Jump to content

Craven

Members
  • Δημοσιεύσεις

    134
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Craven

  1. Μια ερώτηση για όποιον αγόρασε τις τελευταίες μέρες και πήρε τα ακουστικά δώρο.. Το αγόρασα για την σύζυγο από το public (S20 FE 5G) με την επιστροφή και τα ακουστικά δώρο. Το άνοιξα, πήγα στο samsung members όπως έλεγε, έβαλα το email της με το οποίο είχε ήδη membership (λόγω samsung tablet) και αφού έβαλα τα στοιχεία για ηλικίες κτλ πήγα στα πλεονεκτήματα όπως έλεγαν οι οδηγίες. Εκεί όμως αντί να έχει την προώθηση για τα ακουστικά ώστε να συμπληρώσω στοιχεία και να τα στείλω, μου γράφει απλά "Δεν υπάρχει περιεχόμενο" Κάποιος που έκανε την διαδικασία, μπορεί να μου πει τι ακριβώς έκανε και αν ξέχασα να κάνω κάτι; Να φταίει που είχε ήδη samsung συσκευή ή παίζει κάτι με την συσκευή από τα public (σφραγισμένη);
  2. Άντε είπα να τσεκάρω και εγώ σήμερα χειροκίνητα και μου ήρθε και εμένα επιτέλους... αγορασμένο απο Γερμανό (COS/COS)
  3. Επειδή έχω μπερδευτεί αρκετά... Για το S9+, δεν θέλω film καθώς ποτέ δεν μου άρεσε η αίσθηση αλλά ούτε και να δώσω 40 και 50 ευρώ που έχει το whitestone για ένα τζαμάκι όσο και καλό να είναι... κάτι στα 15-20 σε tempered αξιοπρεπές με καλή αίσθηση στην αφή και καλή εφαρμογή τελικά υπάρχει ή πρέπει αναγκαστικά να πάμε σε πιο ακριβή λύση; Κοίταγα στο eshop επειδή το έχω κοντά μου και με βολεύει να πάω αύριο κιόλας και το μόνο που είδα (και φαίνεται case friendly είναι ένα που το λέει "5D EDGE GLUE TEMPERED GLASS" .. noname προφανώς, edge glue φαντάζομαι τι σημαίνει (δεν ξέρω αν αυτόματα σημαίνει πως πρέπει να το αποκλείσω).. το 5D προφανώς gimmick και αυτό στα 15 που για noname φαντάζομαι δεν αξίζουν τόσα λεφτά (αν και σκέφτομαι να το ρισκάρω απλά για να υπάρχει κάτι πάνω για λίγο καιρό μέχρι να πάρω κάτι άλλο).. υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο; Ξέρω πως προφανώς θα έχει απαντηθεί πολλές φορές αλλά είμαι τόσο στο τρέξιμο που ακόμα και τις λίγες σελίδες που διάβασα το έκανα με μεγάλη πίεση :)
  4. Κανείς δεν ξέρει που θα βρω την πιο πρόσφατη έκδοση firmware? :/
  5. Επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα και εμένα και της γυναίκας μου που 1 χρόνο μετά είναι ακόμα στην 23.4.A.0.546 εμένα και 23.4.A.1.264 το δικό της, ήρθε η ώρα να κάνω την κίνηση.... αν κάποιος ξέρει που θα βρω FTF με latest firm (621 με την sim) ας στείλει ένα pm :)
  6. Πάντως νομίζω ότι με τρολάρει λίγο το τάμπλετ μου. Πέρα απ το ότι έχουμε φτάσει 4 Αυγούστου και αναβάθμιση δεν βρίσκει (ούτε ΟΤΑ ούτε companion.. έκανα μέχρι και hard reset πριν λίγες μέρες) σήμερα αποφάσισα να βάλω το xperia companion στην εργασία μου ΜΗΠΩΣ και δω κάτι διαφορετικό. Το βάζω, μπαίνω και βλέπω το κλασσικό "η συσκευή σας είναι ενημερωμένη", πατάω το "Ενημέρωση λογισμικού" έτσι απο συνήθεια και βλέπω πως με ενημερώνει πως υπάρχει νέα έκδοση και να την κατεβάσω, πατάω να την κατεβάσω...τίποτα... ξσαναμπαίνω ξαναπατάω τίποτα.... περιμένω αρκετή ώρα και αφού δεν έγινε τίποτα κλείνω το companion, ξαναμπαίνω και πλέον και στο "ενημέρωση λογισμικού" με ενημερώνει πως έχω την τελευταία έκδοση (την 5.1.1 φυσικά) Στο site της ίδιας της Sony αν βάλω το IMEI να δω αν υπάρχει αναβάθμιση, με ενημερώνει απ την μια πως έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό 5.1.1 και απ την άλλη κάτω κάτω με ενημερώνει πως η τελευταία έκδοση για το τάμπλετ είναι η 6.0 .. έλα Μονίκ στον τόπο σου... Βέβαια με αυτά που διαβάζω περί μνήμης/μπαταρίας αρχίζω να απορώ αν όλο αυτό τελικά είναι για καλό :)
  7. Ναι φυσικά.. έχω φροντίσει να έχω και τον απαραίτητο χώρο κτλ κτλ αλλά τίποτα είτε τσεκάρω με το χέρι είτε με companion κτλ τζίφος :( Στο unbranded της συζύγου δεν έχω δοκιμάσει με companion αλλά περίμενα ότι ειδικά εκεί ΟΤΑ θα είχε έρθει ως τώρα.
  8. Ερώτηση... έχει έρθει σε όλα η αναβάθμιση ΟΤΑ? Εγώ έχω cosmote branded (LTE) και η γυναίκα μου unbranded LTE και σε κανένα απ τα 2 δεν έχει έρθει ακόμα η 6.. (πριν 2 βδομάδες είχα δοκιμάσει και μέσω υπολογιστή αλλά και εκεί τζίφος)
  9. Βλέπω ότι άτομα με cosmote branded έχουν πάρει εδώ και μέρες την αναβάθμιση αλλά σε εμένα ακόμα τίποτα ούτε ΟΤΑ ούτε με companion :worry:
  10. Craven

    Sony Xperia Z1 Compact

    Μου ήρθε σήμερα και μένα να κάνω αναβάθμιση OTA σε Lollipop... για να δούμε τι λέει.. από kaisershop αγορασμένο, νομίζω Γερμανικό.
  11. Είπα και εγώ... nokia.. here drive+ και να μην έχουν offline ποτς γκενεν αυτό :) Να σαι καλά φίλε μου για την επιβεβαίωση
  12. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω να μου δώσετε τα φώτα σας καθώς είμαι παντελώς άσχετος με windows για τα κινητά.. Η κουνιάδα μου αφού έχασε το πολυαγαπημένο Nokia N8 που της είχα δώσει, μου ζήτησε να της ψάξω ένα όσο γίνεται πιο φτηνό (κάτω από 100) κινητό. Να τονίσω γιατί είναι σημαντικό πως δεν έχει καθόλου data plan, δεν χρησιμοποιεί internet στο κινητό και την ενδιαφέρει το gps με offline χάρτες και offline φωνητική πλοήγηση όπως είχε στο N8 και δεν έχει επαφή με κανένα λειτουργικό πέρα από symbian. Θεώρησα λοιπόν το 820 μια τίμια επιλογή ειδικά στις τιμές που το βρήκα (70-80 ευρώ) και nokia που της αρέσει και θεωρώντας πως έχει και τους nokia χάρτες που την βόλεψαν. Κανόνισα μάλιστα την αγορά ενός πριν λίγες μέρες που ενώ μου άρεσε αρκετά από κοντά και ετοιμαζόμουν να το πάρω, ο φίλος που το έδινε μόνο δεν μου ορκίστηκε πως ΔΕΝ γίνεται να έχεις offline χάρτες στα windows κινητά, πως το έχει ψάξει πολύ και δεν υπάρχει κανένας μα κανένας τρόπος.. αυτό με απέτρεψε απ την αγορά και στράφηκα στα android πάλι... Ψάχνοντας όμως έπεσε η προσοχή μου στο Here Drive+ όπου ξεκάθαρα η nokia αναφέρει για offline χάρτες με offline φωνητική πλοήγηση... του το είπα αλλά μου ξανατόνισε πως δεν ισχύει και μου έστειλε screenshots με την εφαρμογή να γράφει πως δεν έχει ενεργοποιημένα τα data για να με σιγουρέψει.. ψάχνοντας όμως είδα στα FAQ της nokia πως υπάρχει (αν κατάλαβα καλά) κάποια ρύθμιση στα settings για offline mode που πιθανώς να του διέφυγε για κάποιο λόγο. Και εδώ έρχεται η ερώτηση... τι τελικά ισχύει? Υπάρχει αξιόπιστη OFFLINE (πραγματικά offline... καθόλου internet ούτε για το κλείδωμα του gps) φωνητική πλοήγηση στα Ελληνικά στα windows phone καικατά προτίμηση με nokia χάρτες?
  13. Καλύτερο smartphone: Sony xperia z3 compact Καλύτερο tablet: Microsoft Surface Pro 3
  14. Craven

    Sony Xperia Z3

    Εδώ με το Ζ φτάνω τις 2 μέρες άνετα με μέτρια χρήση και κοντά 3 μέρες με εντελώς light χρήση, αυτό δεν θα τις φτάνει?...
×
×
  • Create New...