Jump to content

george85c

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

george85c's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ απλά διάβασα τα σχόλια στο skroutz που είχαν γραφτεί τον Απρίλιο και σχεδόν όλοι έκαναν παράπονο για την κάμερα. Θα πάω από Κωτσόβολο μήπως το έχουν ανοιχτό και το δω. Έχει κάποιος άλλος καμία πρόταση σε αυτά τα λεφτά για κινητό με καλή κάμερα??
  2. Εκτός από το μεγάλο μέγεθος δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα λόγια για την κάμερα του. Μπορεί σαν επιδόσεις να είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα αλλά σαν προτεραιότητα έχω την κάμερα.
  3. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 250-380 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5.5 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Από Ελλάδα κυρίως εκτός αν υπάρχει κάποια τρελή προσφορά από εξωτερικό 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; Ναι 5) Το θέλουμε dual? Αδιάφορο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αδιάφορο 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Ναι 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: κάμερα(κύρια και selfie),ταχύτητα,αυτονομία Καλησπέρα, Είμαι ανάμεσα σε Honor 9, Huawei Mate 10 lite και Htc u ultra. Ποιο από τα 3 πιστεύεται ότι είναι καλύτερο? Αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο πιο καλό σε αυτό το range χρημάτων... μετά χαράς! Γενικά δεν είμαι φαν των πολύ μεγάλων συσκευών καθώς εμποδίζουν στις τσέπες όταν οδηγάς μηχανάκι.
  4. Νόμιζα ότι με το flasharisma γίνεται στην ουσία fotmat στο κινητό.Όταν το συνδέω με το pc μου εμφανίζει μόνο τα περιεχόμενα της sdcard... δεν μου βγάζει της μνήμης του κινητού :(
  5. Γνωρίζει κάποιος να μου λύσει αυτή την απορία?? Σας αευχαριστώ
  6. Παιδιά έχω μια απορία! Σήμερα έκανα πρώτη φορά flasharisma στο joy και έβαλα την celestial v2. Η απορία μου είναι η εξής, μέσα στην μνήμη του κινητού(όχι sdcard) είχα αποθηκευμένα κάτι τραγούδια, εικόνες, τα οποία δεν σβήστηκαν. Για ποιο λόγο δεν σβήστηκαν?? Με ποιό τρόπο μπορώ να διαγράψω οτιδήποτε βρίσκεται στην εσωτερική μνήμη του κινητού??
  7. Έκανα την εγκατάσταση κανονικά και μπυ δείχνει τους ελληνικούς χαρακτήρες αλλά και πάλι το μήνυμα που μπορεί να στείλει είναι μέχρι 70 χαρακτήρες! Τι λάθος μπορεί να έχω κάνει? Έχω το eten x650
  8. george85c

    Asus P535

    Χίλια ευχαριστώ φίλε μου!!!
  9. george85c

    Asus P535

    Σ ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση απάντησή σου αλλά αν μπορούσες να μου πείς ποιο απ αυτά τα 3 να διαλέξω? Δεν έχω τόσα λεφτά γι αυτό που μου προτείνεις... δυστηχώς!
  10. george85c

    Asus P535

    Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα κινητό που να έχει gps,wifi ενώ δεν μ ενδιαφέρει τόσο να είναι 3G. Είμαι ανάμεσα στο eten x600, asus p535 και asus p527. Εσείς ποιό προτείνεται για καλύτερο? Υ.Γ: Με ενδιαφέρει να λειτουργεί καλά σαν κινητό τηλέφωνο και σαν gps, δεν μ ενδιαφέρει τόσο να το φορτώσω με πολλά προγράμματα.
  11. Αυτά θα περαστούν αυτόματα με το format της συσκευής ή θα πρέπει να τα βάλω εγώ χειροκίνητα?
  12. Γεια σας παιδιά! Μου έδωσε ένα παιδί το 6680 και θα ηθελα να κάνω format, σε τηλέφωνο και μνήμη, αλλά έχω την εξής απορία! Στην κάρτα μνήμης είναι εγκατεστημένα πολλά προγράμματα που είχε το κινητό απ την μάνα του τα οποία δεν θέλω να χάσω(adobe reader,quickword και διάφορα άλλα). Τι πρέπει να κάνω? Θέλω να επαναφέρω το τηλέφωνο έτσι όπως ήταν όταν το αγόρασε ή μέχρι το τελευταίο του update!
×
×
  • Create New...