Jump to content

spoik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spoik

  • Ημ. Γέννησης 13/09/1977

spoik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. check this: http://talk.maemo.org/showthread.php?t=52179
  2. Τα Settings για Cosmote WAP apn που πρέπει να έχεις για να συνδεθείς στον WAP server της Cosmote. Για το WatchUp δεν ξέρω αν είναι αυτή η IP του Proxy server αν είναι τότε ναι μπορείς να συνδεθείς.
  3. Δεν είναι η 10.2010.12-9 αλλά όπως βλέπεις θα έρθει… Μπορεί κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει ότι στην 10.2010.12-9 δεν βλέπει το Skype video call? Έβγαλα την φωτογραφία για να μην έχω τρεχάματα..
  4. Μπορείς να δεις αν έχεις επιλεγμένο το «Display video calling option» στο contacts->"All Contacts"->Settings? Αν κάνεις backup πριν το upgrade και restore μετά θα σου εγκαταστήσει μόνο του όλες τις εφαρμογές που είχες. Απλά πρέπει να πατάς που και που ότι αποδέχεσαι την εγκατάσταση. Oooops .... Τώρα το είδα.. :bow:
  5. Όχι δεν είναι η ιδέα σου…. Σε όσους το Fm transmitter είναι ενεργοποιημένο εξαρχής το σχετικό εικονίδιο εξακολουθεί να υπάρχει. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να εγκαταστήσουν το σχετικό πρόγραμμα για να ενεργοποιήσουν το fm transmitter (όπως και πριν δηλαδή) και επιπλέον να εγκαταστήσουν το Fm transmitter widget για να το ανοιγοκλείνουν μόνο από το desktop και όχι από το control panel.
  6. Έχω πρόσβαση λόγο της δουλειάς μου σε συγκεκριμένα nokia sites. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις όμως και από εδώ: http://talk.maemo.org/showpost.php?p=637566&postcount=287
  7. Δεν λέμε (τώρα είδα το μήνυμα του “anapospastos”) ότι δεν θα μπορείς να αναβαθμίσεις…. Απλά τονίζουμε ότι δεν έχουν διορθώσει όλα όσα θα έπρεπε… Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με upgrade από το ένα RC στο άλλο.
  8. Καλημέρα, Η 10.2010.12.9 είναι leaked RC του PR1.2.. Η τελευταία RC που υπάρχει και πέρασε από R&D σε internal testing είναι η 10.2010.16-8 και δεν έχει αλλάξει εδώ και μια εβδομάδα. Δεν λέω ότι δεν είναι σταθερή και η 10.2010.12-9 αλλά αν δεν έχουν διορθωθεί όλα τα προβλήματα…. υπομονή μέχρι τη 10.2010.16-8.
  9. Καλημέρα, Δεν πρόκειται να δεις ποτέ τηλεόραση μέσα από το WAP apn ή τουλάχιστον την σελίδα Live TV. Ο λόγος είναι ότι ο WAP server ελέγχει τον useragent του browser του κινητού σου για να αναγνωρίσει αν η συσκευή σου υποστηρίζει η όχι streaming. about:config-> general.useragent.vendor Αν δεν υποστηρίζει δεν υπάρχει λόγος να δεις την σελίδα και άρα να χρεωθείς αδίκως. Αν ο user-agent που επιστρέφει η συσκευή είναι μέσα στην white-list τότε μπορείς να δεις την σελίδα και να σου επιτρέψει να επιλέξεις την χρέωση και το κανάλι. Αν τώρα αποφασίσεις να αλλάξεις τον user-agent θα έχεις 2 προβλήματα. 1. Δεν πρόκειται να ξανά μπεις στο ovi store και σε μερικές άλλες σελίδες σχετικά με την Nokia 2. Θα μπορέσεις να επιλέξεις κανάλι (άρα θα χρεωθείς) αλλά δεν πρόκειται να δεις ποτέ τίποτα καθώς η συσκευή δεν θα “γυρίσει” ποτέ στο σωστό apn. Το δεύτερο πρόβλημα είναι και η λύση σου. Για να δεις tv, το link στο WAP server αναγκάζει το κινητό να τρέξει την εφαρμογή (real player) στην οποία έχεις επιλέξει να συνδέεται πάντα στο timgr.tv apn άρα θα πρέπει: 1. Να βρεις τα links τον καναλιών (ψάξε μέσα στο myphone forum) 2. Να φτιάξεις ένα apn με όνομα timgr.tv και να κάνεις pdp 3. Να ακολουθήσεις τις οδηγίες του Link πως μπορείς να δεις rtsp μέσω του N900 http://talk.maemo.org/showthread.php?t=41681 Καλή επιτυχία.
  10. Στο wap apn advance setting-> Proxy 10.10.10.10 port 8080... PDP στο με WAP apn... Στο web γράψε about:config στο search γράψε network.proxy.no_proxies_on πάτα enter. Σβήσε το 127.0.0.0/8. Πάτα done και είσαι ετοιμος.... ;-)
  11. Καλημέρα... Αν θες δοκίμασε να κάνεις ένα firmware Upgrade πριν το επιστρέψεις. Οδηγίες για firmware upgrade: http://talk.maemo.org/showthread.php?t=35059
  12. Στο συγχρονισμό μου πέρασε ότι πληροφορία είχα στις επαφές του τηλεφώνου στο Outlook… Συγκεκριμένα: Contact photo, web site, Fax, mobile, home phone, Business phone, Address Σχετικά με το backup αν πας στο Tools -> Backup μπορείς να κάνεις backup στο PC σου τα contacts και calendar data.
×
×
  • Create New...