Jump to content

LAKISTRIKE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LAKISTRIKE

  • Ημ. Γέννησης 06/07/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

LAKISTRIKE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα πριν λίγο το HTC HD7 που έχω με WP 7.8 έκδοση , έκανε μόνο του Restart και κόλλησε στην αρχική οθόνη (Αυτή η μαύρη που λέει Windows Phone και απο κάτω έχει τα εικονήδια i <3 windows phone) , εβγαλα μπαταρία πόσες φορές , το σύνδεσα και με το laptop μπας και μπορεσω να κανω τιποτα , αλλά δεν άλλαξε κάτι. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?? Σώστε με σας παρακαλώ!
  2. Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου , κοίταξα στις πληροφορίες και μου λέει πως έχω διαθέσιμα 101 mb περίπου, οστόσο το Zune ισχυρίζεται πως δεν έχω ελεύθερο χώρο και εκτός αυτού έχω και το Windows Phone Device Manager το οποίο μου βρίσκει τη συσκευή κανονικά αλλά μου λέει πως πρέπει να το ξεκλειδώσω (το πρόγραμμα δλδ) , έχω κατεβάσει και κανα 2 εφαρμογές απο το WP7 Desktop Marketplace που μου πρότεινες και δεν μπορώ να τις βάλω !! (Facebook και Youtube , οι 2 πιο βασικές δλδ εφαρμογές στις μέρες μας) . Το κινητό το έχω ξεκλειδώσει όπως μου είπες , είναι κομπλέ. Και κάτι τελευταίο , όταν πάω στο Market Place απο το κινητό μου , μόλις πάω να κατεβάσω μια εφαρμογή μου πετάει το εξής : Cant get this info right now. Check back in a little while.
  3. Ευχαριστώ πολύ , τα ενεργοποίηση όμως απότι είδα σχετικά με την sd κάρτα , κρατάει το υπόλοιπο χώρο αποθήκευσης για τα windows, οκ , όμως πως γίνεται όταν πάω να κάνω συγχρονισμό , δλδ να περάσω έστω και μια φωτό λιγότερο απο 1mb χωριτικότητα να μην μου το δέχεται και όταν μπαίνω στο ιντερνετ απο το κινητό και κατεβάζω φωτό να τις αποθηκεύει ;; Εφόσον λέει το ZUNE πως δεν υπάρχει ενώ εγώ βλέπω πάνω απο 130 mb ελεύθερο χώρο!! Θα τρελαθούμε τελείως!! ΧΑΧΑ (Το παίρνω στην πλάκα γιατί αλλιώς το βλέπω να κάνει παρέα στο γκαζόν έξω απο το σπίτι!
  4. Κοίταξα την 1-2 σελίδα του θέματος αλλά δεν βρήκα κάτι για την ενεργοποίηση φίλε μου. Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά; Δέν είμαι και εξπέρ σαυτά. Ευχαριστώ.
  5. Ρε παιδια την καλησπέρα μου την έχετε, ψήθηκα κιεγώ να κανω το hd2 μου απο ANDROID 4.0.4. που το είχα σε windows 7 !! Ολα οκ, κανένα πρόβλημα με εγκατάσταση, όμως 2 ερωτήματα! 1ον : Γιατί το κινητό δεν μου αναγνωρίζει την sd κάρτα πλέον ;; Ούτε στο zune όταν το συνδέω με το λάπτοπ ούτε μόνο του! Και κάτι 2ο και τελευταίο , γιατί δεν μου δέχεται το e-mail μου και το password στο Market place ?? Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα!!! Θέλει λέει να κάνω ενεργοίηση του λογαριασμού ενώ το e-mail μου είναι ενεργοποιημένο κανονικά !! Το live ID δηλαδή. Εκτιμώ το site σας χρόνια και είμαι παλιό μέλος , με έχετε βοηθήσει σε πολλά θέματα. Θα ήμουν ευγνώμων αν γιινόταν και τώρα.
  6. Ρε παιδιά, μόλις πριν καμιά εβδομάδα αγόρασα ένα Ρ990i και θέλω να το κάνω να πετάει λιγάκι..έκανα update το κινητό με το τελευταίο λογισμικό που υπάρχει...μήπως ξέρει κανείς κάποιο site για κανένα καλό προγραμματάκι; Α!και κανένα site με ωραία themes ?
  7. re paidia evala xthes mia aggelia me to papi mou edw gia na to poulisw kai shmera den einai..ti egine?
  8. Kai pws mporw na valw to papi mou edw gia na to poulisw??
  9. re paidia pws mporw na valw to glxaki mou edw na to deite???:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
  10. RE PAIDIA PWS VAZOUME FOTO EDW PERA?EXW ENA HONDA GLX KAI THELW NA SAS TO DEIKSW NA MOY PEITE THN GNWMH SAS...???:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
×
×
  • Create New...