Jump to content

babylonianman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by babylonianman

  1. Ξέρει κανείς το κομμάτι που ακούγεται στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Nokia/Alpha Copy με τη Ράνια Θρασκιά; Πρέπει να έχει παίξει κι αλλού γιατί είναι σχετικά γνωστό. Για τσεκάρετέ το:

    http://www.alphacopy.gr/files/Nokia-Xmas_Corporate%2050''_MPEG1_Web_PAL.MPG

  2. το ορχηστρικό κομμάτι που ακούγεται στην διαφήμιση της MARFIN BANK σ αυτήν που λέει MIG το ξέρει κανείς?

     

    Επειδή θυμίζει έντονα το Two Towers Requiem Overture υποθέτω ότι είναι γραμμένο ειδικά για την διαφήμιση της MIG. Δεν νομίζω ότι κανείς άλλος θα είχε το θράσος να κλέψει τόσο πολύ ένα κομμάτι και να το κυκλοφορήσει σε CD.

  3. Παιδια, καλησπέρα. Αν έχετε δει το τελευταίο διαφημιστικό σποτάκι της Venus Victoria και ακούσατε το φανταστικό τραγουδάκι θα προσέξατε την τραγουδίστρια με την αισθαντική φωνή. Εχω παθει πλάκα με το κομμάτι αλλά δεν το έχω ξανακούσει πουθενά παρά μόνο στα διαφημιστικά τρέιλερ της Venus Victoria.

    Οι δε στίχοι στο σημείο εκείνο που ακούγεται στη διαφήμιση λένε στα ισπανικά:

    "Por qué por qué no estás aquí

    son mis palabras las escribí por ti"

     

    Δείτε το στο λινκ

    http://www.ifilm.com/video/2904973

     

     

    Pochill - Porque

  4. Ξέρει κανείς το τραγούδι που ακούγεται στο σήμα του TVtiglon; Πρόκειται για ένα ισπανικό bossa nova κομμάτι από γυναίκα τραγουδίστρια που πάει κάπως έτσι: "si tu me pides fidelidad... si tu me pides sinceridad...".

     

    Τελικά είναι το Que No, Que No - Mina. (Thanx to JingleBells)

  5. Παιδια, καλησπέρα. Αν έχετε δει το τελευταίο διαφημιστικό σποτάκι της Venus Victoria και ακούσατε το φανταστικό τραγουδάκι θα προσέξατε την τραγουδίστρια με την αισθαντική φωνή.

    Οι δε στίχοι στο σημείο εκείνο που ακούγεται στη διαφήμιση λένε στα ισπανικά:

    "Por qué por qué no estás aquí

    son mis palabras las escribí por ti"

     

    Δείτε το στο youtube

    http://www.ifilm.com/video/2904973

     

    Pochill - Porque

  6. ΗΕLP !!:!: βασικά στο παρακάτω link
    στο βιντεάκι του youtube παίζει ενα τραγουδάκι που το έχω ξανακούσει αλλα δε ξερω πως το λένε...;Όποιος έχει ιδέα για το ποιό είναι ας απαντήσει παρακαλώ.

     

    "Crockett's Theme" του Jan Hammer.

  7. Ξέρει κανείς το τραγούδι που ακούγεται στο σήμα του TVtiglon; Πρόκειται για ένα ισπανόφωνο bossa nova κομμάτι από γυναίκα τραγουδίστρια που πάει κάπως έτσι: "si tu me pides fidelidad... si tu me pides sinceridad...".

     

    μπορείτε να το ακούσετε σ'αυτό το βιντεάκι

    (ξεκινάει στο 0:34)

  8. μιας και προσεξα οτι αρκετοι ψαχνουν το τραγουδι της διαφημισης του Wash & Go ..υπαρχει καπου το video? εχω κατι υποψιν μου για το τραγουδι αλλα θελω να δω το video!

    Ιωαννα

     

    Που πάει το μυαλό σου; Για πες καμμιά πρόταση μπας και το βρούμε. Γιατί βιντεάκι χλωμό το κόβω (μάλλον ήταν καλοκαιρινή καμπάνια)... Όπως περιέγραψα και σε προηγούμενο post οι στίχοι πάνε: "je ne sais pas pourquoi, parce que..." και πρόκειται για γυναικεία φωνή. Η Coralie Clement έχει πει ένα ομώνυμο τραγούδι αλλά καμία σχέση...

  9. Μπορεί κάποιος να γράψει μια λίστα με όλα τα τραγούδια που ακούγονται στις διαφημίσεις όλων των κομμάτων;

    Ευχαριστώ.

     

    Στα σποτάκια της Νέας Δημοκρατίας ακούγονται 2 κομμάτια του Σταμάτη Σπανουδάκη (ως συνήθως), το "Μικρό Νυχτερινό" και το "Άγγελοι Μετά Ποιμένων".

  10. Ψάχνω ένα τραγούδι πολύ μπιτ!

    Είναι μια κοπέλα η οποία βογκάει στην αρχή (σαν να έχει έρθει σε οργασμό ένα πράμα) και μετά μόλις τελειώνει αυτό το αχ βαχ γίνεται πάρα πολύ μπιτάκι το τραγούδι. Και αν θυμάμαι καλά λέει και nananana (πλούσιος στίχος δηλαδή)... :p:

     

    Ragga Sex - Otto Mix

  11. Γεια σας παιδια! Ψαχνω εδω και καιρο 2 περιεργα κομματια. Ειναι μουσικα σηματα 2 εκπομπων απο την ελληνικη τηλεοραση...

     

    Το ενα ειναι η μουσικη των ειδησεων της ΝΕΤ (εκεινη η πολυ παλια απο το '80)

    Και το αλλο ειναι η μουσικη της αθλητικης κυριακης!

     

    Απ'όσο ξέρω η μουσική των ειδήσεων της ΝΕΤ έχει γραφτεί στις αρχές της δεκαετίας του 80 από τον Βαγγέλη Παπαθανασίου, εξ'ου και ο πρωτοποριακά ηλεκτρονικός ήχος. Πριν 2 χρόνια η ΝΕΤ μόνταρε το συγκεκριμένο κομμάτι ώστε να μικρύνει κατα 3 περίπου δευτερόλεπτα... Προφανώς δεν κυκλοφορεί πουθενά - εκτός αν έχεις κανένα γνωστό στην Αγ.Παρασκευή ή την ίδια την Αγ.Παρασκευή γνωστή να σου το δώσει.

     

    Η μουσική της "Αθλητικής Κυριακής" γράφτηκε από τον Χρήστο Λεοντή και είναι το μακροβιότερο σήμα της ελληνικής τηλεόρασης. Φυσικά ούτε αυτό κυκλοφορεί...

  12. re paidia gnorizei kaneis to kommati apo ti diafimisi tou seat altea, me ta paihnidia pou pane sto autokinito?

     

    Η μελωδία είναι από ένα παραδοσιακό αμερικάνικο τραγούδι που λέγεται "When Johnny Comes Marching Home" (ίσως το έχεις ξανακούσει και αλλού, όπως στο Die Hard 2..) Οι στίχοι βέβαια είναι διαφορετικοί απο τους αυθεντικούς και πιθανότατα γράφτηκαν αποκλειστικά για την διαφήμιση.

  13. Δεν λέει αυτό.. Κατάλαβα πιο τραγούδι εννοεί!

    Κοιτάξτε την 1η season στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο στο σημείο που κάνει ο Φώτης την εκπομπή στον τηλεβόα και σκάνε μύτη οι υπόλοιποι 4 στο studio και αρχίζουν τις αγκαλιές και τα κλάματα (με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό το κομμάτι)

     

    Είναι διαφορετικά κομματια (προφανώς). Αυτό που ακούγεται στο χριστουγεννιάτικο (12ο) επεισόδιο, εκεί όπου ο Φώτης κάνει την δακρύβρεχτη εκπομπή (41:47-44:22), είναι από το soundtrack του Forrest Gump.

    http://www.amazon.com/Forrest-Gump-Original-Motion-Picture/dp/samples/B000002AS1/ref=dp_tracks_all_1/102-6248314-0898504#disc_1

  14. Καλησπέρα.

    Ξέρει κανένας αυτό το κλασσικό κομμάτι;

    http://www.sendspace.com/file/ifm02l

    Είναι από τη διαφήμιση μιας εφημερίδας και ακούγεται ως σήμα της Βουλής (κανάλι).

    Ευχαριστώ. :)

     

    Είναι ο "Κλέφτικος" απο τους 36 Ελληνικούς Χορούς του Νίκου Σκαλκώτα. Κλασσικό έργο γραμμένο το '30.

×
×
  • Create New...