Jump to content

spiliot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.329
  • Εγγραφή

  • Days Won

    5
  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by spiliot

  1. Δυστυχώς το roaming στο εξωτερικό με τη nova χρειάζεται υπόλοιπο για να δεχτείς κλήση, την έχω πατήσει και εγώ.

    Και με μια επιφύλαξη αν το θυμάμαι σωστά, αν το φας σε κλήση, ενώ στην Ελλάδα σε κόβει στο 0.01 ευρώ για να μένει υπόλοιπο στο εξωτερικό το μηδενίζει όλο και μπλοκάρει.

    ΥΓ. Και πάλι με επιφύλαξη γιατί πέρασε καιρός και δε το θυμάμαι με βεβαιότητα, νομίζω ότι αν έχεις vowifi ενεργοποιημένο και συνδεθεί τότε έχεις πάλι εισερχόμενες ακόμα και με μηδέν υπόλοιπο. Με vowifi φέρεται όπως στην Ελλάδα.

    ΥΓ2. Μου θύμησες μία φορά κάπου 10 χρόνια πριν που ήμουν στην ΕΕ, έφαγα κατά λάθος το υπόλοιπο κατά τη διάρκεια μίας σημαντικής κλήσης για τη δουλειά (τέλειωσε ο δωρεάν χρόνος και έφαγε από τα λεφτά) και μπλόκαρε και τις εισερχόμενες οπότε δε μπορούσαν να με πάρουν ούτε αυτοί. Προσπάθησα να βάλω νέα κάρτα και είχε πέσει το online σύστημα. Επικοινώνησα με το support, επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε πρόβλημα με τις ανανεώσεις online, τους ζήτησα να μου βάλουν έστω και ένα λεπτό του ευρώ για να δέχομαι εισερχόμενες μέχρι να το φτιάξουν, αρνήθηκαν και ο υπάλληλος αντιπρότεινε "δεν έχετε κάποιον στην Ελλάδα να πάει σε περίπτερο να σας πάρει μία κάρτα;". Τελικά 15 λεπτά μετά έφτιαξε τo online και συνέχισα, το είχα ξεχάσει μέχρι τώρα... απαράδεκτοι μία ζωή.

    • Like 7
    • Thanks 1
    • Sad 1
  2. Βλέπουν τι συσκευή έχεις από το imei αν θέλουν και αν κάνεις επίσημη καταγγελία που ισχυρίζεται κάτι που δεν ισχύει εύκολα μπορούν να το αντιπαραβάλλουν στα πλαίσια της διερεύνησης απάντησης που θα δώσουν. Δε χρειάζονται ψέματα.

    • Like 1
  3. 5 ώρες πριν, nick.76 said:

    Γιατί δεν φαίνεται το εικονίδιο VoLTE.

    https://en.droidwiki.org/wiki/4G_or_LTE:_What_is_shown_when%3F?

    If 4G or LTE is displayed in the notification area is decided by the currently installed operating system (ROM). Usually, this is done based on the network the phone is currently connected, to. To prevent a confusion of the customer, carriers can set that their users see a LTE icon instead of 4G. By default, if the carrier does not overwrite the value, the LTE icon is shown.

    In this configuration, for example, for the carrier Vodafone in Germany, the 4G icon is shown instead of the LTE one:

    <boolean name="show_4g_for_lte_data_icon_bool" value="true"/>

     

    Αυτό δεν έχει σχέση με το VoLTE αλλά με το αν θα εμφανίζεται το εικονίδιο του δικτύου σαν LTE ή 4G, όπως και λέει.

    Όσον αφορά το volte, o πάροχος στο προφίλ σύνδεσης καθορίζει αν θέλει να φαίνεται το εικονίδιο στη συσκευή όταν είναι ενεργοποιημένο, αλλά δε μπορεί να επιβάλει στη συσκευή τι θα κάνει. Τα iphone (απ' όσο θυμάμαι από παλιά) δεν το δείχνουν ποτέ ότι και να λέει το προφίλ, ενώ στα android κάποιες rom μπορεί να σου δώσουν την επιλογή να το βλέπεις ή όχι, σε συνδυασμό ή μη με το προφίλ.

    • Like 1
  4. 35 minutes ago, sou_d said:

    Κάποιος (βλέπε λίγα σχόλια πιο πάνω), θα έλεγε ότι επίτηδες δεν φαίνεται η κάρτα και ότι ευθύνεται η voda για αυτό 😂😂

    Πάνε και διαγράφουν κάρτες οι αλήτες για να δημιουργούν προβλήματα!

    • Haha 3
  5. Σε εμένα κάποια στιγμή ενώ φαινόταν ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας δεν είχε το "τικ" επάνω, έπρεπε να πατήσω πάλι για να επιλεγεί, κάτι που δεν ήταν προφανές.

    • Like 1
  6. 2 ώρες πριν, enduras1 said:

    Ειναι πιθανο να συμβει και οταν ειμαι με δεδομενα με το vowifi ανοιχτο? Επειδη μου το εκανε και στον δρομο στο αυτοκίνητο.

    Νομίζω όχι, εκτός αν παίρνεις δεδομένα από δεύτερη sim και αυτό με επιφύλαξη.

    Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει, μπορεί να κλειδώσει τη συσκευή σε 3/2G για λίγες μέρες να δει αν συμβαίνει και έτσι.

    Αν ναι είναι άσχετο με volte...

    Η ρύθμιση του vowifi λέγεται WI-Fi calling και βρίσκεται στο μενού sim info and settings (το έχω στα αγγλικά, υποθέτω πληροφορίες και ρυθμίσεις sim στα ελληνικά).

    Αυτό που φαίνεται παραπάνω στην εικόνα είναι ο έλεγχος για το αν θα εμφανίζεται η ένδειξη ή όχι και εφόσον το επιτρέπει ο πάροχος.

  7. Αυτό σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα με το ρούτερ σου ή τον πάροχο, κατά πάσα πιθανότητα αυτό που ονομάζεται bufferbloat.

    • Like 1
  8. Από τον Ιούνη του 23 και μετά - από ότι θυμάμαι - το 1339 σταμάτησε να δουλεύει, υποθέτω ότι κάπου τότε τους ενεργοποίησαν όλους σε volte.

    • Like 2
  9. 12 ώρες πριν, HEO said:

    απλη λυση: βαζεις σε φακελο την σιμ και την στελνει στην Ελλαδα σε εναν κολητο σου και του λες τι πρεπει να κανει για να μεταφερθουν τα λεφτα στο αλλο σου νουμερο

    Έξυπνο, απλά από την άλλη άκρη του κόσμου που είμαι μέχρι να φτάσει (και αν δεν χαθεί από τα αγαπημένα ΕΛΤΑ) θα έχει περάσει το 25 ευρώ το 3μηνο που είναι προϋπόθεση για να κάνες το sharing και θα πρέπει να βάλω και άλλη μία μεγάλη κάρτα συν τα έξοδα αποστολής. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

    • Like 1
  10. Ας πούμε ναι. Το ένα είναι το κανονικό που χρησιμοποιώ για να βλέπω ποιος παίρνει (είμαι εκτός ΕΕ οπότε δε σηκώνω κλήσεις, τσούζει). Tο δεύτερο έχει υπόλοιπο αλλά δε το χρειάζομαι σαν νούμερο και δε θέλω ούτε να το χαρίσω στη voda αν λήξει ούτε να του βάζω τζάμπα κάρτες για να το φάω σε sharing ή efood όταν γυρίσω. Δε με νοιάζει αν καταργηθεί ή όχι, με νοιάζει να μη πάνε τα λεφτά τζάμπα.

    • Like 1
  11. 14 minutes ago, Steleon said:

    Δεν δοκιμάζεις να ζητήσεις να στο κάνουν από το chat?! Ίσως να γίνεται...

    Θα ρωτήσω αν και αμφιβάλω αν έχουν ιδέα και οι ίδιοι για την υπηρεσία, πόσο μάλλον πως να το κάνουν.

     

    57 minutes ago, Vibraphone said:

    Καμιά ιδέα εναλλακτικού τρόπου Vodafone sharing;

    Ή καμιά ιδέα εναλλακτικού τρόπου ανανέωσης του συγκεκριμένου αριθμού που θες να στείλεις τα λςφτα;

    Δε μπορώ να ανανεώσω το άλλο νούμερο με αυτό το τρόπο, το sharing δε μετράει για ανανέωση είναι μεταφορά υπολοίπου. Θα είμαι αρκετούς μήνες εξωτερικό και δεν θέλω να βάζω 13 ευρώ κάρτα κάθε 2 μήνες (-10% φόρο) απλά και μόνο για να μη χάσω το υπόλοιπο, δεδομένου ότι πια το νούμερο αυτό δε θα μου χρειάζεται ούτε στην επιστροφή. Ήθελα να μεταφέρω το υπόλοιπο και να το αφήσω να πεθάνει.

    Θα μπορούσα να κάνω όσο υπόλοιπο μπορώ κουπόνι efood αλλά δεν έχω κανέναν στην Ελλάδα να το θέλει.

    Άλλο τρόπο δε βλέπω.

    • Like 1
  12. Δε μπορείς να δεις κάπου που λήγει. Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι κρατάει 33 ημέρες, είναι σίγουρο, εκτός αν αλλάξει ξαφνικά.

    • Like 3
    • Thanks 1
  13. 1 hour ago, gpapas640 said:

    Είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν πήρα απάντηση.

    Στον πρώτο δωρεάν μήνα το υπόλοιπο σε € που μας δίνει λήγει σε 30 μέρες ασυζητητί ή αν κάνω το κόλπο με αλλαγή ημερομηνίας σεξ μπάρα παίρνουν παράταση ζωής;

    Επίσης στο τσατ μου είπαν ότι με το δωρεάν υπόλοιπο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενεργοποίηση πακέτων, ουτε των big bang. Ισχυει;

    To δωρεάν υπόλοιπο διαρκεί 33 μέρες και δεν παρατείνεται με κανένα τρόπο.

    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα bing bang, δεν φαίνεται το υπόλοιπο στην εφαρμογή, αλλά θα τραβήξει από εκεί.

    Άλλα πακέτα δε μπορείς να ενεργοποιήσεις (με εξαίρεση πιθανές προσφορές) γιατί αν βγεις από liquid για να τα βάλεις θα χάσες το δωρεάν υπόλοιπο. Αν έχεις προσφορές τότε παίρνει από το δωρεάν πρώτα.

    • Like 3
    • Thanks 1
  14. Υπάρχει ρύθμιση προτεραιότητας στο τηλέφωνό σου; Κάποια το χρησιμοποιούν μόνο αν δεν έχεις σήμα, σε άλλα μπορείς να διαλέγεις να το χρησιμοποιεί πάντα.

    • Like 2
×
×
  • Create New...