Jump to content

johann_k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johann_k

  1. Καλή επιτυχία! Κορυφαία επιλογή συσκευής για διαγωνισμό!!
  2. Καλή επιτυχία σε όλους! Συνεχίστε όμως και με κανένα tablet για δώρο πρωτοχρονιάς :happy:!!
  3. Καλή τύχη σε όλους! Συνεχίστε έτσι με τους διαγωνισμούς παιδιά!!
  4. link crashing: Είσαι σε κάποιον messenger, πχ. Google Talk, σου στέλνει κάποιος ένα σύνδεσμο (πχ. για βίντεο απο το youtube), αν προσπαθήσεις να τον ανοίξεις πατώντας πάνω του, κρασάρει το app. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα μηνύματα, αν κάποιο μήνυμα περιέχει κάτι που το κινητό θεωρεί link (πχ. αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση web/email), ναι μεν το εμφανίζει μπλέ (επειδή είναι σύνδεσμος) αλλά δεν μπορείς να το πατήσεις για να το χρησιμοποιήσεις, Εγώ αναβαθμίστηκα με το EU RUU (RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU_14.01.401.2_20.76.30.0835_3831.19.00.110_275068) και τα παραπάνω προβλήματα υπάρχουν. Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποίησε το WWE RUU; Για το HBOOT / S-ON: Με κλειστό το κινητό, κρατάς πατημένο το Volume Down και το ανοίγεις. Πάνω πάνω φάινεται το S-ON/S-OFF status (locked, unlocked,relocked) και το ΗΒΟΟΤ version.
  5. Χρησιμοποίησα το EU RUU όταν κυκλοφόρησε και το πρόβλημα με τα links υπάρχει. Αυτή τη στιγμή το μόνο διαθέσιμο RUU είναι το WWE, υποθέτω αυτό εννοείς όταν λες "δεύτερη έκδοση";
  6. Κουμπί Power + Home. Κράτα πατημένο ένα εικονίδιο εφαρμογής και "άφησέ το" πάνω σε ένα άλλο εικονίδιο εφαρμογής.
  7. Δοκίμασε να τις αντιγράψεις απο τη SIM στις Επαφές Google και μετά να τις ομαδοποιήσεις (αν υπάρχουν διπλές). Ενώ είσαι στις "Επαφές", πάτα το πλήκρο Μενού > Εισαγωγή/Εξαγωγή > Εισαγωγή απο κάρτα SIM, και μετά ανάλογως με το πού θές να τις αποθηκεύσεις (πχ Google). Όταν γίνει αυτό, αν υπάρχουν κοινές επαφές με αυτές που έχεις ήδη στο Google account, είτε θα σου βγάλει υπενθύμιση για σύνδεση επαφών, είτε θα χρειαστεί να το κάνεις μια-μια.
  8. Καλή επιτυχία σε όλους!! Και σε καλή μεριά, όποιος το κερδίσει!
×
×
  • Create New...