Jump to content

kostassoula1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostassoula1

  1. Ευχαριστώ, αλλά μάλλον δεν σας εξήγησα με σωστό τρόπο τι θέλω. Το ξέρω αυτό με τις τελιτσες. Απλώς όταν μπαίνω στο ιστορικό και ασυναίσθητα πηγαίνει το χέρι μου σε ένα όνομα παίρνει αμέσως τηλέφωνο και στον άλλον πηγαίνει μήνυμα ότι τον κάλεσα. Αυτό θα ήθελα να απενεργοποιήσω. Αν γίνεται. Αν όχι, δεν έγινε και τιποτα.
  2. Τι θέλω να κανει. Να μην κάνει κλήση αμέσως. Να υπάρχει μια ερώτηση προτού κάνει την κλήση.
  3. Για να συνεισφέρω και εγώ στη γκρινια να κάνω μια ερώτηση. Όταν μπαίνω στο ιστορικό κλήσεων και πατάω επανω σε μια κλήση παίρνει αμέσως τηλέφωνο. Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να αλλάξει αυτό?
  4. Καλησπέρα σε όλους. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο απλό φορτιστή για iphone? Δεν θέλω ταχυφορτιστή γιατί ζεσταίνεται πολύ το τηλέφωνο.
  5. Εσύ δεν κατάλαβες. Όταν το ξαναφέρουν εννοώ.
  6. Δε θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω. Εγώ για πολλά χρόνια δούλευα το touch id σε σειρές samsung s και τώρα δουλεύω το face id. Κάι τα δύο έχουν τα συν και τα πλην. Απλώς δεν μπορώ να δεχτώ ότι το android είναι σωστό και το iOS λάθος ή ότι το iOS είναι σωστό και το android λάθος. Αυτό λεω και τίποτα άλλο. Πρέπει να δεχόμαστε ότι υπάρχουν συν και μείον και στις δύο πλευρές.
  7. Συμφωνώ. Δεν πάει να πει όμως ότι θα είναι σωστό χωρίς να το έχουμε δει ακόμη!!!!
  8. Χωρίς να έχει βγει ακόμη το touch από την apple θα προκαταβαλουμε το πώς θα είναι? Ότι θα είναι ολοσωστο? Ε βρε φτάνει!!!
  9. Όταν η apple ξαναβάλει το touch id τότε θα ήθελα να δω σχολια
  10. Άστο ρε φίλε. Μην επιμένεις τώρα. Όλα της apple είναι σωστά, δεν υπάρχει λαθος. Ποιο touch id. Face id και Άγιος ο θεος
  11. Εντάξει ρε παιδιά. Ας παραδεχτούμε ότι και τα iphone έχουν κάποια θεματακια. Δεν είναι όλα τέλεια στο τηλέφωνο. Καλά είναι να υποστηρίζουμε το προϊόν που χρησιμοποιούμε, αλλά να αναγνωρίζουμε και τα τυχόν λάθη.
  12. Ε, δε νομιζω καποιος αλλος να ειπε κατι διαφορετικο!!!!
  13. Εγώ χρησιμοποιω μόνο το Gmail και όχι την εφαρμογή mail του iphone και είμαι μια χαρα Άμα θες τη βάζεις, άμα δε θες όχι. Απλώς με το Gmail έρχονται αμεσως τα μηνύματα. Εγώ προσωπικά δε βρίσκω λόγο να βάλω το mail της συσκευής. Άλλος το προτιμάει Όπως θέλει ο καθενας
  14. Μπορείς να βαλεις ξεχωριστα την εφαρμογη Gmail, για να σου έρχονται αμεσως
  15. Καλησπερα. Μηπως καποιος γνωριζει πως μπορω να κανω αναζητηση μεσα σε μια συνομιλια viber; Δηλαδη να μπω στη συνομιλια και να ψαξω μια συγκεκριμενη λέξη. Αυτο μπορουσα να το κανω στο android αλλα δε μπορω να το κανω στο iphone.
  16. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νεος χρήστης iphone και θελω τη βοηθεια σας. Εχω φωτογραφιες σε φάκελο σε pc windows και θελω να τον μεταφερω ολοκληρο στο τηλεφωνο γιατι εχω ταξινομημενες φωτο σε υποφακελους. Μηπως γνωριζετε τον τροπο;Με το itunes μπορω να μεταφερω μονο φωτο, χωρις τους φακελους. Ευχαριστώ ....
  17. Οχι φιλε μου, δεν ειναι φυσιολογικο.
  18. Καλημέρα και απο μένα. Εχω το s21 και πριν απο αυτό είχα το s10. To s21, για εμένα, ειναι πολύ καλύτερο απο το s10. Όλη την ημέρα έχω ανοιχτά, είτε δεδομένα, είτε wifi. Συνεχώς gps και bluetooth συνδεδεμένο με smartwatch. Δεν παιζω παιχνίδια, απλως fb, ειδήσεις και λίγο tik tok.Η μπαταρία μου μου κρατάει σχεδόν μια μέρα και στο τέλος της βραδιάς, εχω περίπου 20%. Το φορτιζω έχοντας τη ρύθμιση που μπορείς να φορτισεις εως 85%, δε σε αφήνει παραπάνω. Νομίζω ότι η προηγούμενη έκδοση android δεν είχε αυτή τη ρύθμιση. Μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν είμαι σίγουρος.Εχω προσαρμόσιμη οθόνη και είμαι πολυ ευχαριστημένος απο το τηλέφωνο. Δε ζεσταίνεται, δεν παιζω παιχνίδια όμως, αν έπαιζα δεν ξέρω τι θα γινότανε. Απλως το λέω σε σχέση με το s10 που έκαιγε η πλάτη του. Είναι πολύ smooth το κινητό και για μένα το κατάλληλο μέγεθος. Υπερ ευχαριστημένος. Αυτά απο μένα.
×
×
  • Create New...