Jump to content

KwnnaKwnni

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

KwnnaKwnni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Το κινητό είναι πολύ δυνατό, αρκετά γρήγορο...η αλήθεια είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ σαν τηλεχειριστήριο..το έχω από τον Μάρτιο, και είμαι πολύ ικανοποιημένη...και η κάμερα του ικανοποιητική, ωραίες φωτογραφίες και ωραία βίντεο...αξίζει τα λεφτά του...το μόνο "θέμα" που έχω, και δεν το έχω ψάξει η αλήθεια είναι, είναι ένας μικρός ήχος που ακούγεται από την περιοχή των καμερών όταν αφήνω το κινητό σε μια επιφάνεια, εννοείται πως δεν πειράζει την λειτουργία της κάμερας..δεν με έχει πέσει ποτέ κάτω και το αφήνω πάντα πολύ προσεκτικά! Το ακουστικό αρκετά δυνατό και καθαρό, και ναι ισχύει το ότι μένει ανοιχτή η οθόνη και πατάς κουμπιά με το αυτί αλλά δεν συμβαίνει πάντα.. Αυτά πάνω κάτω...το ξανά έπαιρνα το κινητό με λίγα λόγια!
  2. Εμένα το μόνο μου θεματάκι ακόμα, είναι ο ήχος που ακούγεται από τη περιοχή των καμερών όταν το αφήνω σε κάποια επιφάνεια..δεν επηρεάζει κάπου την κάμερα, βέβαια δεν έχω επισκεφτεί κάποιο κατάστημα σέρβις για να με λυθεί η απορία...το κινητό είναι σούπερ κατά τ'αλλα...
  3. Ναι για τις πίσω κάμερες λέω..απλά κάθε φορά που το αφήνω σε μια επιφάνεια ακούγεται..δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα στην συσκευή. Δουλεύει τέλεια.. Ίσως πάω να ρωτήσω σε κάποιο κατάστημα σέρβις..
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι από εκείνο το σημείο?
  5. Καλησπέρα σας! Έχω στη κατοχή μου το 11T pro εδώ και μια βδομάδα! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την χρήση του...ωστόσο, έχω προσέξει κάποια θεματάκια... Πρώτα από όλα, χθες παρατήρησα ένα τρίξιμο στη περιοχή της κάμερας και ανησύχησα για τυχόν θραύση εσωτερικά..το κινητό δεν με έπεσε ούτε στιγμή..όταν το ακουμπάω κάπου ακούγεται κατευθείαν από την γωνία των καμερών. Δεύτερον, κάνοντας κλικ στο μενού του messenger και του viber παρατηρώ ένα εφέ σαν ghosting..τι είναι αυτό?
×
×
  • Create New...