Jump to content

Mike_Z

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Lg Nexus 5x

Mike_Z's Achievements

  1. Τι γίνεται με την συσκευή και τα ελληνικά 5g δίκτυα?
  2. Σε ευχαριστώ. Το poco f3 δεν έχει και αυτό miui? Το nord ce φαίνεται ότι έχει το καλύτερο λογισμικό για τα γούστα μου όμως είναι πιο πίσω στα specs και στην κάμερα συγκρητικά με τις υπόλοιπες συσκευές. Αλλιώς θα το επαίρνα με κλειστά μάτια. Επειδή δεν είμαι ειδήμων σε ότι αφορά τα smartphones υπάρχει περίπτωση να πάρεις συσκευή και να της περάσει stock android; Αν γίνεται αξίζει και είναι εύκολο να γίνει από κάποιον άπειρο; Η εγγύηση εξακολουθεί να ισχυεί;
  3. Γενικά ξέχασα να αναφέρω οτι δεν βιάζομαι για την αγορά, ελπίζοντας βεβαία να μην έχει διαφορετική άποψη το τωρινό μου κινητό 🙂.
  4. Διαβάζοντας και άλλα topics πρόσεξα ότι είναι αρκετοί εκείνοι που αναφέρουν ένα πρόβλημα του poco f3. Αυτό έχει να κάνει με μια πρασινίλα που εμφανίζεται στην οθονη (green tint) και επίσης δεν θεωρείται κάποιο πρόβλημα απο την εταιρία από όσο αναφέρουν οι ίδιοι. Από οτι φαίνεται είναι σεβαστός ο αρθμός χρηστών που εμφανίζει αυτο το πρόβλημα.
  5. Καλησπέρα. Ελπίζω να μην είναι η ερώτηση εκτός topic. Αξίζει το oneplus nord ce στα λεφτα που το βρίσκουμαι Ελλάδα, γύρω στα 330ε ? Γιατί σκέφτομαι ότι με ένα 40ε ακόμα πας σε επιλογές τύπου mi11 lite 5g.
  6. Καλησπέρα. Ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή συσκευης. Σκέφτομαι τα εξής κινητά: 1) poco f3 2) one plus nord ce 3) xiaomi redmi note 10 pro Διαθέτω γύρω στα 300-320 ευρώ. Aν κάτι αξίζει να κάνω μια αύξηση στο μπάτζετ μπορεί να ανέβω max στα 370 ευρώ, κοιτάω και το xiaomi mi 11 lite 5g (8/128) σε αυτά τα λεφτά. Προτιμώ αγορά απο Ελλάδα καθώς δεν έχω απολύτως καμία ιδέα στις αγορές απο κίνα και δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις με εγγύηση, τελωνεία κτλ. Με ενδιαφέρει η οθόνη (όσο πιο ποιοτική amoled), καλή κάμερα, καλός επεξεργαστής. Οσο γίνονται σε αυτά τα χρήματα. Απο gaming στην χάση και στην φέξη κανα call of duty, pub g. Επειδή έχω σκοπό να κρατήσω το κινητό καιρό όπως έχω κάνει και τώρα με την συσκευή που έχω lg nexus 5x (κοντεύει τα 6 χρόνια) θα ήθελα 5g και ένα καλό λογισμικό (είμαι fan του pure android). Οι συσκευές που γράφω πάνω είναι αυτές που κοιτάω πιο πολύ, είμαι ανοιχτός σε δικές σας προτάσεις.
×
×
  • Create New...