Jump to content

smyrali

Members
  • Δημοσιεύσεις

    698
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by smyrali

  1. Καλησπέρα, μου έσπασε το τζαμάκι spigen ez fit στο 24U μου και αναρωτιέμαι αν έχει κανείς δοκιμάσει αυτό: https://www.skroutz.gr/s/49190901/Hofi-Full-Face-Tempered-Glass-2tmch-Mayro-Samsung-S24-Ultra.html
  2. με την σκόνη τι έκανες; εχει καμιά πατέντα το κιτ να αφαιρεί και την σκόνη στην αρχή; είναι όντως anti-reflective?
  3. εγώ πάντως μετά από μερικές δοκιμές, τις Spigen Liquid Air δεν τις αλλάζω με τίποτα. Αυτό το μοτίβο που έχουν στην πλάτη χαίρεσαι να το πιάνεις και προστατεύουν υπέροχα το κινητό συνολικά. https://www.spigen.com/products/galaxy-s24-series-case-liquid-air?variant=41920394821679 Στα 12-13 ευρώ είναι ότι καλύτερο. Να θυμάστε οι σκληρές θήκες δεν προστατεύουν στις πτώσεις γιατί δεν απορροφούν αρκετή κινητική ενέργεια. Πρέπει να μπορεί να συμπιεστεί ελάχιστα έστω στο σημείο επαφής η θήκη για να αυξήσει το χρόνο που μειώνεται η ταχύτητα του κινητού. Απλή φυσική δηλαδή.
  4. μετά το update και την ενεργοποίηση του vivid mode παρατηρείται battery drain? σήμερα δεν έβγαλα πάνω από 3.5 ώρες SOT ενώ συνήθως είμαι στις 4 με 5 ώρες.
  5. έχει κανείς δοκιμάσει να παραγγείλει τέτοια θήκη με εκτυπωμένη πλάτη; https://www.frogs.gr/vincent-van-gogh.html?model=5750&type=6414&skr_prm=WyIyNGY4YjJmOS1lZDA1LTRkMGQtOTM3Yy04NGEyODY2N2U3MDgiLDE3MDg2MzUxODM4NzEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
  6. πολύ καλή η σύγκριση σου! Επειδή έχω ήδη την 3 στο ίδιο χρώμα, μπορείς σε παρακαλώ σε σχέση με την 5 εαν έχουν το ίδιο πλάτος στις γωνίες; νομίζω ότι λίγο πιο φαρδιά η 5 λόγω των "εξογκωμάτων". Ποια έχει το καλύτερο κράτημα στο πλάι;
  7. φοβάμαι ότι θα υπερθερμαίνεται με την ασυρματη φορτιση. Είχα ένα S20 fe να φορτίζει ασύρματα και να είναι hotspot και ζεσταινόταν τόσο πολύ που το κινητό έκοβε την ασύρματη φόρτιση.
  8. αν θες να το φορτίζεις όσο είναι συνδεμένο με Android Auto ασύρματα θα ζεσταίνεται υπερβολικά και θα διακόπτει την ασύρματη φόρτιση. Για κάθε αλλη χρήση νομίζω οτι ειναι φοβερό αξεσουάρ!
  9. τι έχεις παραγγείλει εκτός από αυτές τις 2;
  10. σου ήρθαν οι θήκες; έκανες σύγκριση; περιμένω εντυπώσεις.
  11. κοίτα Spigen θήκες made in S.Korea με τιμές κάτω από 15 ευρώ και φοβερή ποιότητα. Οι φτηνότερες θήκες της Samsung είναι κοροϊδία πιστεύω.
  12. τέλεια, περιμένω την σύγκριση σου για να έχω μια εικόνα. Ψήνομαι για την Ringke Fusion Bold και την Zero One της Spigen.
  13. Πολύ ωραία θήκη φαίνεται, αν και φανατικός της spigen σε όλα μου τα κινητά απο το Ρ20 Pro μέχρι τώρα, θα ήθελα να την δοκιμάσω επειδή είναι διάφανη πίσω και έχει ανάγλυφο μοτίβο στο πλάι. Πάντως με την Spigen Liqud Air είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος τόσο στο S23U και στο 24αρι. Δεν μου έχει φύγει ποτέ από τα χέρια γιατί έχει σε όλες τις πλευρές εξαιρετικό κράτημα λόγω του ανάγλυφου μοτίβου που έχει παντού.
  14. Ψήνομαι ήδη...στο πλάι τι κράτημα έχει; Είναι καθόλου ανάγλυφο στο πλάι δηλαδή;
  15. Αναρωτιέμαι εμείς που το προπαραγγείλαμε από την μαμά Samsung, θα μας δώσει κανένα καλό κουπόνι του χρόνου για το 25αρι; Απλά αναρωτιέμαι γιατί ο χρόνος γρήγορα περνά...
  16. πως είναι απο προστασία η θήκη; διαβάζω ότι γλυστράει εύκολα και η οθόνη δεν προστατεύεται επαρκώς οταν έχεις το κινητό ανάποδα. Ισχύουν αυτά; Εγώ στο δικό μου φοράω την Spigen Liquid Air αλλά την συγκεκριμένη Spigen που πήρες την ζαχαρώνω από την εποχή του S23 Ultra. έρχεται μαζί με διάλυμα που ψεκάζεις;
  17. Θα το δοκιμάσω αν και τώρα που το έσπρωξα πιο δυνατά στη θέση του είναι οκ. Έλεος ρε Samsung...το HEVC υποστηρίζει HDR 10+ ενώ το άλλο είναι αρχαίο codec!
  18. Το ΑΙ generated slow motion σας λειτουργεί σε όλα τα βίντεο ή επιλεκτικά; Στο δικό μου σε όσα θέλει και όχι στα δικά του! Σε αποθηκευμένα παλιότερα βίντεο δουλεύει, όχι όμως σε όσα τραβάω με αυτό!
  19. Ναι γιατί όταν το s pen είναι εκτός κινητού ή το βάζω το δάκτυλο μου πανω του ενώ είναι στη θέση του για να μην συντονιζετε δεν ακούγεται τίποτα.
  20. Καλησπέρα, Το πρόβλημα με το τρίξιμο κατά τη δονηση προκαλείται από το χαλαρό spen. Αν το βγάλεις πρέπει να το σπρώξεις με δύναμη ώστε να μην έχει το παραμικρό τζόγο, αλλιώς θα συντονίζεται κατά τη δονηση και θα ακούγεται. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κακης χρήσης του spen ή ελλατωματικού εξαρτήματος. Το αντιμετωπίζει άλλος;
  21. Όποιος έχει βάλει ez fit Spigen τζαμί μπορεί να μας επιβεβαιώσει αν η λειτουργία του αποτυπώματος επηρεάζεται;
  22. Tο ΕUB είναι και αυτό ευρωπαϊκό έτσι;
  23. Σιγά το πρόβλημα πάντως. Το θέμα είναι να έχει καλή ποιότητα στις φωτογραφίες και όχι χειρότερη από το προηγούμενο μοντέλο. Μιλάω σαν πρώην χρήστης S23U.
  24. Ναι εννοούσα αν έκανες σύγκριση με την οθόνη πριν βάλεις το γυαλί. Ποιο πήρες; το ez fit? Μπαίνει τόσο εύκολα; ο αισθητήρας αποτυπωμάτων πως είναι;
×
×
  • Create New...