Jump to content

kanenas00

Members
  • Δημοσιεύσεις

    112
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kanenas00's Achievements

  1. καλησπέρα, Γνωρίζει καποιος αν το e-shop της Samsung συμμετέχει ακομα στο πρόγραμμα επιστροφή της eurobank? Υπάρχει καποια κάρτα/τράπεζα που βολεύει περισσότερο για αγορα απο e-shop Samsung ?
  2. Καλημερα, Εχει επικοινωνήσει κανεις με την Cosmote για το θέμα της διακοπής της έκπτωσης του ηλεκτρονικου λογαργιασμου; Για την δική μου περίπτωση η διακοπη της έκπτωσης ειναι υπολογισμο ποσο, αφου μιλάμε για 2 σταθερα, 3 κινητα και cosmote tv. Ηταν ανένδοτοι. εκανα πολυ έντονα παράπονα, και το επιχειρημα τους ήταν οτι είναι απόφαση της εταιρίας για όλους τους συνδρομητες, οχι μονο για μένα. Δεν το έκρινα λογικο αυτο, και ζήτησα να με καλέσουν απο level2. Οντως με κάλεσα, και είπαν το ίδιο. Ηλίθιο επιχείρημα. Οπότε απο 1/10 που ενεργοποιηουν την διακοπη της έκπτωσης και για 2 μηνες μπορεις να φυγεις αζημίως. Το ωραίο είναι οτι τους είπα οτι θα ενεργοποιήσω τους ένχαρτους λογαργιασμους. Δεν είπαν κάτι, οποτε σε 2ο χρόνο, λογικα θα βάζουν χρέωση για αυτο. Μίλησε κανεις άλλος μαζί τους?
  3. Καλημερα σε όλους, Εχω μία ερώτηση για όσους έχουν την Aegean Premium. Εχει βγάλει κάποιος και προσθετη κάρτα πανω σε αυτην? το ρωτάω αυτο, γιατι σκεφτομαι να αναβαθμισω την παλια aegean visa που εχω στην νεα premium, και να βγαλω και στην συζυγο μία πρόσθετη (που δεν εχει εξτρα συνδρομη γι αυτην). Επειδη και η σύζυγος έχει και αυτην την παλια aegean visa, ξέρει κανεις, στη προσθετη που θελω να της βγάλω, για ποιο miles and bonus μαζευει ποντους. Γι αυτο της 1η κάρτας, ή ο κάτοχος της προσθετης δηλώνει το δικό του miles and bonus και μαζεύει γι αυτο? Ευχαριστώ!
  4. Στις παλιότερες σειρές galaxy S με τα CSC COS kai VOD έπερνες και εξτρα software στην ρομ. Με τις EUX απεφευγες τα σκουπίδια. Δεν έχω ψαχτει με το S23 τι παιζει. και επειδη με ενδιαφέρει το κινητό , γι αυτο ρωτάω.
  5. Καλημερα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω, ο Κωτσόβολος τι CSC πουλάει?
  6. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή ενδιαφέρομαι για το S23 Ultra, τι φορτιστή να προτιμήσω? ασύρματο ή ενσύρματο και ποιον?
  7. εχει καποιος εμπειρία για το τι μοντέλα φέρνει το mediamarkt? ρωτάω λόγω της προσφοράς που άρχισε να τρέχει με 20% eurobank epistrofi. με ενδιαφέρει να ειναι EUR και οχι κάτι άλλο.
  8. ειμαι στις 2 τελευταιες εβδομαδες του συμβολαιου και αυτες τις προσφορες τις πήρα τηλεφωνικα
  9. Καλημερα σε όλους. Προσπαθώ να κάνω και εγώ ανανέωση του συμβολαίου στην cosmote αλλά οι προσφορές που κάνουν δεν ειναι και τόσο δελεαστικές. Μου δίνουν το Family M για 3 συνδέσεις 55,17€. Οταν η τιμή τιμοκαταλόγου ειναι 65€ για 3 μέλη. Το αντίστοιχο Family S για 2 μέλη μου το δίνουν 41,93 με τιμή τιμοκαταλόγου 48€. Ξέρετε να πάιζει κάτι καλύτερο αυτην την περίοδο? Πριν 1 μήνα περίπου διάβσα για συν-foroum-ιτες που πέτυχαν καλύτερες τιμές ειδικα στα family πακετα.. Αν κάποιος έχει εμπειρία, ας την μοιραστεί μαζί μας 🙂
  10. Και επίσης, απο που παράγγειλες το LTE. Από όσο έχω ψάξει, επίσημα δεν έρχεται σε καμία ελληνική αλυσίδα, οπότε με την εγγύηση πως σκέφτεσαι να το αντιμετωπίσεις? Και εμένα με ενδιαφέρει το LTE, αλλά είναι μεγάλος περιοριστικός παράγοντας ότι δεν έρχεται επίσημα στην Ελλάδα.
  11. Καλημέρα σε όλους και Χρόνια πολλά Ξέρει κάποιος τι γίνεται με την έκδοση LTE του ρολογιου? θα έρθει ποτε στην Ελλάδα επίσημα? δεν με ενδιαφέρει η παραεισαγωγή και το αμαζον για αγορα απο το εξωτερικο.
  12. Καλησπερα σε όλους. Ειμαι κάτοχος μιας alpha bank mastercard platinum. 2 χρονια τωρα με καραντινες και περιορισμο των ταξιδιων, δεν ερχοταν οι εκπτωτικοι κωδικοι για εισητηρια aegean. Αντιστοιχα δεν ειχαν ερθει και οισυνδρομες της καρτας. Σημερα εσκασε sms απο alpha που λεει οτι για να παρουμε τους κωδικους να μπουμε σε ενα λινκ της τραπεζας να συμπληρωσουμε τα στοιχεια μας κτλ. Στους ορους και προυποθεσεις αναφερει οτι η παραλαβη των κωδικων προυποθετει την εξοφληση της συνδρομης. Και ρωτάω εγω τωρα ο αφελης. Δηλαδη αν δεν παρω τους εκπτωτικους κωδικους, δεν θα μου στειλουν και την συνδρομη ?
  13. Καλησπέρα σε όλους. Και εγώ είμαι fun του watch 4 και θα το ήθελα. Όμως με ενδιαφέρει μόνο η LTE έκδοση. Υπάρχει καποια ενημέρωση ποτε να το περιμένουμε ελλάδα?
  14. στις κάρτες που ήταν ήδη η συγκεντρωση πότων στο χ2, τώρα με την προσφορά παει χ20? έκανε καπιοος συναλλαγη σήμερα με την platinum για να ξέρει?
  15. Καλησπέρα, Και σε μένα ήρθε η νέα κάρτα visa πιστωτική (οχι premium, η απλή) και και στην συνοδευτική επιστολή αναφέρει ρητά ότι με την ενεργοποιηση έχω 6 μήνες δώρο συνδρομή και μετά 30 ευρώ ο χρόνος. Επισης έχω και 3κ μιλια δώρο ως miles bonus αντικατάστασης κάρτας (είτε για αναβάθμιση είτε για εξαργύρωση) στο πρόγραμμα της aegean. στο τέλος της επιστολης επισης αναφέρει ότι σε περίπτωση ενεργοποιησης αποδέχομαι τους νέους όρους για την κάρτα. Συνεπώς μου λένε ότι αν θέλω να πάρω την καινούργια κάρτα θα έχω συνδρομή 30 ευρώ. Να σημειώσω ότι η κάρτα μου είχε ανανεωθει τον περασμένο απρίλιο (αν θυμάμαι καλα), δηλαδή δεν είμαι κοντά στην λήξη. Ούτε πήρα τελ και να ζητάω την αντικατάσταση.
×
×
  • Create New...