Jump to content

Crazy_Heart

Members
  • Δημοσιεύσεις

    471
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Crazy_Heart

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Crazy_Heart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να πάρω ένα (μπορεί και 2!) ρολόι από το creationwatches.com. Έχει παραγγείλει κανείς από εκεί να μου πει τι παίζει με τελωνείο? ευχαριστώ!
  2. έχει μπει στη blocked list και δεν μπορώ να κάνω κλήση ούτε να μου κάνουν. δοκίμασα να διαγράψω την επαφή και να την ξαναπεράσω, αλλά παλι τα ίδια.
  3. Καλησπέρα, έχω το Samsung GT-S5301, android 3.0.15 και καταλάθος έχει μπλοκαριστεί μια επαφή μου. Πως μπορώ να την ξεμπλοκάρω? ευχαριστώ!
  4. ευχαριστώ! όταν το έκανα όμως δεν μου εβγαλε "ΟΚ" αλλά κουμπι "Απόρριψη" :wacko:
  5. καλησπέρα παιδιά, έχω F2G και όταν μιλάω και με καλούνε τους πάει στον τηλεφωνητή. πώς θα γίνεται να βγαίνει μήνυμα ότι "ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλλημένος, δοκιμάστε αργότερα"? ευχαριστω!
  6. το Παρα 5 κατα τη γνώμη μου έχασε πολύ όταν το τράβηξαν και 2η σαιζόν για λόγους τηλεθέασης.. έγινε υπερβολικό... Είσαι το Ταίρι μου FTW!
  7. Γεια σε όλους! έκανα κράτηση για τα 10 και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πως ακριβώς θα γίνει η εγκατάσταση, δηλ, θα περαστούν από πάνω ή να έχω και κάνα backup καλού-κακού? Υ,Γ, μόλις διάβασα το αρθρο που βαλατε παραπανω, οκ!
  8. Μού κάνει εντύπωση που λέτε ότι είστε ανήλικοι και σας προβληματίζει πολύ το γεγονός ότι δεν έχετε εμπειρίες. Εννοείται πως δεν έχετε εμπειρίες, τουλάχιστον σοβαρές πριν τα 17-18 για να μη πω πριν τα 20! Μην αγχώνεστε για αυτό... όλα τα πράγματα έρχονται στην ώρα τους.
  9. αν έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα να κάνετε παρέα σαν φίλοι, μη μασάς. Το ίδιο ακριβως μου συνέβη με ένα αγόρι και σε λίγο καιρό είδα πράγματα σε αυτόν που δεν του τα είχα... και είμαστε μαζί τώρα :)
  10. μην τρελαίνεσαι, είσαι ακόμα μικρός και δεν χρειάζεται να ψάχνεις ούτε για κάτι μόνιμο, ούτε για κάτι της "μιας βραδιάς". Σου αρέσει μια κοπέλα κ πας και της λες πως νιώθεις. Κανένα λάθος και κανένα ίχνος ντροπαλότητας ως εδώ. Μια χαρά είσαι. Το ότι έφαγες χυλόπιτα δεν σημαίνει ότι δεν της αρέσεις, απλά φαντάζομαι πως της ήρθε λίγο ξαφνικό. ίσως να χρειάζεται λίγο χρόνο να σε μάθει, ισχύει. Συμβουλή μου είναι , όταν νιώθεις κάτι για κάποια κοπέλα, να την πλησιάσεις σιγά, σιγά. Δείξε της κάποια δείγματα ενδιαφέροντος και αν αξίζει αυτή η κοπέλα σίγουρα θα τα αναγνωρίσει και θα τα εκτιμήσει. Αν η κοπέλα που θες ενδιαφέρεται για κάποιον να τη βγάζει βόλτες και να την κερνάει ποτά και να της κάνει δώρα, τότε και προφανώς χάνεις τον χρόνο σου. Αν έχεις ακόμα επαφές μαζί της (δηλ την βλέπεις τακτικά), έχεις ακόμα ελπίδες. Ό,τι και να γίνει , για να μη σου μείνει απωθημένο όπως φοβάσαι, κάνε ότι είναι να κάνεις, να το βγάλεις από μέσα σου και αν δεν κάτσει.. πάρε μια μηχανή και κάνε σούζες!! (λόγια του φίλου μου...) Υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιες... :)
  11. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! :)
  12. Γεια σας παιδιά! σκέφτομαι να πάρω αυτό το κράνος MT BLADE SV RACELINE http://www.motorshop.gr/p.KRANOS-BLADE-SV-RACELINE-MT.1013174.html για σκουτεροβόλτες ως συνεπιβάτης! τι γνώμες έχετε??
  13. Crazy_Heart

    iPhone 4S

    παιδιά τελικά έχω την εντυπωση οτι την μπαταρία μου την έτρωγε το assistive touch :blink::rolleyes:
  14. Crazy_Heart

    iPhone 4S

    έχει κ άλλος προβληματα με την μπαταρία στην 8.1? όταν είναι ανοιχτό το κινητό με όλες τις εφαρμογες κλειστές, τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία! :wacko::confused:
×
×
  • Create New...