Jump to content

Nick_86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Nick_86's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In Rare
  • One Month Later Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

3

Φήμη

  1. Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι esim οποτε δεν μπορει να μπει σε συμβατη συσκευη.Eστειλα μυνημα αλλα η απαντηση ηταν οτι η συσκευη ειναι μη συμβατη .Θα κανω μια κληση στην εξυπηρετηση αυριο για ενεργοποιηση και ελπιζω να μην με ενημερωσουν απλα να στειλω το μυνημα... Γνωριζει καποιος γιατι στην φυσικη Sim που εχω (Vodafone) δεν υπαρχει η επιλογη VOLTE?
  2. Σε εμενα με Cosmote δεν λειτουργει παντως και ας εχω ενεργοποιημενη την επιλογη VOLTE.Θελει καποια αλλη ρυθμιση η ενεργοποιηση απο τον παροχο?
  3. @tsoump Όχι δεν έχω κάνει root.
  4. Εγω ειχα παντα προβλημα με την Vodafone και Wind που ηταν φυσικες Sim.Με την Cosmote που απο την αρχη ηταν esim δεν ειχα προβλημα ποτε.Στην φυσικη Sim εχω το εταιρικο για αυτο και η αλλαγη εταιριας.Και με τις 2 ειχα τα ιδια ακριβως προβληματα.Το αποτελεσμα ειναι οτι το μοναδικο setup Που λειτουργει ειναι Cosmote Esim σε 4G και την Vodafone και Wind παλαιοτερα σε 2G.Το αναποδο απλα δεν ....
  5. Έχω δοκιμάσει 2 cosmote - Cosmote wind - Cosmote- Vodafone που έχω τώρα.Παντα είχα το ίδιο θέμα.Δεν 3χω βγει εξωτερικό για να έχω άποψη.Παντα esim είχα την 1 βασική και αλλάζουν οι άλλες και πάντα είχα πρόβλημα στην Sim κατά κύριο λόγο και όχι στην eSim.
  6. Δεν είναι πρόβλημα της cosmote .Το pixel 6 φταίει και δεν διορθώθηκε από την Google ποτέ.Οσοι έχουμε Sim και esim έχουμε το ίδιο θέμα αν βάλουμε και τις 2 κάρτες σε 4g.Στο A12 είχε επιλογή 2G στα preferred network η οποία αφαιρέθηκε στο Α13 και έμεινε μόνο η επιλογή allow 2Gστο τέλος.
  7. Μάλλον θέλεις να πεις ότι το 3G δεν υπάρχει πλέον, το 2G υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Οχι θελω να πω ακριβως οτι εγραψα. Στις καρτες Sim στον προτιμωμενο τυπο δικτυου η επιλογη 2G δεν υπαρχει πλεον .Εχεις τις επιλογες 3G,LTE,5G.Μεχρι το Α12 υπηρχε καιτο 2G αλλα πλεον μπορεις να επιλεξεις το 2G μονο στην επιλογη "Να επιτρεπεται το 2G".
  8. Καλησπέρα, Σε οσους έχουν 2 κάρτες θα πρέπει η 1 καρτα να είναι στην επιλογή 3G και η άλλη στο LTE αφού το 2G πλέον δεν υπάρχει . Σε εμένα λειτουργεί με την Φυσική σε 3G και την eSim σε LTE μια χαρά. Σε δοκιμή που εκανα για το ανάποδο εχω παλι πρόβλημα. Για το θέμα τις Μπαταρίας εμενα το πρόβλημα μου το δημιουργούσε συγκεκριμένη εφαρμογή μετα το A13.Απο τότε που την έκλεισα είναι όλα μια χαρά.
  9. To Δαχτυλικό αποτύπωμα λειτουργεί αρκετά καλυτέρα αλλά νιώθω ότι έχει καθυστέρηση σε σχέση με πριν για να μπει στην αρχική οθόνη. Επίσης όσο το δοκίμασα σήμερα δεν είχα και Drop Call.Ελπιζω να διορθώθηκε για oσους έχουμε 2 Sim. Για το θεμα με την μπαταρια και την θερμοκρασια της συσκευης διαβαζα οτι ισως χρειαστει καποιες μερες ωστε παρει δεδομενα για τον τροπο λειτουργιας του καθε χρηστη οπως οταν ειναι καινουργια η συσκευη.Θα δειξει ...
  10. Η κατανάλωση μπαταρίας είναι χάλια σε σχέση με το Α12.Απο υπερθέρμανση δεν έχω παρατηρήσει ακόμα κάτι.
  11. Και ακόμα είναι για οσους έχουν Sim kai eSim.
  12. Προσωπικά επειδή το πράγμα πλέον φωνάζει hardware issue παλευώ με τον εαυτο μου να αντέξω μέχρι και το Αndroid 13,μην τυχόν γίνει κάποιο θαύμα και στρώσει .Από εκεί και περα αν παλι συνεχίζει θα σταλεί πισω στο Amazon για ένα ωραιότατο Refund και θα εκμεταλλευτώ μια επιδότηση που εχω από τη δουλειά με απαλλαγή φπα για το Vivo X80 pro η Samsung S22 Ultra. Κριμα γιατί πραγματικά η συσκευή κανει Check σε όλα τα Box για μενα εκτός από το Βασικότερο.
  13. Καλησπέρα, Είμαι ο μόνος με Sim και eSim που συνεχίζω να εχω προβλήματα με της κλήσεις? Χτες εκανα και ένα Factory Reset μην τυχόν στρωσει αλλά από οτι έδειξε σήμερα καμία αλλαγή. Συνεχίζω με την Λύση του LTE στην eSim και 2G στην φυσική που λειτουργεί ικανοποιητικά και λεω να περιμένω και το Android 13.
  14. Το ιδιο και σε μενα.
  15. Εκανα και εγω μια δοκιμη να βαλω και τις 2 καρτες LTE με καρφωτα δικτυα. Ευχαριστω .
×
×
  • Create New...