Jump to content

stendor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7.277
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Ενημέρωση Κατάστασης posted by stendor

  1. Υπάρχει κάποιο θέμα και γίνονται κινήσεις για να διορθωθεί το πρόβλημα. Μόλις επιλυθεί θα σε ενημερώσω.
  2. Καλησπέρα. Δεν χρησιμοποιώ το swype σε κάποιο από τις συσκευές που έχω (Ν900 & 5800). Αν έχει κάποιο πρόβλημα μπορείς να το ρωτήσεις στο θέμα [symbian^3] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές ή στο θέμα [symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές ανάλογα με ποια συσκευή χρησιμοποιείς.
  3. Έχεις δοκιμάσει την κάρτα σε άλλο κινητό για να δεις αν λειτουργεί κανονικά? Μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα sim?
  4. Αυτό που σου είπα να δοκιμάσεις το είχε δοκιμάσει χρήστης και είχε πετύχει. Γι' αυτό στο ανέφερα για να το κοιτάξεις.
  5. Εγώ όσο και να το φορτώσω ποτέ δεν θα κάνει reboot, εκτός από πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Το ό,τι επαναφέρεις το backup σημαίνει ό,τι ξαναπερνάς στο κινητό σου και "σκουπιδάκια" που επηρεάζουν την συσκευή. Εγώ όταν κάνω φορμάτ δεν κρατάω καν backup. Τις επαφές μου τις έχω στην κάρτα μνήμης και τα μηνύματα μου τα έχω πάλι στην κάρτα μνήμης, οπότε με το φορμάτ χάνω μόνο τις εφαρμογές και απλά τις κάνω εγκατάσταση ξανά. Θα σου πρότεινα να κάνεις φορμάτ αλλά να μην περάσεις το backup ξανά και να δεις πως συμπεριφέρεται η συσκευή. Εκτός βέβαια και αν οι εφαρμογές που του έχεις περάσει έιναι τόσο πόλυ απαιτητικές και γι' αυτό σου κάνει reboot την συσκεύη.

     

    Ευχαριστώ,

    Κων/νος

×
×
  • Create New...