Jump to content

Lerris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    812
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Lerris

  • Ημ. Γέννησης 06/08/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Lerris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα παρακαλέσω μόνο όποιος το δει και έρθει να πει εντυπώσεις να βάλει spoiler tags και να μην του ξεφύγει τίποτα από την πλοκή! :)
  2. Ναι, όντως άλλαξε η ηθοποιός. Εμένα πάλι, η καινούργια μου φαίνεται καλύτερη. Η προηγούμενη παραήταν αντράκι στο ρόλο, ενώ αυτή μου φαίνεται πως το παίζει στο σωστό μέτρο. ;) Btw, πολύ καλύτερο το δεύτερο επεισόδιο από το πρώτο. Είχε πολύ γέλιο!
  3. Τελικά μαθεύτηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας και θα είναι στις 30 Οκτωβρίου: http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=60&parent_id=45&movie_id=001849 Μια εβδομάδα δηλαδή από αυτή της Αμερικής. ;) Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίξει ειδική προβολή και πάλι στις 23, 24 όπως συνέβη και πέρσι. Θα το ξέρουμε από βδομάδα. :rolleyes:
  4. Ωραία! :D Ας ελπίσουμε να γίνει και φέτος! Πέρυσι ήθελα πολύ να πάω στην πρώτη προβολή αλλά δεν βόλεψε. Φέτος πιστεύω να μπορέσω! :p
  5. Ευχαριστώ. Μακάρι να ισχύει... Πέρσι πάντως, στο 4, ήρθε με μια βδομάδα καθυστέρηση η επίσημη πρεμιέρα, ενώ στα Village είχε ειδική προβολή την ίδια βραδιά με την Αμερική. ;)
  6. Για εξωτερικό ξέρω. ;) Για Ελλάδα ρωτάω αν έχει μαθευτεί πότε έρχεται.
  7. Ξέρει κανείς αν έχει ανακοινωθεί πότε θα είναι η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας στις Ελληνικές αίθουσες;
  8. Yep, that's me! Ευχαριστώ, να'σαι καλα! Χε, χε! Μην το λες! Με τον Λούκας ποτέ δεν ξέρεις! Για όλα είναι ικανός έτσι όπως το'χει χάσει τελευταίως! :p
  9. Ναι, το τρέιλερ είναι όντως του τρίτου κύκλου. Θυμάμαι που το είδα πέρσι λίγο πριν αρχίσει ο τρίτος κύκλος. Φανταστικό τρέιλερ πάντως!
  10. Κι όμως, αν πάτε εδώ, στο Σάββατο 12 Απριλίου, και μπείτε στην περιγραφή του επεισοδίου του ΟΤΗ θα δείτε ότι γράφει την πλοκή του 5x01. Οπότε, θα ξεκινήσει να προβάλει και τον 5ο κύκλο αμέσως. ;)
  11. :blink: Ελπίζω να μην αληθεύει με τίποτα! Είπαμε έγινε μία, έγινε δύο, τέρμα!
  12. Κοίτα, εγώ είμαι ικανοποιημένος με την ως τώρα πορεία της σειράς. Νομίζω πως φέτος το πάνε πολύ καλά και η μεταπήδηση 4 χρόνια μπροστά ήταν έξυπνη κίνηση και την εκμεταλλεύτηκαν καλά Αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και διάθεση, πιστεύω θα είναι καλή και η επόμενη σαιζόν! ;) Α, και μην ξεχνάμε ότι επανέρχονται Οπότε από φέτος κιόλας η σειρά θα γίνει και πάλι πιο πικάντικη! :cool:
×
×
  • Create New...