Jump to content

reddevils.gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.206
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by reddevils.gr

  1. Έχουν περάσει από τα χέρια μου τα amszif pace & stratos ,σχετικα μια χαρα μ αυτα . Τον τελευταιο χρόνο είναι με το s3 frontier της Samsung αλλά με έχει κουράσει κάθε 2 μέρες φόρτιση , θεωρείται ωοτι το να πάω στο gt2 είναι αναβάθμιση ?? Η πέρα από την αυτονομία είναι πάνω κάτω τα ίδια ?
  2. Το POCO F2 είναι δυνατόν να κάνει στο Banggood 384€

    https://www.banggood.com/POCO-F2-Pro-Global-Version-6_67-inch-Snapdragon-865-4700mAh-30W-Fast-Charge-64MP-Camera-8K-Video-6GB-128GB-5G-Smartphone-p-1676794.html?akmClientCountry=GR&rmmds=cart_middle_products&ID=6289518&cur_warehouse=ES και στο skoutz να ξεκινάει από 379€ https://www.skroutz.gr/s/23316298/Xiaomi-Poco-F2-Pro-128GB-Cyber-Gray.html

     

    Δεν υπήρχαν κάποια στιγμή κάποια κουπονάκια που έλεγε κάπου 329€ στο BG??

     

    με κουπονι παει στα 350 τελικη με μεταφορικα απο ευρωπαικη αποθηκη (Ισπανια) . φωτο 1 φωτο 2

    Τοσο το πηρα και εγω πριιν 15 μερες (πριν βγει απο ευρωπη) αυτο απο κινα και ειναι ηδη γερμανια οποτε σε 2-3 μερες θα το εχω :-)

  3. εγω το πηρα για δευτερο γιατι το πετυχα ενα βραδυ σε προσφορα το 32αρι στα 87 ευρω τελικη με μεταφορικα απο banggood

    ολα καλα το μονο που με χαλασε γιατι ειναι διαφορετικο απο τα αλλα xiaomi που ειχα-εχω ειναι οτι δεν εχει επαφες τηεφωνου αλλα ΜΟΝΟ ΕΠΑΦΕΣ GOOGLE , οπως και τηλεφωνο εχει ενα εικονιδιο , το πατας και μετα σου βγαζει ποια απο τις 2 καρτες να χρησιμοποιησεις !!!

  4. Καλημερα , φαν της xiaomi με πολλα κινητα gadget , ρολογια κλπ ,ειχα mi band , pace και εδω 1.5 χρονο το stratos , που αν και αδιαβροχο δε το εβαλα ποτε σ νερο , ουτε σε ντουζ κλπ και ξαφνικα κολησε και εδειχνε την ωρα που μολησε. Πατησα τα 2 κουμπα εκλεισε , κετα δεν ανοιγε και καποια στιγμη ανοιξε , επνηλθε η ωρα , το watchface που ειχα , λεω οκ και μετα απο λιγο βλεπω και μενει κολλημενο στο λογοτυπο Α (απο το amazfit).παταω παλι τα 2 κουμπια κλεινει το ξανανοιγω και εκανε οπως μια tv που χανει το σημα αφου εφευγε δεξια και αριστερα το logo., οποτε το ξανακλεινω και πλεον δεν ξανανοιξε ποτε. Οποτε πλεον ειπα τελος στα xiaomi στα ρολογια και ψηνομαι παρα πολυ για το s3 frontier, εχω διαβασει παρα πολυ καλα λογια , η φωτεινοτητα και τα ελληνικα μεγαλο ατου , δε με πολυνοιαζει να μιλαω απο το κινητο γιατι παντα σχεδον εχω bluetooth ακουστικα ,Κατι αρνητικο περα απο την αυτονομια σοβαρο δν εχω δει πχ κολληματα κλπ οποτε λετε σαν κατοχοι να προχωρησω στην αγορα του ?
  5. καλημερα , ισχυει οντως οπως μου ειπαν απο τη wind οτι σε roaming στην ΕΕ ισχυουν κανονικα τα υπολοιπα απο τα φοιτητικα - ειδικα πακετα (1500+1.5gb) σε αντιθεση με τα αντιστοιχα φοιτητικα whtas up & cu που δεν ισχυουν και γιοα roaming ισχυουν ΜΟΝΟ τα υπολοιπα προπληρωμενα πακετα (πλην φοιτητικων) το εχει τσεκαρει κανεις ?
  6. Αγορά xiaomi mi mix 30/7 από banggood 465+23 περίπου για priority NL αποστολή 1/8 σήμερα εμφανίστηκε Ελλάδα και ήδη έφυγε από το αεροδρόμιο προς κέντρο διαλογής ΕΛΤΑ

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    36574a42352acc5568bed96ce036a177.jpg

  7. Ακριβως την ιδια πορεια ακολουθησα και γω. Νομιζω θα το ευχαριστηθεις. Αλλο πραγμα λεμε .... :D

    σε θυμαμαι τα λεγαμε στο θεμα του ΜΑΧ στην αρχη με τις ρομ :-P ανυπομονω να ερθει :-)

  8. Καλημέρα και από μένα πηγα στο mi store και είδα από κοντά το ΜΙΧ το έπιασα το περιεργάστηκα και έτσι αποφάσισα και έδωσα πριν λιγες μέρες το ΜΙ ΜΑΧ και αγόρασα από banggood το ΜΙ ΜΙΧ 256 στα 465 περίπου και με priority line αλλά περίπου 25 (χωρις τελωνείο εγγυημένα όπως μου είπαν και σε ΡΜ) και είμαι εν αναμονή για αυτή τη κινηταρα !!! :-)

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    42b1894c06372722b1382f44ce70d2b6.jpg

  9. 4 πακετακια + 1 σημερα ..τα 4 μικρα κατι θηκες απο αλι και μπαταριες 3.6 ζυγαριας. Τα 2 με SG πηραν τη σφραγιδα τους και με χρεωσαν 3 ευρω το καθενα , το αλλο με CN και οι μπαταριες με τουρκικο περασαν !!!

    το +1 ειναι ενα redmi 4A αξιας 80 ευρω απο Gearbest αποθηκη ΗΚ , με europe registered (αυστριακα ποστ) φανηκε Ελλαδα και κατεθειαν μπηκε τελωνειο !! (Θυμιζω οτι πριν 10 μερες απο το ιδιο μαγαζι , ιδια αποθηκη , ιδιος τροπος αποστολης , mi pad 3 αξιας 200 ευρω περασε αερα ) . Με ολα αυτα τα αλλοπρόσαλλα και λογικος να εισαι τρελαίνεσαι !! :dizzy::w00t:

  10. θηκη που φαινοταν ξεκαθαρα αν επιανες απο τη κατω μερια και το εγραφε πανω με αξια 2$ , εγω την ειχα αγορασει με τα μεταφορικα CN registered 4 ευρω , περασε τελωνειο (χωρις να το δειχνει το στατους) και πληρωσα στο ταχυδρομειο 3 ευρω !!!

    c26e97984c82e428007bff84a43fc819.jpg

  11. Εγω ακριβως το ιδιο..Στα ελτα μου ειπαν λογικα απο βδομαδα. Η austrian post σε απαντηση μηνυματος που εστειλα μου ειπε οτι περνει συνηθως απο 6 εως 12 εργασιμες μερες μεχρι θα ερθει. Λογικα απο βδομαδα εφοσον εφυγε στις 19/06

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    Εγω ακριβως το ιδιο..Στα ελτα μου ειπαν λογικα απο βδομαδα. Η austrian post σε απαντηση μηνυματος που εστειλα μου ειπε οτι περνει συνηθως απο 6 εως 12 εργασιμες μερες μεχρι θα ερθει. Λογικα απο βδομαδα εφοσον εφυγε στις 19/06

     

    και μενα το ιδιο 19/6 Βιεννη και σημερα φανηκε Κ.Δ. Αεροδρομιου , να δουμε απο βδομαδα αν αποφυγαμε το τελωνειο

  12. Θέλω να πάρω το xiaomi mi note 2 ή το mi mix. Και στις 2 περιπτώσεις , στο check out του gearbest, σα μέθοδο αποστολής έχει μόνο fast rate shipping και eu expedited.

    Μήπως δεν το έχει για όλα τα προϊόντα ή μήπως εγώ δεν το βλέπω το priority line και το eu express ;

    Μπορείς να μου το κάνεις ένα screenshot σε παρακαλώ σε κάποιο από αυτά τα 2 κινητά στο gearbest ;

    Την στραβομάρα μου μέσα...

    Μήπως είναι αποθηκη HK ? Γι αυτό δε το έχει το priority (eu express) είναι μόνο από αποθήκη Κίνας !! Από HK πήρα mi pad 3 me europe registered που το περιμένω (το έχουν στείλει με αυστριακά)

     

    Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  13. Το eu express ειναι το expedited shipping ?

    Δε βλεπω καποια σημανση με eu express...

     

     

     

    Οχι αλλο ειναι δες στο check out του gearbest στο priority line , τωρα νομιζω Δε παιζει ρολο η εδω σημανση φιλε αλλα η μεθοδος αποστολης απο το gearbest , πληρωσα eu express , ηρθε οπως ειπα χωρις τελωνειο με τους ενδιαμεσους προορισμους που εβλεπα στο τρακινγκ, αυτο νομιζω εχει σημασια τωρα πως το λενε μεταξυ τους η στους συνεργατες τους οι κινεζοι νομιζω μας ειναι αδιαφορο :-)

     

     

    Sent from my iPad using Tapatalk

  14. Καλησπέρα σήμερα παρέλαβα πρώτη φορά αποστολή απο Gearbest με το EU Express

    Έκανε 16 μέρες πήγε Αγγλία ,Βουδαπέστη ,Σοφια και σήμερα παρέλαβα με ACS.

    Βαζω το χαρτί που ήταν στο φάκελο για να δουν καποια παιδια που ρωταγαν Το πρώτο είναι το νούμερο που μου έστειλε το Gear , και στη μέση το διεθνές νούμερο της dpd.

     

    Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    0948a257122899c1cb2bd1f8bf6ce7a5.jpg

  15. Ναι βέβαια και κάτι άλλο που χρωστάω από προχτές ένα κινητό gretel a7 αξίας 38 ευρώ με sg apo ali δε πέρασε τελωνείο ΙΣΩΣ λέω επειδή έγραφε το μοντελο πάνω στη συσκευασία και είδαν ότι έχει μικρή αξία γιατί και sg είναι και mobile phone γράφει (και σε φιλου στη Θεσσαλονίκη ιδιο κινητό δε μπήκε τελωνείο)

     

    Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    4c428e62522bbae79ca1b25fddbbfabf.jpg

  16. .

    Σαν συμβουλή δεν αφορά μόνο εσένα , αλλά όλους μην βάζετε το TN εδώ ,δεν ξέρετε ποιος το βλέπει ,με Europe express να ξέρεις θα στο φέρει η Acs . Όσο για europe registered είναι με ταχυδρομείο Αυστρίας .

     

    το τροποποιησα , διορθωσε το και εσυ στη παραθεση σου !! :-) thx για τη συμβουλη

    Αυστριας εε , με ολους τους κινδυνους τελωνειου ??

  17. λοιπον το Gearbest εχει βαλει το eu express για αγορες απο την αποθηκη της κινας και σε 2 παραγγελιες που εχω κανει στη μια βγηκε 0 στην αλλη 17 ευρω πληρωσα και μεσω DPD UK θα τις παραλαβω με κουριερ στο σπιτι (ηδη η μια εφυγε 1/6 και 8/6 ειναι Αγγλια) . Τωρα απο την αποθηκη του Χογκ κονγ εβαλε πλεον ενα EUROPE REGISTERED και σε μια παρουσιαση ο unboxing ειπε ζηλεψε το Gear to banggood και πλεον αγοραζουμε οτι θελουμε μεχρι 2 κιλα και μαλλον δε περνανε τελωνειο. Ετσι το δοκιμασα για ενα xiaomi mi pad 3 που με κουπονι βγηκε στα 195 με 0 μεταφορικα με Europe registered και σημερα μου εστειλαν το tracking που ειν αι αυτης της μορφης Shipment number: RT00******AT Shipping method: Europe Registered FORAM4PX: Jun 10, 2017 01:06:03 AM PST .. Τωρα αν ξερει καποιος τι ειναι αυτο η αν του εχει ξανατυχει τετοιο νουμερο η εταιρια καλο θα ηταν να μας πει !!!
  18. Πως ηξεραν την αξια του κινητου ; ειχε ανοιχτει το πακετο οταν το παρελαβες ;

    Τι εγραφε πανω στο πακετο , αξια κ.λ.π.

    μαλλον ειπα δε ξερω σιγουρα, οσο για τη συσκευασια επειδη ηταν με ταινια διαφανη στη μια ακρη δε ξερω αν το εστειλαν ετσι η το ανοιξαν εδω και το εκλεισαν παλι . Περιμενω αλλο ενα που εκανα μια παραγγελια 2 μερες μετα και εχει ερθει Ελλαδα , το δειχνει αεροδρομιο , θα δουμε αν δε περασει και αυτο και θα βγαλω φωτο τη συσκευασια και τις εττικετες

  19. να κανω μια θεωρητικη ερωτηση , αγορασα ενα κινητο απο ali gretel σε προσφορα στα 38 ευρω https://www.aliexpress.com/item/Original-Gretel-A7-Quad-Core-3G-Mobile-Phone-1-GB-RAM-16-GB-ROM-Android-6/32806608260.html. οποτε λεω για δοκιμη στη τιμη αυτη καλο ειναι . Αν τυχει και περασει τελωενιο και εδω δε το ξερουν η δε το ανοιξουν η δεν ασχοληθουν και βαλουν το γνωστο χαρατσι των 50 ευρω περιπου , τι τροπος αντιδρασης υπαρχει ?

    τελικα προχτες και εγω Αθηνα και φιλος απο Χαλκιδικη παραλαβαμε το ιδιο κινητο που το εστειλαν οι κινεζοι του Αλι με SG , χωρις τελωνεια κλπ παρατραγουδα, αρα τελικα μαλλον βλεπουν και την αξια του κινητου γιατι θεσσαλονικη απ οτι ξερω ειναι πιο αυστηρα και περασε κανονικα !!

×
×
  • Create New...