Jump to content

gpx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    663
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

gpx's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ και τα προβλήματα που βγάζει η συσκευή και πραγματικά μου προκαλεί εντύπωση. Εγώ έχω το μοντέλο S908E/DS που κυκλοφορεί σε κάποιες χώρες στα ηνωμένα αραβικά εμιράτα. Είναι μοντέλο με snapdragon gen 1, δίκαρτο με υποστήριξη esim και με πλήρη υποστήριξη ελληνικής γλώσσας όπως και το ευρωπαικό. Δεν γνωρίζω αν φταίει ο eksynos αλλά το μοντέλο που έχω λειτουργεί απροβλημάτιστα μέχρι τώρα, ούτε glitches στην οθόνη, ούτε παγώματα στην οθόνη κλειδώματος ούτε χαμένες κλήσεις, 5G και Volte όλα οκ.
  2. φίλε επειδή αναφέρθηκες πιο πάνω ότι δεν υπάρχει τρόπος να συνδεθεί σε συχνότητες 5G με το Android 11 αυτό δεν είναι αλήθεια. Κύπρο έχει δοκιμαστεί σε πολλές συσκευές S20 utra, S21 ultra, tab s7 plus 5G ξεκλειδώνει και δουλεύει μια χαρά το 5G στην μπάντα Ν78. Σto xda υπάρχουν επίσιης αναφορές ότι δούλεψε και σε άλλες χώρες η μέθοδος με την αφάιρεση της λίστας. Τώρα αν ελλάδα υπάρχουν ασυμβατότητες των ρυθμίσεων παρόχων με τις ρυθμίσεις τη συσκευής αυτό δεν μπορώ να το ξέρω.
  3. εγώ έπιασα 900αρι με τη μέθοδο remove NR whitelistong σε galaxy note 20 ultra N9860 με cyta Κύπρο. Αν δεν είναι αυτό 5G τότε τι ειναι; Επίσης δοκίμασα τη μέθοδο σε S20 ultra και σε S21 ultra με snap και δούλεψε.
  4. καλημέρα, μπορείς να δώσεις κάποιο οδηγό ή link για το 3 πως να ενεργοποιηθεί το 5G. Δουλεύει το menu service mode σε android 11 ή πρέπει να πάμε πίσω στη 10;
  5. Πάντως σε αυτό το βίντεο κάνει πλάκα την κάμερα του S20 ultra
  6. θα κυκλοφορήσει κανονικά ευρώπη όπως έγινε με το πρώτο Χ. Ήδη είναι διαθέσμο στο mediamarkt ολλανδίας και θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες το Μάιο. Το θέμα έινια ότι είναι ότι δεν είναι πολύ διαδεδομένη και ευρέως γνωστή συσκευή. Πάντως είναι S20 ultra killer.
  7. Τα τελευταία χρόνια όι οι εκδόσεις με snap υπερτερούν σε σχέση με τον eksynos αλλά η διαφορά έχει σμικρυνθεί αρκετά. Παρά το γεγονός ότι ο snap υπερτερεί έστω και οριακά πλέον, στην Ασία κοστολογούνται πολύ χαμηλότερα από ότι τα ευρωπαικά . Στο honk Kong η τιμή του note 10 plus 256 είναι 810 ευρώ και του 512 910 ευρώ περίπου. Εμείς τα χρυσοπληρώνουμε .
  8. Αρκετά ψηλό το σκορ του τεστ.
  9. δυστυχώς όχι δεν βλέπω
  10. gpx

    Huawei Mate 20 X

    Δυστυχώς λόγω κατασκευής και αντένων στη 5G έκδοση αφάρεσαν το headphone jack, το δέυτερο στέρεο ηχείο και μίκραναν την μπαταρία στα 4200. Αυτό δεν θα αρέσει σε πολλούς.
  11. gpx

    Huawei P30 Pro

    Δυστυχώς τα πράγματα χειροτέρεψαν και άλλο για την huawei https://www.gizmochina.com/2019/05/22/things-get-worse-as-arm-arm-holdings-suspends-business-with-huawei/ Αν δεν αλλάξει κάτι στο μέλλον δεν θα μπορεί να κατασκευάζει ούτε τους kirin
  12. gpx

    OnePlus 7 Pro

    1. δεν θα διαφωνήσω χρήσιμο να υπάρχει και όλοι το θέλουμε αλλά το θέμα έιναι αν οι χρόνοι ταχυφόρτιτης ενσύρματης φόρτισης είναι πολύ μεγαλύτεροι από αυτούς της ασύρματης φόρτισης ο κόσμος δεν θα δεί την έλλειψη ασύρματης ως μείον. 2. η βιομηχανία κινείτε προς αυτή την κατεύθυνση και όλες πλέον οι εταιρλίες βγάζουν wireless earbuds οπότε σιγά σιγα θα εγκαταλέιψουν όλοι το audio jack. 3. βεβαίως και λένε. εδώ ολόκληρη samsung προχώρησε σε αναστολή κυκλοφορίας του galaxy fold επειδή 4-5 στους 10-20 youtubers που πήραν πρώτοι τις συσκευές εντόπισαν πρόβλημα στη συσκευή. 4. νομίζω δεν αμφισβητεί κανείς το DxOMark 5. δεν διαφωνώ ευχαριστώ
  13. gpx

    OnePlus 7 Pro

    1. Σε καλύπτει πλήρως το wrap charge 30. Για να έχει νόημα η ασύρματη φόρτιση πρέπει να είναι fast wireless charging αλλιώς όταν είναι αργή δεν έχεο νόημα 2. Υπάρχουν τα wireless earbuds πλέον και δεν μπλέκεις με σύρματα 3. Υπάρχει αδιαβροχοποίση απλά δεν έιναι πιστοποιημένη για να διατηρηθεί το χαμηλό κόστος. Ρίξε μια ματιά youtube. Υπάρχει βίντεο όπου το κινητό άντεξε 30 λεπτά στο νερό 4. Το dxo mark δεν λέει ότι είναι μέτρια η κάμερα. 5. αυτονομία θα κριθεί με τις αναβαθμίσεις. Πάντως και το s10 plus με τον eksynos έχει θέματα με την αυτονομία. Ευχαριστώ
  14. gpx

    OnePlus 7 Pro

    παιδιά μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για την κάμερα. https://www.dxomark.com/oneplus-7-pro-camera-review/ Please note: The camera firmware used for the DxOMark tests is not yet currently available to consumers. OnePlus will make it available as an over-the-air update before the end of the month.
  15. την πέρασα μέσω ota όχι καθαρή εγκατάσταση. Δουλεύουν οι κάρτες κανονικά εναλλαγή δεδομένων, sms κλήσεις δεν είχα θέμα. Μην ξεχνάς ότι η Q είναι beta οπότε μπορεί να υπάρξουν θέματα. Πρός το παρόν δεν βλέπω κάτι αλλά είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Μπορεί να επανέλθεις στην stable pie όποτε θες καταργώντας την εγγραγή της συσκευής στο πrρόγραμμα beta. Πιστεύω αξίζει τον κόπο η δοκιμή αν σε ενδιαφέρει να έχεις δίκαρτο.
×
×
  • Create New...