Jump to content

skatzoxoiros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    900
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by skatzoxoiros

  1. 2 ώρες πριν, ilka71 said:

    τώρα έχουμε το σταθερό της ΔΕΗ και λήγει 13 Φλεβάρη. εάν θέλουμε να μην μας πάνε στο πράσινο αλλά εμείς θέλουμε το σταθερό μπλε τι κάνουμε, ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε; 

    Αυτή τη στιγμή το πράσινο τιμολόγιο είναι πολύ πιο φθηνό από το μπλέ και δεν έχει δέσμευση παραμονής. Πρότασή μου είναι να μπεις στο πράσινο και βλέπουμε.

    • Like 1
  2. 12 ώρες πριν, Machete_ said:

    Βέβαια έχει...τα έχω δοκιμάσει όλα. Ψάχνει...και στο τέλος λέει δεν βρέθηκαν κανάλια 

    Α) Δοκίμασε τη κεραία και τη καλωδίωσή σου βάζοντας μια αλλη TV στο ίδιο καλώδιο. 

    Β) Βεβαιώσου οτι βάζεις το καλώδιο της κεραίας στη σωστή υποδοχή, αυτές οι τηλεοράσεις που έχουν ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη έχουν και δεύτερη είσοδο κεραίας (που είναι βιδωτό φισάκι αλλα αν το φις του καλωδίου σου είναι ταλαιπωρημένο, μπορεί να "κουμπώσει")

    Γ) Στην αναζήτηση βεβαιώσου οτι επιλέγεις "Επίγεια ψηφιακά κανάλια" όχι "Καλωδιακά κανάλια". 

    Αν όλα τα παραπάνω είναι σωστά, απευθύνσου στο service. 

    • Thanks 1
  3. Με πήραν τηλέφωνο απο την ΔΕΗ να αλλάξω το συμβόλαιό μου απο το Online Home Enter+ (0,17€/KWh με την έκπτωση συνέπειας) που λήγει τον Μάιο του 2023 σε απλό με ρήτρα, γιατι βγαίνει φθηνότερα λέει με την επιδότηση. 

    Η κοπέλα επέμενε και οταν την ρώτησα τι θα γίνει αν τον επόμενο μήνα κοπεί η επιδότηση γιατι τελειώσαν τα λεφτά, κόλλησε. 

    Τελικά παρέμεινα εκεί που ήμουν... μου αρέσει η σταθερότητα! 😛

  4. On 11/4/2022 at 11:05 ΠΜ, skatzoxoiros said:

    "Ενεργοποίηση" εννοεί τη μεταφορά στο δίκτυο της ΔΕΗ, ή την αίτηση; Εγω έκανα online αίτηση την Παρασκευή το βράδυ, μετά το ποστ του φίλου μας που τελικά βγήκε σωστός!

    Ενημερωτικά, στην σύμβαση που μου έστειλαν σήμερα 12/4/22 να υπογράψω σε αίτηση που έκανα στις 8/4/22, το τιμολόγιο που εχει συνημμένο είναι το παλιό. (0.18 & 0.13) 

    Θα ανάψω λαμπάδα στον φίλο μας που μας ενημέρωσε άμεσα και σωστά για την αύξηση! 🥰

  5. Eπικοινώνησαν απο την NRG μαζί μου και μου ανακοίνωσαν οτι επειδή το NRG Fixed 4U στο οποίο έκανα συμβόλαιο τέλη Οκτωβρίου (0.09775€/kWh με έκπτωση συνέπειας + πάγιο) καταργήθηκε, με μεταφέρουν σε αλλο συμβόλαιο με ρήτρα. Ο υπάλληλος μάλιστα προσπάθησε να μου το χρυσώσει (οτι δεν εχει πάγιο, ουτε δέσμευση αποχώρησης και παίρνω και την ενίσχυση απο το κράτος... ) οταν κατάλαβε οτι μιλάει με άτομο που ξέρει τι του γίνεται, μου ζήτησε να το σκεφτώ και θα με ξαναπάρει την Παρασκευή  (το αργότερο μου είπε). Του ζήτησα να τα δω γραπτώς ολα αυτά, μου είπε οτι μου εχουν στείλει επιστολή αλλα προφανώς δεν την εχω λάβει ακόμη. 

    • Like 1
  6. On 23/2/2022 at 6:38 ΜΜ, evripidis4 said:

    Καλησπέρα. Είμαι στην Protergia σε πρόγραμμα με ρήτρα αναπροσαμογής και μου ήρθε χθες το κουστούμι που λόγω αντλίας θερμότητας είναι μεγάλο. Ανανέωσα πέρσι τον Μάιο αλλά τα 70 ευρώ ποινή είναι πολύ μικρό ποσό σε σχέση με αυτό που θα εξοικονομήσω αν αλλάξω σε πρόγραμμα χωρίς ρήτρα. Είμαι ανάμεσα στο online της ΔΕΗ και fixed4U της nrg, Από αυτά που καταλαβαίνω συμφέρει αυτό της nrg με 0,148 παρόλο που έχει μεγάλο πάγιο, μιας και προσφέρει έκπτωση συνέπειας 20%. Η έκτπτωση αυτή φαντάζομαι πηγαίνει σε όλο το ποσό; Είναι κάποιος που έχει αυτό το πρόγραμμα να μου πει τις εντυπώσεις του; Έχω κάνει δήλωση ενδιαφέροντος και περιμένω να μου τηλ από την εταιρία. Ευχαριστώ πολύ. 

    Η χρέωση 0.148€/kWh είναι ΜΕ την έκπτωση συνέπειας. Χωρίς την έκπτωση, η χρέωση της kWh ειναι 0.185€. 

    Το πάγιο μην σε φοβίζει, είναι κλιμακωτό ανάλογα την κατανάλωσή, και στο σύνολο βγαίνει ίδιο περίπου ποσό με της ΔΕΗ Online. Αν οι κατανάλωσή σου είναι μεγάλη, σε συμφέρει περισσότερο το NRG fixed 4U απο της ΔΕΗ. 

  7. 8 ώρες πριν, DjTony said:

    Μπορεί να μου δώσει κάποιος τις τιμές χονδρικής κάθε μήνα έως τώρα; ή αν ξέρουμε και τον επόμενο μήνα; πήγε και έκανε ο πατέρας μου το zero της watt and volt και του είπαν λέει 0,10 είναι κύριε η τιμή χονδρικής αυτή τη στιγμή και το πίστεψε και το έκανε. Να του αποδείξω ότι δεν είναι τόσο μπας και προλάβει να το ακυρώσει...

    Sent from my SM-G998B using Tapatalk
     

    Ειναι πολύ κρίμα και άδικο που κοροϊδεύουν μεγάλους ανθρώπους και άτομα που δεν το εχουν ψάξει. Η ρήτρα τους βγαίνει βάση ενός μαθηματικού τύπου που δε τον λύνει ούτε καθηγητής μαθηματικών. Δυστυχώς, εφόσων υπέγραψε, εχει αποδεχτεί τον μαθηματικό τύπο και μετά θα του πούνε οταν υπέγραψες είχε πέσει, τώρα ξαναανέβηκε. Και αν θελήσει να φύγει θα χρεωθεί την ρήτρα αποχώρησης... (απο αυτά ζούνε)

  8. 2 ώρες πριν, DjTony said:

    0.32 σταθερή ή αλλάζει κάθε μήνα ανάλογα τη χονδρική;

    Sent from my SM-G998B using Tapatalk
     

    Αλλάζει κάθε μήνα. Το 0,32€ το είδα στον λογαριασμό του κουμπάρου μου για τον μήνα Οκτώβριο, την στιγμή που στον δικό μου λογαριασμό στο απλο συμβόλαιο της W&V η τιμή της kWh ΜΑΖΙ με την ρήτρα έβγαινε 0.28€! Μιλάμε για απάτη! Εννοείται οτι φύγαμε και οι δυο (ευτυχώς εγκαίρως). 

  9. 27 minutes ago, ilka71 said:

    Zero – WATT+VOLT (watt-volt.gr) αυτο που εχει την παγιδα?

    Σε λογαριασμό ZERO στου κουμπάρου μου του μηνός Οκτωβρίου με μια απλή διαίρεση βρήκαμε οτι του χρεώσανε την kWh ... 0.32€ (!!!) την στιγμή που εγω, στο Liberty choice home της W&V με την ρήτρα η kWh μου έβγαινε 0.28€. Ασε που οταν τον μεταφέρανε στο ZERO του ανανεώσανε το συμβόλαιο και πλήρωσε ρήτρα αποχώρησης για 2 χρόνια... 

  10. 12 ώρες πριν, ilka71 said:

    βέβαια όταν πέσουν οι τιμές θα μείνω με τα 0.18 τριπλάσιο από τα 6.5 λεπτά του ηρωνα. μπέρδεμα. όλα εξαρτώνται από το πόσους μήνες θα έχουμε την μεγάλη ρήτρα.

    Άποψή μου... μην περιμένετε να πληρώσουμε ξανά τόσο φθηνές τιμές kWh... (εννοώ χωρίς ρήτρες) . 

  11. 3 ώρες πριν, Yrrah said:

    Πήγαν και εμένα να με παραμυθιάσουν να βάλω το ZERΟ οταν έκανα αίτηση μεταφοράς στην ΔΕΗ …

    Πάτε καλά λεω ;;

    Χωρίς να ξέρω μια σταθερή τιμή/KWh και να παιζω τζόγο κάθε μήνα τι χρεωση θα εχω ;;

    Μεγάλοι απατεώνες 

     

    Είμασταν W&V με τον κουμπάρο μου, και αυτός δέχτηκε την πρότασή τους για αλλαγή σε ZERO. Εγω περίμενα να δω λογαριασμό του γιατι δε μου ελεγαν τιμή kWh. Οταν ο κουμπάρος μου μου έφερε τον λογαριασμό του και κάναμε την διαίρεση έτριβα τα μάτια μου και πήγα NRG fixed με 0.09775 kWh + ΦΠΑ + πάγιο. (Δεν υπάρχει πλέον αυτή η χρέωση). Εμένα μου χρεωσαν ρήτρα αποχώρησης 50€ (βγήκαν απο τον πρώτο λογαριασμό στην NRG) ενω του κουμπάρου μου του ζήτησαν 100€ γιατι το ZERO που έκανε είναι για δυο χρόνια!!!

    • Like 1
    • Confused 1
  12. Τελικός λογαριασμός με κατανάλωση 15/11/21 εως 15/12/21 στην W&V στο πρόγραμμα "Liberty choice home" χρέωση για 514 kWh 165€ μαζί με τη ρήτρα. Τουτέστιν 0.318€ η kWh + ΦΠΑ. Την κατάσταση έσωσε λίγο η πίστωση του ταμείου ενεργειακής μετάβασης που ηταν 47€. 

    Τους χαιρέτησα κλέφτικα. (Εχω προλάβει το NRG fixed στα 0.09775€ /kWh) 

     

  13. Παρήγγειλα από Gearbest τηλέφωνο, το έστειλαν συστημένο και έγραψαν πάνω στη συσκευασία ότι είναι mobile phone και 50ευρώ, φυσικά πέρασε τελωνείο, η τιμή του ήταν 106 και τα εκτελωνιστικά 55.

    Πλεον ότι έρχεται απο χώρα εκτός Ευρώπης ανοίγεται και εκτελωνίζεται. Οπότε ότι και να είχαν γράψει οτι περιέχει το κουτί, ότι αξία και να είχαν βάλει, και δώρο να ήταν ή δείγμα, θα εκτελωνιστεί με την τρέχουσα αξία του την στιγμή του εκτελωνισμού. Αυτό σημαίνει οτι αν εσύ αγόρασες την συσκευή σε κάποιο flash sale και τώρα η τιμή της συσκευής είναι μεγαλύτερη γιατι το flash sale τελείωσε, θα πληρωσεις ΦΠΑ και δασμούς για την αξία της συσκευής σήμερα, ας την αγόρασες στην μισή τιμή για παράδειγμα...

    Στην περίπτωσή σου το ΦΠΑ που πλήρωσες είναι 40€ (τα υπόλοιπα 15€ είναι τα έξοδα εκτελωνισμού) που αντιστοιχεί σε συσκευή αξίας 160€ περίπου. (Ρίξε μια ματιά αν η συσκευή σου έχει αυτή την τιμή αυτή την στιγμή)

  14. Σήμερα παρέλαβα και εγώ κινητό που είχα αγοράσει πριν 45 ημέρες απο το Geekbuying, αξίας 107€ και αποστολή με Singapore Post, με εκτελωνισμό 43.80€ (28.8€ ΦΠΑ + 15€ έξοδα εκτελωνισμού)... Πάνω στο δέμα είχαν σημειώσει αξία 120€ ενω εγω το αγόρασα σε προσφορά 107€...
  15. Για αυτούς που ψάχνουν οθόνη LCD με digitizer και frame (πλαίσιο) θα το βρουν εδώ: http://www.ebay.com/itm/142298482324

    Προσοχή στις οθόνες LCD με Digitizer αλλα χωρίς πλαίσιο που παίζουν 5 - 10€ φθηνότερα θα σας παιδέψουν παρα πολύ και μπορεί να την καταστρέψετε πολύ ευκολα στο κόλλημα. Η καλύτερη λύση είναι το σετ που έδωσα παραπάνω που σου δίνει και τα απαραίτητα εργαλεία για την αποσυναρμολόγηση - συναρμολογηση του κινητού.

    Λίγη προσοχή θέλει στο ξεκόλλημα της μπαταρίας απο το παλιό frame (πλαίσιο) να μην την χαλάσετε.

×
×
  • Create New...