service" αλλά μπορεί και όχι (έχω κλείσει 3 χρόνια με το ρολόι).

    Ξαφνικά ενώ έφτανα 11-12 τη νύχτα με 40% - 50% άνετα (από τις 8 το πρωί), τώρα είμαι στο 15% κατά τις 6-7 το απόγευμα. Δεν έχω αλλάξει κάτι στη χρήση που κάνω.

  16. Το τηλέφωνο φοράει την έκδοση 10.1.0.150

    Λέει ότι υπάρχει νέα έκδοση 10.1.0.161

     

    Δεν έκανε κάποιο update.Με ενημέρωσε μόνο ότι υπάρχει νέα έκδοση.

    Προχωράω στην αναβάθμιση ή θα έχει θέμα με battery drain?

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    Ναι αλλά ζητούσε pin γι'αυτό υπέθεσα ότι έκανε επανεκκίνηση.

     

    Δε βλέπω πρόβλημα στην 161. Security είναι.

    PIN της SIM ή PIN της συσκευής; Αν είναι για τη συσκευή τότε όχι, δεν έκανε επανεκκίνηση. Ισχύει ότι είπε ο fotisbasm: ανά 3 μέρες (νομίζω) ζητάει το ΡΙΝ, αν το ανοίγεις μόνο με το αποτύπωμα ή face recognition.

  17. Να 'στε καλά παιδιά.

    Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο.

    Απλά επειδή στο samsung γινόταν, νόμιζα ότι γίνεται και στο Huawei.

     

    Κάτι άλλο τώρα.Χθες το μεσημέρι κοιμόμουν και το κινητό μου ήταν ανοιχτό κανονικά.Όταν ξύπνησα και πήγα να το χρησιμοποιήσω, ζητούσε pin σαν να είχε κάνει επανεκκίνηση.

     

    Τυχαίο λέτε; Ή παίζει να έχει κάποιο θέμα η συσκευή;

    Μάλλον είχε κάνει επανεκκίνηση για κάποιο λόγο. Νομίζω μου έχει συμβεί 1 φορά στον 1 χρόνο που το έχω. Μήπως έκανε update;
  18. Κανείς δε γνωρίζει;

     

    Μάλλον κανένας δεν κλείνει πια το κινητό - ποτέ. :rolleyes:

    Για πιο αργή φόρτιση όχι, δεν υπάρχει software επιλογή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αργό φορτιστή, αν και δε νομίζω ότι κερδίζεις κάτι (αλλά ας μην ανοίξουμε εδώ αυτή τη συζήτηση που δεν καταλήγει πουθενά).

×
×
  • Create New...