Jump to content

g_pappas1989

Members
  • Δημοσιεύσεις

    220
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by g_pappas1989

  1.  

    Αξίζει η αγορά chipset AM2; Δεν είναι λίγο νωρίς;

     

    ειναι νωρις ακομα ........... δεν εχει δοκιμαστει δεν ξερουμε σχεδον τπτ ακομη για το ΑΜ2 και ουσιαστικα δεν εχει συμαντικες αλαγες απο 939-940..........οποτε εγς προτεινω 939-940

  2. Παιδια απο aeroengine σκεφτομαι να παρς ενα καινουργιο και συγκεκριμενα το armor tis thermaltαke.Αρχικα ελεγα για το καινουργιο με τον 25 cm ανεμιστιρα στο πλαι αλλα ειδα οτι δεν εχει ερθει Ελλαδα και κρυβει πολλα απο το παραθυρο...Θα βαλω υδροψυξη μεσα και στην mobo οποτε θεωρω οτι θα μου ειναι αχρηστο και θα κρυβει και τα εσωτερικα καλουδια....Εσεις τι λετε? το Παλιο armor `η το καινουργιο....Δειτε το κανουργιο οσοι δεν το εχετε δει.....http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/armor/armor_index.asp

    το καινουριο και μην το συζιτας...........με το watercooling kit θα ψιξεις μονο cpu , gpu , northbridge...................τα υπολιπα ομως τι θα γινουν ???? θα τα αφισεις να καιγοντε????;) ;) ;) ;)

  3. Καλά αλλοι έχουν usb μοντεμ και θέλουν να πάρουν router για να μην έχει πρόβλημα εκκίνησης και εσύ θες να σβήνει με το pc:) ? Ποιος ο λόγος?

    συνιθια.......αλλα και δε μ'αρεσει που ζεστενετε και τοσο ...........δουλει περιπου 18 ωρες το 24ωρο.........

  4. ΟΙ θερμοκρασιες στην CPU και στο CHIPSET ησαν 45 και 30 βαθμους αντοιστιχα (για ενα χρονο που εχς το pc αυτες ησαν παντα)...Χτες ομως μετα απο update του bios οι θερμοκρασιες πηγανε 56 και 40 αντοιστιχα (και συνεχιζουν ακομα και τωρα)...Το θεμα ειναι για ποιο λογο προεκυψε αυτο???

     

    *Το pc ειναι πεντακαθαρο απο σκονη και χωρις overclocking

     

    Αποτελειται:

     

    AMD 64bit 3000+ 2ghz

    1gb Ram Kingston

    Ati 9800SE 128mb

    2x 80gb hard disk (Ο ενας Sata)

    400W τροφοδοτικο

     

     

    .....................δε σου εχουν πει να μην παιζεις με το bios?????

     

    καποια πατατα εκανες κατα το flashαρισμα του bios και τρελαθικε........

     

    εκανες ελεγχο για τις θερμοκρασιες και με κανα προγραμα........το probe της μητρικης.???

×
×
  • Create New...