Jump to content

_NikitaS_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.085
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by _NikitaS_

  1. 4 ώρες πριν, kainotomia said:

    Google pixel 8 pro e sim cosmote. Ενεργοποιηση, μηνυμα στο 1333 της cosmote για ενεργοποιηση του 5G, απαντηση δεν το υποστηριζει η συσκευη σας. Διεγραψα την καρτα από την συσκευη. Δοκιμαζω να σκαναρω το barcode για ενεργοποιηση σε άλλη συσκευη και δεν ισχυει λεει, να επικοινωνησω με τον παροχο.

    Ερωτηση: να παω να αγορασω παλι καρτα σιμ, να παρω απλη να την ενεργοποιησω σε ένα τηλεφωνο το 5g και μετα να κανω μετατροπη σε esim  και να την βαλω στο τηλεφωνο μου;

    Θα υποστηριζει πλεον το 5g  ηνεα σιμ εφοσον θα εχω κανει την ενεργοποιηση σε άλλη συσκευη και με την απλη σιμ; Να μην πεταμε τα 5 ευρω ετσι…

    Η λογική λέει ότι αν ενεργοποιήσεις με φυσική sim τις υπηρεσίες της cosmote σε μια υποστηριζομενη συσκευη, τότε αυτές οι υπηρεσίες θα ακολουθήσουν και την esim. Αλλά επειδή δε το ξέρω 100%, προσωπικά αφήνω πάντα την κοσμοτε σε φυσική σιμ και αλλάζω την vodafone που και σαν esim τo qr code μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από μια φορά και όχι σα την cosmote που δε σε αφήνει να βάλεις την esim περισσότερες φορές. 

  2. 7 ώρες πριν, arjuna said:

    Οι τράπεζες στην περίπτωση που έχουν διαθέσει στον πελάτη τους προϊόν πιστωτικού χαρακτήρα (δάνειο η κάρτα) είναι αρκούντως προσεκτικές. Αξιώνουν αριθμό τηλεφώνου έγκυρο και ταυτοποιημένο στο όνομά του προκειμένου να επιτυγχάνεται επικοινωνία.
    Στην περίπτωση που ο πελάτης διατηρεί μόνο έναν καταθετικό λογαριασμό ενδεχομένως να είναι λίγο πιο χαλαρές. Κρατούν τα χρήματα οπότε και κρατούν τον πελάτη από τα κ@κ@λ@. Είναι ευθύνη του πελάτη να διαθέσει έγκυρο τηλεφωνικό αριθμό στην τράπεζα.

    Καλά τα σημεία πώλησης καρτών sim σε σταθμούς μετρό και πλατείες. Προορίζονται ωστόσο κατά βάση για τουρίστες που θέλουν μία τοπική κάρτα κινητής τηλεφωνίας για την ολιγοήμερη παραμονή τους στη χώρα η οποία να ενεργοποιηθεί άμεσα και χωρίς την απαίτηση δικαιολογητικών και που εντέλει δεν τους ενδιαφέρει αν θα ταυτοποιηθεί στο όνομα τους.

    Για τους μόνιμους κατοίκους της χώρας ο μοναδικός λόγος να επιλέξει κάποιος τους πλανόδιους προωθητές συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας είναι να παρέχουν κάποια φοβερή προσφορά που δεν είναι διαθέσιμη στα επίσημα κανάλια. Σε κάθε άλλη περίπτωση αποτελεί εντελώς ηλίθια ιδέα. Αν βγάλει πρόβλημα το αυτοκίνητό σου δεν το πας στον ιερέα της ενορίας. Αν το παιδί σου βήχει και έχει πυρετό θα το πας στον παιδίατρο και όχι στο μανάβη της γειτονιάς. Αν θέλεις κάρτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας θα πας στο κατάστημα του παρόχου και όχι στη λαϊκή ανάμεσα μέσα σε ζαρζαβατικά.

    Στην περίπτωση που επιλέξεις να προμηθευτείς κάρτα από πλανώδιο προωθητή συνδέσεων παραλαμβάνεις τη sim, χρησιμοποιείς την προσφορά της σε επίπεδο προσωπικής επικοινωνίας και περιμένεις υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση και να λάβεις την βεβαίωση κυριότητας του εν λόγω αριθμού. Τότε και μόνο τότε μπορείς να το δηλώσεις σε εθνικό μητρώο επικοινωνίας, άυλη συνταγογράφηση, τράπεζες, βιογραφικό σημείωμα και οπουδήποτε αλλού.

    Η βεβαίωση κυριότητας αποτελεί εγγύηση ότι ο πελάτης μπορεί να απευθυνθεί σε κατάστημα του παρόχου να λάβει αντικατάσταση κάρτας που δυσλειτουργεί ή χάθηκε, υπενθύμιση ξεχασμένων κωδικών pin/pυk, μετατροπή της κάρτας σε άλλη μορφή προϊόντος.

    Αν ο πελάτης εν γνώση του χρησιμοποιεί ως βασική (δηλωμένη σε υπηρεσίες) μία κάρτα η οποία δεν είναι στο όνομά του και δεν έχει κανένα δικαίωμα επί αυτής είναι άξιος της μοίρας του... απλώς!

    Προσωπικά δεν αναφέρθηκα σε πλανόδιο. Αναφέρθηκα ότι τα τραπεζικά ιδρύματα και το κράτος απλά θέλουν τον χειριστή του αριθμού. Και όπως ανέφερα, εγώ το έχω κάνει και σε τράπεζες και σε κράτος για τον πεθερό μου. Επίσης να σου πω ότι έχω και πιστωτική και δάνειο και καμιά τράπεζα δε μου ζήτησε βεβαίωση ότι το νούμερο μου ανήκει. Τι να πω τώρα πάνω σε αυτό. Την εμπειρία μου λέω. Εννοείται εγώ σαν άνθρωπος δε θα έβαζα ποτέ ξένων νούμερο στην τράπεζα μου (πχ απο έναν πλανόδιο), απλά αναφέρω ότι γίνεται. 

    1 hour ago, akalos said:

    σε κατάστημα Γερμανός μπορώ να πάρω φρογκ η μόνο ον λάιν + τα δώρα 

    Κανονικά πρέπει να έχουν. 

  3. 2 ώρες πριν, dimitroula10 said:

    Δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζετε.

    Έκανες διάφορα, αλλά δεν είπες ότι ταυτοποίησες σε τράπεζα τηλέφωνο που δεν είναι ταυτοποιημένο στο όνομα σου. Αυτά. Γιατί τόση προσπάθεια? Διαβάστε όλα τα σχόλια και μετά απαντάτε κάτι χρήσιμο.

    Δε μου έχει ζητήσει καμία τράπεζα βεβαίωση ότι μου ανήκει το νούμερο που της παραθέτω. Ούτε η Πειραιώς ούτε η eurobank και ούτε οι υπόλοιπες τύπου payzy. Άλλος το συνεχίζει δυστυχώς. 

    Ο μόνος λόγος να μου ζητήσει βεβαίωση νούμερου η τράπεζα είναι μόνο σε επικαιροποιηση στοιχείων (που γίνεται κάθε χρόνο κανονικά) αν και εφόσον δεν έχω άλλο αποδεικτικό κατοικίας. Και την βεβαίωση αυτή βασικά την θέλουν για την κατοικία και όχι για το νούμερο. 

    Τσάμπα επιμένεις. Στα σαράντα μου έχω βρεθεί πολλές φορές συνδιαλεγομενος με τραπεζικά ιδρύματα και οργανισμούς. 

    Είμαστε off topic όμως και απορώ πως οι διαχειριστές αφήνουν τόσες μέρες να γίνεται αυτός ο διάλογος στο topic αυτό. Ο λόγος που έγραψα είναι μπας και μπει για τελεία, αλλά μάλλον κακώς έγραψα. 

    • Like 1
  4. On 7/4/2024 at 4:29 ΜΜ, dimitroula10 said:

    https://www.gsis.gr/polites-epiheiriseis/stoiheia-politon-kai-taytopoiitika-eggrafa/e.m.e.p.

    Αλήθεια έτσι από περιέργεια ρωτάω. Πως βρίσκεις τον τρόπο πιστοποίησης ότι το τηλέφωνο ανήκει στο όνομα σου, χωρίς βεβαίωση από κινητή  ώστε να μπορεί και η τράπεζα να το πιστοποιήσει??? Αλλα λέει το σύστημα.. όπου και να κάνεις πιστοποίηση χρειάζεται βεβαίωση από τον πάροχο. Εκτός αν εσύ γνωρίζεις καλύτερα.😄 Οποτε κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει τηλέφωνο που δεν είναι στο όνομά του-ης. Γιατί επιμένετε στα ψεματάκια?

    😄

    Screenshot_20240407-161624_Lightning.jpg

    Δηλαδή δεν ισχύει αυτό που λέει.😄

    Εγώ στο gov και στην άυλη έχω πιστοποιήσει νούμερο στο όνομα του πεθερού μου που στην εταιρία είναι ταυτοποιημενο σε μένα. Και όχι τπτ άλλο, αλλά το έκανα και φορητοτητα. Όλες αυτές οι υπηρεσίες (gov, άυλη, τράπεζες) δε κοιτάνε σε ποιον ανήκει το νούμερο. Κοιτάει τι ταυτοποίηση έχεις κάνει με το νούμερο αυτό. Δηλαδή αν εισαι ο χειριστής του. Προσωπικά δε μου έχει ζητήσει κανένας βεβαίωση για το αν μου ανήκει ο αριθμός. Οι τράπεζες στην επικαιροποιηση ίσως ζητήσουν βεβαίωση πάροχου αν (ξαναλέω ΑΝ) δεν έχεις άλλο λογαριασμό που να μη φαίνεται η διαμονή σου. 

    • Like 2
    • Not helpful/Misleading 1
  5. 51 minutes ago, advantix said:

    Έχω ένα F2G και θέλω να το μεταφέρω στην COSMOTE ως Cosmokarta, περίπου σε πόσες μέρες γίνεται η φορητότητα ; 

    Η φορητοτητα σε κατάστημα άμεσα, την άλλη μέρα μπορείς να είσαι ήδη στο δίκτυο της cosmote. Το θέμα είναι αν θα βρεις sim για καρτοκινητο ώστε να κάνεις την φορητοτητα. Αν το κάνεις online, θα πάρει καμία 10αρια μέρες μέχρι να το δει η εξυπηρέτηση το αίτημα, να επικοινωνήσει μαζί σου και να σου έρθει ο κουριερ. 

    • Like 2
  6. Εννοείται έχουν διαφορές. Έχω και cosmote και vodafone. Το ότι η cosmote έχει πολύ καλύτερο δίκτυο και ακόμα και το 4g της είναι σκάλες ανώτερο σε ταχύτητες ακόμα και από το 5g των άλλων εταιριών δεν είναι θέμα της συσκευής. 

    Επίσης έχω να πω ότι το θέμα που είχε παρατηρηθεί με όποιον είχε ενεργή esim που έχανε κλήσεις στην φυσική sim, προσωπικά εδώ και 4 μέρες που έχει πάρεις carrier settings update έχει διορθωθεί. Δε μου έχει χάσει καμία κλήση. 

  7. 12 minutes ago, VIPdriver said:

    Μπορείς να κατεβασεις την εφαρμογή του frog και να βλεπεις τα διαθεσιμα πακετα χωρις να βαλεις καποιο νουμερο (οταν ζηταει το νουμερο πατάς το Χ παμω αριστερα και μετά επιλεγεις περιηγηση)

    rog.thumb.jpg.c351b445d8f43505f2cce66c87115fd2.jpg

    Ωραία, άρα έχει έως 7/4. Σε ευχαριστώ. Και ευχαριστώ για το κολπάκι με την περιήγηση. Δε το ήξερα. 

    • Like 2
  8. Καλημέρα! Σήμερα Σάββατο 06 Απριλίου έχει διπλασιασμό στα 60 λεπτά; Ρωτάω γιατί διαχειρίζονται δύο νούμερα και στο my cosmote έχει μόνιμα τον διπλασιασμό. Έχασα το μέτρημα 🥵

  9. 11 ώρες πριν, lykourgos said:

    Μπράβο η Nova.. Σε Vodafone είπαμε υπάρχει και VoWiFi by default;

    Πάντως, σε Pixel 7 και Cosmote ακόμα λαμβάνω το ίδιο μήνυμα περί συσκευής που δεν υποστηρίζει ενεργοποίηση 5G.

    Μα πρακτικά καμία δεν έχει το pixel ως υποστηριζομενη συσκευη. Απλά η nova ενεργοποιεί το 5g με ένα κλικ από τον υπολογιστή (στα καταστήματα), η vodafone το έχει από προεπιλογή ενεργοποιημενο το 5g, ενώ η cosmote θέλει επιβεβαιωτικο sms στη συσκευή. Γι αυτό το βλέπεις αυτό στην cosmote. 

    Για παράδειγμα στη nova αν στείλεις μήνυμα για να σου ενεργοποιήσει το wificalling που χρειάζεται sms από τον χρήστη, θα δεις ότι θα σου πει ότι δεν υποστηρίζεται. 

    • Like 1
  10. 2 ώρες πριν, bardull said:

    Αφού πλέον αναγνωριστηκε από την Google η Ελλάδα για τα Pixel, μήπως έχουμε κάποια ανακοίνωση για wificall και σέρβις? 

    Δε ξέρω για σέρβις αλλά το plaisio φέρνει πλέον το 8αρι. Γράφει εγγύηση 2 χρόνια πλαίσιο, αλλά κάτω απ το προϊόν λέει προϊόν ελληνικής αντιπροσωπίας 

     

    https://www.plaisio.gr/catalog?location=product%3D4471199&qId=5d78aeec79c313a70b4f832035b9c5f9&qIx=products&fbclid=IwAR0sWVcp44dDvlnGmCis8YVR6HtngEy_jtI3dalyVSfxjeN7fLGsnusrGuw

    • Like 2
  11. 4 ώρες πριν, stonec said:

    Και εγώ σε αυτό το καθεστώς είμαι, 10 ευρώ και 1000 λεπτά και 100ρα γραμμή με 28.90.

    Εμένα πάντως δεν μου αναφέρανε επιλογή για 100ρα. Μου είπαν ότι μπορούν να την αναβαθμίσουν σε 200ρα αλλά με 33.90.

    Τι εννοείς με δώρο 50 ευρώ; Σου κάνουνε την εγκατάσταση δωρεάν, μπαίνεις στο δίκτυο οπτικής ίνας με 100ρα γραμμή και σου κάνουνε δώρο 50 ευρώ;

    Δεν δέχτηκα να κάνω την εγκατάσταση γιστι εμένα με ενδιέφερε να μου κάνει πρόταση να μου αναβαθμίσει την ταχύτητα στα ίδια χρήματα. Όχι να μου πει πάλι 100αρα με 30,90. Βέβαια τα 50 ευρώ που μου πρότεινε είναι 16 μήνες 200αρα με 33,90. Μια η άλλη θα ερχόταν. 

  12. 7 ώρες πριν, axel12p said:

    Σε Nova χρειάζεται να κάνω το κόλπο με την sim για να ενεργοποιηθεί το 5G; Στο site της Nova δεν είδα να αναφέρει ότι θέλει sms για την ενεργοποίηση του.

    Όχι. Δε το βάζεις αλλού. Απλά πας ή σε κατάστημα ή τους παίρνεις τηλέφωνο και στο ενεργοποιούν 

  13. 7 ώρες πριν, patrik said:

    Παιδιά σε σχέση με τη μπαταρία πως τα πάει η συσκευή; 

    Σε όλα τα συγκριτικά στο YouTube βλέπω ότι δεν έχει και την καλύτερη. 

    Με δεδομένα συνεχώς ανοιχτά τη βγάζει τη μέρα; 

    Huawei P30 pro που είχα πριν δεν είναι. Σε wifi συνέχεια βγάζει το δικό μου καμιά 6αρα ώρες οθόνη και έχει ακόμα 20%. Με data έξω και με ήλιο μη περιμένεις πολλά. Το μεγαλύτερο κακό για μένα είναι ότι ζεσταίνετε εύκολα οταν γενικά κάνεις αρχεία μεταφορά με data ή αν πχ το βάλεις καλοκαίρι να κάνει καμία δυνατή δουλειά. 

     

     

     

    Επίσης να αναφέρω για την sim και την esim από πήρε update το carrier settings στο play store με ημερομηνία 01 Απρίλη. Μόλις το έκανα για να τσεκάρω αν χάνει κλήσεις με ενεργή την esim ή το έφτιαξαν. 

  14. 8 ώρες πριν, stonec said:

    Με καλέσανε και μένα και μου πρόσφεραν την 200ρα με 33,90.

    Τώρα έχω την 100ρα με 28,90 και μου βάζουνε κάθε μήνα 1000 λεπτά προς όλους στο καρτοκινητό.

    Σκέφτομαι να τους ζητήσω και 3 GB κάθε μήνα. Υπάρχει κάποιος που να του βάζουνε και λεπτά προς όλους και GB για να ξέρω αν είναι εφικτό;

    Ή το ένα ή το άλλο βάζουν. Αλλά μπορείς να τους ζητήσεις να σου βάζουν ένα 10ευρω. Εμένα μου βάζουν 10 ευρώ και 3gb και της γυναίκας 10 ευρώ και 1000 λεπτά προς όλους. Έχω 100αρα με 30,90 και με παίρνουν ώστε να βάλω οπτική με την ίδια τιμή αλλά με δώρο 50 ευρώ. Και τους λέω δεν έχει νόημα. Θα είχε νόημα να μου λέγατε 30,90 η 200αρα γιατί και με την vdsl κουμπωνω 99, άρα δε με νοιάζει. Ειδικά αφού πλέον δε παίζω παιχνίδια και δε κατεβάζω. 

  15. Σήμερα στην σταθερή έκδοση πήρε update. Ήταν security. Θα κοιτάξω απ το απόγευμα να δω αν διόρθωσαν το θέμα με την esim που φαίνεται κλειστό το νούμερο της φυσικής sim. Αν κάποιος άλλο το δοκιμάσει ας πει. 

  16. 1 ώρα πριν, bujinkan said:

    βρηκα ενα 7 και θελω για το δευτερο αριθμο που εχω στην νοβα?

    τι θα εχω και τι δεν θα εχω με τη νοβα?

    ευχαριστω

    Χωρίς καμία επέμβαση θα έχεις 5g και volte. Αν βάλεις shizuku θα έχεις και WiFiCalling. 

  17. 1 ώρα πριν, nikolasn80 said:

    Android 14 QPR3 Beta 2.1 ηρθε μολις .δεν βλεπω παλι 5g.mono LTE.την δοκιμασε αλλος?

    Προσωπικά έχω γυρίσει σε στοκ εδώ και καιρό, αλλά θεωρώ κάποιο λάθος έχουν κάνει. Δε γίνεται να βάζουν πλέον την Ελλάδα σε χάρτη με 5g και μετά να το αφαιρούν. Εμένα πιο σημαντικό είναι η διαχείριση των δύο sim που φαίνονται κλειστός ο αριθμός πάρα το 5g.

  18. 56 minutes ago, zaras27 said:

    Με φυσική Cosmote και esim Voda , οταν μιλάω στν Cosmote τότε στη Voda όποιος με καλεί του δείχνει κλειστό .

    Αν μιλάω σε Voda κ με καλούν στην Cosmote τότε μου έρχεται μήνυμα ότι με κάλεσαν μόλις κλείσω .

     

    Ότι να ναι ...

    Αυτό είναι ότι είναι dual sim stand by, άρα λογικό αυτό που λες. Όπως όταν μιλάς από την σιμ που δεν έχεις ίντερνετ τότε δεν έχει ίντερνετ όσο μιλάς. Το γιατί στη μία σου έρχεται μήνυμα και στην άλλη φαίνεσαι κλειστο είναι λόγω αναμονής που έχεις ενεργοποιήσει ή όχι στους πάροχους. 

    3 ώρες πριν, jorjo v said:

    Φαίνεται ότι είναι σε όλον τον κόσμο το πρόβλημα:

    https://support.google.com/pixelphone/thread/264865035/pixel-7-pro-not-receiving-calls-after-march-2024-update?hl=en

     

    Άρα λογικά κάτι θα κάνουν να το φτιάξουν. Ελπίζω τουλάχιστον. Αλλιώς είναι άχρηστο για δύο σιμ. 

  19. 3 ώρες πριν, bardull said:

    Είναι απενεργοποιημένα....

    Περίεργο που δεν έχει επιλογή  tap για να σβήνει η οθόνη χωρίς power button

    Εγώ έχω βάλει τον nova launcher και με διπλό ταμπ κλείνει η οθόνη. 

    • Thanks 1
  20. 1 hour ago, jorjo v said:

    Λοιπόν, άλλο το carrier services και άλλο το carrier settings. Στην stable:

    Carrier services: 27-2-2024.

    Carrier settings: telekom_gr-54000000006.18
    2023-10-12.

    Άρα η δικιά σου στην beta είναι πιο καινούργια.

    Τώρα, όσον αφορά το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις που εμφανίστηκε με το update Μαρτίου και νόμιζα ότι διορθώθηκε.

    Τελικά, δεν διορθώθηκε. Απλά, σταμάτησε να εμφανίζεται σε μένα γιατί είχα γυρίσει τα δεδομένα στη φυσική sim. Μόλις ξαναγύρισα τα δεδομένα στην esim, ξαναεμφανίστηκε.

    Ποιους αφορά: Μόνο αυτούς που έχουν esim και παίρνουν δεδομένα από την esim!

    Πώς το δοκιμάζω: αφήνω το τηλέφωνο στην άκρη χωρίς να το χρησιμοποιήσω για τουλάχιστον 20 λεπτά αλλά δεν πρέπει να έχω και εισερχόμενες αυτό το διάστημα. Τότε με ένα άλλο τηλ κινητό ή σταθερό κάνω κλήσεις στα 2 νούμερα που έχω, δηλαδή στην φυσική sim και την esim. Και τα 2 θα φαίνονται σαν απενεργοποιημένα.

    Προς το παρόν η λύση για όσους έχουν και esim είναι να έχουν δεδομένα μόνο από την φυσική sim.

    Εμένα εμφανίζεται το πρόβλημα και όταν απλά έχω ανοιχτή την esim χωρίς δεδομένα. Απλά να δέχεται sms. Άρα μέχρι να πάρει κάνα update, προσωπικά κλείνω τη esim και την ανοίγω μόνο αν θέλω να λάβω κάνα sms. Εννοείται μετά κάνω και μια επανεκκίνηση γιατί μου έτυχε χτες να κλείσω την esim και μετά να συνεχίσει να μη δέχεται κλήσεις ή φυσική sim. Ότι να ναι. 

  21. 27/02 έχω το carrier settings στην stable έκδοση. Μέσο play store. 

    Πάντως έκανα και reset της ρυθμίσεις κινητής τηλεφωνίας και μου έκανε πάλι το ίδιο. Μέχρι στιγμης η λύση είναι να έχω κλειστή την esim. Ευτυχώς που δε την χρειάζομαι και πολύ. Περιμένω το update του Απριλίου μπας και στρώσει 

    Όπως ήδη είπα, δεν ξέρω αν παλαιότερα έκανε το ίδιο γιατί έβαλα esim πριν 10 15 μέρες. Άρα μόνο στο τελευταίο update το έχω προσέξει. 

  22. 32 minutes ago, jorjo v said:

    Όπως είχα αναφέρει το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα και πολύ έντονα. Φυσική Nova και esim Cosmote. Εμφανίστηκε ξαφνικά αμέσως μετά το μεγάλο update Μαρτίου. Λίγο να έμενε το κινητό χωρίς εισερχόμενες και χωρίς χρήση, μετά από το πολύ 20 λεπτά δηλ. και ήταν σαν να έμπαινε σε deep sleep όσον αφορά το δίκτυο κινητής. Όποιος καλούσε μετά το 20λεπτο σε οποιαδήποτε από τις δύο sim του έλεγε ότι έχω το κινητό απενεργοποιημένο. Είχα δοκιμάσει διάφορα τότε χωρίς αποτέλεσμα. Τελευταία, μετά τις τελευταίες ενημερώσεις του Google Play system (τώρα είναι στο 1 Μαρτίου 2024) και όλων των Apps φαίνεται να έχει φτιάξει. Δεν έχω χαμένες κλήσεις εδώ και μέρες και ούτε μπορώ να επαναλάβω το πρόβλημα όση ώρα και να το αφήσω στην άκρη. Το έχω αφήσει και πάνω από ώρα από τα χέρια μου και χωρίς εισερχόμενες και μετά κάνω κλήσεις από το σταθερό και καλεί αμέσως. Φαίνεται να έχει φτιάξει. 

    Τα έχω όλα ενημερωμένα. Έκανα μια επαναφορά ρυθμίσεων κινητής μπας και στρώσει και βλέπουμε. 

×
×
  • Create New...