Jump to content

xanthiside

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xanthiside

  1. Παιδιά επειδή κουράστηκα να πηγαίνω προς τα πίσω ψάχνοντας,θα ρωτήσω. Το κομμάτι απο το σποτάκι της MARS με τους καλόγερους πως λέγεται; Εχει απαντηθεί σίγουρα παλαιότερα αλλά δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ!:worry:
  2. Πάμε και στα δύσκολα! Πρόκειται για ένα σποτάκι της νόβα που έχει επενδυθεί με ένα καταπληκτικό κομμάτι. Δείχνει κάτι δορυφόρους, γράφει πως είναι η μεγαλύτερη οικονομική επένδυση και σκηνές από ποδοσφαιρικούς αγώνες. Δε μιλάει κανείς. Θα είμαι πραγματικά υπόχρεος για μια απάντηση Οποιος το βρει και περάσει από Ξάνθη ένα κέρασμα από μένα! (οχι αυτό που λέει πως τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται)
  3. Σ'ευχαριστώ πολύ. Να'σαι καλά! Το βρήκα στο DC++
  4. Γειά σας κι από μένα. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γιατι η ερώτησή μου έχει σίγουρα ξαναειπωθεί από άλλον αλλά εγώ δεν κατάφερα να βρώ τίποτα. Θα ήθελα να μάθω τον τίτλο του κομματιού έναρξης από την εκπομπή του σκαϊ "Γυρίσματα". Ευχαριστώ.
  5. Γειά σας κι από μένα. Ψάχνω ένα κομμάτι που έχει παίξει ακουστεί σε διάφορες ελληνικές σειρές αλλά μόνο σαν χαλί. Ξεκινάει με βιολιά και οι πρωτοι του στιχοι είναι: i was burn by the sun, say goodbye to the sea.... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
  6. Ειστε φοβεροί όλοι σας και σας αξίζουν συγχαρητήρια! Αυτό που ψάχνω εγώ είναι το μουσικό "χαλί" από το τρέιλερ ταινιών του FILMNET που καταλήγει: ...remember me...! Η φωνή ακούγεται σαν του Ντέμη Ρούσσου! Αν γνωρίζει κανείς κάτι........
  7. Είστε φοβεροί! Είμαι καινούργιος εδώ μέσα και ψάχνοντας διάβασα όλες τις σελίδες προς τα πίσω!Δεν βρήκα αυτό που ήθελα και σας βάζω στα δύσκολα:Αν ξέρει κανείς ποιό μπιτάτο κομάτι έπεφτε στο τρέιλερ του Κυπέλου Ελλάδος Supersport 2003-2004;;;Με σφυρίχτρα (διαιτητού) στο ρυθμό και ενώ τα γκολ πέφταν βροχή,έδειχνε και μια βραζιλιάνα βαμμένη με τα χρώματα της Βραζιλίας και στο στόμα την εν λόγο σφυρίχτρα!!! Αν ξέρει κανείς....υπόχρεος!!!
×
×
  • Create New...