Jump to content

papg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    512
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by papg

  1. 23 ώρες πριν, manosdoc said:

    Μην το κάνεις αν δεν γνωρίζεις, πέρα από τους κινδύνους, χάνεις για πάντα το warranty

    Ισχύει ότι για όλα τα motorola bootloader unlock + root μέσω magisk. Πατσάρεις το boot img μέσω εφαρμογής και το ρίχνεις μέσω fastboot.

    Έχω με επιτυχία 1 nanoSIM + 2 eSIM

    μήπως γνωρίζεις εάν μπορούμε να έχουμε δύο προφίλ esim αλλά να επιλέγουμε  ένα σε χρήση;

  2. 2 παραξενα που μου κανει αυτο το κινητο και πραγματικα μου εχει σπασει τα νευρα ειναι

     

    1) αν καλεσω #31# και τον αριθμο τηλεφωνου δεν βαζει αποκρυψη αλλα εμφανιζει κανονικα τον αριθμο μου

    2) αν μιλαω και με καλεσει αλλος δεν μου ερχεται μηνυμα οτι με καλεσαν ..

     

    Μιλησα με cosmote και μου ειπαν οι υπηρεσιες ειναι σωστα ενεργοποιημενες κτλ , ολο το θεμα ειναι στη συσκευη...αλλα χωρις να ξερουν τι φταιει

     

    Ξεκλείδωσέ το και βάλε καμία άλλη ρομ να δεις φώς γιατί με το mioui θα γίνεις πυρηνικός επιστήμονας στο τέλος. Έχουν χάσει την μπάλα:O με το λειτουργικό ενώ είναι πολύ καλές συσκευές.

  3. Τελικά αυτά τα Xiaomi λόγω του τεράστιου αριθμού παραγωγής τους είναι το τί συσκευή θα σου κάτσει τελικά...

    Οι κάμερες του δεν είπα wow ίσως επειδή προέρχομαι από Samsung galaxy συσκευές (s8 plus,s9 plus, s20 plus). Επίσης ο τηλεφακός του 1+ είναι εξαιρετικός ασύγκριτος για τα δικά μου γούστα κι αυτό είναι ένα μείον που δεν έχει τηλεφακό το mi 10 T το οποίο δεν το επέλεξα με κύριο στόχο τις φωτογραφικές του δυνατότητες αλλά για την ξεκούραστη οθόνη του. Το μοναδικό κινητό που το παίζει στα ίσια σε αυτό που ψάχνω είναι το s20 plus με όλα του όμως τα γνωστά μειονέκτημα (exynos, μέτρια μπαταρία, αργό δακτυλικό και φυσικά κόστος κτήσης πάνω κάτω στα 550 ευρώ μεταχειρισμένο!! κι όχι 350 για το mi 10 T καινούργιο).

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    * lag δεν έχω δει ποτέ από τότε που τι πήρα ίσως επειδή κάθε δεύτερη μέρα το κλείνω το βράδυ μιας και χρησιμοποιείται ως 2η συσκευή και το 1+ ως κύρια. Το Xiaomi σε οποιοδήποτε browser είναι βούτυρο σε αντίθεση με το 1+ αν και 90 hz έχει πολλά σπασίματα ώρες ώρες (μόνο στον Via browser είναι τελείως σμουθ). Έτσι ήταν και το S20 plus ... νεράκι όλα.

    Όπως τα λες ότι σου κάτσει.Καλά για τα χρήματα αλλα με άλλη rom και όχι οι βλακίες του miui που για να δεις φώς πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια γιατί δεν δουλεύει το καθετί.

  4. Αν μπορείς λινκ?

     

    POCO F1

     

    Εδώ το έχει 165€ αλλα είναι λαχείο εαν και πότε θα παραλάβεις, ή μετα απο κανα δυό εβδομάδες θα σου πούνε ότι δεν το έχουν παραδοτέο:wacko: https://www.banggood.com/POCO-X3-NFC-Global-Version-Snapdragon-732G-6GB-64GB-6_67-inch-120Hz-Refresh-Rate-64MP-Quad-Camera-5160mAh-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1737053.html?akmClientCountry=GR&cur_warehouse=HK&ID=62464446294248&p=WI10062587551201509S

  5. Έχω το mi 10t pro και παρόλο που έχω βάλει και gcam ( εκεί στο night Mode ρίχνει την ταχύτητα στο 1 δευτερόλεπτο....) το Mode της νύχτας το δουλεύω αρκετά και η αλήθεια είναι ο η μηχανή a6000 με το κιτ φακό τρώει λάσπη.

    Η λογική είναι ότι βγάζει πολλές φωτογραφίες και τις ενώνειε λιγότερο θόρυβο και περισσότερη λεπτομέρεια, που σε μερικές περιπτώσεις παθαίνω πλάκα και λέω χαλάλι του. Το ois που έχει κάνει σωστή δουλειά αρκεί λίγο σταθερό χέρι. Ακόμα και μέρα το δουλεύω. Σε τεστ με redmi note 9s (48mp) και poco f2 pro (64mp) η διαφορά είναι τεράστια και σημαντικό ρόλο παίζει το ois. Προσωπικά το μόνο που με έκανε να διαθέσω τόσα χρήματα είναι η κάμερα και με δικαίωσε. Όσο αφορά την selfie είναι σαν όλες τις άλλες πιστεύω μιας και το redmi note 5 pro που είχα έβγαζε και αυτό καλές. Και είχε και και ποιο φωτεινό φακό f2.0

    Με βόλεψε και η ρύθμιση που έχει ώστε όλες οι λειτουργίες της κάμερας να είναι σε μορφή συρτάρι και όχι να αναγκάζεσαι να μετακινείς την μπάρα αριστερά ή δεξιά.

    Επίσης η αποτύπωση των χρωμάτων είναι πολύ φυσική και με σωστό wb. Έχοντας ένα πάθος με την φωτογραφία θα πω ότι έρχεται κοντά στα χρώματα της Nikon D7000 και όχι στο ποιο ψυχρό της Sony a6000, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα.

     

    αν συγκρίνεις jpg και ευκολία + το ότι το έχεις πάντα μαζί ok.Σε αρχείο raw δεν υπάρχει σύγκριση, την Α6000 με τον κιτ μην περιμένεις πολλά, με καλό φακό πολύ απλά ξυρίζει και δεν την πιάνει κανένα κινητό.

  6. Δύσκολη εποχή για τις μεταφορές προϊόντων. Το έχω παραγγείλει 29 Νοεμβρίου και ακόμη δεν έχω παραλάβει.

    Από Τσεχία. Δεν ξέρω αν έτυχε σε μένα. Φαντάζομαι πως μέσα στην εβδομάδα θα παραλάβω.

    Δεν είσαι ο μόνος καιρό τώρα έχουν χάσει την μπάλα κάνεις παραγγελεία πληρώνεις και μετά απο καμιά εβδομάδα σου λένε δεν είναι διαθέσιμο :O.σε δουλειά να βρίσκεσαι.

  7. Μετά το πρόβλημα με την σύνδεση με tv (δεν συνδέεται με τίποτα) ανακάλυψα ότι σε 5G λειτουργεί μόνο η μία κάρτα. Τότε ως τι το δίκαρτο?

    Διάφοροι τα εκθιάζουν όλα χωρίς καν να τα δούνε. Περι 5G το είδα σε ξένο φόρουμ που το ανέφεραν και δεν αγοράστηκε.για την σύνδεση

    Miui με ΤV πονεμένη ιστορία:wacko:Εγώ σε άλλο χιαομι που έχω λύθηκε βάζοντας αλλη ρομ (όχι miui)

  8. Οπότε δεν θα κάνω τίποτα και θα περιμένω αναβάθμιση. Ευχαριστώ καλές γιορτές.

     

    Τι να σου πώ εγώ δεν κατάφερα παρά μόνο με αλλαγή ρομ.

    Καλά Χριστούγεννα

  9. Σε ευχαριστώ πολύ. Με youtube συνδέεται, οπότε μάλλον θέλει αναβάθμηση γιατί με άλλες συσκευές xiaomi η lg συνδέεται κανονικά. Άμα υπάρχει κανείς άλλος με lg tv θα με βοηθήσει για να μην κάνω επαναφορά που μου ήπαν στο σερβις.

    δεν φταίει η τηλεόραση θέμα της miui είναι.Σε mimix2s που έχω στην αρχή συνδεόταν κανονικά (LG tv έχω και εγώ) μετά απο αναβάθμιση με τίποτα τι επαναφορά έκανα δεν ξανασυνδέθηκε. Όταν άλλαξα την ρομ και δοκίμασα όλα οκ με την πρώτη.

  10. Καλησπέρα. Το έχει συνδέσει με κανείς με tv με μετάδοση? Εμένα με lg smart tvτην βρίσκει αλλά δεν συνδέεται. Ξέρει κανείς γιατι?

    Δοκίμασε μετάδοση με το youtube θα την κάνει.Με κανονική σύνδεση οχι, βλακίες της miui :(

  11. Πως σας φαίνεται η pixel όσοι την περάσατε?Έχετε βρει κάποιο ελάττωμα ή τρέχει νεράκι?

     

    Πάμε παρακάτω. Εγώ το μόνο θέμα ήταν με την οθόνη, μετά απο ομιλία και την απομάκρυνση απ το αυτί δεν ξαναναβε,Τώρα έχω την lineage-17.1 μεχρι στιγμής όλα οκ.

  12. Παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι γιατί έχω μπερδευτεί. Απο iphone έκανα μετάβαση σε poco f2 pro. Καταρχης ενω είχα βάλει το adguard αρχισαν πάλι να μου εμφανίζονται διαφημίσεις σε διάφορα σημεία πχ στις επαφές. Και δεύτερο και πιο σημαντικότερο. Έχω μπερδευτεί στο θέμα των επαφών. Βλέπω να εχω στο mi επαφές 900, στο google επαφες 540 και αλλες επαφες στο τηλέφωνο και η ερωτηση είναι η εξής. Όταν περνάω εγώ επαφές που πρέπει να τις περνάω;; Στην επιλογή της συσκευής, στον λογαριαμό mi ή στο google??. Επίσης βλεπω οτι στο google έχω λιγότερες επαφές απο το mi account. Πως μπορώ να συγχρονίσω τοσο το google οσο και το mi account και το τηλέφωνο να εχουν τις ίδιες επαφές;;;;
    Επαφές μονο google επέλεξε.προσωπικά σύνδεση στο mi account δεν έκανα ποτέ απο την συσκευή (ακόμη και με τους κινέζους να συγχρονίζουμε αρχεία αστα να πάνε)μόνο για να ξεκλειδώσω bootloader.Τώρα για τις διαφημίσεις Υπάρχει ειδική ρύθμιση που τις απενεργοποιεί. Πιο συγκεκριμένα, Ρυθμίσεις -> Σύνδεση και κοινοποίηση -> Προσωπικό DNS -> dns.adguard.com
  13. Mετά απο ξήλωμα αρκετών σκουπιδοεφαρμογών της Miui και ξανα wipe data κλπ και στήσιμο απ την αρχή, με την χρήση που κάνω η μπαταρία συνέχιζε να μην βγάζει ούτε μέρα.Έβαλα την Pixel Experience AOSP και ησύχασα, δουλευουν όλα οκ και η μπαταρία μέρα με νύχτα σε σχέση με την Miui,βγάζω άνετα την ημέρα.(γλίτωσα νέα αγορά):D:D:D
×
×
  • Create New...