Jump to content

Spyros-1980

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Spyros-1980

  1. Εννοείται δεν το υποτιμαω ίσα ίσα 2 χρόνια τώρα δεν είχα ίχνος lag και γενικά ήμουν πολύ ευχαριστημένος.. Θα μου πεις γιατί το άλλαξες? Η συζηγος είχε ένα xiaomi και τα έφτυσε και αναγκαστικά έπρεπε να το αλλάξω... Διαβάζοντας ότι ούτε το one plus 9 ούτε το one plus 10 είχαν κάτι τρομερό στην καμερα τους είπα να πάω στο samsung s22 ultra που από όσα είχα διαβάσει έχει μια από της καλύτερες κάμερες.. Προς θεού δεν είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από το samsung μου απλά περίμενα το κινητό να έχει πολύ καλύτερη κάμερα από το one plus 8 pro που όπως και να το κάνουμε δεν πολύ φημίζονταν για την κάμερα του..
  2. Δυστυχώς δεν έχω ιδέα πως γίνονται αυτά..
  3. Παιδια ίσως εγώ σας μπέρδεψα σόρυ.. Πάμε ξανα.. Θα γίνω όσο μπορώ πιο ξεκάθαρος.. Τραβάω 2 φωτογραφίες ίδιες χωρίς καθόλου ζοομ και από τα 2 τηλέφωνα.. Το ένα με το one plus 8 pro(ρυθμιζόμενο να τραβαει στα 12megapixel) Και το άλλο το samsung s22 ultra(και αυτό τραβαει στα 12 megapixel) Μέτα κοιτάω και της 2 φωτογραφίες και της ζοομαρω με τα δαχτυλα μου(τερμα ζοομ) στο one plus 8 pro δεν βλέπω θόρυβο στο samsung έχει θόρυβο..
  4. Έκανα και άλλο πειραμα! Τράβηξα ακριβώς 2 ίδιες φώτο από την ντουλάπα του δωματίου μου.. Η μία με το samsung s22 ultra μου και η άλλη με το one plus 8 pro μου που υποτίθεται είναι κατώτερο.. Τράβηξα λοιπόν της φώτο και σε τέρμα ζοομ με τα 2 μου δάχτυλα στο one plus 8 σχεδόν δεν βλέπω καν θόρυβο(ένα ελάχιστο) ενώ στο samsung έχει αρκετά περισσότερο θόρυβο.. Τώρα δεν ξέρω τι κάνω λάθος πάντως νομίζω το αντίθετο έπρεπε να βλέπω! Και εννοείται στο samsung τραβάω σε 4:3 όπως και στο one plus..
  5. Δεν τραβάω με τα 108 megapixel.. Και όταν βλέπω αλλοίωση οταν ζοομαρω με τα 2 δάχτυλα μου.. Εντάξει θα μου πεις λογικό αυτό! Όταν βγάζω φώτο το samsung s22 ultra μου με το one plus 8 pro μου που υποτίθεται δεν τιθεται θέμα σύγκρισης εγώ με τα ματια μου δεν βλέπω διαφορά.. Δεν ξέρω όλα αυτα μπορεί να ειναι η ιδέα μου.. Οριστε και μια φώτο από το μπαλκόνι μου..
  6. Πάνω δεξιά θα βλέπεις ένα σύμβολο σαν μικρό wifi..
  7. Μην σε νοιάζει το ίδιο μήνυμα βγάζει και σε εμένα! Εκανα επανεκκίνηση της συσκευής και μια χαρά δουλεύει το wifi call, και ας λέει το μήνυμα το αντίθετο.. Εγώ έχω μια άλλη απορία! Γιατί οταν τραβάω φώτογραφια και κάνω ζοομ με τα χέρια μου στην φώτο φαίνεται αρκετά θαμπο? Για να μην πω χαλία? Είτε τραβαω με 108 megapixel είτε με άλλο φακό? Κανω κάτι λάθος?
  8. Εγώ πάλι νομίζω ότι κλείνοντας το κάτω ηχείο απλά ο ήχος νομίζεις ότι χτυπάει αλλα στην ουσία έρχεται από μέσα από το κάτω ηχείο, μπορεί και να κάνω λάθος.. Ίσως με ξεγελάει που στο one plus που είχα που και από τα 2 ηχεία έβγαζε ίδια ένταση.. Edit Το ξανά τσέκαρα! Έχεις δίκιο!! Χτυπάει αλλά σχεδόν στην μισή ένταση.. Μαλάκιουλα αυτό της samsung αλλά εντάξει λεπτομέρεια που εννοείται θα έπρεπε να χτυπάει πιο δυνατα..
  9. Παιδιά να πω και εγώ την γνώμη μετά από 20 μέρες περίπου που το έχω αγοράσει... Εγώ ευτυχώς ειμαι από τους "τυχερούς" που δεν έχω κανένα παράπονο από την συσκευή (η προηγούμενη μου συσκευή one plus 8 pro, εξαιρετική συσκευή δουλεύει ακόμα άψογα χωρίς ίχνος προβλήματος απλά το έδωσα στην σύζυγο και εγώ πήρα το samsung s22 ultra).. Να πω ότι δεν αμφισβητώ ότι σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που θα έχουν πρόβληματα και πολλά από αυτά δεν ξέρω εάν θα διορθωθουν με update.. Εννοείται πως τους καταλαβαίνω γιατί να έχεις σκάσει πάνω από 1000 ευρώ στης μέρες μας και να υπάρχουν τέτοια θέματα εννοείται είναι απαράδεκτο! Βέβαια υπάρχουν και οι "καλοθελητες" που βρίσκουν την ευκαιρία να μπουν και κράζουν χωρίς καν να έχουν το κινητό ή γιατί είναι samsung haters.. Εντάξει πάντα συμβαίνουν και θα συμβαίνουν αυτά.. Δεν χρειάζεται από ένα τέτοιο forum να "τσακώνεστε" ανά μεταξύ σας.. Κλείνοντας είχα ρωτήσει μερικές σελίδες πριν και απάντηση δεν έχω πάρει, κάτι που είχα παρατηρήσει στον ήχο κλήσης ότι όταν χτυπάει ο ηχος(μόνο στον ήχο κλήσης το κάνει αυτό) το πάνω ηχείο δεν χτυπάει..με αποτέλεσμα να μην ακούγεται το ίδιο δυνατά όπως για παράδειγμα στο one plus που είχα που όταν με καλούσε κάποιος ακουγόταν και από τα 2 ηχεία.. Μόνο παράπονο μου προς το παρόν είναι αυτό για μένα σε όλα τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν κάτι αλλάξει στο μέλλον εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε.. Κάτι τελευταίο! Ρε παιδια 20 μέρες που έχω το κινητό όλο βρίσκω νέα πράγματα! Άπειρες παραμετροποίησεις στο μενού, κάμερα, icons, wigets κτλ!Και γενικά γίνεται χαμος.. Παρόλο που κατέχω από τεχνολογία είναι τόσα πολλά που έχω χάσει τον μπούσουλα! Αλλά εντάξει αυτό είναι ευχάριστος πονοκέφαλος.. Συγνώμη για το σεντόνι παιδιά..
  10. Παιδιά επιβεβαιώνω..Ακούω από το παλιό μου κινητό το one plus 8 pro όταν έρχονται οι κλήσεις ακούγονται και από τα 2 ηχεία,στο s22 ultra μου μόνο από το από κάτω!Όποιος γνωρίζει εάν υπάρχει δυνατότητα να χτυπάνε και από τα 2 ας μου πει..
  11. Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?έχω ένα "παράπονο "..Στον ήχο κλήσης όταν με καλεί κάποιος δεν έρχεται ηχος από το πάνω ηχείο (από εκεί που μιλάμε) με αποτέλεσμα να μην ακούγεται τόσο δυνατά όταν μας καλεί κάποιος.. Σε όλα τα YouTube κτλ ακούγεται και το πάνω ηχείο.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ενεργοποιήσω και στον ήχο κλήσεων?
  12. Πήγαινε public Αγίου Δημητρίου (mall).. Πες του να σου βάλει μεμβράνη..Στην φτιάχνει εκείνη την ώρα μέσο υπολογιστή!!Τέλεια!Χτυπά και μια θήκη για πίσω και είσαι άρχοντας...Η μεμβράνη η πιο χοντρή έχει 18 ευρώ..
×
×
  • Create New...