Jump to content

ostvarivanje

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.313
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by ostvarivanje

  1. 2 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

    Αν αυτο το κινητο σου φαινεται αστραπη, μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε αστραπη κινητο! Μην κοροιδευομαστε κ μεταξυ μας! 

    Ποιο θα θεωρούσες αστραπή φίλε μου; 

  2. 5 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

    Των 10 ευρω εβαλα. Μου ειπαν οτι εχουν και μια ματ (που δεν ηταν διαθεσιμη) η οποια εχει και ολεοφοβικη επιστρωση αλλα ειναι ελαφρως πιο σκουρη. Δεν ξερω αν αυτη η ματ ειναι των 15 ευρω ή καποια αλλη 3η επιλογη. Αλλα δεν με εψηνε το οτι ειναι πιο σκουρη anyway. 

    Σε μένα αυτή των 15€ την ανέφεραν σαν uv μεμβράνη. Για ματ δεν μου είπαν τίποτα. Πάντως εδώ στην ελλάδα και λίγο πριν έρθει το καλοκαίρι το βλέπω να μην είναι βολικό να γίνεται πιο σκούρα η οθόνη ειδικά με γυαλιά ηλίου δεν θα βλέπεις τίποτα. 

  3. 10 ώρες πριν, asot said:

    Οχι, custom GARMIN watch os

    Ναι κάτι θυμόμουν ότι δεν είχε wear os. 

     

    9 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

    Ναι η καμερα του πολυ καλη, ισως εκτος της ultrawide που ειναι μετρια. Γενικα αν βελτιωσουν λιγο το oxygen θα ειναι τοπ η συσκευη. Το ρολοι της Huawei προσωπικα (παρολο που θεωρω την Huawei top of the top) δεν με ικανοποιησε. Ουτε να γραψεις μια γρηγορη απαντηση δεν μπορεις (δεν ξερω αν στα καινουρια το βελτιωσαν το λογισμικο). Επισης δεν υποστηριζει και google pay. Βεβαια εξαιρετικο στις μετρησεις και πολυ καλη μπαταρια. 

    Πάντως χάρηκα πολύ που όταν τραβάς μία φωτογραφία με ζουμ κάνει το processing και την εμφανίζει πιο καθαρή από ότι την έβλεπες. Αυτό μου είναι ιδιαίτερα θετικό. Μου έκανε ιδιαίτερα εντύπωση στο κατάστημα που ήμουν που όπως ζουμερά «έπιασε» ένα ταμπελάκι το οποίο κατευθείαν το εμφάνισε πολύ καθαρά και όλο το υπόλοιπο από πίσω το θόλωσε. Όσο για την ultrawide δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ γιατί πολύ σπάνια να τι χρησιμοποιούν να τη χρησιμοποιήσω και αυτό μέρα που τη μέρα σίγουρα θα βγάζει καλά. Εκτός αυτού σίγουρα η ultrawide θα είναι σίγουρα καλύτερη από το oneplus 8 pro. Εγώ πιστεύω ότι το oxygen θα βελτιωθεί αρκετά σε επόμενες εκδόσεις και πιστεύω ότι όλο και μεγαλύτερη θα είναι η συνεργασία με την Oppo και στην κάμερα αλλά και στο oxygen που θα παίρνει στοιχεία από το color OS..

    Όσο για τα ρολόγια της huawei όλα εξαρτώνται από το πώς τα χρησιμοποιείς. Εγώ πάντα έχω το κινητό μαζί μου οπότε πληρώνω από εκεί. Γρήγορη αν πάτηση δεν χρησιμοποιώ από το ρολόι και οπότε δηλαδή ουσιαστικά αυτά δεν με ενοχλούν. Μου είναι υπέρ αρκετό να παίρνω τις ειδοποιήσεις μου από όλες τις εφαρμογές μηνυμάτων. 

    9 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

    Μετα απο μια βδομαδα με την μεμβρανη του irepair:

    - Η τοποθετηση τελεια, σχεδον δεν καταλαβαινω οτι εχω μεμβρανη. 

    - Δαχτυλικο αψογο. 

    - Σκονη δεν μαζευει ιδιαιτερα. 

    - Δαχτυλιες φαινεται καλυτερη απο τις πρωτες ημερες. Ειτε εβγαλε οτι εβγαλε η επιστρωση οταν ηταν καινουρια ή εχει θομπανει ολη ενιαια και παιζει να το συνηθισα στο ματι, δεν ξερω παντως εχω να καθαρισω την οθονη 3-4 μερες.

    - Η υφη δεν ειναι και η καλυτερη κι ακομα δεν τν εχω συνηθισει. Ειναι λες και ακουμπαω σε λαστιχο. Γρατζουνιες κλπ δεν βλεπω για την ωρα. 

    Λίγο πολύ την ίδια εκτίμηση έχω εγώ για τη μεμβράνη αν και δεν ξέρω αν έχεις βάλει αυτήν τον 10€ ή την άλλη την uv των 15€. Εγώ είμαι ανάμεσα στα δύο γιατί το δάχτυλο μου γλιστράει καλύτερα σε αυτήν των 15 ευρώ αλλά έχω το πρόβλημα αυτό όταν φοράω πολλωτικά γυαλιά, ενώ από την άλλη όταν φορά γυαλιά ηλίου χωρίς πολλωτικούς φακούς όλα είναι πολύ καλά. Εννοώ δηλαδή ότι βλέπω κανονικά κάτω από τον ήλιο με τα γυαλιά τουλάχιστον στο 8 pro. 

    Αν έπαιρνα αύριο το oneplus 12 και ήταν να διαλέξω μεμβράνη δεν θα ήμουν σίγουρος αν θα έβαζε αυτή των  10 ή των 15€

  4. On 5/4/2024 at 11:48 ΠΜ, FoT1s said:

     

    Δυστυχως, δεν εχω καποια εφαρμογη διπλη για να σε βοηθουσα εγω που το εχω ηδη. Εψαξες τιποτα στο google μηπως υπαρχει κατι σχετικο;

    Ευχαριστώ πρώτα από όλα για την απάντηση. Άργησα γιατί ήρθα Ιωάννινα και λόγω υποχρεώσεων άργησα να το δω. Δεν έχω δει κάτι γιατί προς το παρόν βολεύομαι με αυτό που έχω αλλά σιγά σιγά θα κάνω κάποια αλλαγή. Μάλλον θα κοιτάξω προς reddit γιατί έχω πάρει αρκετές πληροφορίες από εκεί το τελευταίο διάστημα. 

    20 ώρες πριν, asot said:

    Oneplus 10Pro & Garmin Fenix 6, 2 ΣΙΜ, 2 Viber, ερχοντουσαν ειδοποιήσεις (στο ρολόι) και για τα 2 Viber

    Ευχαριστώ πολύ. Επειδή δεν το έχω ψάξει είναι με wear os το garmin; Γιατί αν είναι έτσι ισχύει σε όλα τα wear os ρολόγια. Πάντως αν δεν γίνεται με wear os θα πάω μάλλον σε Huawei που είμαι σίγουρος ο ς αυτό το χαρακτηριστικό λειτουργεί σωστά. 

    Εχτές και σήμερα για.πρωτη φορά έπιασα το OnePlus 12 στα χέρια μου (το κακό του να μένεις στην επαρχία) και παρότι δεν μπορούσα να ασχοληθώ με την κάμερα για πολύ ώρα (και τι να τραβήξεις άραγε μέσα στον μαγαζί), θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλή αναβάθμιση σε σχέση με το 8pro. 

  5. 2 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

    Δεν το εχω παραλαβει ακομα! Ισως ο @FoT1s που, αν θυμαμαι καλα και αν δεν κανω λαθος, το εχει αγορασει και παραλαβει να μπορει να βοηθησει, διαφορετικα οταν το εχω στα χερια μου θα το τσεκαρω και θα σου πω. 

    Κανένα πρόβλημα φίλε μου όταν το παραλάβεις. Με το καλό και να το χαρείς όσο το δυνατόν περισσότερο. 

    • Like 1
  6. 1 ώρα πριν, Mikepan_1 said:

    Κι εγω απο κωτσο αγορασα το κινητο αλλα το ρολοι (αν δεν κανω λαθος) δεν το φερνει κ γι αυτο το παρηγγειλα απευθειας απο εκει. 

    Μιας και έχεις και το ρολόι να σου κάνω μια ερώτηση. Έχεις κάποια εφαρμογή διπλή; Για παράδειγμα δύο Facebook Messengers ή Viber η τίποτα άλλο; Ο λόγος που σου το ρωτάω είναι να δω αν έρχονται στο ρολόι ειδοποιήσεις και από τις δύο clone apps. Έχω smartwatch παλιό της Samsung (S2 Gear Frontier) που έρχεται ειδοποίηση μόνο από τον ένα λογαριασμό. Επίσης έχω smartband της Huawei το 6Pro που έχω καταβολευτεί και έρχονται ειδοποιήσεις και από τις δύο κλωνοποιημένες εφαρμογές. Και έλεγα μήπως και στο ρολόι της OnePlus γίνεται αυτό. Γιατί αν γίνεται, τότε γίνεται σε όλα τα ρολόγια που έχουν Wear OS. 

  7. 33 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Μια φορα εχω αγορασει απο OP απευθειας, το ρολοι. Και το αγορασα απο το app. Επιλεγεις πρωτα ελληνικο ή αλλης χωρας καταστημα κ μετα η διευθυνση αποστολης πρεπει να ειναι αυτης της χωρας. Στο ρολοι οταν επελεγα ελλαδα μου εδινε επιπλεον εκπτωση 50 ευρω που δεν την ειχα σε καταστημα/διευθυνση αλλης ευρωπαικης χωρας

    Οκ ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω και εγώ όταν και αν αγοράσω από την OnePlus. Μάλλον πιο πιθανό το βλέπω από Κωτσόβολο, αλλά θα φανεί. 

  8. 20 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Μου γραφουν ειτε αγορασες απευθειας απο OP ή απο ελληνικο καταστημα. Εξαλλου και απο το σαιτ της Oneplus να αγορασεις, αγοραζεις απο το ελληνικο καταστημα της Oneplus. Επιλεγεις καταστημα πρωτα και μετα βαζεις διευθυνση στη χωρα του καταστηματος. Μαλιστα το ρολοι που αγορασα ηθελα να το στειλω σε αλλη ευρωπαικη χωρα και το καταστημα της χωρας αυτης (μεσω του app της 1+) μου το εδινε ακριβοτερα απο το καταστημα της ελλαδας μεσω του ιδιου app (με χρηση ελληνικης διευθυνσης αποστολης).

    Εντάξει, από τη στιγμή που λένε είτε από Op είτε από Κωτσόβολο ότι παρέχουν σέρβις προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό που επιλέγεις κατάστημα από την OnePlus δεν το γνωρίζω γιατί η τελευταία μου αγορά ήταν τον Απρίλιο του 2021 που αγόρασα το OnePlus 8Pro. Συνήθως αγοράζεις από τη σελίδα ή από το app της OnePlus;

  9. 13 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Απ οσο καταλαβαινω απο την επικοινωνια αν προκειται για Oneplus 12 κατω απο ευρωπαικη εγγυηση ειτε το στειλεις στην πολωνια ή στη σμαρτεκ ή σε οποιοδηποτε αλλο ευρωπαικο επισημα εξουσιοδοτημενο σερβις για συσκευες oneplus 12 θα πρεπει να λαβεις το ιδιο σερβις. Η βλακεια της 1+ ειναι οτι στη σελιδα τους δεν αναγραφουν καπου (νομιζω) τα επισημα εξουσιοδοτημενα σερβις ανα την ευρωπη. 

    Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η κοπέλα στο τηλέφωνο δεν μου είπε ότι αν αγοραστεί από την Πολωνία μπορώ να το στείλω στη Smartec. Συγκεκριμένα μου είπε ότι καλύπτεται η εγγύηση μόνο σε αυτά που είναι αγορασμένα από Ελλάδα.

  10. 14 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Μου απαντησε η Smartec οτι ειναι επισημο εξουσιοδοτημενο σερβις για "συγκεκριμενα" μοντελα OnePlus οπως διευρκίνησε.

    Για το OnePlus 12 συγκεκριμένα ειναι.

    Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις και από ό,τι είδα το αναλύουν περισσότερο από ό,τι σε μένα.

    15 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Για συσκευες Oneplus 12 μου ειπε οτι (ανεξαρτητα αν αγοραστηκαν απο Κωτσο ή απευθειας απο OP) αν ειναι κατω απο εγγυηση δεν χρειαζεται καν να επικοινωνησουμε με OnePlus. Μπορουμε ειτε να το στειλουμε με ACS (δωρεάν) στη Smartec αναγράφοντας τα στοιχεια στην αποστολή συμπεριλαμβανομένου και ενός κινητου ή να το παμε οι ιδιοι απο εκει μεταξύ 09:00-16:00. Μολις το παραλάβουν θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά για τα περαιτέρω.

    Μου κάνει φοβερά μεγάλη εντύπωση ότι και ακόμα και αν είναι αγορασμένο από την Πολωνία μπορείς να το πας στη Smartec. Δηλαδή εκτός εγγύησης και να είναι αγορασμένο από Κωτσόβολο πάει στην Πολωνία ή αυτό ισχύει μόνο για αυτά που είναι αγορασμένα από Πολωνία (ψύλλους στα άχυρα ψάχνω και εγώ τώρα, απλά επειδή το έφερε η συζήτηση).

    • Like 1
  11. Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο στη Smartec και μου επιβεβαίωσαν ότι επίσημο σέρβις είναι η smartec για τα OnePlus που πωλούνται στην Ελλάδα. Και όταν ρώτησα αν είναι μόνο όσα πωλούνται από τον Κωτσόβολο μου απάντησε ότι και από οπουδήποτε αλλού, Πλαίσιο, Public κλπ και όταν της είπα ότι έχει αποκλειστικότητα ο Κωτσόβολος μου είπε ότι όσα αγοράζονται από κωτσόβολο. Αλλά από τη στιγμή που είπε όσα αγοράζονται από την Ελλάδα υπάρχει πιθανότητα να το πάρεις από skroutz και να σου το καλύψουν; Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις (ξέχασα να το ρωτήσω).

  12. 6 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Οι περισσότεροι δεν φαινεται να γνωριζουν πως η OP εχει εξουσιοδοτημενο συνεργειο στην Ελλάδα (αν οντως ειναι η σμαρτεκ). Και προφανώς αν περιμενεις πως ο κωτσο θα μιλησει με την OP και εν τελει θα το στειλει πολωνια, δεν πας στον κωτσο αλλα απευθειας στην OP περιμένοντας πως παραβλέποντας το στάδιο του κωτσου θα κανεις τη δουλεια σου γρηγοροτερα.Ουτε εγώ γνωριζα για τη σμαρτεκ και με το ιδιο σκεπτικο θα εκανα κοντακτ απευθειας την 1+. Το θεμα ειναι γιατι η 1+ εφοσον βλεπει ελλαδα δεν συμβουλευει τον πελατη να απευθυνθει στη σμαρτεκ (ειδικα αν και η αγορα εγινε μεσω του κωτσου που και αυτη την πληροφορια θα την εχει η 1+ με το imei) αλλά του ζηταει να το στειλει πολωνια... Αυτο ειναι το μονο κουλό, αλλά τοσο ασχετοι που ειναι στο support της 1+ δεν με εκπλήσσει πλεον αυτο να συμβαινει απο άγνοια.

    Κοίταξε, και εγώ 100% δεν είμαι σίγουρος για τον Κωτσόβολο, γιατί απλά κάποιοι χρήστες εξέφρασαν αυτήν την άποψη. Αν δεν ξέρουμε κάποιον συγκεκριμένο που πήγε στη Smartec και εξυπηρετήθηκε, δεν μπορούμε να πούμε κάτι με ασφάλεια. Αυτό που έλεγαν είναι ότι καλύτερα να το στείλεις στον Κωτσόβολο. Βασικά μόλις έκανα μια ερώτηση να δούμε αν υπάρχει κάποιος που έλαβε σέρβις από την Smartec και έχει αγοράσει από Κωτσόβολο.

    Και κάτι τελευταίο: όταν άρχισε να κυκλοφορεί το OnePlus 11 είχα πάει σε έναν Κωτσόβολο στη Θεσσαλονίκη και ρωτούσα αν το στέλνουν Πολωνία ή το φτιάχνουν στην Ελλάδα και μου έστελνε ο ένας υπάλληλος στον άλλο και μου έλεγαν ότι έπρεπε να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά κλπ. Μετά από κανένα εξάμηνο διάβασα στο insomnia για πρώτη φορά για smartec.

  13. 4 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

    Μια απλή αναζήτηση στο ιντερνετ να κανεις θα τα βρεις ολα.

    Καλησπέρα. Αυτό ακριβώς διάβαζα εχτές στο reddit.

    4 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

    Το θεμα ειναι πως αν όντως υπαρχει εξουσιοδοτημενο σερβις στην ελλαδα, πας κατευθειαν εκει χωρις να μπλεξεις με oneplus support, πολωνιες κλπ.

    Αυτή είναι η απορία μου. Γιατί δεν το έστειλε στη Smartec ή τέλος πάντων στον Κωτσόβολο;

     

  14. 57 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Η σμαρτεκ ισχυριζεται στην ιστοσελιδα της πως ειναι authorised service center της oppo και της OnePlus. Αν ισχυει (που για να το γραφουν θα ισχυει) σημαινει πως εχουν συμφωνια με την ιδια την 1+ και την Oppo (δεν γινεται ο κωτσος να κανει συμφωνια εκ μερους της 1+). Επομενως, κανονικα μπορει ο οποιοσδηποτε που εχει συσκευη OnePlus με εγγυηση ευρωπαική να την παει σε οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο επισκευαστικο κεντρο (στην περιπτωση αυτή σμαρτεκ) απευθειας με την αποδειξη αγοράς. Το ερωτημα ειναι για ποιο λογο η 1+ δεν κατευθυνει τους ελληνες πελατες κατευθειαν στη σμαρτεκ αλλα υπερφορτωνει το επισκευαστικο στην πολωνια. Φανταζομαι πως ειτε η συμφωνια με τη σμαρτεκ ειναι φρεσκια ή προκειται για την κλασικη ανοργανωσια της 1+

    Το θέμα είναι ότι από τον σύνδεσμο που έστειλα με τις εταιρείες που παρέχει σέρβις, αριστερά στην εικόνα έχει και την OnePlus αλλά δεξιά που αναφέρει (με κείμενο) τις εταιρείες, δεν αναφέρει την OnePlus. Εγώ πιστεύω ότι ο Κωτσόβολος μπορεί να έχει κάνει συμφωνία με την OnePlus και για το σέρβις από τη Smartec, από τη στιγμή που έχει σίγουρα κάνει συμφωνία με την OnePlus και είναι ο μοναδικός πωλητής OnePlus συσκευών στην Ελλάδα (τουλάχιστον για τα OnePlus 11 και 12). Προφανώς η συμφωνία με την Smartec υπάρχει από τότε που ο Κωτσόβολος άρχισε να πουλάει το OnePlus στην Ελλάδα. 

  15. 15 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

    Πως γινεται αν εχεις αγορασει απο κωτσο να πηγαινει smartec ενω απο το επισημο site να πηγαινει πολωνια; Πολυ κουφο! Εξαλλου ακομα και απο κωτσο που εχουμε αγορασει μπορεις να πας απευθειας στην OP για επισκευη. Επισης οταν τελειωσει η διετια της εγγυησης πας μονο στην OP. Εφοσον η OP εχει επισημο σερβις στην ελλαδα, γιατι δεν σου λεει να το στειλεις ελλαδα οταν βλεπει διευθυνση ελλαδα;! 

    Σίγουρα δεν μπορώ να μιλήσω 100% σίγουρα ότι από Κωτσόβολο τα στέλνουν στη Smartec (υπό την έννοια ότι μόνο έχω διαβάσει κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω κάποιον συγκεκριμένο που από Κωτσόβολο το έστειλαν εκεί). Επίσης στο group τους ρώτησα αν μπορείς αγοράζοντας από Πολωνία να το στείλεις για σέρβις στη Smartec και μου είπε κάποιος ότι η Smartec είναι μόνο για αγορά από Κωτσόβολο. Δεν ξέρω αν ισχύει πραγματικά, λέω τι μου είπαν.

    Μάλλον δεν έχει η OnePlus επίσημο σέρβις στη Smartec αλλά μάλλον ο Κωτσόβολος έχει κάνει συμφωνία με τη Smartec να παρέχει υποστήριξη στα OnePlus που πουλάει αυτός. Εικάζω εγώ τώρα...

    6 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

    Προσφατα ηταν αυτο; Γιατι και το Oxygen καποτε top ηταν αλλα πλεον μιλαμε για μια διαφορετικη Oneplus (και ουσιαστικα εχει αλλαξει το ιδιοκτησιακο καθεστως οποτε μιλαμε για αλλη εταιρεια). Το support παντως ειναι αρκετα χαμηλου επιπεδου. Περισσοτερη βοηθεια θα λαβει κανεις βαζοντας το ερωτημα του στο Oneplus community απο αλλους χρηστες παρα απο το support. 

    Αυτό ισχύει ότι παλιότερα πάρα πολλοί είχαν να λένε για το πόσο άμεσο και αποτελεσματικό ήταν το service της OnePlus και τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Πέρα από το παιδί με την αντικατάσταση του κινητού και την εμπειρία μου με την αλλαγή της οθόνης, έχω διαβάσει από 3-4 ακόμα άτομα για το σέρβις της OnePlus που ήταν ακριβώς όπως και οι εμπειρίες μας.

    Το καλό σέρβις της OnePlus ήταν από το OnePlus 9 και πίσω...

  16. 13 minutes ago, left_ace said:

    Καλά κάνεις. Οι απόψεις είναι υποκειμενικές, μπορεί να είμαι ευχαριστημένος αλλά να το πάρεις και να έχεις διαφορετική άποψη. Γενικά τα reviews στο YouTube έχουν πέσει μέσα σε πολλά για τη συγκεκριμένη συσκευή. 

    Εύχομαι καλοδούλευτο και να εκπληρώσει όλες σου τις προσδοκίες που έχεις από τη συσκευή.

  17. 3 minutes ago, left_ace said:

    Κοίτα, έπαιζα αρκετά χρόνια με gcam στο Mi9, ότι και να αγόραζα θα ήταν upgrade. Στη περίπτωση του Xiaomi 14, δε πιστεύεις ότι η Xiaomi έκανε τόσο καλή δουλειά. Εκεί που λες...'πως το κάνει αυτό;;;' είναι στις νυχτερινές. Προσωπικά μ ενδιαφέρει το oneshot (μέρα, νύχτα) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επιπλέον, η οθόνη με κέρδισε. Λαμπερή με πολύ καλή ανάλυση...φαίνονται όλα κάτω από τον ήλιο.

    Αφού είχες το Mi9 είσαι στα ίδια μεγέθη οθόνης, οπότε δεν χρειάστηκες κάποια προσαρμογή. Σε ρώτησα για τις κάμερες γιατί βλέπω πολύ καλά λόγια στα  reviews, οπότε και επειδή είμαι σε αναζήτηση νέου τηλεφώνου, σκέφτηκα να σε ρωτήσω.

  18. 2 minutes ago, left_ace said:

    Μέχρι στιγμής δεν έχω τέτοιο θέμα με τον φακό.....και εύχομαι να μην αποκτήσω. Περίμενα χειρότερη τη μπαταρία μιας και τις πρώτες μέρες, ειδικά όταν είχα ανοιχτά τα δεδομένα ρουφούσε αρκετά αλλά μετά σταθεροποιήθηκε. Το φόρτισα μέχρι το 90% το πρωί όπως βλέπεις στο screenshot. 

    Screenshot_2024-04-01-22-55-38-196_com.miui.securitycenter-edit.jpg

    Πολύ καλά είναι γιατί πιστεύω ότι θα "στρώσει" κι άλλο και θα έχεις καλύτερη αυτονομία. Οι κάμερες τι λένε;

  19. 16 minutes ago, Arinos said:

    Είναι σίγουρο ότι το αναλαμβάνει η Smartec? Εγώ νόμιζα ότι το έστελναν Πολωνία αλλιώς θα το έπαιρνα κι εγώ από Κωτσόβολο.

    Τίποτα, προχώρησα με αμφισβήτηση συναλλαγής με την τράπεζα.

    Κατέληξα να τους στείλω στις 21 ένα τελευταίο μήνυμα στο ticket για την αντικατάσταση αλλά και στο νομικό τμήμα πως τους δίνω περιθώριο 1 εβδομάδα μέχρι τις 29 δηλαδή να έκαναν κάποια ενέργεια είτε αποστολή καινούργιας συσκευής ή να μου έστελναν διεύθυνση αποστολής ή web label για να τους στείλω και τα ακουστικά και να προχωρήσουν σε επιστροφή χρημάτων. Δεν έλαβα καμία απολύτως απάντηση από το νομικό ενώ στο ticket απλά για μια ακόμα άλλη φορά είπε πως έγινε escalate. Πέρασαν οι μέρες και έκανα ήδη αμφισβήτηση. Σήμερα ήταν 31 μέρες που το έχουν παραλάβει, παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη.

    After sales είναι σαν να μην υπάρχει καν με αυτή την συμπεριφορά τους, δυστυχώς.

    Σε μια ομάδα στο facebook μου είπαν διάφοροι ότι από τον Κωτσόβολο το σέρβις είναι η Smartec. Τώρα δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες, αλλά επειδή το ανέφεραν 2-3 δε νομίζω να έλεγαν λόγια του αέρα. 

    Μόλις τώρα μπήκα στη Smartec και βρήκα ότι έχει και την OnePlus το οποίο σημαίνει σίγουρα ότι είναι επίσημο σέρβις (τουλάχιστον από Κωτσόβολο).

    Πάντως είναι πραγματικά απίστευτο! Όλο αυτό που συμβαίνει με το τηλέφωνό σου. Ναι, είχα προβλήματα συνεννόησης αλλά τελικά το τηλέφωνό μου σε 2 βδομάδες ήρθε αψεγάδιαστο πίσω και όλα καλά, αλλά αυτό που τραβάς εσύ είναι απίστευτο.

    • Like 1
  20. 54 minutes ago, left_ace said:

    Στις δέκα μέρες που το έχω, μου κάνει εντύπωση η πολύ καλή διαχείριση της μπαταρίας. 

    Τελικά αυτό το θόλωμα στο φακό της κάμερας υπάρχει σε όλες τις συσκευές; Πώς τη βλέπεις την μπαταρία;

  21. Εγώ, πάντως, μετά και την εμπειρία που ανέφερα πριν μερικές μέρες για την αλλαγή της οθόνης στο OnePlus 8Pro που τότε είχα ορκιστεί ότι δε θα ξαναγοράσω OnePlus... τελικά όμως έβαλα νερό στο κρασί μου επειδή έχω το 8Pro και το 7Pro σαν δεύτερη συσκευή και δεν κάνουν κιχ μετά από 3 χρόνια το 8προ (ακριβώς 2 Απριλίου του 2021 το έλαβα, σαν αύριο δηλαδή) και 4,5 χρόνια το 7προ, αποφάσισα να αγοράσω το 12 από τον Κωτσόβολο. Και ο λόγος είναι ότι θα έχω σέρβις από τη Smartec που και όλοι γνωρίζουμε πώς λειτουργεί και επιπλέον, έχεις να κάνεις με Ελλάδα (που παρότι ζω σε επαρχία θα ξέρω ότι την επόμενη μέρα θα λάβουν το κινητό αν χρειαστώ σέρβις) και μπορείς να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να ενημερωθείς. Ούτε ατέρμονα live chats ούτε τίποτα. Οπότε αναμένω την επόμενη προσφορά που θα βγάλει ο Κωτσόβολος για να το παραλάβω.

    Just now, Arinos said:

    Προσωπικά πχ στο 12 βρίσκω την διαφορά τιμής μεταξύ Κίνας και Αμερικής τεράστια σε σύγκριση με τις Ευρωπαϊκές τιμές, περίμενα πως θα είχαν ένα service, μια εξυπηρέτηση σοβαρή και όχι της πλάκας. Ώστε ο πελάτης που πήρε την συσκευή να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το service στην Ευρώπη. Προσωπικά, είδα κι έπαθα.

    Τελικά τι έγινε με την περίπτωσή σου;

    • Like 2
  22. 1 hour ago, Mikepan_1 said:

    Στατιστικα μπαταριας: 6 ωρες και 41 λεπτα sot σε 29 ωρες λειτουργιας απο 100% εχω 13% με χρηση 5g ολη την ωρα. Πιο εργενοβορα εφαρμογη το google chrome με 7.7%.

    Αυτά τα στατιστικά μπαταρίας είναι μετά την αναβάθμιση της 604 αν δεν κάνω λάθος; 

    1 hour ago, Mikepan_1 said:

    Αν τη συγκρινεις με γυμνη οθονη, δεν νομιζω πως υπαρχει τιποτα που να ειναι το ιδιο ή καλυτερο - ολα και ειδικα οι απλες μεμβρανες ειναι χειροτερης ποιοτητας. Αυτη εδω εχει την αισθηση και μαζευει δαχτυλιες οπως μια tpu θηκη. Κι εγω θα κρατησω της irepair για την ωρα αν και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τις δαχτυλιες και το touch feeling, αλλα οπως το βλεπω δυσκολα να βρω κατι με το οποιο να ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Τουλαχιστον ειναι καπως καλυτερη της εργοστασιακης μεμβρανης. Η pmma αν δεν ειχε θεμα με το δαχτυλικο θα ηταν πολυ καλυτερη επιλογη... Θα το κρατησω για την ωρα και οταν χαλασει ισως βαλω τη ringke ή καμια αλλη αν εχει βρεθει κατι καλο μεχρι τοτε. 

    Εγώ πάντως αυτό που αισθάνομαι είναι ότι με την UV μεμβράνη αισθάνομαι καλύτερη κίνηση του δαχτύλου μου στην οθόνη παρά στην απλή μεμβράνη αλλά μη φανταστείς τρελή διαφορά. Αν ξαναέβαζα από το irepair μάλλον την απλή θα έβαζα και στα δύο τηλέφωνα γιατί δε δικαιολογεί κάτι η UV μεμβράνη. Οκ, αν είμαι όλη μέρα κάτω από τον ήλιο λόγω δουλειάς (που εγώ δεν υποχρεούμαι να κάνω κάτι τέτοιο, ειδικά το καλοκαίρι ψάχνω να βρω σκιά) ίσως να με βολεύει περισσότερο αλλά με τις συνθήκες ζωής μου δε μου προσφέρει κάτι επιπλέον.

  23. 3 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

    Αν το συγκρινεις με εργοστασιακη μεμβρανη του OP12 μαζευει λιγοτερες δαχτυλιες αλλα η εγοστασιακη του 12 ηταν αθλια. 

    Συγκριτικα με την οθονη καθεαυτη, τν προηγουμενη pmma μεμβρανη που ειχα ή tempered glass ναι μαζευει περισσοτερες. Αλλα νομιζω αυτο συμβαινει με την πλειοψηφια των απλων μεμβρανων. Δεν εχει ολεοφοβικο coating δυστυχως παρολο που το διαφημιζει στην ιστοσελιδα τους. 

    Επισης του irepair μου φαινεται ενα κλικ λιγοτερο λεια απο γυαλι ή πλαστικο. Πρεπει να ειναι tpu (αν καταλαβαινω σωστα απο το feeling) και ισως γι αυτο μαζευει και περισσοτερες δαχτυλιες. 

    Εγώ δεν τη συγκρίνω με άλλη μεμβράνη αλλά με την οθόνη σκέτη. Πάντως για μένα η UV μεμβράνη φαίνεται πιο λεία (γλιστράει καλύτερα το δάχτυλο) από ό,τι η απλή μεμβράνη.

    Εγώ πάντως τις μεμβράνες που έβαλα θα τις κρατήσω, μιας και δεν μου δημιουργούν κάποιο πρόβλημα. Τώρα, όταν θα πάρω με το καλό το 12, θα σκεφτώ αν θα βγάλω την εργοστασιακή και αν θα βάλω κάποια άλλη. 

  24. 8 ώρες πριν, teopanta1 said:

    Το εννοείς; λες να έχουμε θέμα με την συσκευή; βγαίνει εύκολα μετά; είναι liquid; 

    Για να σου πω την αλήθεια δε δοκίμασα να τη βγάλω αλλά σε κάποιο άλλο θέμα πάλι με irepair μεμβράνη την τράβηξε και βγήκε. Liquid εννοείς αν έβαλε κάποιο υγρό; Όχι δεν έβαλε. Αφού την πέρασε καλά στο κινητό, το έβαλε 2-3 λεπτα να «ψηθεί» όπως μου είπε (ίσως και 5 λεπτά). 

    Στο irepair Κοζάνης πήγε μια φίλη και έβαλε σε ένα Samsung a54 την UV μεμβράνη και όταν την έβαλε να την ψήσει λέει η φίλη μου μεταξύ σοβαρού και αστείου "κανόνισε να μη λειτουργεί το τηλεφωνο». Και της λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Ότι φέρνουν τηλέφωνα των 1500 ευρώ iPhone και Samsung και δεν παθαίνουν τίποτα. Και εγώ πρώτη φορά βάζω οπότε δεν ξέρω και πολλά. 

    Και μια ερώτηση από εμένα. Όποιος έβαλε από irepair, δεν αισθάνεται ότι φαίνονται περισσότερες δαχτυλιές από πριν; 

    • Like 1
  25. 54 minutes ago, Mikepan_1 said:

    Κι εγω δεν χρησιμοποιουσα μεμβρανες για 2-3 χρονια και η οθονη μου ειναι αψογη, οπως πρεπει να ειναι οταν η οθονη ειναι gorilla glass. Για ψυχολογικους λογους βαζω τωρα, θα τη βγαλω συντομα.. 

    Διαβαζω τωρα σχολια για τις μεμβρανες της irepair και για αλλα κινητα και βλεπω πως ακομα και σε μια συσκευη συγκεκριμενη (πχ Samsung s23 ultra) υπαρχουν αρκετοι που λενε αψογη τοποθετηση και αλλοι που γραφουν οτι ξεκολλαει σε λιγες μερες. Ισως εχει να κανει με την τοποθετηση ή με τη θηκη που χρησιμοποιειται. Επισης καποιος αναφερει οτι και ο κωτσος τοποθετει μεμβρανες κοπης με 20 ευρω. Δεν ξερω αν ισχυει και αν η ποιοτητα ειναι η ιδια. 

    Απο αποψη feeling της irepair ειναι λεια σαν τις κλασικες πλαστικες ή εχει πιο "ελαστικη" υφη;

    Και εγώ να σου πω την αλήθεια δεν είχα μεμβράνη γιατί μου αρέσει η αίσθηση όταν ακουμπάς την οθόνη. Βασικά έβλεπα στο s23 ultra θέμα ότι στα καλά καθούμενα εμφάνιζε χαρακιές χωρίς να τον χτυπήσουν  και κάπου σκέφτηκα μήπως να έβαζα μεμβράνη. 

    Μπορεί να φαίνεται σαν διαφήμιση, αλλά στο irepair (πρώτη επαφή με irepair) μου έκανε εντύπωση πόσο υπομονετικά έβαζε τη μεμβράνη (και επειδή μένω επαρχία συνέχεια εκεί θα πηγαίνω να μου περνάνε μεμβράνες και μάλλον τη φτηνή γιατί με δυσκολεύει όπως είπα με γυαλιά ηλίου με πολωτικούς φακούς).

    Αυτό που με ρώτησες πώς είναι η υφή, άρχισα τώρα να κάνω swipe στις οθόνες και έχω την εντύπωση ότι η UV γλιστράει πιο καλά, όχι βέβαια ότι η φτηνή έχει πρόβλημα. Είναι λείες πάντως.

    • Like 1
×
×
  • Create New...