Jump to content

fmnstr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fmnstr

  1. γιατι το λες αυτο? Εξηγουμαι: Εχω Samsung Galaxy S21 Ultra με 2 SIM Vodafone. Η μια ρυθμισμένη για κλησεις, η αλλη για data. Τον τελευταιο καιρο στο σπίτι οποιος με καλει λεει δεν με ακουει. Έχω ενεργοποιημενο το Wifi calling. Δοκιμάζοντας και ψαχνοντας βρηκα ότι δίνει προτεραιότητα στο 4g αν έχεις την επιλογή VoLTE ενεργοποιημένη, παρά το Wifi. Στο σπίτι δεν έχω καλο σήμα κινητής, ενώ έχω πολύ καλή σύνδεση ιντερνετ. Δοκίμασα αρχικά βάζοντας το κινητό σε airplane και ανοιξα μόνο το wifi, και η ποιότητα κλήσης βελτιώθηκε πολύ. Μετά δοκίμασα να κλείσω την επιλογή VoLTE και πάλι είχα καλή ποιότητα. Με ανοιχτό το VoLTE συνεχίζω να χω θέμα. Όμως θεωρώ ότι θα βοηθήσει αυτή η επιλογή για όταν είμαι εκτός σπιτιού. Διαβάζοντας ότι υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις την προτεραιότητα έπεσα κι εγω σ αυτές τις εφαρμογές. Μετά βρήκα και την σελίδα εδώ και είδα ότι έχει αναφερθεί το πρόβλημα. Οπότε ρωτάω αν υπάρχει κάποιος λόγος να μην ενεργοποιήσουμε την επιλογή να κάνεις prefer wifi μέσω τρίτης εφαρμογής (δεν την εχω στο menu του κινητου). Update: Δυστυχώς με Android 12 δεν μου δούλεψε καμία εφαρμογή από κάνα δυο που δοκιμασα. Φοβάμαι ότι κάτι έχει αλλάξει στο πως κανουν access αυτή την ρύθμιση. Υπάρχει κανείς που του δούλεψε με Android 12?
  2. Εγώ εχω βαλει 2 φορες την original και δυστυχώς την πετάνε οι θήκες. Θέλει λίγο κούρεμα στις άκρες για να το αποφύγεις. Έχω μια caseology θήκη. Με την Nilkin Nature είναι κομπλέ. Πολύ ευκρινής και ωραία κύλιση. Αγόρασα και γω την Screenknight και θα την βάλω κάποια στιγμή που θα στραπατσαριστεί λίγο περισσότερο η original (έχει ήδη αρχίσει να πετιέται στις άκρες λόγω της θήκης).
  3. Μπορει να εχεις δικιο. Τωρα πηγα και το εβαλα στο καλαθι και μου ειπε "You don't have the necessary invite". Απλα ηταν το μονο που δεν ελεγε coming soon και ειχε τιμη οποτε υπεθεσα οτι μπορω να το παρω. Δεν το εβαλα στην αρχικη παραγγελια γιατι ακουγα τοσα για λαθος εγκατασταση και προβληματα + τα λεφτα.
  4. Ευχαριστώ το μέλος pantelis07 για την πρόσκληση και την χαρά που μου έδωσε. Όταν πάρω invites θα επιστραφούν εδώ. Thanks (ακουστικά τέλος, μόνο baboo back cover ειχε διαθεσιμο)
  5. boutsk Καλορίζικο. Δικαιωματικα δικο σου. Αναμενουμε Invites :) mmike Σε ευχαριστούμε . thumbsup
  6. Έκανα βλακεία τόσο καιρό και δεν έψαξα για προσκλήσεις στο αγαπητό φόρουμ. Περίμενα και την ανακοίνωση του Nexus 6 για να πάρω την τελική απόφαση. Τώρα που το αποφάσισα θα ήθελα μια πρόσκληση αν έχει κανείς. Ισχύει ακόμα σαν καλύτερη επιλογή αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5558329#post5558329 (Γερμανία) για αποστολή? (σόρρυ δεν έχω διαβάσει όλο το thread) Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...