Jump to content

prokopop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About prokopop

  • Ημ. Γέννησης 06/09/1971

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

prokopop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπαρχουν οι Απαντησεις?
  2. Εκανα προσφατα jailbreak και κατεβασα και το appcake για εφαρμογες.Ενω οι εφαρμογες κατεβαινουν κανονικα και τισ κανω install. δεν εμφανιζοντε ποτε σαν εικονιδιο.Εβαλα και το appsync unified αλλα τιποτα.Μηπως δεν δουλευει ποια το appcake η δεν κανω εγω κατι καλα?
  3. Το οτι οι μισθοι ειναι στον πατο χωρις ενσημα, χωρις δωρα και να δουλευεις 12 ωρες την ημερα απορω ποιος ειναι ο εξαπατημενος.
  4. Το εγραψα ποιο πανω.10$ το μηνα.το συστηνα δουλευει με ματριχ 3χ7 που σημαινει οτι συμπληρωνοντας το 2 επιπεδο απο τα 7 ηδη βγαζεις τα 10$ που δινεις το μηνα.εγω σε λιγο καιρο συμπληρωνω το 3 επιπεδο επειδη δουλευει η ομαδα.στο επιπεδο 7 βγαζεις τα 2500 αν δεν εχεος βαλει κανεναν.αλλα αν βαλεις κοσμο εννοειτε θα παρεις και bonus και φυσικα θα συμπληρωσεις ποιο γρηγορα τα επιπεδα.
  5. Μαλλον πρεπει να διαβασετρ το κειμενο που εστειλα ποιο πανω.πουθενα δεν αναφερω σεμιναρια και βλακειες.ειναι απλα μια εφαρμογη για κινητα την οποια και κανεναν να μην βαλετε αυτο θα γεμισει ετσι και αλλιως.οποιος δεν ενδιαφερετε και τα θεωρει παρανομα η οτι θα χασεις τα λεφτα σου απλα ας μην επενδυσει αυτα τα 10$. Οποιος ενδιαφερετε μπορει να μου στειλει pm
  6. Υπάρχει καποιος εργοδοτης που βαζει πλεον ενσημα?αν βρειτε να μου πειτε και μενα.εγω εχω την κανονικη μου δουλεια χωρις βεβαια ασφαλεια αλλα ασχολουμε και με αυτο που μου δινει καποια εχτρα λεφτα.στο κατω κατω μιλαμε για 10$ το μηνα.
  7. απαντησεις απο φυλακας αρχαιοτητων?
  8. απαντησεις για φυλακας αρχαιοτητων η σχεδιαστων μεσω συστηματων η/υ κανεις?
  9. ερωτησεις απαντησεις απο σχεδιαστες μεσω συστηματων η/υ και απο φυλακες μουσειων και αρχαιολογικων χωρων υπαρχουν?
  10. απο 22 οκτ που το αφησα δεν μπορουμε να πουμε οτι αργησανε κιολας.παλι καλα.
  11. μολις πηρα τηλ και ηρθε σημερα.μου ειπαν οτι κανανε αντικατασταση λογικου κυκλωματος και εχει διαφορετικο imei η συσκευη. να υποθεσω οτι το κανανε αντικατασταση ε?
  12. και εγω το ηθελα αλλα δεν νομιζω καποιος μαγαζατορας να εκανε κατευτειαν αντικατασταση αν δεν το στειλουν πρωτα για service.
  13. εχω αγορασει χωρις συνδεση απο καταστημα oteshop το iphone 3gs και δεν λειτουργουσαν οι ηχοι του.το εδωσα πισω και ειπαν οτι το στειλανε για ελενχο.το θεμα ειναι να δεκτω εγω τηλεφωνο που εχει παει για service απο την πρωτη μερα,η να απαιτησω καινουργιο? και μηπως ξερει κανεις που τα παει για service το oteshop μηπως μαθω ποιο γρηγορα τι γινετε? τι προτεινετε?
×
×
  • Create New...