Jump to content

gpx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    663
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by gpx

  1. Καλημέρα παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ και τα προβλήματα που βγάζει η συσκευή και πραγματικά μου προκαλεί εντύπωση. Εγώ έχω το μοντέλο S908E/DS που κυκλοφορεί σε κάποιες χώρες στα ηνωμένα αραβικά εμιράτα. Είναι μοντέλο με snapdragon gen 1, δίκαρτο με υποστήριξη esim και με πλήρη υποστήριξη ελληνικής γλώσσας όπως και το ευρωπαικό. Δεν γνωρίζω αν φταίει ο eksynos αλλά το μοντέλο που έχω λειτουργεί απροβλημάτιστα μέχρι τώρα, ούτε glitches στην οθόνη, ούτε παγώματα στην οθόνη κλειδώματος ούτε χαμένες κλήσεις, 5G και Volte όλα οκ.
  2. φίλε επειδή αναφέρθηκες πιο πάνω ότι δεν υπάρχει τρόπος να συνδεθεί σε συχνότητες 5G με το Android 11 αυτό δεν είναι αλήθεια. Κύπρο έχει δοκιμαστεί σε πολλές συσκευές S20 utra, S21 ultra, tab s7 plus 5G ξεκλειδώνει και δουλεύει μια χαρά το 5G στην μπάντα Ν78. Σto xda υπάρχουν επίσιης αναφορές ότι δούλεψε και σε άλλες χώρες η μέθοδος με την αφάιρεση της λίστας. Τώρα αν ελλάδα υπάρχουν ασυμβατότητες των ρυθμίσεων παρόχων με τις ρυθμίσεις τη συσκευής αυτό δεν μπορώ να το ξέρω.
  3. εγώ έπιασα 900αρι με τη μέθοδο remove NR whitelistong σε galaxy note 20 ultra N9860 με cyta Κύπρο. Αν δεν είναι αυτό 5G τότε τι ειναι; Επίσης δοκίμασα τη μέθοδο σε S20 ultra και σε S21 ultra με snap και δούλεψε.
  4. καλημέρα, μπορείς να δώσεις κάποιο οδηγό ή link για το 3 πως να ενεργοποιηθεί το 5G. Δουλεύει το menu service mode σε android 11 ή πρέπει να πάμε πίσω στη 10;
  5. Πάντως σε αυτό το βίντεο κάνει πλάκα την κάμερα του S20 ultra
  6. θα κυκλοφορήσει κανονικά ευρώπη όπως έγινε με το πρώτο Χ. Ήδη είναι διαθέσμο στο mediamarkt ολλανδίας και θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες το Μάιο. Το θέμα έινια ότι είναι ότι δεν είναι πολύ διαδεδομένη και ευρέως γνωστή συσκευή. Πάντως είναι S20 ultra killer.
  7. Τα τελευταία χρόνια όι οι εκδόσεις με snap υπερτερούν σε σχέση με τον eksynos αλλά η διαφορά έχει σμικρυνθεί αρκετά. Παρά το γεγονός ότι ο snap υπερτερεί έστω και οριακά πλέον, στην Ασία κοστολογούνται πολύ χαμηλότερα από ότι τα ευρωπαικά . Στο honk Kong η τιμή του note 10 plus 256 είναι 810 ευρώ και του 512 910 ευρώ περίπου. Εμείς τα χρυσοπληρώνουμε .
  8. Αρκετά ψηλό το σκορ του τεστ.
  9. δυστυχώς όχι δεν βλέπω
  10. gpx

    Huawei Mate 20 X

    Δυστυχώς λόγω κατασκευής και αντένων στη 5G έκδοση αφάρεσαν το headphone jack, το δέυτερο στέρεο ηχείο και μίκραναν την μπαταρία στα 4200. Αυτό δεν θα αρέσει σε πολλούς.
  11. gpx

    Huawei P30 Pro

    Δυστυχώς τα πράγματα χειροτέρεψαν και άλλο για την huawei https://www.gizmochina.com/2019/05/22/things-get-worse-as-arm-arm-holdings-suspends-business-with-huawei/ Αν δεν αλλάξει κάτι στο μέλλον δεν θα μπορεί να κατασκευάζει ούτε τους kirin
  12. gpx

    OnePlus 7 Pro

    1. δεν θα διαφωνήσω χρήσιμο να υπάρχει και όλοι το θέλουμε αλλά το θέμα έιναι αν οι χρόνοι ταχυφόρτιτης ενσύρματης φόρτισης είναι πολύ μεγαλύτεροι από αυτούς της ασύρματης φόρτισης ο κόσμος δεν θα δεί την έλλειψη ασύρματης ως μείον. 2. η βιομηχανία κινείτε προς αυτή την κατεύθυνση και όλες πλέον οι εταιρλίες βγάζουν wireless earbuds οπότε σιγά σιγα θα εγκαταλέιψουν όλοι το audio jack. 3. βεβαίως και λένε. εδώ ολόκληρη samsung προχώρησε σε αναστολή κυκλοφορίας του galaxy fold επειδή 4-5 στους 10-20 youtubers που πήραν πρώτοι τις συσκευές εντόπισαν πρόβλημα στη συσκευή. 4. νομίζω δεν αμφισβητεί κανείς το DxOMark 5. δεν διαφωνώ ευχαριστώ
  13. gpx

    OnePlus 7 Pro

    1. Σε καλύπτει πλήρως το wrap charge 30. Για να έχει νόημα η ασύρματη φόρτιση πρέπει να είναι fast wireless charging αλλιώς όταν είναι αργή δεν έχεο νόημα 2. Υπάρχουν τα wireless earbuds πλέον και δεν μπλέκεις με σύρματα 3. Υπάρχει αδιαβροχοποίση απλά δεν έιναι πιστοποιημένη για να διατηρηθεί το χαμηλό κόστος. Ρίξε μια ματιά youtube. Υπάρχει βίντεο όπου το κινητό άντεξε 30 λεπτά στο νερό 4. Το dxo mark δεν λέει ότι είναι μέτρια η κάμερα. 5. αυτονομία θα κριθεί με τις αναβαθμίσεις. Πάντως και το s10 plus με τον eksynos έχει θέματα με την αυτονομία. Ευχαριστώ
  14. gpx

    OnePlus 7 Pro

    παιδιά μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για την κάμερα. https://www.dxomark.com/oneplus-7-pro-camera-review/ Please note: The camera firmware used for the DxOMark tests is not yet currently available to consumers. OnePlus will make it available as an over-the-air update before the end of the month.
  15. την πέρασα μέσω ota όχι καθαρή εγκατάσταση. Δουλεύουν οι κάρτες κανονικά εναλλαγή δεδομένων, sms κλήσεις δεν είχα θέμα. Μην ξεχνάς ότι η Q είναι beta οπότε μπορεί να υπάρξουν θέματα. Πρός το παρόν δεν βλέπω κάτι αλλά είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Μπορεί να επανέλθεις στην stable pie όποτε θες καταργώντας την εγγραγή της συσκευής στο πrρόγραμμα beta. Πιστεύω αξίζει τον κόπο η δοκιμή αν σε ενδιαφέρει να έχεις δίκαρτο.
  16. Λοιπόν παιδιά έχω ευχάριστα νέα για τους κατόχους pixel 3 καθώς η συσκευή πλέον μπορεί να δουλέυει με την android q beta 2 σαν dual sim dual standby (DSDS) όπως όλα τα δίκαρτα με μία φυσική και μία esim. Το δοκίμασα σε pixel 3 xl και φαίνεται ότι όλα δουλεύουν ρολόι. Λοιπόν τα βήματα που έκανα είναι τα εξής: 1. ενεργοποιείς τη συκευή σου στο πρόγραμμα beta του androig Q. όταν εγγραφεί η συσκευή θα έρθει έρθει κανονικά ota update με την android q beta 2. 2. αφού εγκατασταθεί στις επιλογές για προγραμματιστές/επισημάνσεις λειτουργιών πρέπει να επιλεγούν οι ρυθμίσεις settings _moble_network_v2 και settings _network_and_inernet_v2. Ουσιστικά αυτές οι ρυθμίσεις ενεργοποιούν το DSDS. 3. ενεργοποιέις την esim με τις προβλεπόμενες οδηγίες προς το παρόν όλα φαίνονται οκ :):lol:
  17. gpx

    Huawei P30 Pro

    Οι επιδόσεις της συσκευής της δεν καθορίζονται μόνο από τα νούμερα των διαφόρων τεστ αλλα από τη συνολική εμπιερία χρήσης. βεβαίως και τα διάφορα τεστ είναι χρήσιμα εργαλεία αλλα δεν πρέπει να βασιζόμαστε μόνο σε αυτά.
  18. gpx

    Huawei P30 Pro

    οι πρώτες μου εντυπώσεις μου από την συσκευή έχοντας την από χθές είναι εξαιρετικές: Σε σχέση με το mate 20 pro θα έλεγα τα ακόλουθα: 1. Φάινεται πιο σπιρτόζικη από το mate 20 pro, τρέχει σφάιρα και δεν κολλά πουθενά, ενδεχόμενα να πάιζει ρόλο και η FHD plus ανάλυση στην οθόνη. Η οθόνη υπολείπεται σε ευκρίνεια αλλα είναι μια χαρά και δεν θα απογοητεύσει κανένα. 2. Για την κάμερα δεν χρειάζεται να πώ κάτι κορυφαία. 3. δακτυλικό το βίσκω καλύτερο, δεν χάνει πατήματα και πιο γρήγορο από το mate 20 pro 4. Για το ηχείο έχω ανάμεικτα συσναισθήματα καθώς δεν έιναι στέρεο αλλά πολύ δυνατό. 5. Αναγώριση προσώπου ακαριαία και ανοίγει και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, δεν μου λείπει το 3d face unlock παρόλο που είναι πιο ασφαλές. Πραγματικά είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση για να επιλέξει κάποιος μετάξύ των δύο συσκευών με υπέρ και κατά για κάθε συσκευή Προσωπικά αν και λίγες ώρες με την συσκευή και είναι τα πρώτα συμεπεράσματα θα πήγαινα περισσότερο στο P30 pro. Θα Θυσίαζα το στέρεο ηχείο και την χαμηλότερη ευκρίνεια στην οθόνη για να έχω κορυφαία κάμερα και κορυφαίο δακτυλικό στην οθόνη. τα νούμερα στο antutu δεν με απασχολούν καθώς οι διαφορές δεν πρόκειτε να παίξουν ρόλο στις σύνηθες καθημερινές μου δραστηριότητες και δεν νομίζω να καταλάβει κάποιος διαφορά
  19. Έχουνε πέσει οι τιμές αισθητά. το 128 xl 3 το βρίσκεις και κοντά στα 800 ευρώ. είναι ακόμη πολλά όμως.
  20. gpx

    Huawei Mate 20 Pro

    όχι φίλε μου. και εγώ πίστευα στη θεωρία με τους αριθμούς αλλά μέχρι χθές. Πήρα αντικατάσταση με 18A31 από εξουσιοδοτημένο servis στην Κύπρο σφραγισμένο κανονικά. Το ανοίγω BOE χωρίς θέματα. Επίσης έχω δεί και άλο ένα BOE φίλου πάλι με Α. Ξεχάστε την θεωρεία με τους αριθμούς . Δύο σενάρια πάιζουν. Θέμα τύχης ή τα εξουσιοτημένα servis ξέρουν πολύ καλά τι δίνουν.
  21. gpx

    Huawei Mate 20 Pro

    στο xda γράφουν ότι όσοι πήραν B που είναι παραγωγής Νοεμβρίου είχαν οθόνες BOE. Οπότε αν σου δώσουν συσκευή με τον αριθμό B και όχι Α το πιο πιθανό να είναι ΒΟΕ. Ασφαλώς τίποτα σίγουρο αλλά οι ενδείξεις είναι προς αυτή τη κατεύθυνση.
  22. gpx

    Huawei Mate 20 Pro

    Κοίταξε στην πίσω σελίδα το post μου σχετικά με το S/N ίσως σε βοηθήσει
  23. gpx

    Huawei Mate 20 Pro

    Φίλε μπορείς να κοιτάξεις το S/N στη συσκευή; Έξω από το κουτί ή πληκτρολογείς *#06# Στο xda λένε ότι.οι παρτίδες με τους πέντε αριθμούς 18ΒΧΧ είναι παραγωγής Νοεμβρίου με BOE Παρτίδες με αριθμούς 189ΧΧ και 18AXX είναι Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου με προβληματικες οθόνες LG. Εδώ απόσπασμα από το thread. There are 5 characters to look for. XXYZZ XX = year, so 18, should be easy to spot in the S/N Y = month in hexadecimal, so 9/A/B so far (B is newer) ZZ = day Newest batch so far was 18B14 or something like this iirc, I think I saw one person here commenting that.* September/October batches are more likely to have the issue because there is no way they could have fixed production by then. So those batches are a lottery. Early november (18B05 I think) is probably also random since I doubt they'd have fixed it yet too since the issue got showcased a lot towards the mid/end of october
  24. gpx

    Huawei Mate 20 Pro

    Όχι φίλε σε αυτό που έχω η οθόνη είναι μια χαρά Η οθόνη είναι διαφορετική επίπεδη και είναι της samsung.
  25. gpx

    Huawei Mate 20 Pro

    Όχι φίλε και εδώ Κύπρο υπάρχει το πρόβλημα. Από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων πήρα τη συσκευή είχε το πρόβλημα την επέστρεψα και αναμενω αντικατάσταση. Πάντως ο περισσότερος κόσμος δεν βλεπει το πρόβλημα καθώς εμφανίζεται κάτω από ειδικές συνθήκες εκτός και αν είναι πολύ σοβαρό και φαίνεται σε κανονικές συνθήκες.
×
×
  • Create New...