Jump to content

Nikos_Mpl

Global Moderators
  • Δημοσιεύσεις

    16.066
  • Εγγραφή

  • Days Won

    3
  • Αξιολογήσεις

    100%

Ενημέρωση Κατάστασης posted by Nikos_Mpl

  1. Καλησπερα φιλε editor. Επειδη δεν ηξερα που να απευθυνθω ρωταω εσενα μιας και εχουμε ξανα μιλησει. Εστειλα καποια ΠΜ και μου εβγαλε μια ειδοποιηση το site οτι δεν μπορω να στειλω πανω απο 10 ΠΜ και πρεπει να περασουν 120 λεπτα. Αυτο γιατι εγινε? Δεν εχουμε τη δυνατοτητα τα μελη να επικοινωνουμε μεταξυ μας?
  2. δεν εχεις χωρο φιλε μου..

     

    οσο για το μνμ σου εγραφα:

    παρτη ρε συ, ειναι μια χαρα και την εχουν παρει πολλα μελη εδω μεσααπο τον ιδιο που την εχουν δοκιμασει..τοτε που ειχα ρωτησει στο αντιστοιχο θεμα γιαυτο την πηρα, ηταν δοκιμασμενη και αυτοι μου προτειναν τον πωλητη..

  3. Σε ευχαριστω πολυ Αλέξανδρε, ευχομαι να ευχαριστηθεις το infinity...καλη επιτυχια στην εξεταστικη σου!
  4. Σε ευχαριστω πολυ Αλέξανδρε, ευχομαι να ευχαριστηθεις το infinity...καλη επιτυχια στην εξεταστικη σου!
  5. Σου εχει γεμισει ο χωρος μηνυματων και δεν μπορω να σου απαντησω..
  6. Καλησπερα φιλε μου, σου στελνω εδω γιατι το Inbox σου ειναι γεματο.

    Εχω μια απορια,

    Αν εχω καταλαβει καλα εχεις το padfone 2, ετσι?

    Ψαχνω να βρω αν υπαρχει τροπος να κανω reinstall την τελευταια επισημη ρομ απο το pc, οπως γινεται στη samsung με το kies, ή στη sony με το pc companion Και το SEUS, κτλ

    υπαρχει τετοιο εργαλειο?

    μονο το asus pc sync βρηκα που κανει συγχρονισμο μονο. Αν θες να εγκαταστησεις ξανα την τελευταια επισημη ρομ, πως γινεται??? (ή δε γινεται?)

    Γενικα οταν βγαινει μια αναβαθμιση κανω παντα επαναφορα και καθαρη εγκατασταση στα σονυ κινητα μου. γιαυτο ηθελα να κανω μια καθαρη και στο asus, αλλα δεν βρισκω εργαλειο που να την κανει. καμια ιδεα?

  7. τι εννοεις?
  8. Καλησπέρα φίλε μου,

    ναι ασχολούμαι (δεν ειναι η δουλειά μου αυτή) και μπορείς να αγοράσεις ανοίγοντας λογαριασμό σε επενδετική τράπεζα ή σε χρηματιστηριακή εταιρεία.

    πχ στην saxobank, αλλα πρεπει να βαλεις πανω απο 10.000 ευρώ για να σου ανοίξουν..

    εγώ έχω στην χρηματιστηριακή της eurobank που για το trading Που κανω με καλύπτει αν και αναλύσεις μου κάνει και ο κολλητός μου ο οποίος εχει στη saxo και μπορεί να παίρνει ό,τι διαγράμματα θελει! (αυτό εξάλλου είναι το μεγάλο πλεονέκτημα).

    Στην eurobank βέβαια για να ανοίξεις σου ζητάνε τα πάντα, επάγγελμα, φορολογικές δηλώσεις κτλ κτλ..κάνεις αίτηση και μόλις εγκριθεί παίρνεις κωδικούς και μπορείς να αγοράσεις από πάρα πολλες χώρες..

    Γενικά το site της χρηματιστηριακής τους είναι αυτό:

    http://www.eurobankequities.gr/idiotes/idiotes/hlektronikes-synallages.aspx

    και αφου πάρεις κωδικούς μπαίνεις εδώ:

    https://www.eurobanktrader.gr/efg-trader-ui/trader/gr/index.jsp

  9. φιλε μου,τον 7 σε 1 στο Ν8 που τον βρηκες?εχω να ασχοληθω κανα χρονο γτ το Ν79 δεν το πολυσηκωνει το garmin, αλλα με ενδιαφερει αυτο πουχεις..

    τους σηκωνει ανετα?αν θες να μετακινηθεις μεσα στον χαρτη (οχι οταν εισαι σε πλοηγηση,αλλα γενικα αν εισαι στο χαρτη ενω σε εχει εντοπισει ο δορυφορος) το κανει ανετα?στο Ν79 μου κολουσε αρκετα κ μουσπασε τα νευρα,κ εχω τον 2 σε ενα νομιζω,για πιο ελαφρυ..

×
×
  • Create New...