Jump to content

HARIS_S

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by HARIS_S

  1. Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογούλα που να μετράει τον χρόνο ομιλίας,πόσα μηνύματα έχω στείλει κ.τ.λ σε κάποιο συγκεκριμένο διάστημα π.χ: απο τις 10/1/06/ εώς 10/2/06.Πολλά ζητάω ε?
  2. Παιδιά ένα remix του fly like the wind που παίζει τώρα τελευταία και βαράει καλά μήπως το ξέρι κανείς?
  3. Για να κάνω Firmware update σε Nokia Club χρειάζεται να πληρώσω ή παίζει εγγύηση?
  4. Μήπως ξέρει κανείς ποιές είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω για να στέλνω MMS με την Cosmote στο Ζ600;
  5. Έχω ένα πρόβλημα με το Ρ800. Μετά την εγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων και συγκεκριμένα του προγράμματος που αλλάζει το GUI του τηλεφώνου ώστε αυτό να μοιάζει με το Ρ900 τα ονόματα των προγραμμάτων μου αλλάξαν.Π.Χ. το "κάμερα" έγινε Cmra,το "Βίντεο" εγινε "Video",ο "Πίνακας Ελέγχου" έγινε "qctrlpnl" κ.τ.λ.Εκτός απο την μετονομασία των εφαρμογών στα αγγλικά είναι επίσης και τα περιεχόμενα του πίνακα ελέγχου π.χ. το "Γενική Επαναφορά" έγινε MRESET κ.τλ.Έκανα γενική επαναφορά ή αλλίως MRESET και πάλι τα ίδια.Οι πληροφορίες συστήματος μου είναι:Τηλέφωνο:CXC162002 R1D,Bluetooth:CXC12529 R2C,Πρόγραμμα:CXC162001 R1G05 και CDA:CDA162001/4 R2A04. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να τα επαναφέρω όλα στα ελληνικά...
  6. Junior Jack - Da Hype (Vocal Mix) & Trust It :!: Sandy Rivera - Through (Original Mix) :!:
  7. Ρε παιδιά να κάνω μια ξεκάρφωτη ερώτηση?Με το Καζαα τα βρίσκετε αυτά τα τραγούδια που λέτε?Αν όχι με ποιό πρόγραμμα?Το SoulseeK ή κάποιο άλλο?
×
×
  • Create New...