Jump to content

pananton

Members
  • Δημοσιεύσεις

    284
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pananton

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pananton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται iPhone 11 Pro Max 64GB χρώματος πράσινο σε άριστη κατάσταση. Υγεία μπαταρίας 90%. Χωρίς το παραμικρό σημάδι. Με απόδειξη αγοράς από ελληνικό κατάστημα 20/04/2020. Προφανώς από την πρώτη μέρα με θήκη και προστασία οθόνης. Δίνεται μαζί με 1) γνήσια δερμάτινη θήκη κίτρινη 2) πράσινη θήκη puro 3) διαφανής θήκη spigen και με κουτί, με απόδειξη αγοράς και ολα τα παρελκόμενα του. (γνήσιος φορτιστής fast charge, ακουστικά αχρησιμοποίητα στο κουτί.) Περιοχή Αθήνα και ανταλλαγή μόνο χέρι με χέρι. Παναγιωτης.

    630 €

  2. δηλαδή αν φωτογραφίσεις ένα ποτήρι με καλαμάκι τότε το καλαμάκι θα στο βάλει στο προσκήνιο και τα υπόλοιπα πίσω στο θολό? έχω δοκιμάσει σε 11 pro και 11 pro max και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. αντίθετα ξαναλέω ένα p20 αποτύπωσε πολύ καλύτερα το προσκήνιο. μακάρι να το διορθώσει αυτό η apple γιατί είναι ξεκάθαρα πρόβλημα στο λογισμικό και κατά πόσο μπορεί να κάνει τον διαχωρισμό.
  3. έχω παρατηρήσει πως όταν προσπαθώ να βγάλω portrait mode κάποιο αντικείμενο τότε δεν μπορεί να οριοθετήσει με λεπτομέρεια το αντικείμενο με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά blurry spots στις άκρες του αντκειμένου. σε ίδες συνθήκες δίπλα δίπλα ένα huawei p20 (ούτε καν το pro) θόλωσε πιο "σωστά" το background! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Διορθώνεται αυτό? Έχω προσπαθήσει και με την εφαρμογή focos αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε μόνο βελτιώθηκε....
  4. Είμαι ένα βήμα πριν την κλήση σε apple support και είπα να θέσω και εδώ τον προβληματισμό μου μπας και.... Λοιπόν έχω καταφέρει και έχω σετάρει ένα appleID με gmail και τηλέφωνο (phone number) όλα σωστά. Έχω κάνει reset all content and settings σε iphone και set up από την αρχή χωρίς κάποιο back up πεντακάθαρα και νοικοκυρεμένα. Που είναι το πρόβλημα. Στο iPhone δεν γίνεται με τίποτα να επιλέξω τον αριθμό στην αποστολή και λήψη iMessages. Ενώ ο αριθμός υπάρχει και μπορείς να τον επιλέξεις (δεν είναι γκρι) τότε αφού το επιλέξεις πεφτει σε ένα loop που προσπαθεί να το κάνει verify (τον αριθμό) και δεν το καταφέρνει ποτέ. Γιατί το θέλω αυτό. Γιατί δεν μπορεί να λάβει iMessages και FaceTime προς τον συγκεκριμένο αριθμό παρά μόνο από το gmail. (Δηλαδή για να στείλει κάποιο άλλο iPhone σε αυτό το iPhone με αυτό τον αριθμό θα χρεωθεί sms παρόλο που είναι μια χαρά δηλωμένο στο appleID αυτό το νούμερο και στο πεδίο των contactable και στο πεδίο των trusted). :rolleyes: :blink: Πάσα ιδεά δεκτή!
  5. μάλιστα, άρα τι να κάνουμε, θα περιμένουμε μέχρι να ελέγξουν τα διαφυγόντα κέρδη! :lol: ευχαριστώ για την απάντηση!
  6. παίδες μία ερώτηση, έχω 2 ξεχωριστά δέματα και τα δύο με status "ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ" επειδή από αυτά που διαβάζω θα μείνουν για καιρό έτσι μπορώ να πάω ο ίδιος κάπου να τα παραλάβω? γενικά είναι μικρής αξίας και τα 2 (γύρω στα 25€ το ένα) Για την ακρίβεια στα ΕΛΤΑ αναγράφει "ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ"
  7. pananton

    Huawei P20

    πάντως εμένα με το τελευταίο update σε 9.0.0.203 παρατήρησα ότι οι φωτογραφίες βγαίνουν λίγο πιο σκοτεινές από ότι πριν σε low light conditions... μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει αυτό ή είναι ιδέα μου?
  8. ευχαριστώ για την απάντηση!
  9. πόσο πιστεύετε ότι μπορώ να πουλήσω ένα mi4c 32/3 σε πλήρη λειτουργική κατάσταση με καλή μπαταρία αλλά με φυσιολογική φθορά στα πλαστικά του μέρη?
  10. pananton

    Huawei P20

    χτες το βράδυ από μόνο του αναβάθμισε σε 9. θα με συμβουλεύατε να το κάνω ενα factory reset σημερα για ομολότερη λειτουργία? εχω να κερδισω κατι απο αυτη την μπελαλίδικη διαδικασία?
×
×
  • Create New...