Jump to content

serreos73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by serreos73

  1. Στην vodafon το έχει 259 € . Αν το παρω ως συσκευή. Θα έχει λογότυπο και καποια εφαρμογή της vodafon αναγκαστικά; παρόλο που ειμαι σε άλλη τηλεφωνική εταιρεία;
  2. καλησπερα. σε κινητο 925 εδω και 2 μερες ενω με ειδοποιει για ενημερωση τριων εφαρμογων οταν παταω ληψη βγαζει την ενδειξη "σε εκρεμοτητα" χωρις να κανει καμια ενεργεια... επισης μπαινοντας στο store οποια εφαρμογη πατησω για εγκατασταση παλι βγαζει την ενδειξη "σε εκρεμοτητα" και δεν την κατεβαζει στο κινητο.. γνωριζει καποιος τι συμβαινει και τι πρεπει να κανω?
  3. καλησπερα , μια ερωτηση. το προγραμμα πλοηγησης της νοκια που ανεβηκε στο android εχει τις ιδιες δυνατοτητες και λειτουργιες με αυτο που εχουμε στα lumia κινητα? διαβασα σε σχολια στο android οτι ειναι πιο πληρης σε λειτουργιες απο οτι σε lumia. αληθευει?
  4. [ATTACH]56907[/ATTACH]

     

    με lumia 925 σε παλιο στρατοπεδο που εχει ερημωσει πλεον...

     

    [ATTACH]56908[/ATTACH]

     

    lumia 925 λιμνη κερκινης

     

    [ATTACH]56909[/ATTACH]

     

    lumia 925 περιοχη αγ. ιωαννης σερρες

     

    [ATTACH]56910[/ATTACH]

     

    lumia 925 ροκαδικο θεσσαλονικη

     

    :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!:

    Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

  5. μια επιβεβαιωση θα ηθελα...απο οσο ειδα δεν υπαρχει η δυνατοτητα να μαρκαρεις οσες φωτο ή βιντεακια θελεις να στειλεις με bluetooth και μονο ενα ενα μπορεις να τα στελνεις κανοντας την ιδια διαδικασια καθε φορα..ειναι ετσι?
  6. οσο αφορα την μπαταρια..να απενεργοποιησης το 3G καθως αναλωνει πιο πολυ την μπαταρια προκειμενου να βρισκει το δικτυο 3G (απο τις ρυθμισεις - δικτυα κινητης τηλεφωνιας-δικτυα GSM/3G - μονο GSM) , καλο ειναι επισης να ριξεις την φωτεινοτητα της οθονης (εγω το εχω στο 70%) για να μην καταλωνει πολυ, αλλα και ετσι με μια λογικη χρηση σε μενα πανω απο 2 μερες δεν παιρνει.
  7. και εγω κατοχος του εν λογω κινητου με καρτα μνημης 2gb ...εχω παρατηρησει και εγω το ξαφνικο κλεισιμο του..και ανοιγμα μετα χωρις να ζηταει pin, ενω οταν γραφω μηνυμα κολλαει για 2-3 δευτερολεπτα και μετα κανονικα γραφει... επισης οταν εχω την καμερα ανοιχτη..ειδικα στο βιντεο εχω παρατηρησει οτι στιγμιαια η εικονα τρεμοπαιζει και αυτο καταγραφετε στην αναπαρωγη του βιντεου..το οποιο να σημειωσω ειναι επιεικως απαραδεκτο...οσο για τις φωτογραφιες φαινεται εκ πρωτης οψης οτι ειναι καλες..αλλα αν τις δει κανεις σε πληρη μεγενθυση στο pc ή αν κανει ενα ή δυο σκαλες ζοομ θα τρομαξει..απο το ποσο χανεται η ευκρινεια..εν τελει..υπερτημημενο κινητο. αναμενω να το κανω αναβαθμισει λογισμικου.
×
×
  • Create New...