Jump to content

Cannibal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    657
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Cannibal

  1. Χαίρετε, σήμερα το πρωί δεν μπορούσε να ανοίξει το κινητό μου,με τα πολλά άνοιξε και διαπίστωσα ότι η κάρτα μνήμης sd  κρασαρε,δεν μπορώ να βρω τα αρχεία μου φωτογραφίες κλπ δοκίμασα σε Ubuntu, windows 7 μάταια πριν χάσω αν δεν τα έχω χάσει τι κινήσεις μπορούμε να κάνουμε?

    Ευχαριστώ.

    IMG_20230725_200448.jpg

  2. Καλημερα σας,

     

    Ηθελα να ρωτησω Αν καποιος γνωριζει εχει παει σε εταιρειες που ανακυκλωνουν παλιες ηλεκτρικες συσκευες και σου δινουν ενα αντιτιμο , το μονο που μου ειπαν ειναι οτι αναλογα το υλικο σε πληρωνουν παραπανω πληροφοριες δεν βρηκα δεν λενε ... εχω καποιες σκουπες παλιους πυργους ΗΥ, κλπ κ σκεφτομαι να τα πηγαινα.

     

    Αν ειχε καποιος ετσι μια εικονα θα ηθελα να μου πει την αποψη του .

  3. Γεια κ χαρα σας,

     

    Εχω να κανω καποιες ερωτησεις οσον αφορα το προβλημα με το Google Nexus S , πλεον δεν ανοιγει το κινητο παραθετω εν ολιγοις την ιστορια " Θα σας αναφερω το προβλημα σχετικα με το κινητο που ειχα, ελαβα 3 αρχεια φωτογραφιων μεσω Viber εκ τοτε το κινητο εκανε 2 reboot και Δεν ξανα μπηκε ποτε δεν ξανα μπουταρε στο συστημα , οταν το αφηνες επι 2 με 2μιση ωρες καποια στιγμη εμπαινε στο συστημα εδειχνε ως το σταδιο του μοτιβου .

     

    Αυτο γινοταν για καποιες ημερες εως οτου εφτασε η στιγμη να Μην αναβει πλεον .

     

    Κ ενω φορτιζε κανονικα διεκοπηκε κ αυτο , σε μια μετρηση εδειξε οτι φορτιζει πολυ χαμηλα το οποιο οφειλεται στο βυσμα φορτισης? στο κυκλωμα φορτισης? "

     

    Απο οσα μαγαζια και μια εταιρεια ανακτησης κανεις δεν μου απαντησε τι εχει το κινητο ,η εταιρεια δεν μπορεσε να κανει ανακτηση διοτι δεν μπορει να επεμβει στο android .

     

    Απο κει κ περα τι πιθανοτητες εχουμε για τα δεδομενα που με καινε παρα για το samsung . :worry:

  4. Η απαντηση που ελαβα απο μια εταιρεια Ανακτησης Δεδομενων ηταν " Δυστυχώς πρόκειται για αδύνατη ανάκτηση. "

     

    Οταν ρωτησα τι εχει το κινητο ειναι θεμα hardware - software δεν ξερανε κ επρεπε εκ νεου να ρωτησουν .

     

    Για να μην το κουραζουμαι οταν λιγο πιεσα την κατασταση ειπαν οτι το λειτουργικο "ζηταει " system restore και με βαση αυτο δεν μπορουν να ανακτησουν τα δεδομενα κ καλο ειναι να κανετε στα Samsung back up .

     

    Τελειως ακυρη απαντηση δεν αξιζει να ασχοληθω αλλο με το εν λογω μαγαζι δυστηχως εχει κ 5 αστερια κριτικη..

    Το θεμα ειναι να βρεθει καποιος να διορθωσει τα bugs του software .

  5. Θες να πεις επίσημα μεγάλα μαγαζιά τύπου public Germanos plaisio κλπ με το σέρβις τους που είναι επιπέδου 5χρονου με παιχνίδια μαστροχαλαστη;

     

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

     

    Οχι οχι αυτοι που αναφερεις Δεν το ανελαβαν καθολου απλα εβγαλαν ενα πορισμα κ δεν μπηκαν στην διαδικασια να ασχοληθουν ειπαν χτυπησε η μνημη δεν γινεται επαναφορα τα χασατε ολα , οποτε δεν ασχοληθηκα κ εγω παραπανω μαζι τους .

    Αλλου το πηγα αλλα εχασα 2 μηνες καιρο...

  6. Βάλτο στον φορτιστή και πάτα volume + και volume - μαζί και power να δεις μπαίνει στο μενού του bootloader;

     

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

     

    Ειναι ηδη σε εταιρεια ανακτησης δεδομενων το κινητο διοτι δεν εβγαινε ακρη με τον bootloader ουτε με αλλα που δοκιμασα, οπως επισης κ στα διαφορα μαγαζια που το αφησα δεν υπηρξε φως .... θα τοποθετηθω κ για μερικους που θελουν να λεγονται "επαγγελματιες "

  7. Χαιρετε ,

     

    Ποια η αποψη σας σχετικα με την ανακτηση δεδομενων απο κινητο τηλεφωνο ?

     

    Υπαρχει προβλημα σε συσκευη κ πρεπει να σωθουν αρχεια οπως επαφες , sms , εικονες , βιντεο κλπ Αν ειναι θεμα πλακετας του κινητου οι εταιριες αυτες μπορουν να σωσουν την παρτιδα ?

     

    Ευχαριστω .

  8. Καλημερα σας,

     

    Σχετικα με το κινητο μου ηθελα να καποιες "αφελης" ερωτησεις , Εδω και 10ημερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα εσταλησαν 3 αρχεια φωτογραφιων απο το viber και το κινητο εκανε επανωτα 3 reboot εκ τοτε Δεν ξανα ανοιξε ποτε παρα μονο εκανε boot και αφηνωντας το μονο του μετα απο κανα 2 ωρο εμπαινε μεχρι το σταδιο του μοτιβου κ μετα ξανα boot παλεψα μεσω του adb να μπορεσω να σωσω τα Αρχεια - Δεδομενα μου που με ενδιαφερουν ματαια ομως , χθες αποφασισε να Μην ξανα ανοιξει ποτε να μην φορτισει ποτε , το πηγα σε καποια μαγαζια Αλλοι λενε ειναι πλακετα ( τελος δεδομενα κλπ ) , αλλοι βρηκαν την φορτιση του χαμηλη μου ειπαν 0,4 οτι δινει .

     

    Ειμαι καπως πιο επιφυλακτικος το ψαχνω για τα Δεδομενα μου να σωθω Αν Δεν εχουν χαθει ,Σαν κινητο ας παει στο καλο δεν με νοιαζει .

     

    Μπορει να ειναι η θυρα φορτισης πχ κ με αλλαγη της να παλεψει παλι να ανοιξει το κινητο , απλα επειδη ειναι παλιο αρκετα πολλα σου μαγαζια σου λενε παρε καινουργιο κ ετσι .

     

    Περιμενω κ την δικη σας γνωμη σε ολο αυτο .

     

    Ευχαριστω .

  9. Καλο μηνα στην ομαδα ,

     

    Αντιμετωπιζω προβλημα με το κινητο μου,

     

    ενω ηταν σε λειτουργια εκανε επανωτα 2 reboot κ αυτο ηταν απο κει κ περα περα μενει στο σημα της google και δεν μπαινει στο μενου , σας παραθετω 2 εικονες να με συμβουλεψετε πως να κινηθω δεν εχω κινητο και καταλαβαινεται εχω θεμα .

     

    https://ibb.co/i2UOn7

    https://ibb.co/hT5US7

     

    Μεσω viber μου εστειλαν 2 εικονες σχετικα με την εργασια μου φοβαμαι μηπως ειναι ιός και ετσι το κινητο δεν ανοιγει δεν θελω να χασω επαφες κλπ τι κανουμε??

     

     

     

    Σας Ευχαριστω.

  10. Να με συγχωρεσετε για το 2πλο ποσταρισμα.

    Αντιμετωπιζω προβλημα με το κινητο μου,

     

    Απο χθες το απογευγμα το κινητο ενω ηταν σε λειτουργια εκανε επανωτα 2 reboot κ αυτο ηταν απο κει κ περα περα μενει στο σημα της google και δεν μπαινει στο μενου , σας παραθετω 2 εικονες να με συμβουλεψετε πως να κινηθω δεν εχω κινητο και καταλαβαινεται εχω θεμα .

     

    https://ibb.co/i2UOn7

    https://ibb.co/hT5US7

     

    Μεσω viber μου εστειλαν 2 εικονες σχετικα με την εργασια μου φοβαμαι μηπως ειναι ιός και ετσι το κινητο δεν ανοιγει δεν θελω να χασω επαφες κλπ τι κανουμε??

     

    Περιμενω νεα σας ,

     

    Σας Ευχαριστω.

  11. Καλημερα σας ,

     

    Απο χθες το απογευγμα το κινητο ενω ηταν σε λειτουργια εκανε επανωτα 2 reboot κ αυτο ηταν απο κει κ περα περα μενει στο σημα της google και δεν μπαινει στο μενου , σας παραθετω 2 εικονες να με συμβουλεψετε πως να κινηθω δεν εχω κινητο και καταλαβαινεται εχω θεμα .

     

    https://ibb.co/i2UOn7

    https://ibb.co/hT5US7

     

    Περιμενω νεα σας ,

     

    Σας Ευχαριστω .

  12. Χαιρετε

     

    Ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με μια sim παλια που εχω και θελω να παω στην Wind να την κοψω για να την βαλω σε αλλη συσκευη αυτο εχει καποιο επιπελον κοστος? Ειμαι συνδρομητης με συμβολαιο στην εταιρεια .

     

     

    Ευχαριστω .

  13. Χαιρετε σε ολους ,

     

    Ηθελα να κανω μια τυπικη ερωτηση οτι ψωνιζεις παιρνεις λενε , εχει χαλασει εδω κ μηνες το πλαινο κουμπι του power on/off για το το Homtom εχω επικοινωνησει πρεπει να παει Θεσσ/νικη στα κεντρικα για να το επισκευασουν.

     

    Γνωριζει καποιος Αν θα επαναφερουν σε εργοασιακες ρυθμισεις κλπ ή επειδη ειναι προβλημα hardware Δεν το επηρρεαζει καπου.

     

    * Εννοειται οτι θα κανω τα απαραιτητα απο θεμα back up .

     

    Ευχαριστω .

  14. ολα καλα εβγαλα μερικες θα βγαλω και οτι αλλο ειναι κ πιστευω θα μεγαλωσει ο χρονος αναμονης της μπαταριας , αναγκαστικα θα πρεπει να παρω κ 2η για back up διοτι δεν μπορω να βγαινω και να ψαχνω λυση για φορτισμα..
  15. Οσο για το πλαινο κουμπι power button πρεπει να σταλει Θεσσαλονικη και μετα απο 4-5 εργασιμες στο επιστρεφουν μου ειπαν.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Βάλε ένα άλλο πληκτρολόγιο πχ anysoftkeyboard και απενεργοπoιησε το bagan

    Σβηνεις τα: baterry repair, cache defrag,cool battery saver,droid info, documents to go, facebook & messenger

    Το doubletap το έχεις απενεργοποιημένο;

    To chrome άλλαξέ το με το fastest mini browser και τον via browser που είναι γρήγοροι

    και firefox για τις σελίδες που μπορεί να έχεις πρόβλημα στο άνοιγμα

     

    Και ρυθμίζεις το τηλέφωνο στο 2G

     

    για περισσότερα πρέπει να το κάνεις ρουτ, ώστε να κόψεις τις διαφημίσεις που τρώνε μπαταρία και κάποιες εφαρμογές που μπορεί να τρέχουν στο παρασκήνιο και τώρα δεν μπορείς να τις ελέγξεις.

     

    Δυστηχως κανενα απο αυτα δεν γινεται η μαλλον εγω περασα τις εφαρμογες αυτες επισης και σε αλλο κινητο που ειχα δεν αντιμετωπιζα το θεμα αυτο τοσο αμεσα να τρωει την μπαταρια ... αν τις βγαλω ολες αυτες οκ συμφωνω το κινητο θα κραταει αλλα θα μου ειναι και αχρηστο δεν θα κανω λειτουργιες που θα θελω..

×
×
  • Create New...