Jump to content

lefkaditis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.402
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    93.3%

Δημοσιέυσεις posted by lefkaditis

  1. 4 minutes ago, runner70 said:

    Οχι , ο επομενος απο 27/11.

    Και λογικα μεχρι τελος του χρονου θα εχουμε και στις 11/12 και μετα θα ακολουθησει 3βδομαδο δηλ επομενο στις 1/1 και οχι στις 25/12.

    ευχαριστω

  2. 15 minutes ago, Arinos said:

    Καλύτερα να πας απλά σε καρτοκινητή τότε για να μην μπλέξεις με συμβόλαια κλπ εφόσον θα ήθελες να γυρίσεις πίσω.

    Θελω να παραμείνω στην cosmote σε συμβολαιο σταθερη   και κινητη που εχει συνολικά το καλυτερο δίκτυο,απλα θελω να μου κατεβασει τις τιμες 

    Just now, lefkaditis said:

     

     

    • Like 3
  3. Αυτα που γραφετε τα γνωρίζω και ξέρω στην συγκεκριμένη ποιος εχει το καλυτερο δίκτυο,απλά θα ήθελα ενα τηλέφωνο απο την voda,μπάς και τους φοβήσω (με φορητότητα) εκει στην cosmote,να κατεβασουν λιγο τις τιμες....

    • Like 3
  4. 17 ώρες πριν, Nikos_96 said:

    Λογικά μπορείς.. Αφού έχει και wifi σύνδεση μπορείς να κάνεις hot spot το κινητό σου και μετά να συνδεθείς απο τις ρυθμίσεις του box.. Έτσι κ αλλιώς με το cosmote ID συνδέεσαι οπότε θα μπορείς..Μόνο απο θέμα ταχύτητας δεν ξέρω άν σε καλύπτει..

    ok ευχαριστω

  5. On 2/11/2022 at 10:05 ΜΜ, Ipokratis said:

    Άνετα. Αρκεί να είναι πάνω από 10mbps η ταχύτητα της σύνδεσης. Επειδή στα ADSL λένε για 24mbps και παίζουν κάτι νούμερα τύπου 4-5mbps κλπ

    Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Μπορώ με το android box cosmote να το χρησιμοποιήσω σε αλλη γεωγραφική περιοχή (στο χωριό για παράδειγμα)που δεν διαθέτει σταθερή γραμμή (οπως εδω στην Αθήνα) αλλά μέσω δικτύου κινητής είτε cosmote είτε των αλλων δυο δικτύων?H TV που εχω δεν είναι android.

  6. On 20/9/2023 at 5:50 ΜΜ, damierom said:

    Είμαι Παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής. Για όσους γνωρίζουν από κεραίες και συχνότητες (λόγω του ότι δεν έχω android κινητό για να τσεκαρω μέσω εφαρμογών) τι μπάντα να ρυθμίσω το 4G+ Tp Link modem router μου; Ή μήπως να το αφήσω στο αυτόματο;

    IMG_0806.png

    Mπορείς να επιλέξεις παραπάνω απο μια συχνότητα? Για ποιο μοντέλο της tp link μιλάμε?

    • Like 3
  7. 12 ώρες πριν, blueice said:

    Καλησπέρα

    έχω ένα καρτοκινητό frog εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Λόγω πολύ μικρής χρήσης έχω μαζέψει πάνω από 100 ευρώ υπόλοιπο.

    Θα πρέπει να το κάνω συμβόλαιο λόγω της δουλειάς μου. Στην cosmote που ρώτησα μου είπαν ότι χάνω τα 100+ ευρώ. Έχετε ακούσει για κάτι διαφορετικό; Υπάρχει τρόπος να μην τα χάσω; 

    Καρτοσυμβόλαιο εαν το κάνεις νομίζω δεν χανεις το υπόλοιπο

  8. 10 minutes ago, VIPdriver said:

    Με την ιδια λογικη και το 2€ ειναι προ φόρου άρα 2.20 με το φόρο. 

    @gpapas640 εάν πας, μετά τις 13:00. Επίσης, η προσφορά φαινεται να ειναι για 300 νουμερακια.Screenshot_2023072.thumb.jpg.1a67622c3182afa1f7d9c55f045196ae.jpgScreenshot_20230.thumb.jpg.2bff918231c2a8ddc1f16dfae93964d4.jpg

     

    Πως ενεργοποιείται η προσφορα?

  9. 24 minutes ago, DEERHUNTER said:

    Καλησπέρα σας ,έχω έναν αριθμό που μου έχει δώσει το public, και σε κάθε αγορά που κάνω από το public μου δίνει την αγόρα σε χρηματικό υπόλοιπο για ένα μήνα.

    Εάν το μετατρέψω σε νέο free 2 go θα παίρνω την προσφορά από τα public? το έχει κάνει κάποιος?

    ευχαριστώ.  

    υγ Στο νέο f2g η ανανέωση για 2 μήνες είναι με 1 ευρώ?

    Δεν βρηκα πως κανεις ανανεωση με 1 ευρώ απο την εφαρμογή,ισχυει για 2 μηνες?

    • Like 1
  10. Μου είχαν στείλει για τρείς συνεχόμενους μήνες την προσφορά με 5€ απεριόριστα GB+1000 min πρός όλους ,κάποια στιγμή μου έστειλαν μήνυμα οτι η προσφορά θα ισχύει μεχρι το τέλος του 2023 στέλνοντας το μήνυμα UD στο 12410,Δυστυχώς προσπάθησα επανειλημμένα άλλα μου έγραφε ''οτι δεν είμαι στο σωστό πακέτο συνδεσης για να πάρω την προσφορά'' 

    • Like 4
  11. 22 ώρες πριν, petpapoy said:

    Καλησπέρα σε όλους.

    Το λοιπόν, σήμερα έκατσα και υπολόγισα το ποσό που δίνουμε συνολικά στην Cosmote για:

    • 1 σταθερό στο χωριό της μανα μου (απερ. σταθερά, 120' κινητά και 24Mbps RURAL) - 27.40€ (18,60€ VOD)
    • 1 Cosmote Gigamax Unlimited - 36,11€ (19.40€ VOD)
    • 1 Cosmote Gigamax Unlimited - 37,54€ (19.40€ VOD)

    Σύνολο 101,05€ τον μήνα.

     

    Αρχικά, επικοινώνησα με Vodafone και Wind και μου δίνουν τις ίδιες παροχές με συνολική τιμή 57,40€ (αναλυτικά παραπάνω με κόκκινα) & 80€ αντίστοιχα.

    Εάν μεταφέρω τα συμβόλαια μου το ποσό πρόωρης αποχώρησης συνολικά είναι 347€

    Το συνολικό κόστος παραμονής στην Cosmote είναι (24μήνες) 2.425,20 € ενώ αν πάω Vodafone είναι 1.377,60 €. Που σημαίνει ότι κερδίζω 1047,60€ και αν αφαιρέσω το τέλος καθαρό κέρδος είναι 700€.

    Όμως... ιδανικά, δεν θέλω να φύγω απο Cosmote για πολλούς λόγους.

    Επ' αυτού λοιπόν, μίλησα με την εξυπηρέτηση και το τμήμα διακοπών και καλή τη πίστει τους εξήγησα όλα τα παραπάνω τονίζοντας τους πολλές φορές ότι δεν θέλω να φύγω. Φυσικά μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ενώ τους εξήγησα ότι ακόμα και αν μεταφέρω τις συνδέσεις σε άλλη  εταιρία και τις επιστρέψω πίσω, ακόμα και τότε θα με συμφέρει με το όποιο αναπόσβεστο ποσό - καθώς θα μου τα κάνουν 29€ έκαστος.

    σ.σ.: Για το σταθερό ισχυρίζονται ότι επειδή είναι RURAL δεν μπορεί να γίνει κάτι. Είναι το σταθερό στο χωριό της μάνας μου οπότε το κομμάτι της ταχύτητας είναι αδιάφορο εντελώς - καθώς ζήτησα την κατάργηση της RURAL και μετάβαση σε απλή ADSL. Δεν γίνεται και πάλι λένε...

    Λέτε να προχωρήσω σε μαζική αίτηση φορητότητας και των 3 γραμμών μήπως και ταρακουνηθούν λιγάκι;

    Όμως ξαναλέω, ιδανικά δεν θέλω να φύγω απο COS απλά να πετύχω καλύτερες τιμές.

     

    SORRY ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ!

    19,40€ στο κινητό γα Gigamax Unlimited μόνο?Που υπάρχει να κάνω συνδεση?

     

     

    Tι γίνετε αμα θελεις να κανεις φορητότητα απο cosmote σε αλλο δίκτυο σταθερής(fiber) αλλα δεν θελεις να χασεις το email σου  ...@otenet.gr  ?

    • Like 1
  12. 4 ώρες πριν, mixtri said:

    Προφανώς δεν έχει πολύ κίνηση και έχει γίνει trigger sleeping cell mode.

    Kαι εγω που έλεγα πως η κοσμετοτούρα κάνει την διαφορά σε σχέση με τις άλλες δυο που εκπέμπουν στα 800....δυστυχώς

    • Like 3
  13. Παρατηρώ οτι η αναβαθμισμένη κεραία της Cosmote (eNb 102282 ) στο χωριό μου ,που υποστήριζε 4G+ (1800+2100+800)τα Χριστούγεννα, τώρα υποστηρίζει 4G μόνο στα 800,τι μπορεί να συμβαίνει?

    • Like 1
  14. 2 minutes ago, Pppe said:

    Αν δεν εχεις πανω απο 16,99Ε υπολοιπο καντο μονος σου. Σε 2 ωρες θα ληξει το προηγουμενο πακετο σου.

    Αν εχεις 17Ε η παραπανω ευρω, ειναι ρισκο να στο ενεργοποιησει κι αλλη φορα.

    Εχω χρήματα δεν  υπαρχει θεμα,καλά τελευταία στιγμή περιμένε το ''σύστημα'' να το κανει?

  15. Εχω ενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση του φοιτητικου πακέτου με τα 8,5 € ,λήγει σήμερα 22/2 και μέχρι στιγμής δεν εχει ανανεωθεί αυτόματα,τι να κάνω? να περιμένω ή να το κάνω μόνος μου?

  16. 12 ώρες πριν, algedan said:

    Δεν το έχω αυτό το πακέτο, δεν με ενδιαφέρει, αλλά δεν έχει την επιλογή "αυτόματη ενεργοποίηση";

    Δηλαδή στην εφαρμογή της whatsupp αν επιλέξεις το πακέτο μετά το "Ενεργοποίηση" δεν γράφει ", ή μήπως...... Μπλαπλσμπλα και στο τέλος Αυτόματη ενεργοποίηση";

    Σε άλλα πακέτα υπάρχει αυτή η επιλογή.

    Δυστυχώς δεν αναφέρει κάτι τέτοιο..

  17. Mπορείς να ενεργοποιήσεις(και πως?) την  αυτόματη ανανέωση σε φοιτητικό πακέτο (πχ αυτό  με τα 8,5€/μήνα) Βρήκα μόνο οτι μπορείς να κάνεις μόνο  αυτόματη ανανέωση /μηνα  χρηματικού ποσού .

  18. 18 minutes ago, Anakin21 said:

    Καλησπέρα παιδιά, 

    Μετά την περιπέτειά μου τελικά κατάφερα να αλλάξω τη SIM και να πάρω την καινούργια και να την ενεργοποιήσω.

    Όλα καλά χωρίς να κάνω περαιτέρω ενέργειες ήταν ενεργοποιημένο ήδη και δουλεύουν και to VoLte και το wifi calling και επιτέλους παίζει χωρίς ρομινγκ. 

    Επειδή όμως στο σπίτι μου έχω συνήθως μία μπάρα στις καλές άντε 2 άμα φυσσαει Νοτιάς 😂, αυτό που θέλω να κάνω είναι να λειτουργώ μόνο με το WiFi calling... Τουλάχιστον όταν είμαι σπίτι. 

    Πήρα τηλέφωνο τους σταυραετούς στο 13700 και μου λένε κλείσε τα data, Και τους λέω ειστε σίγουρος ότι έτσι δεν θα λειτουργεί το volte, γιατί παρότι τα έχω ήδη κλειστά βλέπω το εικονίδιο πάνω? Μου λένε ναι δεν λειτουργεί οπότε υποχρεωτικά θα πάει σε WiFi calling.... παπαριές αυτό δουλεύει γιατί κάνω και κλήσεις και με μία μπάρα σήμα πάλι δεν δουλεύει καλά και δεν μπορώ να κάνω μία κανονική κλήση και να μιλήσω σαν άνθρωπος που ήταν και το πρόβλημα και ο στόχος μου... και επειδή το έψαξα μετα περαιτέρω το VoLte δουλεύει με κλειστά data. 

    Για να μη σας κουράζω άλλο Ο μόνος τρόπος για να το αναγκάσω υποχρεωτικά να γυρίσει σε WiFi calling είναι να πατήσω airplane mode, και μετά να ανοίξω μόνο το wifi! Έτσι γυρίζει σε αυτό το είδος τη λειτουργία κλήσεων και μάλιστα βλέπω και άλλο εικονίδιο στις κλήσεις που υποδεικνύει οτι είναι wifi calling και η ποιότητα των κλήσεων είναι αρκετά καλύτερη. 

    Αλλά επειδή κάθε φορά να μπαίνω και να πατάω αυτό και όταν θα βγαίνω από το σπίτι να κάνω το ανάποδο είναι και κουραστικό και μπορεί να ξεχαστώ, έχει κανείς καμία ιδέα η ανάλογη εμπειρία ή κάτι να προτείνει πώς να το πετύχω? 

    Ευχαριστώ.

    Samsung S20FE με android 12. 

    Σταμάτησαν το εσωτερικό roaming?Αν ναι πολύ καλά εκαναν,επίσης υποστηρίζει το δίκτυο και wifi calling?

×
×
  • Create New...