Jump to content

leotzian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.202
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by leotzian

  1. Καλησπέρα σε όλους τέλος και οι κάρτες ανανέωσης από WiFi Greece,6€ 6GB για 25 ημέρες με μεταφορά του υπολοίπου 2 μήνες μετά, καλά την βγάζαμε μέχρι τώρα από εδώ και πέρα για ελάχιστη ανανέωση Γερμανός με 8€ ( ισχύει προς το παρόν ), από ότι βλέπω δεν υπάρχει τίποτε φτηνότερο για κάποιον που θέλει πχ 60 λεπτά τον μήνα ομιλία και 500MB δεδομένα τίποτε φτηνότερο σε καμιά εταιρεία....

    • Like 2
  2. Από ότι βλέπω είναι επί πληρωμή, να λείπει το βύσινο, μέχρι να το φτιάξουν αν το φτιάξουν ποτέ, δεν ξαναμπαίνω στο forum, σιγά μη παιδεύομαι με τον broswer,  παρακολουθώ μια χαρά μέσω tapatalk καμιά δεκαριά άλλα forum

    • Like 1
  3. Με την κάρτα της alpha bank, δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Με Πειραιώς, όλα οκ. Δοκίμασα κι από το κινητό της γυναίκας, φόρτισε κανονικά. Τι να φταίει τώρα γμτ...( Θα μας τα φάει η γυναίκα αλλιώς!)
    Εμένα προχθές το μεσημέρι με πιστωτική Alpha κόλαγε και δεν συνέχιζε για 15 λεπτά πού προσπαθούσα, την επόμενη μέρα οκ.
    • Like 1
  4. Είναι προς το παρόν για το Ευρωπαϊκό εμείς με το Global περιμένουμε οποίος την περάσει ας αναφέρει εντυπώσεις για bugs κτλ, είναι και Android 14

  5. Παλαιότερα είχα την υπηρεσία αυτή όταν είχα σύνδεση καθώς με βόλευε αφάνταστα.
    Πέρυσι που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι σε καρτοκινητό δεν γίνεται.
    Στο Γερμανό πού πήγες πώς ακριβώς τη ζήτησες.
    Τους ανέφερες ότι έχεις frog?
    Δουλεύει κανονικά σε δύο κινητά, εννοείται κλείνοντας τη sims στο ένα?


    Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Με πρόλαβε ο παραπάνω φίλος ακριβώς όπως τα γράφει δίνεις το νούμερο ζητάς twinsim πληρώνεις 15,90 η αλλαγή γίνεται αυτόματα κρατάς το κινητό σου γιατι θέλουν τον κωδικό απο sms που σου στέλνει το σύστημα.
  6. Δεν υπαρχει διαφορα το αν ειναι frog ή οχι. Αλλα ναι frog εχω. Multi sim είναι, πλεον βγαινει σε nano. Δεν χρειαζεται να αναφερεις στον γερμανο οτι ειναι frog. Ζητα twinsim σε καρτοκινητο cosmote και ενημερωσε μετα και το φορουμ.
    Καλησπέρα σε όλους ενημερώνω, πήγα Γερμανο σήμερα έδωσα 15,90 για την Twinsim η αλλαγή έγινε άμεσα όλα καλά.
    • Like 7
  7. Δεν υπαρχει διαφορα το αν ειναι frog ή οχι. Αλλα ναι frog εχω. Multi sim είναι, πλεον βγαινει σε nano. Δεν χρειαζεται να αναφερεις στον γερμανο οτι ειναι frog. Ζητα twinsim σε καρτοκινητο cosmote και ενημερωσε μετα και το φορουμ.
    Οκ σε ευχαριστώ θα ενημερώσω μόλις έχω νέα.
  8. Δουλευω με twinsim, 15€ ειχα δωσει παλιότερα. Δεν ξερω ποσο έχει πάει τωρα. Ρώτα σε κατάστημα.
    Σε ευχαριστώ για Frog μιλάμε ε? είναι και οι 2 sim micro sim είναι? τώρα όλα τα τηλέφωνα παίρνουν τις πολύ μικρές.
  9. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους ξέρει κανείς αν στο Frog μπορούμε να πάρουμε Twinsim και πόσο στοιχίζει εχω 2 συσκευές για να μην βάζω βγάζω sim η μια από τις 2 φυσικά θα είναι κλειστή.

  10. Πλήρωσα λογαριασμό με payzy (απ' την εφαρμογή της payzy) αλλά δε βλέπω κάπου να μου αποδόθηκε το δώρο των gb! 
    Που θα τα βρω?
    Παίρνεις τηλέφωνο και σου βάζουν και παραπάνω λες πλήρωσα και δεν μπήκανε
  11. Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να πάρω αυτό το κινητό εκτός επεξεργαστή που άλλο υστερεί σε σύγκριση με ένα poco x5 pro? Από όσο ξέρω το x5 κερδίσει σε κάμερα και μπαταρία ισχύει κάτι τέτοιο; Αν μαν λάθος πείτε μου. Ευχαριστώ όποιον απαντησει. 
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=12258&idPhone2=12094
  12. Παιδιά καλημέρα μια ερώτηση για την ΔΕΗ, είμαι στο My home 4 all απο 1/1/2024 θα μεταπέσουμε αυτόματα στο Γ1 είμαι κατω απο 500kwh τον μήνα τι προτείνετε πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Οι επιδοτήσεις τέρμα από τον νεο χρόνο?

  13. απο alibaba αγορές ,κάπου διάβασα ότι είναι μόνο για επαγγελματίες,που έχουν μαγαζιά.Εμείε ώς απλοι ιδιώτες δέν μπορύμε να ψωνίσουμε απο εκεί;στο σάιτ τους πάντως στα προιόντα στην τιμή λέέι απο 10-18 ευρώ παράδειγμα,δέν ξέρω γιατί γίνετε αυτό.
    Για λιανική Alliexpress
  14. Καλησπέρα...το έκανα αυτό αλλά μετά εχω το εξής θέμα: Γράφει μόνο κεφαλαία και μόνο 140 χαρακτήρες αντί για 160! Την στιγμή που στέλνω το κείμενο του sms είναι όλα όπως πρέπει: Το πρώτο γραμμα της κάθε πρότασης κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά κλπ αλλά στην αποστολή τα κάνει πάλι κεφαλαία!
     
     
    Έτσι γίνεται αν θες μικρά χρεώνουν 2 χαρακτήρες αν σταλεί σαν UNICODE μπορείς να στείλεις με μικρά αλλά 80 χαρακτήρες περίπου ανα SMS.
    Σε οποιαδήποτε πρόγραμμα ρυθμίσεις το sms για 160 χαρακτήρες, και με μικρά νά γράψεις κεφάλαια θα πανε.Δεν ισχύει στα Αγγλικά.
    Βάλε το Textra να βρεις την υγεία σου.
    • Like 2
  15. Ναι αλλά αν δεν χρειάζεται κάποιος τα 6 γκιγκα για 25 μέρες είναι πεταμένα λεφτά. Και ελάχιστοι αν όχι κανένας δεν τα χρειάζεται.
    Είχα βολευτεί για το κινητό του παππού 10€ για 3 μήνες, τώρα θα τρέχω κατάστημα κάθε 3 μήνες. Ευτυχώς έχω κατάστημα κοντά.
    Εγώ τα χρειάζομαι, σήμερα έληγαν και το υπόλοιπο σε 2 ημέρες, και έχω και 18€ μέσα, οπότε η πήγαινα σε κατάστημα και έβαζα 8 αλλά έπρεπε να αγοράσω data πάλι η αυτό που έκανα, το πακέτο για ομιλία το πληρώνω ξεχωριστά, μέχρι τώρα έβαζα 10 έπαιρνα 1 μήνα δωρεάν 3gb και αγόραζα τον δεύτερο μηνα,αυτο θα κάνω για να μην μαζεύονται χρήματα μέχρι να τελειώσουν οπότε θα βάλω 13, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Τις υπόλοιπες μέρες απο τις 25 βολευομαι με το Cosmote one 2gb για 7 η με την πληρωμή τού λογαριασμού σταθερής 3gb για άλλες 7 ημέρες
    • Like 2
  16. Λοιπόν παιδιά μόλις δοκίμασα αυτό που δεν ξέραμε καθόλου με τα νέα μέτρα δηλαδή έβαλα 6GB για 25 ημέρες από Wifi Greece, και όντως ο χρόνος λήξης του υπόλοιπου μεταφέρθηκε 2 μήνες μετά. Οπότε λίγο το κακό ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    • Like 3
    • Thanks 6
×
×
  • Create New...