Jump to content

boymanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    979
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by boymanos

  1. 31 minutes ago, s_nova said:

    Δεν υπαρχουν διαφημισεις απο την στιγμη που βαζεις private dns  με block .

    Μία ερώτηση μιάς και έχεις εξερευνήσει αρκετά το poco x6 pro: εκτός από το δυνάμωμα της έντασης  του ακουστικού με το πλήκτρο + της συσκευής, υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση ώστε να δυναμώσει περισσότερο ο ήχος μέσα στη συσκευή όπως πχ το adapt sound της samsung ανάλογα με τις ηλικίες που ενισχύει όλες τις συχνότητες για δυνατώτερη ένταση του ακουστικού?

  2. 17 minutes ago, s_nova said:

    Οι Exynos ειχαν παντα δυο  θεματακια 1) με το σημα  κινητης - wifi  2) εφοσον σεταρεις την συσκευη στην πορεια αρχιζει και εχει lag και μικρο-κολληματα.Στο Α53 ηταν εντονο το προβλημα στο Α54 βελτιωθηκε αρκετα αλλα δεν εξαλειφθηκε στο Α55 θα υπαρξει περαιτερω βελτιωση αλλα με ερωτηματικα???....Κατα ταλλα ειναι γρηγορος επεξεργαστης καποιες φορες τσιμπαει λιγο μπαταρια . . .

    Φίλε s_nova ότι και να βάλει η πολιτική τιμολόγησης δεν αλλάζει, άρα βάζω τον δικό μου που είναι υποδεέστερος και βάζω περισσότερα στην τσέπη, λές να την ενδιαφέρουν αυτά που σωστά αναφέρεις παραπάνω? αφού πάει κόσμος και αγοράζει exynos γιατί να μην το βάζει παντού, και λιγότερες πωλήσεις να κάνει πάλι θα έχει κέρδος.

    • Like 1
  3. 2 minutes ago, christos_087 said:

    Για να πιάσει κ το κοινό που προτιμά τους άλλους επεξεργαστές...επίσης, δεν παράγει τόσο μεγάλο αριθμό οπότε θέλει κ ενισχύσεις..

     

    Δυστυχώς φίλε κάπως έτσι είναι τα πράγματα ειδικά εδώ στην Ευρώπη κ στην Ελλάδα. Ενδεικτικά το A55 θα κυκλοφορήσει εκτός Ευρωπης ως Μ55 με Snapdragon 7gen1 που ειναι επεξεργασταρα, 6.7 οθόνη , 45 w φόρτιση και 6000 μπαταρία!!!

    Αφού βρίσκει κορόιδα στην ευρώπη και δεν αντιδρά κανείς, καλά να κάνει.

    • Like 3
  4. 57 minutes ago, christos_087 said:

    O Exynos είναι κατασκευής της ίδιας της Samsung επομένως γιατί να τα σκάσει στην Qualcomm ή την MediaTek και να γλιτώσει τα έξοδα.. Κυρίως η Qualcomm πουλάει αρκετά ακριβά τα προϊόντα της....

    Εφόσον ισχύει αυτό που λές, δεν επρεπε το s24 plus με exynos να το πουλάει φθηνότερα από το s23 plus με snap εφόσον τις ατοιχίζει πιο φθηνά? Η samsung θέλει να κοστίζει και φθηνά και να το πουλάει πιο ακριβά, κάποτε θα τις γυρίσει ανάποδα όμως αυτό, εκτός αν όλους μας μάς θεωρεί κορόιδα.

    • Like 1
  5. On 6/2/2024 at 10:32 ΜΜ, s_nova said:

    Μετα το ντορο που εχει γινει με τις οθονες γενικως στη σειρα S μαζευτηκαμε τωρα το απογευμα μεχρι τωρα εχοντας σε καταστημα κινητης φιλου  : S23 - S23+ - S23 ULTRA , S24 -S24+  S24 ULTRA.Λοιπον με τις παρτιδες που υπαρχουν τωρα και μονο τωρα το s23+ ηταν μακραν το κορυφαιο ολων .Καταπληκτικο λευκο προς το παγωμενο καμια δυσμορφια πανω-κατω κτλ. Σε ολες τις συνθηκες βγηκε σουπερ .Και η υπολοιπη σειρα S23 ηταν καλη η δε S24 κλαφτα χαραλαμπε Ειχαμε και ενα poco X6 Pro που εχω αυτες τις μερες εχει καλυτερη οθονη απ το S24 ως απεικονιση παντα.Πολυ καλυτερο λευκο παντου και κοκκινο αριστο. Το κοκκινο βυσσινιζει δεν πορτοκαλιζει . 4 ωρες με καφε καναμε πειραματα σε ολα. Αυτα παιδια.:classic_biggrin:

    Μήπως είναι εύκολο να μου πείς τις καλύτερες ρυθμίσεις χρωμάτων στην έντονη λειτουργία για το καλύτερο αποτέλεσμα στο s23 plus?

  6. 23 ώρες πριν, s_nova said:

    Δεν εχεις προβλημα βαζεις οτι θες εχουν διαφορετικα σεναρια αλλα ειναι λαιτ αλλα δεν εχουν διαφημισεις κτλ.οχι δεν χρειαζονται το vanced manager  το οποιο το χρειαζεσαι για να  κανεις "Μονο"  εγκατασταση το MicroG  για να τρεξει το youtube χωρις....Να θυμασαι δεν βαζεις ποτε το MicroG που εχει στο φακελο που κατεβαζεις  θα εχεις μονιμα τo microG που εβαλες μεσο vanced -manager και θα ανανεωνεις μονο το youtube ως εφαρμογη .

    Καποια τυπικα Tips:

    Ενεργοποιουμε το μενου προγραμματιστη:

    Πας Ρυθμισειις / σχετικα με το τηλεφωνο /αναλυτικες πληροφοριες και προδιαγραφες/ πατας 7 φορες πανω  στην εκδοση λειτουργικου συστηματος θα ενεργοποιηθουν οι επιλογες προγραμματιστη. Φευγεις απο κει...

     

    ***Tips1

    Για τις τρεις κλιμακες animation συστηματος:

    Πας ρυθμισεις / προσθετες ρυθμισεις/ επιλογες προγραμματιστων /μπαινεις πας κατω-κατω  βρισκεις τις τρεις κλιμακες (παραθυρου-μεταβασης-animator ) και απο 1x   βαζεις και στις τρεις 0,5x . Ετσι εχεις πλεον πιο γρηγορη αποκριση παντου.

    ***Τips2

    Στο ιδιο μενου προγραμματιστη πας μεγεθος προσωρινης μνημης για την λειτουργια καταγραφης και απο 256 την βαζεις 4Μ

    ***Tips3

    στο ιδιο μενου προγραμματιστων πας εκδοση AVRCP bluetooth και βαζεις 1.6

    Απο κατω εκδοση map βαζεις 1.4

    Φίλε s_nova όποτε μπορέσεις ανέβασε μας ρυθμίσεις για την επιλογή του σχέδιου χρώματος οθόνης για το καλύτερο αποτέλεσμα ( εσύ πιο προτείνεις ).

    • Like 1
  7. 35 minutes ago, George6633 said:

    Μόλις παρήγγειλα το κινητό από Public,το περιμένω Παρασκευή ή Σάββατο σε γκρι χρώμα και η αλήθεια είναι ότι με έψησε και όλα αυτά που βλέπω και διαβάζω αλλά και εδώ το νήμα που είναι τόσο ενεργό με μπροστάρη τον s_nova.Το κινητό αρχικά θα είναι ως δεύτερο,πίσω από το S24 Ultra και για την ακρίβεια θα δουλεύει 1-1 λογικά μιας και έχω δύο sim με τον ίδιο αριθμό.Αν τα καταφέρει γιατί όχι να μη γίνει και πρώτο κάποια στιγμή...Έχω ενθουσιαστεί,όχι γιατί έχει κάτι παραπάνω από το S24 Ultra,αλλά γιατί σε επίσημη τιμή είναι πάνω από 1000€ η διαφορά μεταξύ τους και μου φαίνεται αρκετά vfm.Τωρα προηγούμενη μακροχρόνια εμπειρία που είχα με Xiaomi (δεν μιλάω για κινητά που χρησιμοποίησα για 2-3-5 μέρες είναι αρκετά της εταιρίας) είναι ένα redmi note 9t 5G για δυόμισι χρόνια το οποίο και πνίγηκε στη Θάλασσα το καλοκαίρι.Με Poco όμως δεν είχα εμπειρία,ελπίζω και εύχομαι να έχουν φύγει η διαφημίσεις και όλα αυτά τα παράξενα που αντιμετώπιζα στα Xiaomi σε μαμά εφαρμογές.Όσον αφορά το λινκ με το YouTube,παίζει και σε άλλα android ή είναι μόνο για αυτό;ευχαριστώ και σορρυ για το σεντόνι. 

    Το youtube παιζει σε ολα τα android και στο δικο σου.

    • Thanks 1
  8. 10 minutes ago, Christos_Tz said:

    boymanos πριν μια ωρα παρελαβα απο κοτσοβολο..εδωσα κατι λιγα παραπανω(..ενταξει το ριξανε σε προσφορα στα 440)...σε σχεση με μικρομαγαζα που μου ζηταγανε 400..αλλα τουλαχιστον εχω υσηχο το κεφαλι μου οτι ειμαι οκ απο infoquest για 2 χρονια....Παρολα αυτα αρκετο τo αγχοs μηπωs κατασκευαστηκα ειχε καποια αστοχια out of the box....δοξα τον θεο ολα ειναι οκ..σε γκρι το αγαπησα απο τα βιντεακια που το εβλεπα..ουτε μαυρο..ουτε ταξι κιτρινο..γκριδακι με ασημενιο πλαισιο....με το καλο να σου ερθει και να ειναι αψογο  out of the box και να λειτουργει οπωs πρεπει..

    Να το χαρείς και εσύ, να σε ρωτήσω κάτι μιάς και επέλεξες το γκρί, όταν του βάλεις την θήκη φαίνεται καθόλου το ασημένιο χρώμα που είναι γύρω-γύρω στην οθόνη? η θήκη το καλύπτει?

    • Thanks 1
  9. 1 minute ago, Christos_Tz said:

    s_nova ευχαριστω πολυ..να με συγχωραs απο τωρα αν θα σε ζαλιζω λιγο εδω στο νημα....τι τηλεφωναρα αγορασαμε γιατρε μου..?..ΑΙΜ ΙΝ ΛΑΒ γουιθ ιτ...μια ωρα εχω που τ σκαλιζω και νοιωθω ηδη οτι δεν πεταξα τα λεφτα μου...

    Εγώ τον ακολούθησα πρίν 2,5 χρόνια στο Α52s και δεν το μετάνιωσα καθόλου, τώρα τον ακολουθώ στο poco x6 pro που θα το 'εχω την πέμπτη και ελπίζω να με δικαιώσει και εδώ,και ελπίζω και σε αυτό το νήμα να μας φτιάχνει με τα ωραία του κόλπα και τις γνώσεις του, μόλις το πάρω θα ήθελα μία εικόνα με τις ρυθμίσεις που έχει κάνει για την οθόνη , όπως είχε κάνει και στο Α52s που χαίρομαι ακόμα την οθόνη του. 

    • Like 2
    • Thanks 2
  10. 13 minutes ago, Nikos_96 said:

    Μπορεί να εξηγήσει καποιος γιατί οσοι εχουμε το Α52 4G δεν έχουμε πάρει ακόμα android 14 και ΟΝΕ UI 6.0; Ουτε το security update του Ιανουαρίου δέν έχουμε πάρει..Μας παράτησε τελείως η Sami;

    Τώρα την ενδιαφέρει μόνο το s24, γιατί αφού έκανε πειραματόζωα τους πελάτες, αποφάσησε να δεί τα λάθη της και έπεσε με τα μούτρα στο update μετά το τόσο κράξιμο πού έπεσε, έτσι μείνανε όλοι οι άλλοι δυστηχώς πίσω, ελπίζω κάποτε να καταλάβει ότι τα κινητά κυκλοφορούν όταν είναι πλήρως έτοιμα και όχι όποτε έχει ανάγκη η εταιρεία τα χρήματα, και πελάτες της έιναι και αυτοί πού έχουν επιλέξει την μεσαία κατηγορία και όχι μόνο αυτοί που προτιμούν την ακριβή σειρά.

    • Haha 1
  11. 29 minutes ago, kax_dent said:

    Το περίεργο είναι ότι βλέπουμε πολλά προβλήματα στην οθόνη, έναν από τους τομείς που ανέκαθεν η Samsung ήταν κορυφή. Περίεργα πράγματα. 

    Το πιο περίεργο πράγμα είναι ότι έβγαλε τηλεόραση oled για να χτυπήσει την lg και φέτος έχει κάνει συμφωνία με την lg να αγοράζει τις οθόνες από εκεί για τις νέεs oled που θα κυκλοφορήσει, άντε βγάλε άκρη με αυτή την εταιρεία.

  12. 1 ώρα πριν, s_nova said:

    Οι συσκευες ερχονται με ενσωματωμενη  μεμβρανη , θηκη και φορτιστη πολλων Watt  στο κουτι .Δεν χρειαζεται να αγορασεις κατι οπως αναγκαζεσαι να το κανεις  με  συσκευες αλλων εταιριων . . .

    Να τα λές να τα ακούνε μερικοί, τουλάχιστον η xiaomi έχει μάθει να σέβεται τον πελάτη και προσφέρει και μεμβράνη και θήκη και φορτιστή και στα ακριβά και στα φθηνά τηλέφωνα, για αυτό πουλάει κιόλας και μακάρι να μην μοιάσει στις άλλες εταιρείες που τσιγκουνεύονται τα πάντα και πουλάνε πανάκριβα τα τηλεφώνα τους μόνο με ένα καλώδιο μέσα και μας κάνουν και χάρη.

    • Like 4
  13. 2 ώρες πριν, diamantis_69 said:

    Κάτοχος του πολύ καλού Redmi Note 10 pro, το έχω από τον Μάρτη του 2021 και κανένα ουσιαστικό παράπονο έως τώρα, σκέφτομαι να μεταπηδήσω στην έκδοση  Redmi Note 13 pro+ 12/512.

    Ξέρετε εάν έχει σταθεροποιητή εικόνας, ώστε όταν βγάζω βίντεο με την μοτοσυκλέτα, να μην παραμορφώνεται η εικόνα;

    Εχει.

    • Like 2
  14. 3 ώρες πριν, s_nova said:

    Οχι κινεζικα  περαστηκε η Global και ολα καλος με φουλ Ελληνικα .Βασικα δεν την περασα εγω γιατι δεν ασχολουμουν με xiaomi συσκευες ο φιλος που τα εφερε μου τακανε.

    Στο mistore greece ειναι ετοιμα με global rom αλλα πιο ακριβα .

    Να υποθέσω ότι αυτά που πουλούνται στο ευρωπαικό amazon είναι με global rom ? καθόσον υπάρχει μια διαφορά 90 ευρώ φθηνότερα απο ότι πουλούνται στην ελλάδα για την έκδοση 12/512.

  15. 41 minutes ago, s_nova said:

    Καλημερα .

    1) . Ναι βαζω κανονικα dns.adguard.com .

    2) . Κοιτα . . . Υπαρχουν αντικειμενικοι κσι υποκειμενικοι λογοι . ..

    Α). Αντικειμενικοι.

    "Οθονη" ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΘΟΝΗΣ...

    Δεν εννοειται το ετος 2024 να μη μπορω να σεταρω την οθονη οπως θελω εγω.Στις Σαμμυ-συσκευες υπαρχει προβλημα οι ρυθμισεις οθονης και χρωματος ειναι αναπηρες εδω και καιρο η δε σαμμυ δεν την ενδιαφερει απλα ...Στο X6 Pro μπορω να σεταρω την οθονη κυριολεκτικα οπως τα windows βεβαια  αυτο μαλλον το προσφερει γενικα το  Hyper-os .Ετσι αυτο εχει ως αποτελεσμα το δερμα των προσωπων και γενικα ολα τα χρωματα να καταφερνω να τα φερνω οσο πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Κοιτα ρυθμισεις που στις σαμμυ συσκευες δεν προκειται να δεις...

    Βασικο μενου:

    spacer.png

    Εκτεταμμενο μενου:

    421916367_7266309113429629_4597241007541

    B ) Σημα κινητης...ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΑΜΑ...ΤΟ Χ6 PRO ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ !!!

    Με ολες τις σαμμυ συσκευες στο Νομο Αττικης που βρσκομαι  εχω πολλες διακοπες και πτωσεις σε "Ε" την ωρα πχ που ακουω ραδιο στο νετ...

    Στα ιδια σημεια που κυκλοφορω λογο εργασιας με το X6 Pro Απλα δεν υπαρχει καμια πτωση Απιστευτο σημα αλλα και πιο δυνατο ηχειο...(ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ NOVA)

     

    Γ) .  Πολυ δυνατος επεξεργαστης μεΤουμπανο Gpu κοντραρει Snapdragon 8 Gen2 Εχει ακομα πιο ακαριαια αποκριση απο τις σαμμυ συσκευες παντου και κυριως στην συνδεσυμοτητα ειναι κορυφαιο  εφοσον βεβαια το σεταρεις σωστα γιατι εχει πολλες ρυθμισεις .

     

    Δ)  Το X6 Pro Εχει σκορπιες λεπτομεριες  ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΕΙ αλλου βασικες αλλου ψιλο αδιαφορες που ομως σε σχεση με τις σαμμυ συσκευες κανουν τη διαφορα...

     

    Υποκειμενικοι  λογοι...

    Εδω τωρα ειναι καθαρα προσωπικσ και μιλω για την φορητοτητα η συσκευη ειναι 30-40 γραμμαρια κατω απο τις ναυαρχιδες-Τουβλα  λογο υλικου κατασκευης πολυανθρακικου πλαστικου οπως εβαζε η σαμμυ στις ναυαρχιδες πριν 3-4 χρονια και γιαυτο μου φαινεται σαν ψευτικη-πουπουλο Και αυτο μου αρεσει  μακρια απο υλικα αλουμινιο - τιτανιο , γυαλι κτλ.. (Υποκειμενικο αλλα το σιγουρο ειναι οτι δινουν πολυ βαρος)...

    Και ολα αυτα...Ε σορυ κιολας το πηρα κουτατο σφραγισμενο στα 287ε με κουπονακι τιμη στα πατωματα.  ... Οκ:classic_biggrin:  --->>>  https://www.angroid.gr/αταξινόμητα/poco-x6-pro-tromero-mid-range-tilefono-poy-chara-mobile-gamer-molis-287-7e

     

    Στό link που δίνεις είναι με global rom? Ελληνικά έχει?

    • Like 1
  16. 11 ώρες πριν, s_nova said:

    Κλεινει εβδομαδα στα χερια μου οι εντυπωσεις πολυ καλες.

    Android 14

    Απεθυνεται σε κοινο που ψαχνει Χαμηλο βαρος θυμιζει το απιστευτο galaxy s10 Lite σε φορητοτητα πουπουλο στο χερι καμια σχεση με τις βαριες συσκευες ανω των 200-230 γραμμαριων...

    Εκπληκτικο σημα οταν αλλες Ναυαρχιδες καταρεουν Αδιακοπη συνδεσιμοτητα Ραδιο κτλ. πουθενα δεν επεσα σε 'E" στο ν.Αττικης μονο σε μεγαλα τουνελ για λιγα δευτερα...

    Πολυ καλος και δυνατος ηχος κληση-και ηχειο 

    Παρα πολυ καλη οθονη.

    Ακαριαια Αποκριση μετα απο μια βδομαδα δεν εχω συναντησει ακομα λοξυγγα...

    πολυ καλη καμερα μερα νυχτα . . .

    Κορυφαιος  επεξεργαστης Ναυαρχιδας απο την TSMC

    Φοβερη ταχυτητα φορτισης ...

    Παιζει σε τιμες στο διαδικτυο απο 280 εως 469. 

     

     

    Καλημέρα, δύο ερωτήσεις: 1) σε αφήνει να αλλάξεις dns ή είναι κλειδωμένο το πεδίο ? 2) σε σχέση και με το s23 plus που έχεις , προτείνεις καλύτερα το poco x6 pro ?

    • Like 1
  17. 1 minute ago, Geofokas said:

    Αν ισχύει κάτι τέτοιο που θέλω να πιστεύω πως δεν ισχύει..τότε είναι απλά τραγικοί οι τύποι.

    Και που να δείς τι γίνεται στον τομέα της τηλεόρασης που εκεί ήδη έχω φύγει, στην κινητή μέχρι στιγμής την σώνει κάπως η smartec, αν εκλείψει και αυτή ζήτω που καήκαμε.

  18. 9 ώρες πριν, chios said:

    Ο exynos έκανε το θαύμα του, τραγική αυτονομία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

    Δεν ιδρώνει το αυτί τους, λιγότερο κόστος περισσότερο ποσοστό κέρδους, κρίμα σε όσους πάρουν τον exynos λόγω ονόματος της samsung και θα τον πληρώσουν χρυσάφι. Από την κριτική του gsmarena:  Αν και σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε με κανέναν τρόπο παίρνοντας ένα Galaxy S24+, μπορεί να υπάρχουν καλύτερες επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρώτον, το Galaxy S23 Ultra μπορεί να προσφέρει ένα S Pen, σημαντικά καλύτερες κάμερες και χωρίς αβεβαιότητα Exynos για λιγότερο από αυτό που θα πληρώνατε για το S24+. Το Galaxy S23+ φαίνεται σαν μια ακόμα καλύτερη προσφορά ενώ προσφέρει λίγο πολύ την ίδια εμπειρία χρήστη.

    • Like 1
  19. 32 minutes ago, evris2013 said:

    Snap έχει! 😉

    το ξέρω, οι έξυπνοι μόνο αγοράζουν snap και εμάς μας έκαναν έξυπνους οι exynoi της samsung.Πάντως το A52s έκανε μεγάλη ζημιά στη samsung γιατί βγήκε ένα πολύ καλό τηλέφωνο με snap, πούλησε αρκετά, και εξακολουθεί ο κόσμος και το κρατάει ακόμα, όπως και εγώ πού είμαι στον τρίτο χρόνο. 

    • Like 2
    • Thanks 3
×
×
  • Create New...