Jump to content

lilith240484

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About lilith240484

  • Ημ. Γέννησης 24/04/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

lilith240484's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το εκανα αλλα σημερα το πρωι μπαινοντας στην εκθεση κολλησε παλι. Μαλλον θα κανω διαμορφωση κ την sd ... Μετα απο wipe flash custom ROM κτλ παλι τα ιδια . Τελικως αφαιρεσα SD και το προβλημα εξαφανιστηκε εντελως εδω και 24 ωρες.
  2. Εκανα επαναφορα αλλα με το restore αυτόματα επανηλθαν οι εφαρμογες. Clean Install δεν ειναι καλύτερα να κάνω?:X
  3. Hello , Εχω το galaxy απο τον Ιουνιο και αν εξαιρεσεις το σημαδεμα και ξεφτισμα στο bezel δεν ειχα κανενα παραπονο απο την συσκευη. Ξαφνικα 1 μηνα σχεδον αφου εβαλα το jelly bean αρχιζε να κανει freeze και να μην ανταποκρινεται σε κανενα κουμπι . Δεν εχει συγκεκριμενο pattern και το κανει ακομα και οταν ειναι σε αναμονη. Η συχνοτητα ειναι και 8 φορες ημερησιως. Αν το αφησω να ξεμπλοκαρει μονο του σε κανα 15λεπτο κανει μονο του restart. Προς το παρον ψαχνω τοιχο να το σουταρω... Καμμια ιδεα?
  4. λίγο δύσκολο και φανταζομαι για να δινονται οι εντολές θα πρεπει να εισαι σε ησυχο περιβαλλον. Το περασα και εγω αυτο με την μεταβαση απο 9000 σε 9780 και ακομα χειροτερα σε 9800. Η λυτρωση ήρθε με το 9900, αλλα μονο για την πληκτρολογηση γιατι κατα τα αλλα είναι απο τα πιο lousy BBs. Συνεχισε να πληκτρολογεις και θα συνηθισεις. guaranteed.
  5. θα παλεψω με το Samsung μέχρι να βγει κανα blackberry 10. Αλλιώς μόνιμος κατοικος Android. Υπάρχει και η χειρογραφη γραφη στο Samsung που την χρησιμοποιουσα το P900 και με βολευε! @KonKart για την μπαταρία στο ********* που το εψαξα λένε ότι είναι μούφα η κατάσταση. Ειδικά όταν πρέπει να την κάνεις αντιγραφή με το μηχανημα γιατι δεν παίζει αλλιώς. Μια που βρηκα με θετικα σχολια στα 2400 έχει 240 ευρω! δεν τα τρωω σε καλλυντικα? δλδ 600 + 200 ευρα για την μπαταρια ( κι αν δουλεψει ) να φτασει 800 ευρω? Μόνο το Ρ900 είχε κοστισει τόσο και με εβγαλε ασπροσπροσωπη εκεινη την εποχη!
  6. λοιπόν , μίλησα με τον δικηγόρο μου, μου είπε να μην πληρώσω τίποτα. Μιλησα και με την ΕΕΤΤ και μου είπαν ότι αν πάω να κάνω φορητότητα και με κόψει η Cosmote λόγω ανεξόφλητου μπορώ να τους κάνω καταγγελία. Απείλησα θεούς και δαίμονες με εξώδικα για λανθασμένες χρεώσεις και αναλήθειες που μου αραδιαζαν την Πέμπτη και Παράσκευή πρωί ήμουν με φορητότητα στην Vodafone. Yπόψιν ότι ο υπάλληλος της Vodafone που ήταν υπεύθυνος για την φορητότητα έπαθε πλάκα καθώς ούτε αυτός πίστευε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τις γραμμές. Έκτοτε έστειλα εξώδικο στην Cosmote απαιτώντας να πιστωθούν οι χρεώσεις του Internet και ζητώντας την επιστροφή του πρώτου παγίου που έχουμε προπληρώσει καθώς και αποζημιωση για ψυχικη οδύνη.
  7. KANENAΣ ΤΟΙΧΟΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΟΟΟΣ? θέλω πραγματικά να μοιραστώ μαζί σας τον πόνο μου. Είμαι φαντικη χρήστης Blackberry από το 2008 και είναι η πρώτη φορά που είπα με σιγουριά. Τέρμα τα Blackberry. Αιτία? Το φοβερο και τρομερό 9900. To έβλεπα στον ύπνο μου, μέχρι και γόβες πήγα να πουλήσω για να το πάρω, μέχρι που ήρθε δώρο από τον θείο μου. Για κανά μηνα ημουν μέσα στην τρελή χαρά. Μέχρι που ερωτας πέρασε και ξεθόλωσα. Συνειδητοποιήσα ότι το φόρτιζα 3 φορές την μέρα ,άρχισα να κάνω εξωτερικές δουλειές και έμενα απο μπαταρία χωρίς να μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Σημειωτέον ότι δεν άλλαξα συνηθειες από το 9000 , είχα fb , twitter , 10 λογ. μειλ και social feeds ΜΟΝΟ με RSS. Γιατί όμως το 9780 κράταγε μια μέρα και το 9900 με το ζόρι 8 ώρες στην καλύτερη? Ψάχτηκα , πήγα να πάρω κι άλλη μπαταρία , το μετάνιωσα , πείσμωσα και τώρα ανηφόρισα για Galaxy S3 πολιτειες. 18 ώρες με φουλ χρήση και 30 με μετρια. Κάνεις τετοια λάθη κυρία RIM και μετά αναρωτιέσαι γιατί βουλιάζεις.
  8. δυστυχως αυτο εγινε αφου αλλαξα απο BIS prof. plus σε BIB pro. επισης μου εμφανιζει οτι καταναλωνω 400mb ενω ειμαι συνδεδεμενη στο wifi! αν ειναι δυναμον!
  9. ναι >>> μου ειπαν οτι μονο με την cosmote ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ!
  10. λοιπον εγω με 9900 και το 80% της μερας μου σε wi-fi (το 20% κοιμαμαι ) μου ηρθε χρεωση για 300 mb (?) 1800 euro. >Τα σχολια δικα σας.
  11. και το 7.1 ειναι πολλα υποσχομενο και η μπαταρια του 9900 με το leaked πολλα πεσμενη. :cry:
  12. To "μουρο" διπλα στο 3G το βλεπεις? η απλα σκετο 3G? αν δεν το βλεπεις, δεν εχεις φτιαξει το BIS (Blackbery Internet Service).:O
  13. H .421 εχει ελληνικα , η το καλο το κοριτσακι να παρει το αλλο μονοπατι??? ;)
  14. Guys η Cosmote θα το κυκλοφορησει απο Γεναρη ... Θα ειναι η πρωτη που θα το φερει, τουλαχιστον ετσι λενε!
  15. δεν ξερω αν μιλας για ανεπισημες κυκλοφοριες αλλα επισημα δεν κυκλοφορει απο πουθενα. Μιλησα με τα κεντρικα της Wind την ΠΑρασκευη και δεν εχεουν καν ενημερωση. Οχι κατα το ημιση αλλα ειναι μειωση κατα 15%. Ασε να το φορτισω αλλη μια φορα και θα σου πω με σιγουρια. Δεν χανεις κατι να την βαλεις παντως!
×
×
  • Create New...