Jump to content

nikosmilos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    462
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by nikosmilos

  1. On 3/2/2023 at 7:34 ΜΜ, DimitrisAndNiki said:

    Μου κάνει εντύπωση πως αυτό το υπέροχο ρολόι έχει αυτό το νεκρό νήμα...
    Δεν το έχει πάρει κανείς;;;
    Όσο διαβάζω για αυτό και βλέπω reviews τόσο νοιώθω την υπεροχή του και ψήνομαι....

    Το έχω 3 μήνες περίπου και είναι πολύ καλό σχεδόν σε όλα του. Το συνιστώ..

    • Like 1
  2. 22 ώρες πριν, ChristosGeo said:

    Και εμένα η μπαταρία είναι πολύ κακή. Δεν κρατάει καθόλου. Ευτυχώς έχει τη ταχεία φόρτιση, αλλιώς θα είχα ξενερώσει. 

    Επίσης η κάμερα είναι μέτρια. Ειδικά σε χαμηλό φωτισμό. Η έλλειψη του OIS είναι μεγάλο μείον. 

    Στα θετικά είναι ότι πάει σφαίρα, η οθοναρα και τα ηχεία. 

    Τώρα το software είναι θέμα προτίμησης. Εγώ το έχω συνηθίσει το Miui. 

    Εμένα η ερώτησή μου ήταν γιατί ακόμα δεν έχω πάρει αναβάθμιση. Όσο για τα άλλα συμφωνώ , δηλαδή και μένα η μπαταρία δεν πολυαντέχει αλλά αφού σε κανά 20λεπτο είναι έτοιμη , δεν υπάρχει πρόβλημα..

  3. 10 minutes ago, tiniakos said:

    Μια χαρά και η μπαταρία και η κάμερα, το 11t pro παραμένει φοβερό vfm. 

    Από χτες είμαστε και με Miui 14 το οποίο φυσάει. 

    Εμένα γιατί δεν?????

  4. On 14/6/2022 at 6:03 ΜΜ, Sleep said:

    Τον τελευταιο καιρο και σε μενα βγαζει αυτην την ειδιποιηση. Σε μενα εχει βελακι που προχωραει σε αλλη καρτελα που δινει παραπανω πληροφοριες για την αρτηριακη ανελαστικοτητα. Δεν σου κρυβω πως στην αρχη ανησυχησα. Ομως δεν καταλαβα πως μπορεσε κι εβγαλε τετοιο συμπερασμα. Ποια ειναι τα δεδομενα του για τετοιο πορισμα ??? μαλλον για μουφα μυ φαινεται 

    Αν το προχωρήσεις στο τέλος σου λέει ότι η συσκευή σου δεν υποστηρίζει αυτά τα δεδομένα.Μία  μ@λ@κι@ δηλαδή.

  5. Μετά από περίπου ένα χρόνο συμβίωσης με το pro , στο θέμα των μετρήσεων έχω να πω τα εξής. Με περπάτημα σε διάδρομο η απόκλιση που υπάρχει στα μέτρα είναι περίπου 5% ( προς τα πάνω ) ,ίσως και λιγότερο. Δεν το θεωρώ και πολύ φάουλ. Στο θέμα των παλμών πάλι σε διάδρομο , μετρώντας με οξύμετρο είναι πάλι στο κοντά , δηλαδή , οξύμετρο 120 , ρολόι 115 ή 125 , πάλι δεν το βρίσκω πολύ λάθος. Εκεί που κάτι δεν πάει καλά είναι ότι κάποιες φορές ''κολλάει'' και δεν ξεκινά καθόλου σχεδόν η μέτρηση των παλμών , ενώ δηλαδή έχω κάνει 1000 μ. και το οξύμετρο δείχνει ήδη 100 πχ παλμούς , το ρολόι δείχνει...65.  Και μετά από λίγο αρχίζει να μετρά. Φυσικά αυτά τα 1000 μέτρα δεν τα λαμβάνει σαν άσκηση , ενώ δείχνει τα μέτρα που έχεις κάνει.

    Σε εξωτερικό χώρο θα έλεγα ότι τα μέτρα είναι σωστά σχεδόν γιατί τα έχω τσεκάρει με άλλες μεθόδους μέτρησης.

    Σίγουρα ένα θέμα είναι και το πόσο σωστό είναι το δέσιμο στον καρπό , γιατί με κάποια λουράκια που δεν ταιριάζουν ίσως ακριβώς στο χέρι υπάρχει θέμα..

    Στο θέμα του οξυγόνου δεν το θεωρώ πολύ αξιόπιστο γιατί εκεί νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ''σφίξιμο'' στο χέρι. Αν είναι λίγο χαλαρό , τρία πουλάκια κάθονται , αν είναι σωστό τα πάει σχετικά καλά. Άρα αν είσαι χαλαρός , στο κρεβάτι πχ , οι μετρήσεις θεωρώ ότι είναι λάθος.

    Και τέλος η μπαταρία αντέχει αρκετά καλά , καθώς πιάνει 8-10 ημέρες , χρόνος νομίζω αρκετά καλός..

    • Like 2
  6. On 28/11/2021 at 10:57 ΠΜ, physikos said:

    Καλημέρα. Σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλά έχω ενδοιασμούς όσον αφορά την μπαταρία του. Το έχει κάποιος πάνω από δύο χρόνια, για να μας πει εντυπώσεις; Έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας του σε σημαντικό βαθμό;
    Προέρχομαι από 2προηγούμενες αγορές κινέζικων ρολογιών που μετά από ενάμιση χρόνο περίπου, έπεσε η μπαταρία τους στο 25%!
    Δεν περιμένω τέτοια ποιότητα με το gt 2, αλλά μιλάμε και για 3x χρήματα.

    Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Για να το έχει κάποιος πάνω από 2 χρόνια λίγο δύσκολο , καθώς τόσο περίπου κυκλοφορεί.Εγώ πάντως που το έχω περίπου τόσο θα έλεγα ότι η μπαταρία του έχει μία μικρή λογική απώλεια.Αυτά..

    • Like 1
  7. 23 ώρες πριν, mivechris said:

    https://consumer.huawei.com/gr/mobileservices/appgallery/

    απο εδω θα κατεβασεις το appgallery και θα περάσεις HMS και Health app.

    του Play Store πέρα του οτι είναι αρχαία έκδοση, δεν ενημερώνεται κιόλας.

    Ευχαριστώ και πάλι. Δούλεψε καλά , και το ρολόι είναι το 2 pro...

  8. 22 ώρες πριν, karamazof53 said:

    Τι εννοείς; Δεν είπα πουθενά ότι αυτό είναι για Huawei τηλέφωνα. εγώ Xiaomi έχω

    Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Και εγώ τέτοιο έχω , αλλά μόνο από το play store μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή . Πως γίνεται λοιπόν να το κατεβάσω από το Huawei?

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση...

  9. On 19/11/2021 at 9:49 ΜΜ, karamazof53 said:

    Κατεβάζεις το appgalery από το επίσημο σάιτ της Huawei, και αφού το κάνεις εγκατάσταση το ανοίγεις και ψάχνεις την εφαρμογή health και την κάνεις εγκατάσταση. Και ενημερώσεις στο εξής κανεις από εκεί. Φυσικά πριν από όλα αυτά ξηλωνεις την παλιά έκδοση του health που έχεις τώρα.

    Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Και αν δεν έχεις ίδια μάρκα τηλέφωνο πως το κάνεις??

  10. 20 ώρες πριν, konakis said:

    @kek Oι Mediatek έχουν  ανέβει αρκετά πάντως, ίσως το απλό ναι να είναι καλύτερο σε μπαταρία, εξάλλου λιθογραφία 6nm έχει...

    Mediatek  έχει? Όχι , οπότε που κολλάει το σχόλιο?

  11. Και εγω ελεγα ειμαι εγω περιεργος που λεω τι λεει το παληκαρι θα μας τρελανει? Παρτε caterpillar αν σας πεφτουν. Τα high end κινητα κανενα δεν ειναι φτιαγμενο για να πεφτει

    Πάντως εμένα παρόλο που μου έχει πέσει κάτω κάμποσες φορές δεν έχει πάθει κάτι (με τζαμάκι φυσικά) ..

  12. Όχι πάνω από 400 ευρώ. Η δική μου άποψη (συγκρίνοντάς το, ακόμη και σήμερα, με πολλά κινητά) είναι πως μπορείς άνετα να το κρατήσεις για 1-2 χρόνια ακόμη απροβλημάτιστα. Με τα λεφτά που θα πάρεις, θα αγοράσεις κάποιo medium range κινητό που δεν θα συγκρίνεται με αυτό που ήδη έχεις και στο οποίο σίγουρα θα εντοπίσεις πισωγυρίσματα σε κάποια components (ποιότητα ήχου, ποιότητα κλήσεων, δέκτη GPS, κτλ-ανάλογα με τη συσκευή). Άσε που η αξιοπιστία αυτής της συσκευής, θα σου λείψει!

    Για να πάρεις σήμερα κάτι αντίστοιχο, πρέπει να δώσεις άλλα τόσα (ή και παραπάνω ανάλογα με το brand) για να ανακαλύψεις ότι οι διαφορές τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλες. Πλέον δίνεις μερικές εκατοντάδες ευρώ παραπάνω για να προσπαθήσεις να εντοπίσεις διαφορές (π.χ βάζοντας φωτογραφίες δίπλα-δίπλα, τρέχοντας benchmark για να δεις τα σκορ, εκκινώντας ταυτόχρονα εφαρμογές για να δεις σε ποια συσκευή θα ανοίξουν λίγα msec ταχύτερα, και άλλα τέτοια. Οι εταιρείες κινητών έχουν μυρίσει αίμα και μας αρμέγουν κανονικά (και καλά κάνουν αφού τους δικαιώνουμε με τη συμπεριφορά μας). Προσωπικά έχω ξενερώσει άπειρες φορές (και πετάξει τα αντίστοιχα χρήματα), διαπιστώνοντας ξανά και ξανά όλα τα ανωτέρω, σαν θύμα του marketing.

    Απόλυτα σωστός..Για να πας στα χαρακτηριστικά του 20 θα πρέπει να σκάσεις μίνιμουμ 800.Άρα ποιος ο λόγος??

  13. Οι ενημερώσεις πώς γίνεται αντιληπτό ότι ήλθαν;

    Μπες από το τηλέφωνο στο ρολόι , πήγαινε στη συσκευή ,κάτω κάτω λέει για ενημερώσεις.Τσεκάρισε να δεις..

  14. Δυστυχώς τα τελευταία firmware το έχουν καταστήσει παντελώς αναξιόπιστο, μόνο για να βλέπεις την ώρα και να απαντάς καμιά κλήση, γράψτε στο φόρουμ της μπας και κάνουν κάτι

    https://consumer.huawei.com/en/community/list/?forumId=10008&subForumsId=10

    Γράψαμε , πήραμε και τηλέφωνα στην εδώ αντιπροσωπεία , αλλά μόνιμα οι ίδιες χαζές απαντήσεις , βάλτε σωστά στον καρπό , κάντε επανεκκίνηση κλπ. Νομίζω αν τα στέλναμε όλοι πίσω για επισκευή ίσως κάτι να γινόταν..

  15. Έχω το gt 2 pro και πάνω από 5 μέρες δεν κρατάει η μπαταρία του . Από χθες στις 10:00 εως τώρα έχει πάει στο 50%

    Εμένα με καθημερινή χρήση για μία ώρα γυμναστικής κρατά περίπου 10-11 μέρες . Στις μετρήσεις έχω πολλές αντιρρήσεις .Δηλαδή στους παλμούς και στην απόσταση..

  16. Εμένα πάλι μου βγάζει λιγότερα χλμ , δηλαδή ενώ κάνω π.χ. 6,4 μου δείχνει 5,8 .Όσο για τους παλμούς άστα να πάνε.Αυτό συμβαίνει και με το απλό 2 και με το pro.
  17. Σημερινό απογευματινό τρέξιμο έξω, νορμάλ μετρήσεις παλμών. Τίποτα το περίεργο.

    Καλημέρα.

    Μία ερώτηση.Πως είσαι σίγουρος ότι οι μετρήσεις είναι εντάξει? Με τι το συγκρίνεις? Με έστω παλιότερες μετρήσεις (πριν τις 20-11) ή έχεις κάτι άλλο? Διότι παντού πλέον διαμαρτύρονται για τις μετρήσεις , αν μπεις στην σελίδα τους για τους πελάτες υπάρχει ειδικό νήμα που όλοι διαμαρτύρονται πλέον για τις μετρήσεις αυτές.Και δεν είναι θέμα αισθητήρα αλλά software καθώς όλο αυτό ξεκίνησε με μία αναβάθμιση προς τα τέλη Νοέμβρη.Για κάνε δοκιμή και με κάτι άλλο.Εκτός αν φοράς παλιά έκδοση και έτσι δεν έχεις πρόβλημα..

  18. Μετα απο επικοινωνια με τη huawei μου ειπαν να κανω απαλοιφη κρυφης μνημης στην εφαρμογη και χθες που ετρεξα οι παλμοι επανηλθαν σε φυσιολογικα επιπεδα. Οποιος εχει θεμα ας το δοκιμασει να μας πει...

     

    Υ.γ. Τι σχεση μπορει να εχει η διαγραφή της κρυφής μνήμης από την εφαρμογή σε σχέση με το πως μετράει το ρολόι τους καρδιακούς παλμούς? Άγνωστο. Πάντως εμένα δούλεψε προς το παρόν

    Πως γίνεται??

  19. Κάντε το να ησυχάσει το κεφάλι σας.Εγώ έδωσα το Honor Magic watch 2 που είχα (στην ουσία ίδιο με το Gt2) και είμαι με το παλιό μου Amazfit Pace όσο περιμένω το Gtr2.Πολλά θέματα τα συγκεκριμένα ρολόγια και απορώ πραγματικά γιατί κάποιοι τα υποστηρίζετε ακόμα.

    Σε fitness activities μονίμως λάθος βήματα και συγκεκριμένα πολλά παραπάνω.

    Καρδιακοί παλμοί τελείως λάθος και συγκεκριμένα αρκετά κάτω από την πραγματικότητα.

    Ακρίβεια GPS για το ανάθεμα αφού ακόμα και σε ανοιχτό χώρο έχανε το σήμα , έδειχνε να περνάω διαγώνια αντί να ακολουθεί το μονοπάτι.Να μη μιλήσω για το υψόμετρο που δίπλα στην επιφάνεια της θάλασσας έδειχνε 30 μέτρα υψόμετρο!

    Όλα αυτά δοκιμασμένα παράλληλα με πλήθος συσκευών από Pace,Band 4,Garmin Fenix,Stratos 3 με ζώνη στήθους Polar ακόμα και με ένα Beurer ρολόι με ζώνη στήθους και "μανταλάκι" στο παπούτσι για να μετράει βήματα.

    Είχε μονίμως τις μεγαλύτερες αποκλίσεις και την χειρότερη καταγραφή και σε παλμούς και σε διαδρομή.

    Να μην αναφερθώ στο θέμα με διπλές τριπλές ειδοποιήσεις, κολλήματα όταν προσπαθούσα να απαντήσω μια κλήση στο ρολόι κλπ.

    Τελικά το μόνο για το οποίο άξιζε ήταν η ομορφιά του και μπαταρία του! Όλα τα υπόλοιπα για κλάματα!

    Τα περισσότερα από αυτά που αναφέρεις δημιουργήθηκαν μετά από μία αναβάθμιση που πήρε το ρολόι προς το τέλος Νοεμβρίου. Μου κάνει βέβαια εντύπωση που κάποιοι δεν το έχουν πάρει είδηση. Πριν υπήρχε μία απόκλιση σε κάποια θέματα , π.χ. αποστάσεις , όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο , οι παλμοί άγγιζαν πολύ κοντά την πραγματικότητα , το Gps δούλευε κανονικά κλπ. Όμως μετά την αναβάθμιση αυτή και παρόλο που ήρθε και άλλη και παρόλο που υπάρχει και νήμα στην Huawei για το θέμα αυτό μέχρι τώρα τίποτα.Έκανα και τηλέφωνο στην εδώ αντιπροσωπεία αλλά ουδέν Ιδωμεν..Πάντως μέχρι τότε θεωρώ οτι ήταν αρκετά καλό και τίμιο ως προς το σύνολο του..

  20. Εμένα πάντως παιδιά δε μου έχει κάνει τίποτα από αυτα που αναφέρετε παραπάνω. Και στους παλμούς στο τρέξιμο βλέπω μια φυσιολογική αυξομείωση ανάλογα με την ένταση που δίνω. Ίσως κάποια ρολόγια να έχουν θέμα σε κάποιο σένσορα γιατί αν δημιουργούσαν θέμα από τις αναβαθμίσεις θα εμφανιζόταν σε όλους μας.

    Νομίζω πως όχι , γιατί το όλο θέμα ξεκίνησε απότομα με μία ''αναβάθμιση'' που δόθηκε κάπου προς το τέλος Νοεμβρίου , γεγονός που το έχει παραδεχθεί και η εταιρεία , υπάρχει σχετικό νήμα , και έχει υποσχεθεί διόρθωση εδώ και ένα μήνα , αλλά μέχρι τώρα ουδέν. Αν κάνεις διάδρομο δε , θα δεις μία διαφορά στα χλμ , της τάξης του 12-15% περίπου , ενώ πριν υπήρχε μία διαφορά περίπου 2-3% (φυσιολογικό).

  21. Καλή χρονιά σε όλους!

    Μπορεί δε ξέρω. Απλώς επειδή κάνω την ίδια διαδρομή κάθε μέρα με άσκηση γρήγορου βαδίσματος, πάνω κάτω οι ίδιοι παλμοί είναι στο ιστορικό και από το προηγούμενο firmware. Τους παλμούς την υπόλοιπη μέρα τους έχω ανενεργους, επομένως αν χάνει εκεί πχ καθιστός κλπ σε ηρεμία δε γνωρίζω το πριν και το τώρα σε τέτοια μέτρηση.

    Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους μας.

    Αν κάνεις διάδρομο , που εκεί η μέτρηση από τον διάδρομο είναι ακριβής , θα δεις πόσο έξω πέφτει πλέον και στην απόσταση.Δηλαδή ενώ πριν στα 6 π.χ. χλμ , έχανε 50-60- μ. (απόλυτα λογικό) τώρα χάνει 500-600 ή και περισσότερα μέτρα. Επίσης στους παλμούς δεν μπορεί ενώ πρώτα είχα μετά από συγκεκριμένη ώρα και ταχύτητα π.χ. 145 παλμούς τώρα να μου βγάζει..100. Ούτε Κενυάτης δρομέας να ήμουνα..Αυτά και πάλι καλή χρονιά..

  22. Είμαι με την έκδοση 1.0.9.88, δεν μου βγάζει άλλη αναβάθμιση, το ρολόι αγοράστηκε προχθές

    Πως μπορώ να το αναβαθμίσω;

    Μην κάνεις τίποτα , μια χαρά είσαι εκεί...

×
×
  • Create New...