Jump to content

STATYSS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.969
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by STATYSS

  1. 23 ώρες πριν, tiniakos said:

    Στα 600 ευρώ τι θα προτιμούσατε 

    Oneplus 12 ή Xiaomi 13T PRO 

    και για ποιους λόγους; 

    On+μόνο. !! Δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης. Πιο hyperos. Ποιες αναβαθμίσεις να περιμενεις ?? Εδώ θα παίρνεις 3_4 χρόνια τουλσχιστον ενημερώσεις. Που μόνο θα βελτιώνουν το λειτουργικό κ ταυτόχρονα την συσκευή .

    Να μην πω για κλειδωμένα bootloader του χιαομι.

    Αυτά και άλλα τόσα μόνο OnePlus αδερφέ. Μην το σκέφτεσαι 

    • Like 2
    • Haha 1
  2. 48 minutes ago, Arinos said:

    Κι εγώ αυτό πιστεύω. Ότι να ναι, αν απάνταγαν και δεν έλεγαν την ότι το προωθούν ίσως να είχαμε το γλυτώσει αυτό.

    Δύσκολη περίπτωση. Εγώ μάλλον θα το κρατούσα..

  3. 2 ώρες πριν, Arinos said:

    Πήρα ήδη άλλη συσκευή, δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν στο mail που έστειλα στο ticket όπως και στο νομικό τμήμα σχετικά με την αμφισβήτηση.

    Στείλτο πίσω. Αλλά φοβάμαι ότι θα μπλεξεις πάλι .. 

    • Sad 1
  4. 13 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Μπορεις να παραβλεπεις τα μηνυματα μου. 

    Το ποιος ειναι ανηθικος ειναι ξεκαθαρο και οσοι μας διαβαζουν το καταλαβαινουν. 

    Αν θες να λες τη γνωμη σου και να εχει value μαθε να την τεκμηριωνεις σωστα αλλιως ειναι για το χαρτι της τουαλετας. Σορρυ. 

    Επισης εχεις επιλεκτικη αναγνωση και βλεπεις το 1 ποστ αναγνωστη με ιστορικο 2 μηνυματα που λεει οτι δεν εχει θεμα και οχι αλλα 10 που επιβεβαιωνουν φυσικα τα θεματα που ειναι ξεκαθαρα σε οποιον δν ειναι τρολλακι της 1+.

    Μάλλον τρολλακι είσαι. Ναι αυτό είναι. . Ακριβώς ότι έγραψες ισχύει για σένα. Μελοι σαν εσένα κάνουν μόνο κακο .. και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα παρά μόνο γκρίνια μιζέρια Μίρλα. 

    Βρίσκουν κουσούρια τα χώνουν..λένε..κ ξαναλένε..

    Αλλά κρατάνε την συσκευή.!! Αυτό είναι το παράδοξο - παράλογο. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει κάτι ανώτερο στον ανταγωνισμό. 

    Κ πολύ υπομονή έκανες κ πάρα πολύ το κρατήσες. Δωστο να φύγει να γλυτώσουμε όλοι. Αλλιώς δεν οφείλει μόνο να κράζεις εδώ μέσα .

    Η λύση είναι. Ξεφορτωσου το

  5. 4 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Οταν το πουλησω ή το κανω δωρο θα σε ενημερωσω. Μεχρι τοτε αν δεν εχεις προβλημα θα συνεχισω να γραφω την αποψη μου. 

    Αν δεν εχεις να αποκομισεις καποιο ωφελος απο την oneplus ειναι ανηθικο να παραπλανας τον κοσμο που διαβαζει το φορουμ. Φιλικη συμβουλη.

    Και να σου πω προφανως υπηρχε ευκολος τροπος να μας πεισεις πως παει αστραπη αν εκανες reproduce τα θεματα για τα οποια ανεβασα screen recordings, τοσο δικα μου οσο και αλλων χρηστων, και δειχνουν μια συσκευη που ζοριζεται να κανει και τα βασικα. 

    Αλλα δεν το εκανες γιατι το γνωριζεις πως ολες οι συσκευες με oxygen 14 εχουν τα θεματα τους. Και προφανως αυτα τα θεματα δν τις κανουν αστραπη σε real life συνθηκες.

    Αυτα. Επισης καλη συνεχεια και καλο βραδυ. 

    Ανήθικος είσαι και φαίνεσαι.. !! 

    Παραειναι μάλλον καλή η συσκευή στα χέρια σου. Καλύτερα να την πετάξεις στον κάδο να γλυτώσουμε..

    Γράψε ότι θέλεις. Θα απαντάω όπως θέλω. Αν έχεις τα παράπονα σου γραψτα στην εταιρεία.

    Τα είπες κ εδω.. τα ξανά είπες αλλά όλα έχουν κ ένα όριο. ΔΕΝ είμαστε και δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να διαβαζουμε τις μπούρδες σου. Κάθε 3 κ λίγο .. είναι κουράστηκα κ καταντάει αηδια. Σου είπαν κ αλλά μελοι εδώ πως δεν αντιμετωπίζουν θέμα. Εσύ το συνεχίζεις.. φτάνει τόσο όμως..

  6. 3 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Επισης να διευκρινησω πως εγω δεν το κραζω. Την πραγματικοτητα γραφω που εσυ αδυνατεις να δεις. Και δεν το κανω μονο στο φορουμ, τα εχω στειλει υπεραναλυτικα και στην ιδια την OnePlus με ονοματεπωνυμο imei συσκευης κλπ. Επειδη θελω να συμβαλω στο ελαχιστο το software να βελτιωθει και να απογειωσει τη συσκευη. Αυτο κανεις με οτι εχεις επενδυσει και δεν σου αρεσει. Δεν το πετας στα σκουπιδια ουτε το πουλας στο μειον 20% next day. Μεχρι τοτε εχω και το P30 μου, απο το οποιο σου γραφω τωρα, που ευτυχως καλα κρατει. Και ΟΚ αν το χαλι συνεχιστει προφανως και θα απεμπλακω - δεν θα περιμενω επ αοριστον. Καθως αν η 1+ ακουει τα παπαγαλακια που γραφουν οτι η συσκευη ειναι αστραπη πολυ φοβουμαι πως θα παραμεινει στις πωλησεις κοντα στο μηδεν %, που βρισκεται σημερα, και με software που θα αδυνατει να κανει και τα βασικα.

    Ο Καιρός έφτασε ...καλύτερα να  την δώσεις άμεσα  και να πάρεις μια συσκευή που να μπορεί να κάνει τα βασικα όπως λες..

    Χάρηκα πολύ που τα είπαμε.

    Καλή συνέχεια. 

     

  7. 45 minutes ago, eddiedimitris said:

    Βρε παιδια περα απ το χαβαλε που κανετε μπορει τελικα καποιος να μου πει αν παιζει αξιοπιστα ηχογραφηση κλησης χωρις ρουτ?

    Παίζει μια χαρα υπάρχει οδηγός 5-6 σελίδες πίσω..

    2 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

     

    Αυτα κι ελπιζω πως οποιος ειναι να αγορασει κινητο θα αφιερωσει λιγο χρονο να το τεσταρει να δει αν του κανει και δεν θα επηρεαστει απο τις αρλουμπες που μας γραφεις για αστραπες. Καλη συνεχεια! 

    Αρλουμπες και μπούρδες μας γράφεις εσύ. Που από την πρώτη μέρα γκρινιάζεις .γκρινιάζεις . Αλλά τελικα το γουστάρεις. .

    Oneplus πάει με όλα. Δεν χρειάζεται να αφιερώσει κάνεις χρόνο . Σε χαμηλή τιμή παίρνει τα πάντα. Vfm..

    Είπα και το ξαναλέω. Είναι ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί. Απίστευτη ασύλληπτη ταχύτητα . Είναι κροτίδα. Κεραυνός αστραπή. Ακαριαία ανταπόκριση. Σε ολα

  8. Αστραπή κροτίδα σφαιρα. Ασύλληπτη ταχύτητα. !

     

    Όλα τα παράθυρα. Μπαίνω βγαίνω ανοίγω κλείνω.  Δεν μασάει τίποτα. Και με 100 εφαρμογές ανοιχτές. Ενεργά παράθυρα.

    Απορώ εγώ ακόμη. Πώς με τόσα κουσούρια που βρήκες δεν το πουλήσες ακόμα.  .  Τι το κρατάς? Δωστο να φύγουν τα βάσανα σου. .

    Κάτι σημαίνει κ αυτό. 😛😛

    Πιθανόν το δικό σου να έχει κάποιο πρόβλημα. Το δικό μου είναι κροτίδα αστραπή. Κεραυνός σου λέω... !!

    Κάτι μισά μήλα και κάτι Σάμι ούτε τα βλέπω . Για Huawei χωρίς play store εκεί σταματάω.

    Πιστεύω η OnePlus είναι μονόδρομος για αυτούς που θέλουν καθαρό σφαίρατο android...

     

  9. 2 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

    Αν αυτο το κινητο σου φαινεται αστραπη, μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε αστραπη κινητο! Μην κοροιδευομαστε κ μεταξυ μας! 

    Κροτίδα. Αστραπή.. Ασύλληπτη ταχύτητα φίλε. Και κάτι p30 προπολεμικά που γράφεις τα πατάει για πλάκα ..Από το 3Τ είμαι με OnePlus. Έχω δοκιμάσει όλα τα μοντέλα. Αυτό είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει. Είχα και iPhone και Sami. Και realme . Και honor.. Σαν αυτό και το oxygen τίποτα. Πολύ ανώτερο σε όλα από όλα η εταιρεία αυτή...!!

    • Haha 2
  10. 14 ώρες πριν, anetost said:

    Επειδη θελω να το παρω απο κινα και δεν θα παιζει εγγυηση, για νορμαλ χρηση και φωτογραφιες ειναι οκ?? εκτος απο το lagarisma που εχει αναφερθει εχει βγαλει κατι αλλο σοβαρο?? ευχαριστω!!!

    Τούμπανο είναι.  Χτύπησε το. Πολύ ανώτερο από κάποια άλλα. Η κάμερα απίστευτη. Η ταχύτητα αστραπή..Η δε μπαταρία καλύτερη από κάθε άλλη φορά..

    Οθοναρα..φοβερά ηχεία. Ωραίο κράτημα στο χέρι. Πάρτο με κλειστά μάτια. Δεν υπάρχει λαγκαρισμα πλέον. Παίζει μπάλα μόνο του.

    14 ώρες πριν, anetost said:

     

     

    14 ώρες πριν, anetost said:

     

     

    14 ώρες πριν, anetost said:

     

     

    14 ώρες πριν, anetost said:

     

     

    14 ώρες πριν, anetost said:

     

     

    14 ώρες πριν, anetost said:

    !!!

     

    • Haha 1
  11. 2 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Κι εγω ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος, αν δεν συνυπολογισμουμε το οτι η συσκευη ειναι στην κατηγορια flagship απο αποψη κοστους. Εχει αρκετα θετικα η συσκευη. Απλα κατα τη γνωμη μου δεν νοειται premium συσκευη του 2024 να εμφανιζει τετοια bugs στο λογισμικο. Βασικα ουτε καν απο mid range κινητα δεν περιμενεις τετοια θεματα που κανουν τη συσκευη αργη σε συγκεκριμενες καταστασεις. Επισης δεν νοειται να τους τα λες και να μην τα διορθωνουν! 

    Που είναι αργή? Σε ποιες καταστάσεις?? Πες ένα παράδειγμα 

  12. 1 hour ago, Mikepan_1 said:

    Της irepair νομιζω hydrogel ειναι. Και η αλλη με το UV των 15 ευρω ειναι σαν αυτη που περιγραφει παραπανω. 

    Εγω σταματησα να ασχολουμαι με μεμβρανες, δεν αξιζει. Με αυτο το software μονο flagship δεν θυμιζει αυτη η συσκευη. Πλεον εχω κανει σχεδον πληρη μεταβαση απο το Huawei P30 και το νοιωθω σε αρκετες περιπτωσεις πιο αργο.... Τουλαχιστον βοηθαει στη βελτιωση της υπομονης μου. Εξαιρετικα κακο optimisation δυστυχως και δεν βλεπω να φτιαχνει συντομα. Βλεπω ασχολουνται με Al ενω ακομα δεν εχουν φτιαξει σωστα τα βασικα 🤐

    Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει τόσο πολύ. Το λαγκαρισμα έφτιαξε πάντως.. 

  13. 4 ώρες πριν, Arinos said:

    Μου ήρθε ένα mail το πρωί, είχε σαν τίτλο We'd like to hear your voice for your recent experience. Περιεχόμενο, να τους βαθμολογήσω...

     Your service request was completed recently. We would appreciate it if you could share your experience with us.

    Βάζω το imei, τίποτα καμία πρόοδος. Γράφει ακόμα inspecting.

    Το κοίταξα άλλη μια φορά τώρα, γράφει shipped αλλά από κάτω παραμένει το inspecting. 39 μέρες μέχρι τώρα, την αμφισβήτηση την έχω κάνει, τους είχα γράψει ότι αν δεν έκαναν κάτι μέχρι τις 29 ας έστελναν τα χρήματα πίσω.

    Πραγματικά δεν βλέπω να ξεμπλέκω εύκολα. Πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια. Την συσκευή δεν την θέλω πλέον, δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω αν στείλουν καινούργια.

    αν στειλουν καινουργια και δεν την θες,. την κανεις επιστροφη και παιρνεις τα χρηματα σου/ δεν ξερω αν μπλεξεις ξανα.. αλλα δεν νομιζω..

    • Thanks 1
  14. 4 ώρες πριν, junglist said:

     

     

    Μας ζαλισες τα ουμπαλα. Μπράβο σου. Συγχαρητήρια. Καλορίζικο. Σε καλή μεριά. Εγώ το πήρα με τιμολόγιο από κοτσωβολο. Σιγά μην περιμένω την oneplus.

    Και ίδια τιμή. Και δώρο ακουστικό. Και παράδοση την ίδια μέρα..

    Ο καθένας με της επιλογές του

  15. 1 ώρα πριν, paraskevas013 said:

    Στον κότσο τα 16/512. Με αποφορολογηση βγαίνει στα  927 😏

    Δεν το γνώριζα το gshopper,με το κουπόνι βγαίνει στα 689 ακόμα πιο φτηνό και με την γρηγορη αποστολή που είναι κοστίζει 12 ευρώ αν είδα καλά! Έχεις παραγγείλει από αυτό το σάιτ η θα τα κλαίμε τα λεφτά μας😜

    Προχώρα άφοβα.  

    • Like 1
  16. 2 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Thanks ας ελπισουμε οτι βελτιωθηκε και το delay μετα το σκρολαρισμα και δεν θα χρειαστει να περιμενουμε αλλους 2 μηνες.. 

    εγω το βλεπω γρηγορο χωρις κολληματα

  17. 17 minutes ago, Mikepan_1 said:

    δεν μου εχει ερθει κατι για την ωρα.

    τι περιλαμβανει το update αυτο;

    κατεβασε oxygen update

     

    Screenshot_2024-03-26-18-57-31-28_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg

  18. Τζαμακι μόνο UV.. άριστη ποιότητα. Τελεια εφαρμογή και προστασία...

    Καμία σχέση με ζελατίνες που γεμίζουν γρατσουνιές σκονες κ.τ.λ

     

×
×
  • Create New...