Jump to content

kallair

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.216
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by kallair

  1. On 9/5/2023 at 1:54 ΠΜ, zevoulon_13 said:

    Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το Pixel Experience? Τώρα το έβαλα. Δεν δουλεύει το δακτυλικο αποτύπωμα. Υπάρχει λύση? 

    το ειχα δοκιμασει ενα φεγγάρι, ειχα καποια θεματακια (διαβασε μερικα ποστ πιο πανω)οποτε την αλλαξα και πηγα σε voltageOSΠαντως δεν ειχα θεμα με το δαχτυλικό αποτυπωμα. Πλεον με το voltageOS ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος. Ιδιο σχεδον και ισως καλυτερο απο το pixel experience.

  2. 6 ώρες πριν, c3250 said:

    Νομιζω Παει Μαζι Πακετο Η Αγορα Και η Εγκατασταση.

    Δεν Γνωριζω Αν ειναι Multi, Ειδα Οτι Γραφει πανω στην ζελατινα της Μπαταριας HQ OEM Xiaomi Mi 9T Pro,Παντως ειναι Μια Χαρα τωρα Το κινητο,Σαν ΚΑινουργιο.

    To σκέφτομαι και εγώ να του αλλαξω μετα απο τόσα χρονια την μπαταρια. Για πόσο χρειαστηκε να τους αφησεις το κινητό εκει;

  3. 2 ώρες πριν, mol said:

    Όσο την είχα πάντως δεν είχα Τέτοια θέματα. 

    Δοκίμασε απ την αρχή τη διαδικασία για το safety net

    Το safety net με την νεα εκδοση το περνουσε. το προβλημα ήταν οτι εκανε καπου 45 λεπτα να μου ερθουν οι κωδικοι  sms 2 factor authentication... εκανα φαντασου 2 φορες εγκατασταση την stock rom και παλι μετά την pixelexperience και ειχα τα ιδια ακριβως θέματα. 

    εν τελει πριν λιγο κατεβασα και περασα την voltageOS. μεχρι τώρα ολα λειτουργουν αψογα, δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα, και εχει κ αυτη (οπως και η pixelexperience) ενεργοποιημενο το απεριοριστο backup στην εφαρμογη Φωτογραφιες (το αναγνωριζει το κινητο σαν pixel phone).

  4. On 9/4/2023 at 4:29 ΜΜ, mol said:

    Δώσε παραπάνω  ινφο. 

    Δεν αναγνωρίζει σιμ θέλεις να πεις? 

    Δοκίμασε να το εκκινησεις χωρίς σιμ μέσα στο τηλέφωνο 

    Δεν το ειπα σωστα. Το προβλημα μου σε εκεινη την εκδοση ηταν οτι δεν περνουσε το safety net και δεν με αφηνε να βαλω τις χρεωστικες μου καρτες στο google pay. με αναβαθμιση σε καινουργια εκδοση, πλεον με αφηνει αλλα η συγκεκριμενη εχει άλλο θέμα...

    τα confirmation sms που μου στελνουν το 6ψηφιο για να συνδεθω, απο τράπεζες και εφαρμογες ερχονται 30-45 λεπτά μετά!!! με αποτελεσμα να μην μπορω να εχω πρόσβαση κυριως στο paypal... στα υπολοιπα, κουτσα στραβα βγαζω ακρη..

    Δοκίμασα να επιστρεψω σε stock miui με πέρασμα της τελευταιας fastboot rom αλλά επειδη εχω ξεκλειδωσει τον bootloader, δεν περνάει το safetynet check και ετσι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το nfc για να πληρωνω με το google pay.

    Yπαρχει καποια λυση για το προβλημα που ερχονται πολυ καθυστερημένα τα sms; μου αρεσει πολυ η pixelexperience rom αλλα αν δεν λυθει αυτό, δεν μπορω να λειτουργησω σωστα το κινητό μου σε κάποιες υπηρεσιες. 

    Υπαρχει καποια rom που χρησιμοποιει κάποιος που να δουλευει σωστα η πληρωμή με nfc και google pay;

  5. παιδες χρειαζομαι βοηθεια. περασα pixel experience ρομ και πλεον δεν με αφηνει να βαλω καρτες. πώς μπορω να κανω bypass αυτο το προβλημα;

  6. On 19/10/2022 at 7:56 ΠΜ, thagro said:

    Μου έχει συμβεί μέσα σε πολυκατάστημα ,που είναι απίθανο να μην υπάρχει σήμα,όπως επίσης κ κάτω από το σπίτι μου. Δύο που θυμάμαι χαρακτηριστικά.

    Επίσης ,έχει δύο μέρες που εβαλα την sim στο άλλο slot και το παρακολουθώ .

    Θα κάνω κ αυτό που προτείνατε ,να αλλάξω τη sim με νέα (οταν την άλλαξα slotτην καθάρισα φυσικά )

    Μία επαφή που έκανα με κατάστημα μου έκανε λόγο για ενισχυτή σήματος.

    εχε υποψιν οτι σταματαει πλεον το 3G. οποτε αν εισαι σε περιοχη με κακο 4G, δεν εχεις πλεον την "σανιδα σωτηριας", 3G αλλα πας σε Edge....

    Μονη "σωτηρια" βλεπω μεταβαση σε κινητό με 5G αν εχεις καλη καλυψη στην περιοχη σου.

  7. On 20/8/2022 at 6:39 ΜΜ, spiliot said:

    Άρχισε να μου κάνει ένα περίεργο που δεν μου έχει τύχει πάλι σε άλλο κινητό.

    Όταν η μπαταρία είναι πιο κάτω από 30-40% και το βάζω στον φορτιστή αρχίζει και αναβοσβυνει τυχαία και σε γρήγορο ρυθμό το άσπρο λαμπάκι της φόρτισης και αντίστοιχα η ένδειξη στην οθόνη σα να μην κάνει καλή επαφή το καλώδιο. Νόμιζα ότι φταίει το καλώδιο ή ο φορτιστής, τελικά βλέπω το κάνει σε όλους τους φορτιστές κάτω από 20w. Στον μεγάλο φορτίζει και αν φτάσει πάνω από ας πούμε 60% φορτίζει κανονικά και σε όλους τους άλλους φορτιστές.

    Άραγε μπαταρία ή χειρότερα;

    ισως η κατω πλακετιτσα που ειναι η θυρα φορτισης. σαν αυτονομια κραταει κανονικα η μπαταρια;

  8. On 22/3/2022 at 12:04 ΠΜ, akalos said:

    δεν βαριέσαι ? εγώ τα παράτησα,βαλε αυτό βάλε το άλλο όλη μέρα αυτή την δουλειά θα κάνω,και ποιο το όφελος αφού το κινητό δεν έχει OIS

    Μια φορα στα 2 χρονια βαζω gcam. δεν νομιζω οτι ειναι κ τοσο κοπος. εχει χαοτικη διαφορα στην ποιοτητα της εικονας με gcam και χωρις. δεν ειναι μονο το ΟΙS σε μια φωτογραφια.

    • Like 1
  9. On 12/3/2022 at 5:32 ΜΜ, akalos said:

    ότι κάποια στιγμή θα απαιτούν android 13 η ακόμα και android 12 12.5.6 για παράδειγμα για να δουλεύουν σωστά

    δεν υπάρχει καμία περίπτωση όταν φοράνε επίσημο android και όχι τα σαχλοκουδουνα που βάζεις,και το μια χαρά δεν λέει κάτι από μόνο του
    όποιος θέλει καταλαβαίνει και τέλος εδώ!!!!
     

    η google κοβει την υποστηριξη σε παλια APIs μετα απο πολυ πολυ καιρο.  καπου 6-7 χρονια μετά. οποτε θα αργησει πολυ να σταματησει η συσκευη να παιρνει αναβαθμισεις εφαρμογων. βεβαια σημασια εχει και το ποσο καλα τρεχει μετα απο τοσα χρονια και smooth, μια εφαρμογη σε ενα παλιο τηλεφωνο. που εκει φαινεται η σημασια του δυνατου επεξεργαστη, γρηγορου αποθηκευτικου χωρου και μεγαλης ram.

    • Thanks 1
  10. Εγω εκανα στησιμο της συσκευης απο την αρχη και καποια ψιλοθεματακια που ειχα, λυθηκαν ολα και η μπαταρια επανηλθε στα φυσιολογικα επιπεδα. κραταει παλι πολυ χωρις να υπαρχει battery drain.

    • Like 1
  11. 5 minutes ago, dante_100 said:

    Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τα update του app vault, και απενεργοποίησε το. Κι εγώ είχα lag και battery drain στο κινητό και όταν το έκανα επανήλθε... 

    το app vault ειναι μονιμα απενεργοποιημενο αλλα μου εβαλες υποψιες για αλλη εφαρμογη που εγινε προσφατα update. το carousel ταπετσαρια. το απεγκαταστησα και βλεπουμε.

  12. 6 minutes ago, thanos1989 said:

    Πρόσεξες μήπως είχε γίνει κάποιο λάθος με τα splitter / φίλτρα;

    δεν υπαρχει/υπηρχε το παραμικρο φιλτρο στην γραμμη. μονο το μοντεμ συνδεμενο. υποθετω οτι τραβηχτηκε καποιο καλωδιο κ χαλαρωσε καποια συνδεση, στον 2ο οροφο που ηταν το μοντεμ. Αλλαξα το μοντεμ κ το εβαλα στο κατω οροφο και στελνω πανω ιντερνετ με deco mesh και ειναι κομπλε.

     

    6 minutes ago, Mark_K said:

    Αν είναι voip, βάλε ένα splitter για 2 τηλέφωνα στην τηλεφωνική έξοδο του μόντεμ, και βάλε τη συσκευή που έχεις στην μια υποδοχή, και στην άλλη δώσε με ένα καλώδιο στα υπόλοιπα που αποσυνέδεσες στην κεντρική πρίζα για να πάει το σήμα και στα άλλα δωμάτια.
    44292c35376bbedb1aa3d11c04a99bb7.jpg

    Sent from my TCL 20 5G
     

    σε ευχαριστω φιλε μου για το workaround. αλλα ετσι κ αλλιως μια συσκευη εχω μονο συνδεμενη πανω και χρησιμοποιουμε οποτε δεν θα μπω προς το παρων σε διαδικασια να ανοιξω παλι το κεντρικο πριζακι.

  13. Update με το προβλημα που ειχα:

    Για να βεβαιωθω και να δω αν ειναι προβλημα καλωδιωσης, εβαλα το μοντεμ στην κεντρικη πριζα και αποσυνδεσα τελειως τα υπολοιπα καλωδια που πανε στα υπολοιπα δωματια. Αποτελεσμα: η γραμμη συγχρονισε στο τερμα και τελος το θεμα που ειχα. ισως καποια καλωδιωση ειχε τραβηχτει κ δημιουργουσε το προβλημα. και γυρισε παλι σε fast/interleaved.

    Screenshot_2021-11-28-00-27-11-546_com.a

  14. 3 minutes ago, thanos1989 said:

    Γιατί το data path στο down το έχεις fast? περίεργα νούμερα γενικά ... σε μερικά σημεία πολύ διαφορετικα από τα δικά μου 

    Eγω δεν εχω πειραξει τπτ. Nομιζω τα συγκεκριμενα ρυθμιζονται αυτόματα απο αυτους. Το αν ειναι fast ή interleaved.

     

    edit. χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, τωρα που το ειπες ΝΟΜΙΖΩ οτι παλιοτερα ηταν fast/interleaved.

  15. 1 hour ago, manolog3 said:

    Αν η γραμμη σου ειναι "καθαρη" (πρεπει να το τσεκαρει η κοκκινη) και εσυ δεν εχεις καποιο προβλημα στην καλωδιωση σου, συνηθως στελνουν τεχνικο να το επιβεβαιωσει, εχει και ενα modem παραμασχαλα και στο αλλαζει.

    Αν δεν κανεις restart το modem, μετα απο ποσο χρονο στρωνει; Εχω παρατηρησει και εγω καμια φορα να μου κανει τρελα βυθισματα η γραμμη αλλα για λιγο χρονο. Επανερχεται μονη της. Δε μηδενιζει βεβαια το download, αργει ομως παρα πολυ.

    χθες που μιλουσα με την μητερα μου, 1 ωρα μετα, δεν ειχε στρωσει η γραμμη. δοκιμασα διαφορα που διαβασα σε forums (απενεργοποιηση ipv6) κ κανει τα ιδια, δοκιμαστικα κατεβασα και το επιπεδο του firewall μπας και.. θα δουμε σμρ.

    ετσι ειναι το speedtest όταν μου κανει το προβλημα και τα στατιστικα της γραμμης...

    261152331_426373055644160_14313383044209260489760_570583290909877_72652829848620

  16. 2 ώρες πριν, manolog3 said:

    Ενταξει κλασικο, απο καπου αρχιζεις. Κανεις reset αν δεν παιξει αυτο ισως σου κανουν καποια ρυθμιση και μετα σου λενε ή τους λες, να σου αλλαξουν modem. Ποιο modem εχεις τωρα;

    To zte H267A. Μολις μου εστειλε μήνυμα ο αδερφος μου οτι παλι το εκανε. οποτε δεν λυθηκε το θεμα με ενα ρεσετ. 

  17. 2 ώρες πριν, manolog3 said:

    Με την "κοκκινη" μιλησες; Στο κανει και στο ethernet και στο wlan; Τα logs τα ειδες, αν δειχνουν κατι εκεινη τη στιγμη;

    οχι δεν εχω κοιταξει καθολου τα logs και δεν εχω δοκιμασει το ethernet αλλά ειχε θεμα κ ο αδερφος μου που ειναι συνδεμενος με ethernet οποτε λογικα εχει θεμα και εκει. θα το κοιταξω την επομενη φορα που θα το κανει για να ειμαι 100% σιγουρος. εγω γυριζω το βραδυ σπιτι οποτε τις περισσοτερες φορες δεν εχω την δυνατοτητα να τσεκαρω τι θεμα εχει.

     

    Πριν λιγο πηρε τηλεφωνο ο αδερφος μου την εξυπηρετηση πελατων και μας ειπαν να κανουμε ρεσετ το modem και να το τσεκαρουμε να δουμε αν το κανει παλι..

  18. ρε παιδες μια βοηθεια σε ενα κουλο προβλημα που αντιμετωπιζω σε vdsl50, απο την Κυριακη το μεσημερι και μετά.

     

    Ξαφνικά, ενω δεν ειχα το παραμικρό θεμα με την γραμμη και δεν εκανε την οποιαδηποτε αποσυνδεση γενικως και ηταν πολυ σταθερη η συνδεση, μου κανει το εξης κουλο:

     

    Εχω κανονικα IP, αλλά δεν τρεχει τπτ. ΣΕΡΝΕΤΑΙ. τρεχω speedtest και μου δειχνει σχεδον μηδενικο ιντερνετ στο download, κανονικο ιντερνετ στο upload και ping κανονικο αλλα λιγο ανεβασμενο. με επανεκκινηση του modem στρωνει η γραμμη αλλα το ξανακανει. δεν ειμαι συνεχεια σπιτι αλλα σιγουρα το κανει 2-3-4 φορες την ημερα. Δεν εχω screenshots αυτη την στιγμη να παραθεσω. 

  19. 1 minute ago, athanaso77 said:

    Αν διαβάσεις ξανά τι έγραψε ο φίλος θα δεις ότι κι αυτός το ίδιο λέει. Ωστόσο έχει δίκιο που διευκρινίζει ότι 5G δεν είναι τα 5Ghz του wifi δικτύου και πουθενά δεν αναγράφεται έτσι αλλά κανονικά 5Ghz.

    5G είναι η αποκλειστική συντομογραφία του 5th generation mobile network. 

    μα και τα παιδια αναφερουν οτι λενε το 5G του wifi. και δεν ειναι αποκλειστικη συντομογραφια του 5th generation mobile network. Στην λιστα διαθεσιμων δικτυων, τα 5Ghz δικτυα, σαν 5G αναφέρονται.

    257784680_1601491523526206_681088284616103558_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=RdrtAfNS5KAAX_owN9_&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=d3f0a4ccf26d07bb39ed3cd5129045ff&oe=61BA0F67

  20. 8 ώρες πριν, radpilot said:

    Wifi 5G δεν υπάρχει ρε παιδιά. To σκοτώσατε το θέμα.😀

    Wifi 5 GHz υπάρχει και είναι η συχνότητα επικοινωνίας των συσκευών. Όπως υπάρχει και wifi στα 2.4 Ghz  αλλά και στα 6 Ghz ( στο νεότερο πρότυπο wifi 6e ).

    Μια χαρα υπαρχει το 5g(hz) στο wifi. Aν δεις στα διαθεσιμα δικτυα οταν κανεις αναζητηση, την συχνοτητα των 5Ghz, το κινητο την αναγραφει σαν 5G.

    https://www.vodafone.gr/ypostirixi/proionta/statheri/internet/24ghz-vs-5ghz-se-poia-sychnotita-wifi-na-syndetho/

  21. 15 ώρες πριν, bizim said:

    Εν τέλει αυτή είναι η μόνη λύση και τελικά αυτό έκανα. Αλλά ρε συ είναι λάθος και τεράστιο bug να μπορεί με οθόνη κλειδώματος να λειτουργεί. Και σκέψου δοκίμασα τα πάντα από λειτουργίες/ρυθμίσεις 

    δεν ειναι bug, ετσι λειτουργει εξαρχης. Κακώς μεν, αλλα ετσι το εχει η google.

  22. 1 hour ago, npapagri said:

    Καλημέρα σε όλους.

    θέλω να μεταφέρω την εικόνα με καλώδιο από το κινητό σε τηλεόραση που δεν είναι σμαρτ.

    έχω chromecast αλλά εγώ θέλω να κάνω όπως έκανα  με mhl adaptor κάποτε σε samsung galaxy note 2 που είχα.

    Είδα αυτό το καλώδιο. γνωρίζει κάποιος αν παίζει ή αν έχει την δυνατότητα το κινητό μας να το κάνει με αυτό ή κάποιο αλλο καλώδιο ?

    Δεν ξερω κατα πόσο θα παιξει γιατι τα usb-typeC του κινητου μας, ειναι usb2 και όχι 3.1. δεν νομιζω το κινητο μας να μπορει να βγαλει εικονα απο το type-c.

    ΙΣΩΣ με το καλωδιο που εβαλες, να γινεται. Εγω σε συσκευη που ειναι monitor και ειχε usb-typeC input για εικονα, δεν μπορεσα να κανω δουλεια για τον λογο που ανεφερα. αλλά ισως κανει αλλη δουλεια το καλωδιο που εβαλες εσυ.

×
×
  • Create New...