Jump to content

Soulseeker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Soulseeker

  • Ημ. Γέννησης 12/08/1983

Soulseeker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα αν μπορείτε να βοηθήσετε. Εκανα την ποιο πρόσφατη αναβάθμιση (την official). Από τότε, ενώ δεν είχα ποτε αυτό το πρόβλημα, δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού μου ενώ που και που έχω πρόβλημα με το internet ths cosmote (κίνηση δεδομένων).Σε σπίτι φίλου συνδέθηκα κανονικά ενώ επίσης στο router μου δεν έχω αλλάξει κάτι Έχει πειραχτεί κάτι στις ρυθμίσεις? Υπάρχει κάτι που να δοκιμάσω?
  2. Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα αν μπορείτε να βοηθήσετε. Εκανα την ποιο πρόσφατη αναβάθμιση (την official). Από τότε, ενώ δεν είχα ποτε αυτό το πρόβλημα, δεν μπορώ να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού μου ενώ που και που έχω πρόβλημα με το internet ths cosmote (κίνηση δεδομένων) Έχει πειραχτεί κάτι στις ρυθμίσεις? κάτι που να δοκιμάσω?
  3. έχει τύχει σε κανέναν μετά το update σε 2.1 μόλις συνδέει το κινητό με usb στο pc και πατάει connect για file transfer μετά από λίγο να του κάνει restart? ξέρεις κανεις τι φταίει?
  4. Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ... Σήμερα επιτέλους πήγα από 1.6 σε 2.1 Και εκτος ότι μου g*m*σε τις επαφές (μου έχει φάει τα μισά ονόματα η γράμματα από κάθε επαφή) οποτε πάω να κάνω connect με usb κολλάει και κάνει reboot Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ
  5. εσείς που έχετε βάλει την 2.1 (επειδή εμενα μου γραφει ότι έχω την τελευταία ενημέρωση ενώ είμαι 1.6) ξέρετε αν πλέον μπορείς να φτιάξεις φακέλους? η πάλι @@?
  6. Μια ερώτηση ακόμα… Υπάρχει τρόπος να αποθηκευσουμε ένα αρχείο (εικόνα ή ήχο) που έχει έρθει από MMS?
  7. Φιλε επειδή και εγώ είχα εκνευριστεί με το συγκεκριμένο "πρόβλημα" η λύση που βρήκα είναι η εξής: Πρίν πάω για ύπνο αντί να το κλείσω το βάζω στο flight mode! Το σήμα σβήνεται και το κινητό είναι σαν κλειστό
  8. Μερικές ακόμα ερωτήσεις: 1) Όταν πάμε να κατεβάσουμε κάποια εφαρμογή από android και βγάζει μηνύματα του στυλ "αυτή η εφαρμογή θα έχει πρόσβαση σε τάδε θα αλλάξει το τάδε"...είναι ανησυχητικό? Θα αλλάξει κάτι η υπάρχει φόβος για κάτι? 2) Υπάρχει κάποιο shortcut για δόνηση? (όπως στα κλασσικά SE που είχες απλά πατημένο το #)
  9. Φιλε Azio ευχαριστώ για την απάντηση και για τις προτάσεις. Δυστυχώς όμως με ξενέρωσες αρκετά.:P Θεωρώ τουλάχιστον τραγικό να μην μπορεί κανεις να έχει φακέλους με εικόνες και sms και να πετάγονται έτσι χύμα....έλεος δηλ. Είναι πρόσφατη αγορά...ήθελα επιτέλους να αλλάξω το k750 (το οποιο τα είχε όλα που ήθελα αλλα ποσο να αντέχει το καημένο) αλλα... Θεωρώ τελείως άκυρο να έχεις κινητό που μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα(xperia) αλλα να μην έχει βασικές λειτουργιες...
  10. την οποια θα βρω...? Αν μπορεί κάποιος να μου γράψει αναλυτικά για κάποια θέματα θα το εκτιμούσα μιας και είμαι noobas από τέτοιου είδους κινητά Βασικά θα ήθελα τα εξής: 1)Να μπορώ να έχω φακέλους για φωτογραφίες,video, μουσική 2)Το ίδιο για SMS 3)Να βάλω περισσότερες συντομεύσεις στο "desktop" (όπως πχ την κατάσταση τηλεφώνου) 4) να βάλω έχω μια φωτογραφία η οποια να μην κάνει stretch σε όλους τις οθόνες και να μένει μονο στην κεντρική Ευχαριστώ!
  11. Παιδιά υπάρχει τρόπος να φτιάχνουμε φακέλους μέσα στο κινητό και να μην έχει χύμα τα αρχεία στο album και στα video? Ευχαριστώ!
  12. Loipon nea erwthsh... Telika to mp3 player pou epsaxna tha vgei mallon arxes augoustou... gi auto xerete kanena kalo/asfales/axiopisto (xeno) site na to paraggeilw? Fxarstw :p
  13. hello xerei kaneis pou borw na vrw to mp3 player ths Philips SA178? Exw psaxei pantou sto internet(sta ellhnika site) alla einai san na mhn yparxei enw sto agglliko site ths philips yparxei. Tha pei kapoios pws den exei vgei akoma sthn Ellada alla egw to prwto eida se ellhniko periodiko :confused:
×
×
  • Create New...