Jump to content

xaxanoula

Members
  • Δημοσιεύσεις

    439
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xaxanoula

  1. Όντως για την εφαρμογή της EON TV το πρόβλημα ήταν ο αριθμός των συσκευών! Με σώσατε! Και φανταστείτε έχω ήδη μιλήσει 2 φορές με την εξυπηρέτηση πελατών και δεν μου το είπαν καν! Μήπως έχετε καμιά ιδέα και για το myaccount.nova.gr γιατί βγάζει συνέχεια λάθος τα στοιχεία που δίνω;; έχω αλλάξει καμιά 10αρια κωδικούς σήμερα και μόνο σε εσάς βασίζομαι για κάποια λύση!
  2. Καλησπέρα σε όλους! Πήρα πριν λίγες μέρες το κινητό και έχω το εξής πολύ κουλό πρόβλημα.. κατέβασα την εφαρμογή EON TV για να βλέπω τηλεόραση όπως έκανα κ με το S9, αλλά δεν δέχεται για κανένα λόγο τους κωδικούς.. έχω αλλάξει 3 φορές κωδικούς, το S9 συνδέεται κατευθείαν, αλλα το S20 με τίποτα.. το ίδιο πρόβλημα βγαίνει κ με το site της nova.. μου βγάζει συνεχώς λάθος τους κωδικούς που επίσης άλλαξα αρκετές φορές, το S9 και το deskop συνδέονται κανονικά, αυτό όχι.. Τι στο καλό;;; τόσο πολύ δεν γουστάρει την nova;;;;;!
  3. Καλησπέρα σε όλους. Πήρα για τη μητέρα μου το συγκεκριμένο κινητό και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να δημιουργήσω κλώνο του παλιού της (huawei p9) στο καινουργιο. Σας ευχαριστώ.
  4. Δεν εκανα καμια αλλαγη στο τηλεφωνο.. απλα οταν πηγα να τηλεφωνησω σε πολυ δικο μου ανθρωπο διαπιστωσα οτι ελειπε το ονομα απο τον καταλαογο κ ετσι ξεκινησε το ψαξιμο.. πως κανουμε clear cache?
  5. Καλησπέρα σας. Από χθες διαπίστωσα ένα πολύ κουλό πρόβλημα. Χωρίς να πειράξω κάτι χάθηκαν εντελώς κάποιες από τις επαφές μου ή κάποιες έχασαν ορισμένα στοιχεία (όπως πχ τη φωτογραφία που είχαν), ενώ μερικές μου τις εμφανίζει μεν αλλά δεν μου επιτρέπεται καμία τροποποίηση.. Γενικά μου έχει χαλάσει ολόκληρος ο τηλεφωνικός κατάλογος και δεν έχω backup πρόσφατο:(. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;;
  6. Καλησπέρα σε ολους.. Δοκιμασα να βαλω το whitestone και δυστυχως απετυχα και μου εμειναν απο κατω φουσκαλες.. Εχει δοκιμασει κανεις να το ξεκολλησει και να το ξαναβαλει? Γιατι η συσκευασια ειχε μεσα και δευτερη κολλα.. Ευχαριστω!
  7. υπάρχει περίπτωση να έχω πειράξει καμιά ρύθμιση και γι αυτο να μη το πετυχαινω;:O
  8. Καλησπέρα σας. Προέρχομαι από s7 και εκεί μπορούσα να κάνω βιντεοκλήση πχ στο messenger σε μικρό εικονίδιο και ταυτόχρονα στην υπόλοιπη οθόνη να έχω άλλη εφαρμογή. Στο s9 γίνεται με κάποιον τρόπο; Σας ευχαριστώ πολύ!
  9. Καλησπέρα σε όλους! Εχω το s7 και σήμερα παρατήρησα το εξής περίεργο. Στη συλλογή με τις φωτογραφίες υπάρχει ένας συγκεκριμένος φάκελος με φωτογραφίες που όμως δεν μπορώ να τις μεταφέρω στο pc γιατι το pc τον βλεπει αδειο. Ακομα κι αν μετακινήσω κάποια φωτογραφία από τον φάκελο αυτόν σε αλλόν που επιβεβαιωμένα τον διαβάζει το pc, πάλι αυτη η φωτογραφία δεν εμφανίζεται... λες και είναι αόρατη:wacko: Εχει τύχει ποτέ σε κανεναν; Θέλω να τις αποθηκεύσω στο pc και δεν μπορω..:cry: Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοηθεια.
  10. Μα περασαν τα δολαρια για λιρες????!! Αν ερχοταν κατι απο αγγλια θα περναγε τελωνειο? Θα μας τρελάνουν!:lol::lol: Πάντως δεν ήξερα καν πως να κάνω αντίρρηση, γιατί στα ΕΛΤΑ μου είπαν ή πληρώνεις ή τα στέλνουμε πίσω.:(:O
  11. Δεν είχε μεταφορικά. Είχα κάνει ξανά αγορές από αυτούς και μου έδωσαν εκπτωτικό κουπόνι με δωρεάν μεταφορικά για την επόμενη αγορά μου. Και είπα να το εκμεταλλευτώ, τρομάρα μου!:lol:
  12. Οι βλακείες πληρώνονται! :lol::lol::lol: Πάντως σε ερώτηση στα ΕΛΤΑ μου είπαν οτι από 01/08, άλλαξε το σύστημα και περνάνε τα πάντα από τελωνείο ανεξαρτήτως κόστους και γι αυτο έχουν προκύψει τέτοιες καθυστερήσεις. Στα πιο φτηνά δέματα υπάρχει χρέωση 3 ευρώ απλά και μόνο επειδή μπήκε τελεωνείο και στα υπόλοιπα ότι θεωρήσει το τελωνείο ότι πρέπει να χρεώσει. Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν κάποιος από εδώ έχει κάποια αντίστοιχη πληροφόρηση.
  13. Στέλνω το αυτοκόλλητο που ήταν κολλημένο στην κούτα.. ελπίζω ότι στέλνω σωστά τη φωτογραφία http://imgur.com/a/Qk9BO ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Είμαι βέβαιη ότι το δέμα δεν ήρθε έτσι από αμερική γιατί είχα ξανα αγοράσει από το συγκεκριμένο site και ξέρω τη συσκευασία τους, αλλά το κυριότερο όλων ήταν ότι η κούτα που παρέλαβα είχε επάνω μόνο το αυτοκόλλητο του τελωνείου. Το κόστος ήταν 183 δολαρια μαζί με τα μεταφορικά γιατί λόγω προηγούμενης αγοράς μου, μου είχαν δώσει έκπτωση στα μεταφορικά. Σε κάθε περίπτωση εφόσον άνοιξαν το δέμα και είδαν την απόδειξη, δεν δικαιολογείται να χρεώνουν περισσότερα απ' οτι το ίδιο το site!!
  14. Επειδή τα περίμενα ήδη ένα μήνα και παραπάνω, έκανα τη βλακεία και τα παρέλαβα.. η αλήθεια είναι ότι 2 από τις μπλούζες ήθελα να τις επιστρέψω αλλά 1ον δεν είχα τα χαρτιά και 2ον δεν θα ήθελα να ξαναμπω σε τέτοια διαδικασία.. Θεωρώ άκρως παράλογο και παράνομο να βλέπει ο τελωνειακός στην απόδειξη 183 δολάρια και να μου βάζει ώς αξια περιεχομένου 200 ευρώ! Δεν είπα να μην πληρώσω τα νόμιμα, αλλά αυτό που γίνεται με το τελωνείο είναι απλά απαράδεκτο. Δυστυχώς πλήρωσα και απλά δεν θα ξανα αγοράσω τίποτα εκτός ευρωπαικής ένωσης..
  15. Μπηκε ευρωπη με dhl και μετα ηρθε ειδοποιηση απο τα ελτα να παω να πληρωσω για να παραλαβω.. περιττο να πω οτι οι μπλουζες κοστιζαν 183 δολάρια αλλα τα τσακαλια του τελωνειου έβαλαν κοστος 200 ευρω, ώστε να με γδαρουν οσο πιο πολυ γινοταν..
  16. Εμένα πάντως από αμερική που παρήγγειλα κάτι μπλούζες, άνοιξαν κανονικά την συσκευασία, πέταξαν τα χαρτια του site από οπου ειχε γινει η παραγγελια , τα συσκευασαν σε μια δικη τους κουτα και με χρεωσαν 97 ευρω τελωνειο.. έτσι, γιατι μπορούν!!:wacko::wacko:
  17. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο και οικονομικό site (σαν το http://www.creationwatches.com πχ) που να είναι στην ευρώπη, διότι σήμερα παρέλαβα από αμερική δέμα με μπλούζες όπου είχε περάσει από τελωνείο και πλήρωσα ένα τρελό ποσό! Κ με ενημέρωσαν από τα ελτά οτι πλεόν (από Ιουλιο 2017) οτιδήποτε προέρχεται από χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης σταματάει τελωνείο ανεξαρτήτως κόστους. Οπότε θέλω να αποφύγω δυσάρεστες εκπλήξεις/χρεώσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  18. Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και λίγες μέρες μου πετάει συνεχώς μήνυμα ότι οι "υπηρεσίες google play διακόπηκε" σε σημείο να πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον;; Ξέρετε τι μπορώ να κάνω; Έκδοση Kernel : 3.18.14-8888212
  19. Σ ευχαριστώ για την απάντηση.. Εχω κατεβασμένο τον VLC, οποτε πάω να δω τον οδηγο που μου εδωσες κι ελπίζω να μην ειναι κατι πολυ δυσκολο.. Καλη σου μερα!
  20. Καλησπέρα.. Αν κ δεν είμαι φαν των ipad, μου έκαναν δώρο ένα Ipad Air και ενώ κατάφερα να βρω πως περνάω ταινίες και σιερές, έχω θέμα με τους υποτιτλους. Οταν πάω να τους αντιγράψω μέσω itunes μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η αντιγραφή γιατί δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αυτού του αρχείου σε αυτο το ipad. Ειναι δυνατόν;;:blink::blink:
  21. Καλή τύχη σε όλους μας! Και καλή χρονιά με υγεία!
  22. Φίλε, είσαι άρχοντας!! :D Ευχαριστώ!
  23. Καλησπέρα σε όλους. Έκανα προχθές αναβάθμιση σε 4.4.2 και από το πληκτρολόγιο χάθηκαν τα ελληνικα :wacko: Ενώ στις ρυθμίσεις γράφει κανονικά τα ελληνικά, δεν υπάρχει ούτε το εικονίδιο της υδρογείου όπως υπήρχε παλιά αλλά ούτε αλλάζει κι από το space αν το σύρω.. Καμιά ιδέα τι να κάνω;
  24. Μια ερώτηση σχετικά με τα παραπάνω.. Χρειάζεται να έχουμε κάνει backup πριν ξεκινήσουμε;; Διαγράφονται αρχεία με αυτή τη διαδικασία; ευχαριστω!
  25. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι από χθες μια ευτυχής κάτοχος του κινητού! Για τα γούστα μου και τις απαιτήσεις μου, είναι τέλειο! Θα ήθελα μια βοηθεια βέβαια.. 1)Το κινητό είναι τσέχικο και δεν με αφήνει να μετακινήσω εφαρμογές στην sd.. Πρέπει να κάνω κάποιο update για να μου επιτραπεί η μετακίνηση; 2)Υπάρχει τρόπος να βλέπω στην μπάρα το ποσοστό της μπαταρίας χωρίς να κατεβάσω έξτρα εφαρμογή; 3)Αν θέλω να καταργήσω εφαρμογές που έχει μέσα η samsung γίνεται; Αν ναι, πώς; 4)Για επικοινωνία pc και κινητού ασύρματα, ποια εφαρμογή προτείνετε; 5)Επίσης δεν μου δουλεύει η No Led :( Καμιά ιδέα γιατί;; Ευχαριστώ και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.. Και γι αυτές που θα προκύψουν! :p:lol:
×
×
  • Create New...