Jump to content

DrGus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    772
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by DrGus

  1. Καλησπέρα στο φίλους συμφορουμίτες,

     

    ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς καμία εφαρμογή (με κινητό πάντα εργοστασιακό και απείραχτο) που να ειδοποιεί πότε μια εισερχόμενη κλήση είναι από προώθηση? Στα Samsung κινητά μας βγάζει μόνο ένα μικρο τετραγωνάκι που λέει προώθηση κλήσης για λίγα δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίζεται... Θέλω να βρω μια εφαρμογή που να βγάζει ένδειξη, έστω και το βελάκι, της προώθησης... ώστε να μπορώ να ξεχωρίζω κανονική από προωθημένη κλήση!

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση...

  2. Κανένα πρόβλημα να το πάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Καλό το Ζ3 compact, αλλά το s5 είναι κατά πολύ καλύτερο. Σε οθόνη, χρώματα, κάμερα, υποστήριξη είναι καλύτερο

     

    θα συμφωνήσω και εγώ και θα προσθέσω ότι σε περίπτωση μεταπώλησης θα χάσεις αρκετά περισσότερα με το Sony παρά με το Sammy

  3. Βάλε την αγγλική λολιποπ λένε η καλύτερη. Εγώ προσωπικά έχω τσεχικη και πηγαίνει ρολόι.

    :):) ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :D

     

    αν και την Τσέχικη δεν βλέπω πουθενά, έβαλα την nordic countries να κατεβαίνει που είχα καλή εμπειρία με το Note 3...

  4. Καλησπερα,

    εχω ενα sm-g900f και μετα το official update για 5.0 (G900FXXU1BNL9) το κινητο κολλαει υπερβολικα σε οτιδηποτε και αν κανω.

    Εχω κανει factory reset και παλι τιποτα....Εχει συναντησει καποιος κατι παρομοιο??

    Επισης το G900FXXU1BNL9 μου βγαζει οτι ειναι πολωνικο firmware!!!!!Ενω το κινητο εχει παει για service στη samsung θεσσαλονικης και μου το παρεδωσαν με firmware για cosmote (ετσι μου ειπαν στο service) ενω το κινητο εχει αγοραστε απο wind!!!!!

     

    Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει !!!

    Καλησπέρα και από μένα!

     

    Μία αντίστοιχη περίπτωση και για κινητό συγγενικού μου προσώπου! Έχει κανείς να προτείνει κάποιο σταθερό firmware να του το περάσω με odin αφού το κάνω πρώτα wipe το τηλέφωνο από recovery? ? ?

  5. όντας παλιός κάτοχος συσκευής Nokia που έβγαζε το βελάκι όταν η κλήση που λαμβάναμε ήταν προωθημένη από κάποιο σταθερό, και τωρινός συσκευής Samsung (εμφανίζει ένα μικρό και ελάχιστο παραθυράκι που αναφέρει την προώθηση κλήσης για 2 δεύτερα και μετά εξαφανίζεται) ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συσκευή πχ LG ή άλλη μάρκα που τονίζει την προωθημένη κλήση (καθαρά για επαγγελματικούς λόγους) ή αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει εξίσου αυτό (χωρίς να χρειάζεται ρουτ η συσκευή για ευνόητους για τα Samsung λόγους...)

     

    ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις-παρατηρήσεις σας...

     

    Φιλικά Κώστας

     

    επειδή με επείγει λίγο, υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει?

     

    ευχαριστώ εκ των προτέρων...

  6. όντας παλιός κάτοχος συσκευής Nokia που έβγαζε το βελάκι όταν η κλήση που λαμβάναμε ήταν προωθημένη από κάποιο σταθερό, και τωρινός συσκευής Samsung (εμφανίζει ένα μικρό και ελάχιστο παραθυράκι που αναφέρει την προώθηση κλήσης για 2 δεύτερα και μετά εξαφανίζεται) ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συσκευή πχ LG ή άλλη μάρκα που τονίζει την προωθημένη κλήση (καθαρά για επαγγελματικούς λόγους) ή αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει εξίσου αυτό (χωρίς να χρειάζεται ρουτ η συσκευή για ευνόητους για τα Samsung λόγους...)

     

    ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις-παρατηρήσεις σας...

     

    Φιλικά Κώστας

  7.  

    Είναι τσεκαρισμένο το 0*0 του knox?

     

    Και σε περίπτωση που θέλω να το επαναφέρω σε official κατάσταση?

     

    Και αν δουλεύει το εργαλείο γενικά σε Galaxy συσκευές

  8. Εννοεί οτι χρειαζεται root access .

     

    Superuser with root !

     

    @DrGus

    Έχει και αυτή χωρίς root

    "υπερχρήστες" με "ρίζα" τι εννοείς???????

     

    @m7ixalis

    Ευχαριστώ!

     

    sorry παιδάκια... το είπα λίγο χιουμοριστικά και Ελληνικά... σαφώς και εννοούσα αυτό που είπαν οι m7ixalis και SERS1612 :happy:

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    ευχαριστώ για την απάντηση... αλλά κοιτώντας την εφαρμογή είδα πως είναι για "υπερχρήστες" με "ρίζα" :rolleyes:

     

    δεν είμαι όμως τέτοιος χρήστης!

     

    Edit: βρήκα αυτήν --> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mm.plugins.contactsprotect.droidwall1

    την κατέβασα, δεν ξέρω όμως για την αξιοπιστία της...

    :(:mad: και αυτή με δικαιώματα Root

  9. @DrGus

    DroidWall

     

    ευχαριστώ για την απάντηση... αλλά κοιτώντας την εφαρμογή είδα πως είναι για "υπερχρήστες" με "ρίζα" :rolleyes:

     

    δεν είμαι όμως τέτοιος χρήστης!

     

    Edit: βρήκα αυτήν --> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mm.plugins.contactsprotect.droidwall1

    την κατέβασα, δεν ξέρω όμως για την αξιοπιστία της...

  10. 57% εχω ακομα και το εχω 24 ωρες. Θα σου πω καποια πραγαμτα γιατι εγω ειμαι εντυπωσιασμενος απο την μπαταρια:

     

    1. Κλεινε το wifi οταν δεν το χρησιμοποιεις.

    2. Κλεισε τα δεδομενα.

    3. Κλεισε τον ατιμο συγχρονισμο εκει γινεται η μεγαλυτερη ζημια.

    4. Βαλε την φωτεινοτητα της οθονης στο αυτοματο.

    5. Μην παιζεις με το κινητο σου 24 ωρες το 24ωρα και αν τα κανεις ολα αυτα θα κρατησει.

    6. Ενεργοποιησε την εξοικονομηση ενεργειας

    7. Μπορεις και να απενεργοποιησεις και το gps εγω προδωπικα το εχω μονιμα ανοιχτο γιατι το λστρευω το gps

     

    Εαν τα κανεις ολα αυτα πιστευω οτι φλερταρεις ανετα με το 2μερο.

    Για το lag που λες εγω δεν το βλεπω. Ισα ισα ειναι πυραυλος. Υποψιαζομαι ομως οτι μαλλον θα περασες κατι που θα στο προκαλει. Θα σου πουν και τα παιδια τι να κανεις. Απλως θυμησου οταν το πρωτοπηρες ειχες αυτο το lag που λες? Δεν το νομιζω αρα καποια εφαρμογη που ειναι μαλλον κακογραμμενη στο προκαλει. Δες αν εισαι αναβαθμισμενος. Μηπως εκανες root και στην προσπαθεια να βγαλεις κατι απο το bloatware εσβησες τιποτα χρησιμο?

     

    μετά από τις προτεινόμενες αλλαγές η μπαταρία χθες με μία σχετικά νορμάλ χρήση το βράδυ στις 12 ήταν στο 48% νούμερο άκρως ικανοποιητικό... και για ένα περίεργο λόγω σταμάτησε και τα πολλά χαζά το τηλέφωνο οπότε ενδεχομένως να ήταν κάποια εφαρμογή που του δημιουργούσε τα ιδιαίτερα σκαλώματα που προανέφερα... θα συνεχίσω να το παρακολουθώ και θα ενημερώνω ώστε να βοηθήσουμε και κανέναν άλλο φίλο που ενδεχομένως να του παρουσιαστεί σχετικό πρόβλημα! :happy:

  11. Καλημέρα στους φίλους συμφορουμίτες...

     

    Διάβασα πρόσφατα την παρουσίαση του Huawei G750 και είδα ότι έχει προεγκατεστημένη μια εφαρμογή για διαχείριση δικτύου, ποιες εφαρμογές δηλαδή θα συνδέονται με το ίντερνετ και με ποιο τρόπο, δηλαδή άλλη μόνο μέσω wifi άλλη και με δεδομένα και με wifi και άλλη ίσως να αποκλείεται από την πρόσβαση στο ίντερνετ! Έχει κανείς ιδέα ποια μπορεί να είναι και που μπορεί να την βρω?

  12. Στην νέα έκδοση του android τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο και ειδικότερα για τους root users .

     

    οι root users θαρρώ πως θα την βρουν την άκρη τους... και εγώ παλιά τα rootαρα τα τηλέφωνα προ knox και κανένα πρόβλημα δεν είχα συναντήσει ποτέ! τώρα είναι το θέμα στην μετά knox εποχή! και τέτοια νέα όπως του tilaverboy είναι αποθαρρυντικά για αναβάθμιση σε 4.4.3... κρίμα γιατί όσο πάνε τα κλειδώνουν περισσότερο τα τηλέφωνα και αυτό με την κάρτα μνήμης είναι απλά μεγάλη βλακεία! :mad:

  13. Εγω την 4.4.3 προσωπικα δεν προκειται να την βαλω ποτε αν και απαιτει μονο 512 mb ram. Διοτι εχω καταλαβει οτι σε καθε αναβαθμιση(βλεπε και touchwiz που συνυπαρχει εδω ενω στα nexus οχι αν και εμενα μ αρεσει ο touchwiz αν και ειναι πολυ βαρυς με οτι του εχουν προσθεσει) το κινητο γινεται πιο αργοστροφο. Και αν θελησω απο την 4.4.3 να γυρισω στην 4.3 και μετρησει ο καταραμενος οφις που λεγεται knox τοτε τι γινεται περα οτι χανω την εγγυηση?Μαλλον μια τρυπα στο νερο οποτε θα περιμενω. Τελος για κερασακι στην τουρτα σου αφηνω οτι στην 4.4.3 δεν μπορεις να αποθηκευεις φωτογραφιες στην sd. Αρα δηλαδη αν εγω καποια στιγμη της ζωης μου την ειδα μεγαλος φωτογραφος εχω περιορισμο στις ποσες φωτογραφιες θα βγαλω και στα ποσα video θα τραβηξω(ενδεχομενως και για τις εφαρμογες να γινεται αυτο η μη μεταφορα τους στην sd). Συμπερασμα του Βασιλη λοιπον απφου η 4.3 δουλευει απροβληματιστα και χωρις lag μενω εδω που ειμαι!

     

    ???? :X:D:blink: με την 4.4.3 δεν θα μπορώ να αποθηκεύω τις φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης? και ποιο το νόημα ύπαρξης της κάρτας τότε στο κινητό?? τι σκ@τ@ έχουν πάθει? αυτό τι σόι κλείδωμα είναι? κάπου το πήρε το μάτι μου σαν εικόνα αυτό που λες αλλά το προσπέρασα γιατί δεν βρήκα κανένα λόγο να το κάνουν αυτό και καμία αλήθεια στο νέο αυτό... ισχύει τελικά?

  14. Κανε και ενα reboot και το clean master δεν κανει τιποτα στο λεω επειδη τα ειχα δοκιμασει ολα για να εχω το s3 mini οσο το δυνατον ταχυτερο by far το καλυτερο ειναι το greenify γιατι στο κανει το τηλεφωνο οπως την πρωτη μερα που το πηρες!

     

    καλώς!

     

    χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!

     

    Από το πρωί που έκανα κάποιες αλλαγές είμαι στο 87% πράγμα πολύ σημαντικό που δείχνει ότι κάτι έγινε στο θέμα κατανάλωσης...

     

    όσο για τα λαγκαρίσματα του αναγκαστικά θα περιμένω την 4.4.? όταν βγει με το καλό

  15. 1. Για το any.do φαινεται καλο

    2. Social media ολα οκ

    3. Κανε απεγκατασταση τα cleaners ισα ισα σου καταστρεφουν την ram και στην τρωνε διαβασε και αρθρα στο google κατα ποσο αρηστο και καταστροφικο για τη ram einai το task killer το μονο που αξιζει ειναι το greenify οταν και εφοσον κανουμε root

    4. Τα υπολοιπα ολα οκ

     

    CHECK

     

    Άφησα μόνο το Clean Master για το οποίο έχω διαβάσει καλές κριτικές...

  16. Ξεκιναω αναποδα ενεκα οτι ειμαι αναποδος ανθρωπας :P . Λοιπον σχετικα με την κληση και την επαφη Iam sorry my friend υπαρχει οντως θεμα σε ολα τα galaxy πιθανολογω οτι φταει το touchwiz που ειναι χαλια. Εγω lag δεν ειδα απο T-mobile και προερχομενος απο S3 mini. Θες να πεις τι εφαρμογες εχεις εγκατεστημενες να το δουμε?Ισως και να φταει καποια εφαρμογη που κατεβασες.(εγω π.χ. εχω εγκατεστημενο fifa 14 ultimate,facebook,shazam,viber,whatsapp,adobe reader,office, shazam και δεν εχω καποιο lag).

    Για το root καλα κανεις και δεν κανεις γιατι μπορει να χασεις την εγγυηση αν ενεργοποιηθει ο knox αν και λενε οτι βγηκε εργαλειο που τον παρακαμπτει κατα την στιγμη που κανεις root αλλα ακομα δεν ειμαστε για πειραματα :P

     

    είναι αρκετές οι εφαρμογές που το έχω περάσει αλλά σε καμία περίπτωση κάποια την οποία δεν είχα χρησιμοποιήσει σε κάποιο άλλο τηλέφωνο... συνήθως έχω εγκατεστημένο το Super Backup το οποίο κάνει backup τα πάντα που έχω σε ένα τηλέφωνο και τα επανεγκαθιστώ στο επόμενο... στο προηγούμενο τηλέφωνο μου (9505 και Note 3) είχα ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές όπως και τώρα με την μόνη προσθήκη το Any.do και τίποτα άλλο... γενικά τυπικές εφαρμογές Social και messaging (Facebook, Twitter, whatsapp, viber) και αρκετά cleaners όπως τα λέω εγώ (super tool box+, clean master, battery doctor, advanced task killer, android assistant) ένα zedge, ένα officesuite pro, adobe reader... γενικά όπως προανέφερα δοκιμασμένες σε πολλά τηλέφωνα εφαρμογές και όχι κάτι που δεν ξέρω... μου κάνει εντύπωση πραγματικά γιατί το τηλέφωνο είναι κατά τ'άλλα τούμπανο και γι'αυτό και το πήρα δίνοντας το Note 3

  17. 57% εχω ακομα και το εχω 24 ωρες. Θα σου πω καποια πραγαμτα γιατι εγω ειμαι εντυπωσιασμενος απο την μπαταρια:

     

    1. Κλεινε το wifi οταν δεν το χρησιμοποιεις.

    2. Κλεισε τα δεδομενα.

    3. Κλεισε τον ατιμο συγχρονισμο εκει γινεται η μεγαλυτερη ζημια.

    4. Βαλε την φωτεινοτητα της οθονης στο αυτοματο.

    5. Μην παιζεις με το κινητο σου 24 ωρες το 24ωρα και αν τα κανεις ολα αυτα θα κρατησει.

    6. Ενεργοποιησε την εξοικονομηση ενεργειας

    7. Μπορεις και να απενεργοποιησεις και το gps εγω προδωπικα το εχω μονιμα ανοιχτο γιατι το λστρευω το gps

     

    Εαν τα κανεις ολα αυτα πιστευω οτι φλερταρεις ανετα με το 2μερο.

    Για το lag που λες εγω δεν το βλεπω. Ισα ισα ειναι πυραυλος. Υποψιαζομαι ομως οτι μαλλον θα περασες κατι που θα στο προκαλει. Θα σου πουν και τα παιδια τι να κανεις. Απλως θυμησου οταν το πρωτοπηρες ειχες αυτο το lag που λες? Δεν το νομιζω αρα καποια εφαρμογη που ειναι μαλλον κακογραμμενη στο προκαλει. Δες αν εισαι αναβαθμισμενος. Μηπως εκανες root και στην προσπαθεια να βγαλεις κατι απο το bloatware εσβησες τιποτα χρησιμο?

     

    όχι δεν το πειράζω με root ελέω εγγύησης... απενεργοποιώ πάντα εφαρμογές τύπου flipboard, google+ κτλ τίποτα άλλο χρήσιμο... την εξοικονόμηση ενέργειας πάντα την ενεργοποιώ... αυτό που έκανα ήταν να κλείσω τον αυτόματο συγχρονισμό γιατί εκεί το είδα να πονάει στις υπηρεσίες google. To wifi όντως το έχω κλειστό και χθες που το παρατήρησα τα πήγε αρκετά καλύτερα! Απλά με αντίστοιχη χρήση (ανοιχτό wifi ή δεδομένα) στο 9505 κρατούσε σίγουρα άνετα την ημέρα. Φωτεινότητα στο αυτόματο check.

     

    Για το θέμα του lag το παρατήρησα με την εργοστασιακή έκδοση της T-mobile το έκανε αρκετά πιο έντονα όταν το πρωτοπήρα... Flashαρα μέσω odin την Nordic Countries (NEE) έκδοση και τώρα βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση... απλά μερικές φορές όταν είμαι στο μενού και πατάω για να επανέλθω στην αρχική εκεί παρατηρώ το lag, αργεί κάποια δέκατα (και τα εμφανίζει σταδιακά όχι όλα μαζί) να δείξει τα widgets της οθόνης... Το χειρότερο όμως σκάλωμα συνήθως το τρώει όταν πάω να κάνω κλήση ή να δω κάποια επαφή! Δεν το κάνει συνέχεια ευτυχώς αλλά όταν το κάνει το παρατάω για ένα δυο λεπτά από τα χέρια μου, πράγμα που θεωρώ αρκετά εκνευριστικό!

×
×
  • Create New...